HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#1081 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 02. 22:59

Idézet: caratyuska - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 22:44

Szia

Megpróbáltam felrakni (xp sp2 hun, de azt írja hogy this system not supported).

Amúgy próbáltam tölteni olyan 8 órán át, de semmi, igaz csak 1x. Majd holnap éjszaka felrakom tölteni egész éjszakára hátha.

ugye az alatt az 1 honap alatt nem volt lemerulve?

ha litiumos akksi melymerulesbe megy at, akkro annak kampec
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1082 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 03. 06:28

Idézet: charlie - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 22:59

ugye az alatt az 1 honap alatt nem volt lemerulve?

ha litiumos akksi melymerulesbe megy at, akkro annak kampec

meglehet úgy volt, nemtudom :(

akkor ma éjfélkor rituálisan felgyújtom

----atyuska----

#1083 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 04. 16:14

töltöttem még 2x8 órát, de semmi :(

----atyuska----

#1084 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 04. 16:34

akkor az szerintem mélymerulesbe volt, és akkor kampec.

#1085 Felhasználó inaktív   bezzeg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 04. 22:19

Sziasztok!

Kaptam egy hp pavilion tx1000(tx1230la)  gépet javításra.illetve semmi baja csak spanyol vista van rajta:)
Magyar xp felmegy rá? Vagy magyar vista-t próbáljak inkább? Egy kislánynak lesz(16) aki jobban szereti az xp-t. Ha jól láttam van driver támogatás xp- és vista is. Szerintetek?

köszi

Közben jobban megnéztem: a Vistához sokkal több driver van.Ez mitől van? Például Az xp felismeri a webkamot meg ilyesmi vagy nem támogatja csak a vista??

Szerkesztette: bezzeg 2008. 03. 04. 22:25 -kor

#1086 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 05. 07:41

ha nincs dobozos XP-d, vagy Vistad akkor bebuktad, mert nem rakhatodfel ra. Ha meg nem Enterprise akkor lokalizalni se lehet.

#1087 Felhasználó inaktív   István.. 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 03. 05. 13:47

Sziasztok!

A barátnőmnek vettünk 1 FSC v3505 típusú laptopot, ebben az alábbi interfészek találhatók: 3in1 Card reader, Bluetooth, Gigabit LAN, PCMCIA, S-Video, USB 2.0 (4db), VGA monitor, WLAN PRO 3945ABG,

Az elő telepített Vistát töröltem és a kapott lemezről installáltam fel, a problémám az, hogy a Bluetooth-ot nem tudom feltelepíteni ugyanis nem reagál a gomb a gépen ha megnyomom és a szoftver telepítése közben kéri, hogy kapcsoljam be! Szóval a kérdésem az lenne miként lehetne esetleg megoldani, hogy az OP rendszerből inditsam el?! Illetve ugyan ez a helyzet a WIFI-vel is, várom válaszotokat!

Köszi előre is!

#1088 Felhasználó inaktív   gagarin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 11:56

Üdv!

Van egy Compaq Evo N610C laptopom, amiben van gyári infra.
Azt vettem a fejembe, hogy szeretném a laptopon futó winampot ezen keresztül irányitani egy u.n. univerzális távirányítóval.
Lehet?
Ha igen, hogyan?
Egyelőre nem tudtam ráirni őket, hogy kommunikáljanak...

Anno desktop pc-hez vettem soros infra kütyüt, remekül üzemelt, de a beépített infrát nem bírom rá erre.
Amúgy működik, mobilról küldtem már képeket a laposra...

Köszi,

g.

#1089 Felhasználó inaktív   dtk1985 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 03. 08. 17:28

Sziasztok

Ha valakinek van tapasztalata Acer Travelmate 4400 sorozatu noti javitasaval, szetszerelesevel az irjon mar nekem. A konkret modell 4401LMi de asszem ez lenyegtelen. Letort a gep hatuljan levo tapcsatlakozobol a  kozepen elhelyezkedo tu igy most nem tudom tolteni a gepet. Rendeltem hozza ujat ebayrol, meg kozben megtalaltam a letort darabot, szoval meg lehet a forrasztast is meguszom, felteve ha el tudok jutni a csatlakozohoz. Totottem le egy service guideot ehhez a modellhez, de valami nem stimmel mert az elejen meg az en notimat mutogatjak, aztan mikor kezdenek szetszedni akkor mar egy mas tipusrol vannak fent kepek, amelyen persze minden mashol van.

Itt talalhato meg az ominozus service manual.

#1090 Felhasználó inaktív   BBalazs_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 18:35

Idézet: gagarin - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 10:56

Üdv!

Van egy Compaq Evo N610C laptopom, amiben van gyári infra.
Azt vettem a fejembe, hogy szeretném a laptopon futó winampot ezen keresztül irányitani egy u.n. univerzális távirányítóval.
Lehet?
Ha igen, hogyan?
Egyelőre nem tudtam ráirni őket, hogy kommunikáljanak...

Anno desktop pc-hez vettem soros infra kütyüt, remekül üzemelt, de a beépített infrát nem bírom rá erre.
Amúgy működik, mobilról küldtem már képeket a laposra...

Köszi,

g.

Kicsi a valoszinusege, hogy hasznalni tudnad. Mas frekin uzemelnek ugyanis. Nem sokkal, de arra epp eleg, hogy ne is lassak egymas jeleit. ELVILEG meg tudnad oldani egy repeaterrel (a taviranyito jelet egy alkalmas vevovel fogadod es ugyanazt kisugarzod a megfelelo frekin. De ez bonyolult. A software-t ki irna hozza? Ugy tudom, a com portra illesztheto taviranyitokkal tele a net. Keress ra.
Alopecia perniciosa

#1091 Felhasználó inaktív   gagarin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 18:44

Idézet: BBalazs_ - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 18:35

Kicsi a valoszinusege, hogy hasznalni tudnad. Mas frekin uzemelnek ugyanis. Nem sokkal, de arra epp eleg, hogy ne is lassak egymas jeleit. ELVILEG meg tudnad oldani egy repeaterrel (a taviranyito jelet egy alkalmas vevovel fogadod es ugyanazt kisugarzod a megfelelo frekin. De ez bonyolult. A software-t ki irna hozza? Ugy tudom, a com portra illesztheto taviranyitokkal tele a net. Keress ra.

Köszi Balázs!

Akkor magyarul azt mondod, hogy csak a portra helyezett infra vevők jönnek szóba, ugye? Nekem van egy ilyen Redsnake asszem, csak goldoltam elkerülném annak a dugdosását, ha van gyári. De ezek szerint nem kerülöm el :(

g.

#1092 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 03. 09. 21:18

Idézet

azt mondod, hogy csak a portra helyezett infra vevők jönnek szóba, ugye

Alapvetően a protokollal van gond, amit használnak. Ezek kommunikációs portok, más feladatra vannak kitalálva, nem a PC távvezérlésére.

Más:
Alantabb már írtam, ott sajna nem sok segítséget kaptam :(

Adott egy IBM T42 lapostop. Annak ellenére, hogy a Lenovo oldaláról letöltött System Updater -re feltelepítettem elvileg mindent (még olyanokat is feltett, amikről azt se tudom, mire lennének jók), pont az alaplapi Intel 82801 csipkészlet drivere úgytűnik igen bibis. Se a hang nemmegy (feltelepszik, aztmondja a hardverre, hogy OK, csak épp a vindóz szerint nincs), se az USB eszközök nem akarnak működni 2-esben. Meg akad pár fura sárga eszköz is, mint pl mégegy monitor, valami TV meg hasonlók.

Szóval ami érdekelne:
- Honnan lehetne letölteni egy rendes, működő drivert?
- Esetleg akad-e valakinél T42-es(hez is jó) drivercd, amit lemásolva eljuttatna hozzám?
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1093 Felhasználó inaktív   PorMacs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 16:27

Sziasztok szakik!

Cipelem a notim melóhely-otthon között, és azt találtam ki, hogy külön táp legyen mindenhol, hogy ne kelljen legalább azt hordozni. Lényeg, hogy lenne is egy plusz táp, csak kérdés, hogy az jó-e?

Szóval, a Lenovo Thinkpad T61-es tartozó  90W/20V mellett használhatok egy R61-es mellől csaklizott 65W/20V tápot??
Van valami előny/hátrány/veszély?
Azt észrevettem, hogy utóbbi kicsit könnyebb .. :)
How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
:::gigaByTe K8NSC 939-nForce3 250;AMD Athlon64 3500+ Venice;ThermalRight XP-90;Zalman MF-2;MSI AGP Nvidia 7600GT 256MB DDR2;KingMax 2x512MB DDR PC3200;Samsung 250GB(ide)+500GB(sata);LG GSA-4082B combo;Samsung SH-S203D SATA DVD-RW;Samsung 226BW 22" LCD; ChiefTec BG-02B-B-SL; D-Link Di-524; D-Link DWL-G510 etc:::

#1094 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 21:02

Idézet: PorMacs - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 15:27

Sziasztok szakik!

Cipelem a notim melóhely-otthon között, és azt találtam ki, hogy külön táp legyen mindenhol, hogy ne kelljen legalább azt hordozni. Lényeg, hogy lenne is egy plusz táp, csak kérdés, hogy az jó-e?

Szóval, a Lenovo Thinkpad T61-es tartozó  90W/20V mellett használhatok egy R61-es mellől csaklizott 65W/20V tápot??
Van valami előny/hátrány/veszély?
Azt észrevettem, hogy utóbbi kicsit könnyebb .. :)

Nem tud valószínüleg akkora árammal tölteni.
Némely notinál ez pedig gond szokott lenni, mert nagyobb az áramfelvétele, így nem tölt.

Szerkesztette: XC-biker 2008. 03. 13. 21:06 -kor

Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#1095 Felhasználó inaktív   Feco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 11:01

Idézet: XC-biker - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 21:02

Nem tud valószínüleg akkora árammal tölteni.
Némely notinál ez pedig gond szokott lenni, mert nagyobb az áramfelvétele, így nem tölt.

Kép
Thinkpad (T6x, X6x) "érzékeli" a töltőadapter típusát (3 pólusú a csati, +20 V, GND, komunikáció). Nem lesz gond, csak egy kicsit tovább tart a feltöltés a  65 Wattos adapterrel.

Szerkesztette: Feco 2008. 03. 14. 11:04 -kor

IBM ThinkPad 390E l 256 MB RAM l Intel PRO/Wireless 2200 BG Mini-PCI
IBM X60 1706-8AG l 4 GB RAM l Kingston SNM225-S2B/160GB (Intel SSDSA2M160G2GC) l X6 UltraBase l Plextor PX-608CU
ThinkPad X301
Netgear WNDR3700, iPhone 3G, HTC TyTN II, Plantronics Voyager 510

#1096 Felhasználó inaktív   PorMacs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 20:20

Idézet: Feco - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 11:01

Nem lesz gond, csak egy kicsit tovább tart a feltöltés a  65 Wattos adapterrel.

Ok, ebben reménykedtem én is. Az nem gond, ha tovább tölt, általában 220-ról megy a gép.
Köszi a válaszokat!!! :)
How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
:::gigaByTe K8NSC 939-nForce3 250;AMD Athlon64 3500+ Venice;ThermalRight XP-90;Zalman MF-2;MSI AGP Nvidia 7600GT 256MB DDR2;KingMax 2x512MB DDR PC3200;Samsung 250GB(ide)+500GB(sata);LG GSA-4082B combo;Samsung SH-S203D SATA DVD-RW;Samsung 226BW 22" LCD; ChiefTec BG-02B-B-SL; D-Link Di-524; D-Link DWL-G510 etc:::

#1097 Felhasználó inaktív   csongor15 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 11:30

Sziasztok! Új vagyok, errefelé, és olvastam, miről beszéltek. Kisfiamnak egy HP OMNOBOOK-ja van. A gondom, az, hogy, Állítólag, nálam hozzáértóbbek szerint kiégett, a háttérvilágítás égője. Szintén állítólag, a HP szervíz, ezt kb egy új gép áráéert csinálná meg. A gép külsű monitorról kifogástalanul, üzemel. Van valami használható ötletetek? Mindent, megköszönnék!

#1098 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 11:57

Üdv!

Van egy érdekes hibám a kijelzőn, megpróbálom körülírni. Cca. fél centi hosszú, max. 1 mm széles, kicsit íves folt, minden szín esetén világos, kivéve a feketét, mindez a bal felső részén, a menüsornál, szóval gyakran van szem előtt...  :)  Láttam már pixelhibát, de ez valahogy más, főleg, hogy még egész közelről sem lehet elkülöníteni egyérteműen fényesebb pixelt. Ja, és igazán oldalról feltűnő és fényes. Egyébként pedig semmilyen szögből semmiféle sérülés nincs a kérdéses helyen. Pixelhiba ez vagy valami más, és ha más, akkor mi?

Thx.

#1099 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 12:27

Szerintem megnyomódhatott  kijelző.

#1100 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 15:20

Idézet: debaj - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 12:27

Szerintem megnyomódhatott  kijelző.

Erre is gondoltam, de annak kellene legyen valami külsérelmi nyoma. Igaz, hogy kicsit íves a nyom, de ez inkább csak annyit jelent, hogy nem egyenes vonal, nem tűnik úgy, mint ami valaminek a lenyomata lenne, főleg, hogy a notin alatta teljesen sík felület van. Eleinte mondjuk alapból szösznek láttam, akkor tűnt fel, hogy nem az, mikor kijelző tisztítás után is folyton törölgethetnékem volt...  :D

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.