Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2012. 02. 05. 21:14
Én kb leszarom hogy hogyan és miként oldják meg, de ez akkor sem járja hogy a az előző generációs, sőt a gtx5xx szériával is szopás van, nem is kevés. Remélem ők sem gondolják komolyan hogy sokáig lehet ezt dolgot húzni és halasztani.
Én örök életemben nagyrészt a driverek miatt voltam nv párti, had ne kelljen már bennük is csalódnom. Ne legyen már belőlük is Creative..

Abu techikai részletekkel bombáz, de amíg elvben szar a megoldás addig nem kellett volna erre a technikára átállni.
Nekem már 3-4 hónapja vissza van véve a GTX460 400MHz körüli órajelre, adható minimum fesszel, ha kapcsolgat ész nélkül minden kis b*zi programnál akkor nem menjen feleslegesen.
Aztán - nagy ritkán - játéknál kézzel átlövöm gyári órajelre. Sokszor még ahhoz sem kell pár játéknál...
Eleve ez a nagy gpu gyorsított élet félresikerült.
Egy éve még semmi gond nem volt, aztán én kezdtem el írogatni itt a topicban, hogy:
1. nem lehet FF-ben 3D órajelen kívül videót nézni
2. nem lehet FF-ben egyáltalán semmit megnézni 3D órajel alatt, egy mezei index.hu-t sem
3. Thunderbirdben egy szaros levélhez is ez kell, amiben aztán végképp nincs semmilyen gyorsítható tartalom a betűk elmosásán kívül
4. feltettem 1 hónapja a TB helyett a Windows Live Mailt. ugyanez... 3D-n pörög text levélben. kikapcsolhatatlan betűelmosással, amitől a gyomrom forog 5 perc után.
De vicc az egész, ha ezt gondolták a gpu-gyorsítás szép új világának. Akár a mobil eszközökben, akár máshol...