Idézet
A SPRO cuccok azert annyira nem szarok... ez az LCS350 amit valasztottal szerintem kifejezetten jonak tunik ar/ertek aranyban... kivancsi vagyok milyenek lesznek a tapasztalatok vele...
A Predator telematch botjukkal szívtam többször is, azt semmiképpen nem ajánlom senkinek. Lehet, hogy figylenem kellett volna az eladóra, amikor azt mondta, hogy ne a 20-40g-ost vigyem el, hanem a 30-60 g-t, vagy a 40-80 grammost.
Többször szétrobbant a spicctagja. Most kb 20cm-el rövidebben használom, és főképp azért dühöngök, mert amikor megvettem, csak azért vezzem, mert akciósan adták orsóval együtt, olcsó áron (-20%) karácsonyi akcióban. És volt egy sokkal szebb

Eorustar Seamosnter telematch, elegánsabb, igaz, 6-7 ezerrel többért.

Aztán a gyöngyfehér nyeletős orsójukkal is LCS630? van valami bibi, többször körbe kell tekerni, hogy beálljon a nyelető, és valahogy bizonytalan. Majd ha ráérek, belenézek.
A most volt LCS450-esek végül is kiszolgáltak 3 évet, de nagyon racsnisak, szalajtanak, és kell egy kis kényeztetés, megleptem a 2 új orsóval magam.

A régieket majd megcsináltatom, és van aki megveszi a használtat, vagy tartaléknak jó lesz.
Ezek az újak klassznak látszanak, a visszaforgásgátló és a nyeletőfék is azonnalra (nyeletőnél max. 20-30fokos mozdításra) megállnak, nem kell tekergetni. A zsinórt is egyenletes szépen rakták.
Még egy érv:
A www.haldorado.hu-ról a 2 db-ot adták 10990.-ft-ért + 1500 postaktg, (+zsinórt is rendeltem

) de itt Cegléden a horgászboltban mutattak ABU- gyártmányút, nem fémdobost 8990.-ért, pofára teljesen ugyenilyet, ezek szerintem valamelyik Okuma koppintásai, de az ABU nagyon bóvli anyagúnak nézett ki. Asszem egy ilyen van a májusi Sporthorgász 71-ik oldalán. (nem, de pofára ilyen, de már fémdobos)
Tehát elég olcsó. Most lesz 2 nap szabim, ha az idő is engedi, és Jézuska ad pontyot, akkor ki lesznek rendesen próbálva. Majd beszámolok róluk.
Üdv!
ui:
Charles Bronson, közkívánatra:
Szerkesztette: Dzsano 2006. 05. 30. 17:13 -kor