Idézet: Jahno - Dátum: 2014. 12. 27. 18:06
Lehet, hogy be van, de ugye amikor nem engedte, akkor először ugye a programok közt próbáltad eltávolítani? Ráadásul ki tudja milyen mókolt verzió, azokkal bármi előfordul. No meg ha még a toolbar is fent van, akkor rendesen csukd be közben a böngészőt.
Jahno!
Szeretném megköszönni, hogy szakítasz rám időt!
Nos...
Először a vezérlőpult -program módosítás/eltávolításnál nézelődtem, de ott nem volt a skype fellelhető, egyébként minden telepített programot először ott kezdem el törölni és ha még marad Installer a letöltések közt (általában ezt nem szokta a vezérlőpulton keresztül letörölni nekem), akkor azt sima jobb klikk-törléssel szoktam kiiktatni.
Kivéve, ha van a programnak Uninstall lehetősége! Akkor azon keresztül, de ennél még az sem volt! Megnéztem a minden program menübe, mert általában az oda lementett programoknál van uninstall lehetőség, de itt nem volt!
Megpróbáltam ki googlizni a skype eltávolítása a win 8-ról, de használhatót nem találtam ott sem!
Ezért jöttem ide!
Már túl vagyok azon a ponton, hogy csak a skype-t töröljem!
Az egész Windows 8.1-et leakarom majd takarítani (ehhez találtam olyan progit a neten, ami visszaállíthatatlanul lepucolja a lemezeket, de nekem a Windows 7 pro kellene rá)!
Ha nem fogom tudni rátenni vagy rátetetni, akkor eladom a gépet és veszek egy olyat, ami képes lesz kezelni, mert a Win. 8.1-el már egy pár évvel közelebb kerültem az elmúláshoz!
Valamikor 3 éve vettem egy HP nyomtatót. A telepítője csak Windows 7-ig engedi az installálást! Ezzel is szívtam, mire a neten találtam olyan installert hozzá, ami képessé teszi a Windows 8-at a használatára (főleg a szkenner Installer-el gyűlt meg a bajom).
Semmit, vagy alig találni valamit a neten, ami jó ehhez az operációs rendszerhez! Ha mindent meg kell vennem, akkor mi került a gépben 250 ezerbe (akciósan, a neten rendelve volt ennyi, amúgy 270 lett volna az ára.., de személyesen vettem át..)?
Gyorsabbnak, nem gyorsabb és csak az idegeimet őröli fel! Ennyi bajom még nem volt egyetlen géppel sem, mint ezzel!
Figyi!
Van egy másik ACER gépem (Aspire 5735Z). Azt az asszony nyüstöli és már 6 éves.
Azon még XP fut és kiválóan veszi az akadályokat!
Hovatovább, az 1GB-os RAM ellenére nem lassabb, mint az én V3-772G típusú 4GB-es memóriával szerelt verzióm!
Az én új gépemnek Kb. 2-3 perc kell egy újraindításnál, a teljes rendszerfelállásig!
Lehet, hogy a szervizbe egy alap verziót löktek rá!
Megnéztem a
Skype-Jobb klikk-Tulajdonságok-Biztonság-Speciális-Hatályos hozzáférési engedély megtekintés menüben az engedélyezést és azt tapasztaltam, hogy a :
-Teljes Hozzáférés
-Fájlok létrehozása, adatok írása
-Mappák létrehozása, adathozzáfűzés
-Attribútumok írása
-Kiterjesztett attribútumok írása
-Almappák és fájlok törlése
-Törlés
-Engedélyek módosítása
-Saját tulajdonba vétel
LE VANNAK TILTVA!
Biztos vagyok benne, hogy itt van a kutya elásva, de mivel képtelen vagyok aktiválni (erre már nem terjed ki a tudásom), így nem gondolom, hogy törölni tudom a skype.t!
Ha ezeket tudnám aktiválni, akkor lehet, hogy megbékélnék a Win. 8.1-el is, de addig marad a hajtépés!
Ha tudnál tanácsot adni (részleteset), hogy miként tudnám aktiválni ezeket, akkor talán megoldódna a problémám, de sajnos addig nem tudok csinálni semmit!
Előre is köszi a segítséget!
Üdv: Atiss