Idézet
Régen én is rengeteget úszóztam süllőre, fogtam is szépen és élveztem is nagyon. A lustaság egyébként nekem onnan jön, hogyha egyszer megszerelem a cuccot és beállítom, akkor már nincs kedvem utána variálni, mert rengeteg idő megy el vele. Idővel azért majd ügyesedem, csak tudom, hogy saját magam állok néha a fejlődés útjába.
Idézet
Őszintén szólva nekem nem tetszenek a Beast Master botok, sokan imádják őket, de én nem vagyok megelégedve a csillapításukkal sem bojlis, sem feeder változatban. Aliviot még nem próbáltam.
Idézet
Barátnőmmel mi legalább havonta felmegyünk Pestre, persze többféle boltot (nemcsak horgász) összejárunk, mert Fehérvár igen szegényes hely Pesthez viszonyítva boltilag sajna, és ilyenkor mindig bemegyek a Maxonba. Tudom olyan híre van, hogy nagyon drága hely, de nekem van 10% törzsvásárlói kedvezményem, igaz a Shimano cuccok még így sem nagyon olcsók, de pl TopMix etetőanyagok (gyakorlatilag csak ezt használok) már nagyon jó árban vannak így. Nagyon szeretek itt nézelődni, rengeteg cucc van, csak néha nehéz megállni, hogy az ember ne vásároljon
Idézet
Nekem az a tapasztalatom, hogy jobban lehet úgy fogni, hogyha van több csalógatóanyag, mint egy etetőkosárnyi.
Idézet
Én is jártam már így, de csak akkor ha rendesen etettem. Ha abbahagytam akkor csökkentek a kapások is idővel.
Idézet
Agyonetetni tényleg felesleges, de szerintem akkor is kell.
Idézet
Én sem költök közel sem annyit, mint lehetne, de azért igyekszem normális cuccokat használni.
Idézet
Pátkai horgásztó. Ez egy kis magántó Pátkán, bojlisok általában elég jól ismerik. Nagyon rendezett és kultúrált, nincs törpe, cserébe van benne hal bőven. Mostanában mondjuk romlott a hírneve, lehet innen is lopják sokan a halat. Ettől függetlenül volt már néhány jó napom itt idén. Ráadásul pergetni is jól lehet, van bőven ragadozó. Itt szoktam látni viszont bojlisokat eszméletlen mennyiségű kaját beönteni, na ez az amit biztos nem csinálnék, de ők tudják. Ilyen kis vizen nem kell nagy mennyiség a halak koncentrálásához.
Ma körbenéztem egyébként a Maxonban, megnéztem a bojlis botokat. Greys továbbra sem tetszik, pedig 120k-s botjuk is volt, nem tudom miért, pedig biztosan jók. A TF Gearből találtam olyat ami tetszett, de az megintcsak 80k volt... Shimanokat nézve a Force Mastert néztem, nem rossz végülis, de nem is jó. Beast Master továbbra sem jött be, főleg a négyrészes verzió nem. Speed Master viszont igen jó szerintem, sajnos 3 részes verzió nem volt nekik, pedig arra kiváncsi lettem volna. Azt mondják kértek belőle, de még nem kaptak. A két részes Speed viszont bejött, csak még nem tudom, hogy 2.5 vagy 2.75lbs-es kéne jobban. Még Fox botokat nem láttam, de eddig a Speedmaster a befutó, 35k volt az ára a 2.5-ösnek, ebből lejön -10%, talán nem annyira vészes, bár ha már kettő kell úgy már húzós, főleg, hogy ebben orsó sincs... Mindegy, van még időm gondolkodni, nem sietek sehová, meg hátha lesz majd valamikor jó akció.

Súgó
A téma zárva.