HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 19. 11:44

Nem olyan hangja van mikor egy asztali gépnél már kezd kevés lenni a táp, egy picikét más. Egyébként mi okozhatja? Arrafelé nincsen venti.

#442 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 17:34

Idézet: didyman - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 22:28

XP-t is lehet, BartPE a megoldás. Ekkor a noti bios-ában lesz a boot-eszközök között USB: xxxxx... felirattal eszköz, fontos, hogy be legyen dugva, mikor indítod a gépet és beállítod. C: meghajtó lesz, mivel róla fog kezdődni a rendszerindítás.

Na most ezt én kipróbáltam, amikor szar volt a vinyóm a notiban, de nem sikerült.

Ne formáztam meg az USB-s vinyót, mert volt rajta adat. Csak változtatás nélkül elkezdtem feltelepíteni és az első reboot után kékhalál :(

Mijaza BartPE??
üdv
tus

#443 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 17:35

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 21:08

Hát ha seagate, akkor szerint mentsd le az adataidat. Szó szerint fos a noti széria.

Szuper :(

Ma visszavittem, 2008 ra lesz még egy új fasza szígétem :reklamacio:
üdv
tus

#444 Felhasználó inaktív   Béla 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 22:09

Sziasztok,

segítségre volna szükségem, mivel van egy kis gond a laptoppal, ugyanis szétszerelés után nem megy. A jelenség érdekes, ha a hűtő rajta van a processzoron, akkor meg sem nyikkan, csak egy épphogy kap egy kis feszt a venti, mert egy negyed fordulatra felpörög, ha viszont leszerelem a prociról a ventit, akkor szépen felpörög, a vinyó is felpörög, de nincs post, boot, semmi. A szétszereléskor a vinyó lett kiszedve és a processzor, és előtte működött, ezért arra gondolok, hogy ezekkel az alkatrészekkel lesz vmi baj.
Ennyi info alapján meg tudja valaki mondani a hiba okát és a megoldást vagy el kell vigyem szervizbe? Van valamilyen lehetőség arra, hogy leteszteljem a vinyót és a procit, hogy működnek-e? Ha szerviz, akkor melyiket javasoljátok, ahol nem gombolják le a gatyámat, és korrekt módon foglalkoznak a cuccal?
A gép egy Packard Bell Easy One Silver 7521N, kb 4-5 éves, ha jól láttam a proci egy 1200-es asztali tualatin.
Előre is kösz mindenkinek

#445 Felhasználó inaktív   cheoppy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 19:35

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy találkozott-e/használt-e már valaki házilag barkácsolt vagy vásárolt wifi-erősítőt notihoz? Hogy lehet ezeket notiba integrált wifihez használni? Meg lehetne-e ilyet házilag csinálni, mennyire lehet nehéz vállalkozás?

Köszi a segítséget! :)

#446 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 22:11

Béla: jól raktad vissza a procit? Én kivenném-visszatenném a procit, háthanátha.

Szerkesztette: --== SzaboZE ==-- 2007. 02. 21. 22:12 -kor

#447 Felhasználó inaktív   Béla 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 08:43

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 23:11

Béla: jól raktad vissza a procit? Én kivenném-visszatenném a procit, háthanátha.

Látod, ez jó kérdés. Első levételkor a hűtővel együtt jött, hozzá volt ragadva, ezért 99%, hogy nem raktam mellé, mert akkor a hűtő rögzítő csavarjai nem passzoltak volna. Ekkor már nem indult el a gép, ezért leszedtem a prociról a hűtőt és igazából nem lehet mellétenni. Viszont arra jöttem rá, ha nem húzom szorosra a hűtő rögzítő csavarjait, akkor felpörög és elindul(boot nincs), ha szoros, akkor csak egy nyikk van, ahogy korábban írtam.
Arról hogyan tudnék meggyőződni, hogy nem ütöttem ki a procit, ha mégis mellé ment volna?

#448 Felhasználó inaktív   bucho 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 24. 18:10

Sziasztok

Nem tudom jó helyre írkálok, de azért leírom a problémám.
Van egy IBM thinkpad T42-es laptopom.Rejtett partícióból szerettem volna újra húzni a rendszert, de kidob egy "Verify Password" nevezetű ablakot! :eek: és innen nem tudok tovább menni.A Recovery cd-nél is ezt kéri, de én nem adtam ide semmiféle jelszavas védelmet! :(
Ha esetlag valaki tudna ssegíteni, hogyan tudnám ezt megszüntetni, akkor azt megköszönném.
Köszönettel

Imi

#449 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 18:43

Üdv!

Tom hogy láma kérdés, de nem találtam még meg a választ :(
Van egy Toshiba Tecra 780DVD notim, ami bődületes 266Mhzet tud magából kipréselni - valahogy. Mert hiába van 220V-on, nem megy csak 133Mhzen a kicsike, is megérezni annak a pár pacinak a hiányát meg a 33Mhzes rendszerbuszt. Win ME van (egyelőre) rajta, és nem találtam semmit amivel az energiatakarékosságról leszoktathatnám; akksi retesze ki van kapcsolva, szal elvileg nem is számít a telepre... (bár elemállapot kijelzésével erőlködött ha jobban belegondolok... :think: )

Szal tudnátok segíteni hogy a boxból hogy tudom vágtára befogni újra a többi pacit? Nagggyon megköszöném!
:respect:
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#450 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:51

Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 19:43

Üdv!

Tom hogy láma kérdés, de nem találtam még meg a választ :(
Van egy Toshiba Tecra 780DVD notim, ami bődületes 266Mhzet tud magából kipréselni - valahogy. Mert hiába van 220V-on, nem megy csak 133Mhzen a kicsike, is megérezni annak a pár pacinak a hiányát meg a 33Mhzes rendszerbuszt. Win ME van (egyelőre) rajta, és nem találtam semmit amivel az energiatakarékosságról leszoktathatnám; akksi retesze ki van kapcsolva, szal elvileg nem is számít a telepre... (bár elemállapot kijelzésével erőlködött ha jobban belegondolok... :think: )

Szal tudnátok segíteni hogy a boxból hogy tudom vágtára befogni újra a többi pacit? Nagggyon megköszöném!

Valami irányt tudtok mutatni mere találok vmi infót ezzel kapcsolatban? :(
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#451 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 22:13

Megoldva.
Viszont a Tecra 780DV dodellhez kéne 1-2 dolog.
1, vagy hogy lépek be a bioszba
2, vagy a hardware etup progi, ami nem tudok sehonnan leszedni hozzá
3, az integrált dvd dekódernek a drivere hasonló tészta...

Természetesen Toshiba oldalát vagy 50× átnéztem...  :(

#452 Felhasználó inaktív   neomatyi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 01. 22:26

Hello mindenkinek. Nekem olyan problámám lenne, hogy vettem egy ECS G320-as laptopot,amiben először a jobb oldali shift gomb majd a del gomb szállt el. és utána egyesével elszállt. bár ebben nekem is benne volt a kezem.. ráborult egy kis mennyiségű ital. Szóval kellenne egy új billenytyűzet de az egész mindenestől. vagy akár egy használt ilyen laptop. aki tud az segítsen kérem.

neomatyi@freemail.hu
vagy
30-280-5723 :respect:

#453 Felhasználó inaktív   Béla 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 08:46

Idézet: Béla - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 9:43

Látod, ez jó kérdés. Első levételkor a hűtővel együtt jött, hozzá volt ragadva, ezért 99%, hogy nem raktam mellé, mert akkor a hűtő rögzítő csavarjai nem passzoltak volna. Ekkor már nem indult el a gép, ezért leszedtem a prociról a hűtőt és igazából nem lehet mellétenni. Viszont arra jöttem rá, ha nem húzom szorosra a hűtő rögzítő csavarjait, akkor felpörög és elindul(boot nincs), ha szoros, akkor csak egy nyikk van, ahogy korábban írtam.
Arról hogyan tudnék meggyőződni, hogy nem ütöttem ki a procit, ha mégis mellé ment volna?

Valakinek van ötlete?

#454 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 09:25

Öhm... kollegáka kérdezném hogy ez most EDO vagy SD? :think:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#455 Felhasználó inaktív   bundas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 23:46

Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 10:25

Öhm... kollegáka kérdezném hogy ez most EDO vagy SD? :think:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

EDO

#456 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 15:52

Idézet: bundas - Dátum: 2007. márc. 3., szombat - 0:46

EDO

#457 Felhasználó inaktív   Lazarevics 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 01:26

Asus A3500 noti, egy ezredmásodpercet sem bír akksiról. a noti új, de kicsúsztam a 3 napból. Az akksi pirossal áthúzva, és kiirja a win hogy 100% töltve.

Ha a töltőt rádugom a notira, max 1 percig tölti és utána le is kapcsol.

Gari? vagy lehet valamit próbálni otthol?

Köszi  :respect:

#458 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 08:51

Idézet: Lazarevics - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 1:26

Asus A3500 noti, egy ezredmásodpercet sem bír akksiról. a noti új, de kicsúsztam a 3 napból. Az akksi pirossal áthúzva, és kiirja a win hogy 100% töltve.

Ha a töltőt rádugom a notira, max 1 percig tölti és utána le is kapcsol.

Gari? vagy lehet valamit próbálni otthol?

Köszi  :respect:

Nem értem mit vársz tőlünk, vidd vissza garanciába. Vagy netán szét akarod szedni? 99% akku hiba.

SzaboZE

#459 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 08:23

Van arra lehetőség hogy a noti szétkapása nélkül valahogy a biosz beállításokat módosítsam? Tecra 780DVD, külön progival kellene, napok óta nem találom ennek a típusnak a hardware setup progiját, másikoké nem jó hozzá; mikor teljesen szétkaptuk aés lehúztuk az elemet akkor utána volt setup; csak én hülye nem engedélyeztem a kijelzőnél a stetch funkciót (wideos beidegződés :rolleyes: ) és bizony kéne... legalább az, de néha jó lenne a setupba bejutnia amúgy is... Ötletetek?

#460 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 09:48

Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 8:23

Van arra lehetőség hogy a noti szétkapása nélkül valahogy a biosz beállításokat módosítsam? Tecra 780DVD, külön progival kellene, napok óta nem találom ennek a típusnak a hardware setup progiját, másikoké nem jó hozzá; mikor teljesen szétkaptuk aés lehúztuk az elemet akkor utána volt setup; csak én hülye nem engedélyeztem a kijelzőnél a stetch funkciót (wideos beidegződés :rolleyes: ) és bizony kéne... legalább az, de néha jó lenne a setupba bejutnia amúgy is... Ötletetek?

Bekapcsoláskor ESC nyomvatart?

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.