HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#1441 Felhasználó inaktív   Tico001 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 22. 22:32

Nézd meg itt:
http://www.akkuk.hu/AKKUGRP/1.10.ACE.6,Ace...velMate,page=13

#1442 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 22. 22:45

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 18:13

Sziasztok,

keresnék Acer 4270-eshez utángyártott és/vagy eredeti akksit. Esetleg tudna vki vmi céget, akik ilyennel foglalkoznak ? Kerestem neten, de általában csak külföldieket talál meg a gugli. ;) előre is thx.

üdv,

-C0pp3rM!n3-

Szerintem tudok neked rendelni.
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#1443 Felhasználó inaktív   felnovo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 13:32

Van valakinek valami ötlete arra vonatkozóan, hogy egy notebook (lenovo 3000 v200), miért ad furcsa szakadozott, fütyülésre, cincongásra emlékeztető hangot működés közben?

Valami viszonylag halk, de egyértelműen hallható, magas frekvenciájú hang, ami akár másodpercekre elhallgat, nagyjából olyan intervallumokkal adja ki, mint a hdd kerregése, de attól függetlenül. Először azt hittem a hdd-hez van köze, de úgy néz ki, nem. Illetve teljesen függetlenül jön elő a hdd kerregésétől és az azzal együtt villódzó ledtől, de persze gondolom a hadd végig pörög, tehát lehet, hogy mégis lehet hozzá köze, de az biztos, hogy nem az írás/olvasási aktivitáshoz.

Köszi

#1444 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 18:31

hello!
tételezzük fel hogy ez ide tartik
hogyan lehet >jelet kiiratni laptoprol dos modban??? winvista van fent, es akartam csinalni egy batch fajlt amiben meghajtokent jelolok meg egy ket kurva melyen fekvo konyvtarat, (subst meghajto forras), de mivel dos a batch fajl ezert a szokozt nem ertelmezi.. ezert ki akartam menni dos modba es a jo oreg dir > celfajl formatummal hozzajutni a kello eleresi utakhoz, mert ott a klasszikus compaq~1 stilusu formatumot hasznalja, ami kellene nekem a substhoz, viszont nem akartam annyiszor begepelni es annyit.. hogyan jutok tehat regi karakterekhez dos alatt laptoprol?? nincs erre valami epkezlab leiras valahol a neten?? mert nem nagyon jutottam sikerre :s
koszi mindenkinek!

#1445 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 18:34

xc-biker felvettelek msnre, azt hiszem ki talalod ki vagyok ott :D annak idejen beszeltunk mar meg a dc idejen, kb 2 eve.. a tema meg aktualis.. allasban ugye nem tortenik semmi a vinyokkal??

#1446 Felhasználó inaktív   thacount 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 08:59

Idézet: didyman - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 7:32

Hááát, inkább a panelnek lesz baja, ragasztott hozzávezetések elgyengülnek, például a vízszintes irányú merevítés hiánya miatt. Ki kell cseréljék, aztán hozzá kell szokni, hogy nem középen fogjuk meg a kijelzőt felnyitáskor, hanem a két szélén. Nézd csak meg oldalról, amikor nyitod fel középen a kijelzőt, milyen hajlás keletkezik benne!

köszönöm a válaszokat! :respect:
P5QPro/E8400/4GB@1066/HD4850GS/CM590
ASUS F2Je
E-MUser

#1447 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 21:33

Idézet: vkrisz81 - Dátum: 2008. júl. 23., szerda - 19:31

hello!

vista alatt levő cmd nem egyezik meg az xp alatt levő cmd-vel ?
csak mert ott van ">" jel (altgr+y)

-C0pp3rM!n3-

#1448 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 22:14

hello!

Parancssorban van > karakter, ha a "csökkentett mód parancssorral" módban van ez a problémád, ott még asszem nincs magyar billentyűzeted, az angolon pedig az Alt + , billentyűkombinációra bújik elő.

#1449 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 26. 22:10

sajnos egyikotok sem nyert... dos modban egyik verzio sem mukodik! ujabb jelentkezo ?:)) vegig zongoraztam az osszes lehetoseget, de egyik sem hozta elo ezt a karaktert :D azert kellett volna hogy a dir utasitas kimenetet egy fajlba rakhassam, aztan persze megirtam jegyzettomben, mert ott ugye engedi, de mit csinalok ha valami hiba folytan nekem nem irja ki.. nicns errol egy pkezlab leiras???

#1450 Felhasználó inaktív   tubby 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 06:26

alt+62 :respect:

T41

#1451 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 27. 07:35

Idézet: vkrisz81 - Dátum: 2008. júl. 23., szerda - 19:34

xc-biker felvettelek msnre, azt hiszem ki talalod ki vagyok ott :D annak idejen beszeltunk mar meg a dc idejen, kb 2 eve.. a tema meg aktualis.. allasban ugye nem tortenik semmi a vinyokkal??

De igen, gyengül a mágnesessége a tárolt adatoknak. Minőségtől függően a hatás akár két év alatt is előjöhet.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1452 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 07:37

Idézet: felnovo - Dátum: 2008. júl. 23., szerda - 14:32

Van valakinek valami ötlete arra vonatkozóan, hogy egy notebook (lenovo 3000 v200), miért ad furcsa szakadozott, fütyülésre, cincongásra emlékeztető hangot működés közben?

Valami viszonylag halk, de egyértelműen hallható, magas frekvenciájú hang, ami akár másodpercekre elhallgat, nagyjából olyan intervallumokkal adja ki, mint a hdd kerregése, de attól függetlenül. Először azt hittem a hdd-hez van köze, de úgy néz ki, nem. Illetve teljesen függetlenül jön elő a hdd kerregésétől és az azzal együtt villódzó ledtől, de persze gondolom a hadd végig pörög, tehát lehet, hogy mégis lehet hozzá köze, de az biztos, hogy nem az írás/olvasási aktivitáshoz.

Köszi

Normális dolog, tekercsek zenélnek legtöbbször.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1453 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 07:38

hello!
tételezzük fel hogy ez ide tartik
hogyan lehet >jelet kiiratni laptoprol dos modban??? winvista van fent, es akartam csinalni egy batch fajlt amiben meghajtokent jelolok meg egy ket kurva melyen fekvo konyvtarat, (subst meghajto forras), de mivel dos a batch fajl ezert a szokozt nem ertelmezi.. ezert ki akartam menni dos modba es a jo oreg dir > celfajl formatummal hozzajutni a kello eleresi utakhoz, mert ott a klasszikus compaq~1 stilusu formatumot hasznalja, ami kellene nekem a substhoz, viszont nem akartam annyiszor begepelni es annyit.. hogyan jutok tehat regi karakterekhez dos alatt laptoprol?? nincs erre valami epkezlab leiras valahol a neten?? mert nem nagyon jutottam sikerre :s
koszi mindenkinek!

Megírod bat kiterjesztéssel és bat2com-mal vagy bat2exe-vel átforgatod com vagy exe fájlra.
Hátha.

#1454 Felhasználó inaktív   murzuk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 10:25

Sziasztok
A laptopon meg lehet nézni valahol, hogy hány üzemórát működött eddig a gép?

#1455 Felhasználó inaktív   hpx 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 27. 11:49

Korabban irtam mar errol, de konkret valasz nem erkezett egyelore.

Egy ASUS M6N notebookhoz kellene a processzor hojet elvezeto heatpipe alkatresz. Szerintem anno, amikor alaplapot kellett benne cserelni tonkrevagtak es mar joideje nincs benne gaz -> melegszik a cpu, igy mindig le kellett folytanom alacsonyabb frekire. Mivel olvastam rola, hogy volt masnak is ilyen gondja, hogy a heatpipe-ban nem volt gaz es emiatt melegedett, igy gondolnam, hogy nalam is ez a hiba es ha nem tul draga az alkatresz, akkor kiprobalok egy masikat.
Azert nem bannam, ha valaki meg tudna erositeni a fenti feltevesem.

Az alabbi linken levo PDF-ben latszik melyik alkatreszre gondolok. Az 5-8 -as oldalon a 7-es pontnal:
Link a PDF-hez

Mennyibe kerulne egy ilyen?
Kernek szepen PU-t is, hogy biztos ne maradjak le az informaciorol. Koszonettel elore is.

#1456 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 19:28

Sziasztok, nem tudom hány órát töltöttem azzal, hogy neten keresgéljek, hogy egy Compaq N600C-hez milyen adapter is való. Szereztem egy PPP003SD típusszámút, mely mint kiderült nem jó, a manual szerint PPP003 vagy PPP005 kell hozzá, feszültség érték: 18,5 V valamint 2,7 A-es áramerősség (gondolom utóbbi lehet nagyobb is). Több helyen írták, hogy amit beszereztem adapter az működőképes ezzel a laptoppal pedig nem, mert nem megy bele egyszerűen, nagyobb mint a laptopon levő aljzat. Így szeretném megtudni, hogy tulajdonképpen akkor hány mm-es csatlakozó is kell a Compaq Evo N600C-hez? 4,7-es külső 1,7-es belső átmérőjű, vagy esetleg 5,5-ös ? Amit én szereztem adaptert annak állítólag 6,1-es külső átmérője van, nem én mértem, hanem ismerősöm, lehet nem teljesen pontos Akinek van Compaq N600C-je az kérem jelezze. Köszönöm. :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#1457 Felhasználó inaktív   sanda_banda 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 07:51

Didyman!
Ment neked egy privi!

Szerkesztette: sanda_banda 2008. 07. 28. 07:52 -kor

#1458 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 16:36

Acer kérdésem lenne
Van egy Aspire 2920, amit Vistával adott az Acer. Azt is támogatja, csak vista driver van az oldalán.
De most XP van rajta...
Honnan tudnék hozzá drivereket letölteni?
Vagy hogy lehet megnézni, pontosan milyen HW elemek vannak benne, mert az Everest-tel nem tudtam kilistáztatni.?

Szerkesztette: mikike 2008. 07. 29. 16:37 -kor

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#1459 Felhasználó inaktív   Borzas73 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 21:22

Idézet: mikike - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 16:36

Acer kérdésem lenne
Van egy Aspire 2920, amit Vistával adott az Acer. Azt is támogatja, csak vista driver van az oldalán.
De most XP van rajta...
Honnan tudnék hozzá drivereket letölteni?
Vagy hogy lehet megnézni, pontosan milyen HW elemek vannak benne, mert az Everest-tel nem tudtam kilistáztatni.?

Szia!

Leggyorsabb, ha keresel olyan oldalt, ahol részletesebben leírják a gépet, aztán (akár az Acer FTP oldaláról) lebányászod a drivereket, mondjuk 1-2 korábbi típuséról.

Soxxor az is megoldás, ha márkafüggetlenül a chipgyártó oldalát nézed meg, pl. Intel, ATI, nVidia, etc. Ott sokszor az adott chipekhez való legújabb illesztők vannak fent.

Ilyeténképp legalább a VGA+AUdio+LAN+WLAN-t össze lehet szedni 99%-ban, a többi már kényelmesebben összebogarászható.  :)
Lenon volt? Hát nem Lenin?

#1460 Felhasználó inaktív   therapy!? 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 17:04

sziasztok!

Van itt nekem egy hp pavilion dv5000 masina, amiben a kártyaolvasó fura dolgokat művel.
Sima 1gb-s sd karit minden gond nélkül kezel, de ha a microSD-met (2gb) teszem be adapterrel az istennek nem nyitja meg. megjelenik a sajátgépben is, de ha rákattintok homokórázáson kívül semmi nem történik. Az sd adapteres microsd-m a pda-mnak nem okoz gondot, simán mászkálok benne, tehát a kártya biztosan jó.
A lapin xpsp3 fut. Aki tud, kérem segítsen
Köszi
10 print "nagyárpi"
20 goto 10
Logika: Vas Ördögöm: Van ♪♫♪♫♪♫
nekem mindegy hogy 50 vagy 53 fokos :)
cuki vagyok
Nyiss Új Topicot mielőtt a keresőt használod

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első