Én anno 500-as (ADZ? Emlékszik a fene. Lényeg, hogy 2.2V-os + nélküli volt) K6-2-t hajtottam 550-ről talán 2.3V-on. Lejjeb, följebb egyaránt labilis volt, meg ha rácsuktam a FOP32-re a házat, akkor is. Azóta se volt ilyen brutál hangú hűtőm, nem is lesz

Hiába, ez már a vége volt a 250 nanós K6-nak... 600-on POST-oltattam, de bootolni már nem lehetett. Talán sapkaleszedéssel, vízzel ment volna... de már nem érdekel igazából.
Aztán még hordozható gépnek használtam a K6-ost, martens cipősdobozbe építve 300-400mhz-en passzív hűtéssel (titan d5tb borda, mekkora egy batár a fophoz képest!

) egy táppal, vinyóval, meg persze GUS hanggal, meg riva128-as kártyával, partyn jó volt az, dosos demókat kiválóan vitte

De ma már azokat is dosbox alatt futtatom inkább, húzott core2-vel talán már emulátorból is jobb, mint egy valódi, régi gép

Volt még havernak kölcsönadva hónapokra, mikor meghalt a 366-os cerkája, idővel onnan is visszakerült, most már a port fogja valamelyik szekrény tetején... sic transit gloria mundi?