HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#3581 Felhasználó inaktív   Brumm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2014. 11. 07. 10:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 10. 30. 23:44

Itt érdemes böngészned.
https://forum.hwsw.hu.../page__st__1800

Koszonom, egy ideje elvagyok vele. :p

#3582 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 11. 19. 13:47

Hi

Adott egy MSI laptop.
Nem mai darab a honlapján win8 driverek nincsenek. Kizárólag win7-es driverek vannak.
Fel tudom ezekkel tenni a win8-at vagy felesleges erőltetni?

üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#3583 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 19. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: szabi - Dátum: 2014. 11. 19. 13:47

Hi

Adott egy MSI laptop.
Nem mai darab a honlapján win8 driverek nincsenek. Kizárólag win7-es driverek vannak.
Fel tudom ezekkel tenni a win8-at vagy felesleges erőltetni?

üdv
szabi

Egyáltalán, minek erőltetni azt a win8-at? :evil2: :D

De amúgy igen, általában nincs gond...
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#3584 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 19. 13:53

Köszi, remélem az általánosan tapasztaltakat fogom erősíteni. :)

üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#3585 Felhasználó inaktív   szilaard 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2014. 12. 02. 16:56

Sziasztok!

A következő problémám lenne. Processzort cseréltem egy laptopban. Elindul rendesen, elkezdi tölteni a windowst, majd leáll. A hűtőventi bekapcsoláskor elindul, de ahogy tölt a windows közben leáll és nem is indul el. A biosban megy folymatosan, ezért nem gondolom, hogy a venti lenne rossz, de ki tudja. A proci emiatt túlmelegszik, azért kapcsol le. Újra lett pasztázva. Windows reinstall meg lett volna, de ott már telepítés közben leáll. Megnézve a procit, tényleg meleg 80-90 c). Itt eléggé elakadtam. Mit érdemes megnézni?

#3586 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 03. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: szilaard - Dátum: 2014. 12. 02. 16:56

Processzort cseréltem egy laptopban. Elindul rendesen, elkezdi tölteni a windowst, majd leáll. A hűtőventi bekapcsoláskor elindul, de ahogy tölt a windows közben leáll és nem is indul el. A biosban megy folymatosan, ezért nem gondolom, hogy a venti lenne rossz, de ki tudja. A proci emiatt túlmelegszik, azért kapcsol le. Újra lett pasztázva. Windows reinstall meg lett volna, de ott már telepítés közben leáll. Megnézve a procit, tényleg meleg 80-90 c). Itt eléggé elakadtam. Mit érdemes megnézni?

Első körben megpróbálnám visszarakni a másik procit, ha azzal jól megy az már jó jel. Aztán a bios-t frissítenék, mert lehet hogy egy ismert, de már javított hibába futottál bele.
Kérdés még az, hogy az a proci támogatott-e a notiban.

#3587 Felhasználó inaktív   ATISS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2014. 12. 26. 13:36

Sziasztok!

Új vagyok itt, úgyhogy nem tudom, mik a szokások, de segítségre lenne szükségem!

A történetem a következő:
Az ősszel vettem egy laptopot. Eredetileg Linux-al adták, gondoltam, majd rakok rá Windows 7-et....
Az eladók meg is erősítették, hogy lehetséges, még ki is nyomtatták az ehhez szükséges eljárást.
Nem vagyok rendszergazda, csak egy otthoni felhasználó, ezért jól jön, ha valaki tud segíteni! Sajnos operációs rendszer nélküli gépet nem kaptam Full-HD-s kivitelben abban az összegben, amit rá szántam.
Szóval
A windows 7-et feltudtuk rakni az egyik ismerősömmel a gépre (ACER V3-772G), de a CD, amit az ACER adott a kiegészítők telepítéséhez csak a windows 8-al (8.1-el) kompatibilis, ezért amikor elkezdtem futtatni, úgy letiltotta a BIOS-t, hogy azóta sem működik rendesen és csak úgy tudtak lelket verni a gépbe, hogy felrakattam a windows 8.1-et! (Egy 250 ezerért vásárolt géptől azért többet várnék..!)

Az a windows 8.1, amit az egyik szervizben raktak rá, inkább nem minősítem!
Csak a probléma van vele!
Ha szeretnék valami értelmeset futtatni rajta (pl. Oficce), akkor vagy előfizetek rá, vagy nem használom! Letölteni lehetetlen hozzá bármit is, ami nem fizetős opció!
Ez előtt a gép előtt volt egy ASUS-om, ami simán vitte a Windows 7-et (és az Oficce 2007-et is!!!), pedig alig 3 éves volt, ezért meg is voltam vele elégedve, de sajnos egy szerencsétlen baleset folytán a gép összetört és mivel nyitott dysplay-nál történt, így a merevlemez és az azon tárolt adatok is elvesztek (nem tudták megnyitni).

Szóval, vettem ezt a gépet.
Ezzel csak a gondom van, mióta a windows 8.1 rajta van!

Most a skype-m kezdi az idegeimet borzolni!
Amikor indítom, akkor kéri a frissítést, amikor rákattintok a frissítés gombra, akkor rövid ellenőrzés után kiírja a következőt:

"A telepítés megszakadt; hibakód 1638

A terméknek egy másik verziója már telepítve van, így a teljes telepítés nem folytatható.
A jelenlegi program módosításához vagy eltávolításához, kérjük, használja a Vezérlőpult a "Programok telepítése és törlése" segédprogramot!"

Ja..., csak az a baj, hogy a vezérlőpult, programok eltávolítása részében nem bukkantam a skype-ra!!! Akkor most hogy is van ez?

Szóval, nem tudom frissíteni a skype-m!
Minden indulásnál kéri a frissítést!

A dologhoz hozzátartozik, hogy nem a Metro felületet használom, hanem a régi megszokott "asztalos" részét (meg van a Metro is, de az egyetlen hasznos dolog, amit sikerült gond nélkül letöltenem hozzá, az a régi Startmenü).
Azt észre vettem, hogy a Metro felületen is van egy skype és annak semmi köze az asztalon lévő skype-hez, mert a Metro skypeját gond nélkül lehet törölni, de azt, ami az asztalon van, lehetetlen!

Rendszergazdai engedély kér, de kipróbáltam minden lehetőséget (még a csökkentett futtatást is), mégsem tudtam egyetlen fájlt kitörölni a skype könyvtárból (nevezetesen ezt: Skype-Toolbars-PNRSvc-SkypeC2CPNRSvc)!

A többit, egyesével kitudtam törölni, ezt semmilyen módon nem tudtam!
Ezek után, hogy legalább tudjam, hogy van egy ilyen program (Skype) a gépen, egy rendszer-visszaállítást kellett eszközölnöm, mert másképp nem tudtam újra a gépre rakni a skype-t..!

Szóval
A kérdésem az lenne, hogy mit csináljak, hogy skype-m frissítsen rendesen?
Van-e valakinek használható, részletes elképzelése arról, hogy miként tudnék ettől a "Bibliai csapástól" (Win. 8.1-től) végleg megszabadulni és win. 7-tel üzemeltetni a gépemet?

Kellemes Ünnepeket az oldal és a fórum tagjainak!

#3588 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 26. 21:50

Üzenet megtekintéseIdézet: ATISS - Dátum: 2014. 12. 26. 13:36

Sziasztok!

A metroból sem törölted a Skypeot, csak levetted a csempék közül.
Kiváncsi lennék, mi, és hogyan tiltotta le a biost, mert az nem feladata a 8/8.1-nek.
A telepítést végző az már megtehette, ill. ha UEFI a bios, akkor sokmindent eleve nem tudsz tenni, ha az nem állítható át hagyományos módra.
Ez egy igen új gép, csak 8-ra van hozzá minden, majd esetleg jólelkű népek írnak rá drivereket.
Egy ilyen kaliberű masina mellé miért is nem vesz az ember rendszert is?
Vagy használjon linuxot, ha nem akar fizetni érte.
Lehet, hogy a szerviz "pistike-editiont" rakott fel neked, és elvették a rendszergazdai jogokat, látván, hogy problémás üfféllel van dolguk. (Vagy te magad, csak hantázol nekünk a szervizről)
A fájltörléssel jó úton jársz, de elég sok könyvtárban kell szétnézned.

Szerkesztette: csozsi 2014. 12. 26. 21:58 -kor

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#3589 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 12. 26. 22:28

Skypenál előfordulhat az ilyen frissítés, bár érdekes, hogy feltetted a legfrisebbet és rögtön van belőle frissítés. Szedd le, tedd fel és megjavul.

Office meg olyan, elvileg előző gépesre sem lett volna ingyen, mert ez ilyen.

Win7et lehet rá tenni, csak érteni kell hozzá és mondjuk az alap cuccokat nem az Acer CDjéről, hanem webről letöltve legfrisebbet és kész.
Make love not Wor.

#3590 Felhasználó inaktív   ATISS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2014. 12. 27. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2014. 12. 26. 21:50

A metroból sem törölted a Skypeot, csak levetted a csempék közül.
Kiváncsi lennék, mi, és hogyan tiltotta le a biost, mert az nem feladata a 8/8.1-nek.
A telepítést végző az már megtehette, ill. ha UEFI a bios, akkor sokmindent eleve nem tudsz tenni, ha az nem állítható át hagyományos módra.
Ez egy igen új gép, csak 8-ra van hozzá minden, majd esetleg jólelkű népek írnak rá drivereket.
Egy ilyen kaliberű masina mellé miért is nem vesz az ember rendszert is?
Vagy használjon linuxot, ha nem akar fizetni érte.
Lehet, hogy a szerviz "pistike-editiont" rakott fel neked, és elvették a rendszergazdai jogokat, látván, hogy problémás üfféllel van dolguk. (Vagy te magad, csak hantázol nekünk a szervizről)
A fájltörléssel jó úton jársz, de elég sok könyvtárban kell szétnézned.

Szia!
Nem a 8.1 tiltotta le a BIOS-t, hanem a Win.7 nél az ACER által biztosított Rev 4.0 Resource DVD.

Pontosan a 8.1 volt az, ami miatt újra életképes lett, de tökéletes nem!

A rendszer tiltás úgy történt, hogy a már gépemen lévő Windows 7-nél elkezdtem kicsomagolgatni (egyesével) a már említett DVD-n lévő fájlokat (hangzás, képernyő felbontás, stb.), amik nem voltak kompatibilisek a Win. 7-el.
Egyszer csak megbénult minden!
Csak a F1-F12 billentyűk és az optikai meghajtó (DVD Multi) működött (még a lemezt kitudtam szedni belőle), de már utána hiába próbáltam újra indítani, még az akkut is kivettem, semmire nem reagált (az egérpad sem működött).
Kvázi, a BIOS-ba sem tudtam már belépni, de amikor az UEFI-t átírtuk először Legacy-re, már akkor nem engedett egyes BIOS menüket elérni (pl. nem tudtuk utána már vissza írni sem)!

Ekkor vittem egy szervizbe, ami megmondta, hogy addig nem is fog működni, amíg a Windows 8.1-et fel nem installáljuk, mert a tiltást csak az tudja feloldani!

Felhívtam a Magyarországi ACER központi számát, ahol felvázoltam az álláspontom, de a diszpécser csak annyit hajtogatott állandóan, hogy ez a típus a Windows 8-8.1-et támogatja..!
Annyit még elárult a diszpécser, hogy ha babráljuk a BIOS-t, akkor az a garancia megszűnését vonhatja magával!
Mivel, nem ACER szervizbe vittem (őszintén szólva, ezek után már magasról tojtam a garanciára, mert még az is megfordult a fejemben, hogy kidobom a kukába a gépet), így a garanciának már szerintem így is lőttek, de adnék 50 ezret annak az illetőnek, aki véglegesen leradírozná ezt a Windows 8.1-en elhíresült szemetet a gépemről és egy rendesen működő win 7-et rakna rá!
Nagyjából..., ennyi a sztori!
Üdv: Atiss

#3591 Felhasználó inaktív   ATISS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2014. 12. 27. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 12. 26. 22:28

Skypenál előfordulhat az ilyen frissítés, bár érdekes, hogy feltetted a legfrisebbet és rögtön van belőle frissítés. Szedd le, tedd fel és megjavul.

Office meg olyan, elvileg előző gépesre sem lett volna ingyen, mert ez ilyen.

Win7et lehet rá tenni, csak érteni kell hozzá és mondjuk az alap cuccokat nem az Acer CDjéről, hanem webről letöltve legfrisebbet és kész.

Szia!

Látom, nem értetted a lényeget!
NEM ENGEDI A SKYPE-T TÖRÖLNI ÉS AMÍG NEM TÖRLÖD, ADDIG NEM ENGED MÁSIKAT SEM FELRAKNI! :)

A már említett fájl ( Skype- Toolbars-PNRSvc-SkypeC2CPNRSvc), ezt lehetetlenné teszi, mert csak ezt az egyetlen fájlt nem voltam képes semmilyen módon letörölni! Minden törlési kísérletemkor azt írta ki, hogy a törlés nem lehetséges, mert a fájl meg van nyitva egy programban, vagy egy másik fájlban.
Minek után magát a "SkypeC2CPNRSvc"-t akartam törölni, rendszergazda engedélyt kért! Bármit csináltam, nem engedte, pedig még csökkentett üzemmódban is próbáltam törölni!

Ez bele van égetve a Windows 8.1-be (szerintem), bár azt nem értem, hogy miért nem enged frissíteni?
Valami, nagyon nem jól működik ezen a gépen!

#3592 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 27. 18:06

Üzenet megtekintéseIdézet: ATISS - Dátum: 2014. 12. 27. 15:08

Szia!

Látom, nem értetted a lényeget!
NEM ENGEDI A SKYPE-T TÖRÖLNI ÉS AMÍG NEM TÖRLÖD, ADDIG NEM ENGED MÁSIKAT SEM FELRAKNI! :)

A már említett fájl ( Skype- Toolbars-PNRSvc-SkypeC2CPNRSvc), ezt lehetetlenné teszi, mert csak ezt az egyetlen fájlt nem voltam képes semmilyen módon letörölni! Minden törlési kísérletemkor azt írta ki, hogy a törlés nem lehetséges, mert a fájl meg van nyitva egy programban, vagy egy másik fájlban.
Minek után magát a "SkypeC2CPNRSvc"-t akartam törölni, rendszergazda engedélyt kért! Bármit csináltam, nem engedte, pedig még csökkentett üzemmódban is próbáltam törölni!

Ez bele van égetve a Windows 8.1-be (szerintem), bár azt nem értem, hogy miért nem enged frissíteni?
Valami, nagyon nem jól működik ezen a gépen!

Lehet, hogy be van, de ugye amikor nem engedte, akkor először ugye a programok közt próbáltad eltávolítani? Ráadásul ki tudja milyen mókolt verzió, azokkal bármi előfordul. No meg ha még a toolbar is fent van, akkor rendesen csukd be közben a böngészőt.
Make love not Wor.

#3593 Felhasználó inaktív   ATISS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2014. 12. 27. 22:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 12. 27. 18:06

Lehet, hogy be van, de ugye amikor nem engedte, akkor először ugye a programok közt próbáltad eltávolítani? Ráadásul ki tudja milyen mókolt verzió, azokkal bármi előfordul. No meg ha még a toolbar is fent van, akkor rendesen csukd be közben a böngészőt.

Jahno!

Szeretném megköszönni, hogy szakítasz rám időt! :)

Nos...
Először a vezérlőpult -program módosítás/eltávolításnál nézelődtem, de ott nem volt a skype fellelhető, egyébként minden telepített programot először ott kezdem el törölni és ha még marad Installer a letöltések közt (általában ezt nem szokta a vezérlőpulton keresztül letörölni nekem), akkor azt sima jobb klikk-törléssel szoktam kiiktatni.
Kivéve, ha van a programnak Uninstall lehetősége! Akkor azon keresztül, de ennél még az sem volt! Megnéztem a minden program menübe, mert általában az oda lementett programoknál van uninstall lehetőség, de itt nem volt!

Megpróbáltam ki googlizni a skype eltávolítása a win 8-ról, de használhatót nem találtam ott sem!
Ezért jöttem ide!
Már túl vagyok azon a ponton, hogy csak a skype-t töröljem!
Az egész Windows 8.1-et leakarom majd takarítani (ehhez találtam olyan progit a neten, ami visszaállíthatatlanul lepucolja a lemezeket, de nekem a Windows 7 pro kellene rá)!
Ha nem fogom tudni rátenni vagy rátetetni, akkor eladom a gépet és veszek egy olyat, ami képes lesz kezelni, mert a Win. 8.1-el már egy pár évvel közelebb kerültem az elmúláshoz!

Valamikor 3 éve vettem egy HP nyomtatót. A telepítője csak Windows 7-ig engedi az installálást! Ezzel is szívtam, mire a neten találtam olyan installert hozzá, ami képessé teszi a Windows 8-at a használatára (főleg a szkenner Installer-el gyűlt meg a bajom).
Semmit, vagy alig találni valamit a neten, ami jó ehhez az operációs rendszerhez! Ha mindent meg kell vennem, akkor mi került a gépben 250 ezerbe (akciósan, a neten rendelve volt ennyi, amúgy 270 lett volna az ára.., de személyesen vettem át..)?
Gyorsabbnak, nem gyorsabb és csak az idegeimet őröli fel! Ennyi bajom még nem volt egyetlen géppel sem, mint ezzel!

Figyi!
Van egy másik ACER gépem (Aspire 5735Z). Azt az asszony nyüstöli és már 6 éves.
Azon még XP fut és kiválóan veszi az akadályokat!
Hovatovább, az 1GB-os RAM ellenére nem lassabb, mint az én V3-772G típusú 4GB-es memóriával szerelt verzióm!
Az én új gépemnek Kb. 2-3 perc kell egy újraindításnál, a teljes rendszerfelállásig!

Lehet, hogy a szervizbe egy alap verziót löktek rá!
Megnéztem a Skype-Jobb klikk-Tulajdonságok-Biztonság-Speciális-Hatályos hozzáférési engedély megtekintés menüben az engedélyezést és azt tapasztaltam, hogy a :

-Teljes Hozzáférés
-Fájlok létrehozása, adatok írása
-Mappák létrehozása, adathozzáfűzés
-Attribútumok írása
-Kiterjesztett attribútumok írása
-Almappák és fájlok törlése
-Törlés
-Engedélyek módosítása
-Saját tulajdonba vétel

LE VANNAK TILTVA!
Biztos vagyok benne, hogy itt van a kutya elásva, de mivel képtelen vagyok aktiválni (erre már nem terjed ki a tudásom), így nem gondolom, hogy törölni tudom a skype.t!
Ha ezeket tudnám aktiválni, akkor lehet, hogy megbékélnék a Win. 8.1-el is, de addig marad a hajtépés!

Ha tudnál tanácsot adni (részleteset), hogy miként tudnám aktiválni ezeket, akkor talán megoldódna a problémám, de sajnos addig nem tudok csinálni semmit!

Előre is köszi a segítséget!

#3594 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 27. 23:59

Üzenet megtekintéseIdézet: ATISS - Dátum: 2014. 12. 27. 22:47

Az egész Windows 8.1-et leakarom majd takarítani (ehhez találtam olyan progit a neten, ami visszaállíthatatlanul lepucolja a lemezeket, de nekem a Windows 7 pro kellene rá)!
Ha nem fogom tudni rátenni vagy rátetetni, akkor eladom a gépet és veszek egy olyat, ami képes lesz kezelni, mert a Win. 8.1-el már egy pár évvel közelebb kerültem az elmúláshoz!

Meg lehet cisnálni, csak be kell bootolni egy rendes telepítőről. Bár lassan a Win7 is idejét múlt cucc lesz. Mondom én, aki általában le van maradva egy szép hosszal.
Make love not Wor.

#3595 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 28. 00:21

Üzenet megtekintéseIdézet: ATISS - Dátum: 2014. 12. 27. 14:57

de adnék 50 ezret annak az illetőnek, aki véglegesen leradírozná ezt a Windows 8.1-en elhíresült szemetet a gépemről és egy rendesen működő win 7-et rakna rá!
Nagyjából..., ennyi a sztori!

Hol is van ez a gép?
8-ast is felrakhatok rá? Mert azzal úgy általában nincs baj, csak ami a tiedre van feltelepítve.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#3596 Felhasználó inaktív   ATISS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2014. 12. 28. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2014. 12. 28. 00:21

Hol is van ez a gép?
8-ast is felrakhatok rá? Mert azzal úgy általában nincs baj, csak ami a tiedre van feltelepítve.

Németországban!

Ott élek. A gép Magyarországon vásárolt masina.

Húsvétkörnyékén megyek haza. Ha csak annyi baja van ennek a szarnak, hogy nem jó Windows 8.1-es van rá lökve, akkor úgy kellene csinálni, hogy a 1,5 Terrabájtos lemezt 3 felé kéne osztani (150GB "C" ; kb. 150 GB "E" és ami marad "F" meghajtóra).
Ha rátudsz az egyik particióra rakni egy ütőképes Windows 7-est, a másikra egy szintén ütőképesebb Windows 8.1-et, akkor megegyeztünk!
A lényeg, hogy ne a kunságba lakj, mert oda nem kerülök!
Győr, Tatabánya, Budapest, Gödöllő, Polgár, Nyíregyháza (esetleg még Debrecen is belefér) vonalon utazom.
Anyósoméknál szoktunk lehorgonyozni Polgáron.

Ha tetszik a dolog, akkor válaszolj!

#3597 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 28. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: ATISS - Dátum: 2014. 12. 28. 16:09

Németországban!

Ott élek. A gép Magyarországon vásárolt masina.

Ha van rajt Win8as, akkor lehet lefelé is kerekíteni a licenszet Win7re. Kérdezz meg egy helyi PC-s boltot, aztán max. itt megvitatjuk a választ. Talán még van eladó Win7 is, add be a gépet, tegyék fel, oszt jó idő.
Make love not Wor.

#3598 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 28. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 12. 28. 16:12

Ha van rajt Win8as, akkor lehet lefelé is kerekíteni a licenszet Win7re. Kérdezz meg egy helyi PC-s boltot, aztán max. itt megvitatjuk a választ. Talán még van eladó Win7 is, add be a gépet, tegyék fel, oszt jó idő.

Csak az OEM Win8 Pro-t tudod downgradelni, sajna. (Szerk: Meg persze a mennyiségi licencszerződéses, azaz vállalati Windows 8 Pro Upgrade-t és Win8 Enterprise-t lehet). A boltosoknál viszont lehet még win7, érdemes futni egy kört...

Szerkesztette: StSanya 2014. 12. 28. 16:41 -kor

"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#3599 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 28. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2014. 12. 28. 16:36

Csak az OEM Win8 Pro-t tudod downgradelni, sajna. (Szerk: Meg persze a mennyiségi licencszerződéses, azaz vállalati Windows 8 Pro Upgrade-t és Win8 Enterprise-t lehet). A boltosoknál viszont lehet még win7, érdemes futni egy kört...

Én mondjuk reméltem, hogy OEM-et vett a gép mellé, elvégre mi mást? Életemben nem sok dobozos szoftvert láttam :-D
Make love not Wor.

#3600 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 28. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 12. 28. 16:53

Én mondjuk reméltem, hogy OEM-et vett a gép mellé, elvégre mi mást? Életemben nem sok dobozos szoftvert láttam :-D

És Pro is? :)
"Mindörökké! Enter."

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.