HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#1601 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:00

Jahno: a teljes teszt sem szokott destruktiv lenni! ugyanazzal az adattal irja felul ilyenkor, szoval elvben nem vesznek el az adatok. (ez is le van irva altalaban..)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1602 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:10

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 11:00

Jahno: a teljes teszt sem szokott destruktiv lenni! ugyanazzal az adattal irja felul ilyenkor, szoval elvben nem vesznek el az adatok. (ez is le van irva altalaban..)

Ha meg mégis elszáll valami, majd hozzád küldjük.

#1603 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:12

Idézet: didyman - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 10:26

Kitakarítottam a tegnapi termést, minden kapcsolódó anyaggal. Ha valakinek kifogása van ezzel kapcsolatban, kérem, a visszabeszélőt, vagy a privát csatornákat vegye igénybe.
Köszönöm.

Semmi gond.

#1604 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:43

Idézet: avman - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 17:03

vannak ilyen ügyekben konkrét tapasztalataid? most nem motoszka meg döfköd izémizé és vitázzunk, hanem hogy tényleg. csak mert nekem az összes stuffom titkosítva, oszt a rémálmom, ha elszállás vanik, adatot kell menteni, satöbbi. eddig volt egy badsectoros stuffom, ringyóz lehalt miatta, compusec lazán visszafejtette, ghosttal már nem tudtam imaget csinálni, h visszatoljam a működőt, és kicsemegézzem azt ami kell, mert pampogott (szerelni meg rühellek :Đ ). aztán truecrypt crc-zett (gyorsabban le lehet tolni vele, mint a c.sec-el), kapott egy hdd regeneratort, persze már nem titkosítva, oszt utána már ment a truec. is.

Ez engem is érdekel. A TrueCrypt menyire tűri a lemezhibát? Mekkora az a HDD hiba, vagy hibás szektorszám, ahonnan még vissza lehet hozni a dolgokat?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1605 Felhasználó inaktív   vadviraag 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 03. 16:48

Sziasztok. Van egy Fujitsu Siemens Amilo M3438G laptopom. Van benne egy Philips DVD+-RW SDVD8431 ATA dvd meghajtóm. A problámám a következő: Audió CD-t rikán, de megírja hiba nélkül, Audió RW-t hibával dob ki, DVD-t csíkosan ír ha sikerül, de amúgy majdnem mindíg CRC hibát dob ki Nero-ba már régóta. Frissítettem már Firmwaret is benne, de semmi javulás. Vista és XP alatt is ugyanaz. Valaki segíthetne mert ki fogom vágni...

#1606 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 20:02

Idézet: vadviraag - Dátum: 2008. okt. 3., péntek - 17:48

Sziasztok. Van egy Fujitsu Siemens Amilo M3438G laptopom. Van benne egy Philips DVD+-RW SDVD8431 ATA dvd meghajtóm. A problámám a következő: Audió CD-t rikán, de megírja hiba nélkül, Audió RW-t hibával dob ki, DVD-t csíkosan ír ha sikerül, de amúgy majdnem mindíg CRC hibát dob ki Nero-ba már régóta. Frissítettem már Firmwaret is benne, de semmi javulás. Vista és XP alatt is ugyanaz. Valaki segíthetne mert ki fogom vágni...

csere  :cool:

#1607 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 22:30

Idézet: vadviraag - Dátum: 2008. okt. 3., péntek - 15:48

Philips DVD+-RW SDVD8431 ATA dvd  <- haldoklik, csere
Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#1608 Felhasználó inaktív   vadviraag 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 04. 00:56

Köszönöm az infót! Akkor lehet tényleg kib***om a gépből  ;)

#1609 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 01:09

Valami gond van a notimmal vagy a monitorommal, mert eddig ha bedugtam a monitort a notiba, bekapcsoltam a monitort, jobb klikk az asztalon és ki lehetett választani, hogy noti monitor vagy külső monitor. Most semmi ilyen opciót nem kapok, és ha bemegyek az Intel grafikus beállításaiba, akkor sem látom a monitort.
(a monitor egyébként jó, mert mással kipróbáltam, igaz az az digitális csatlakozón keresztül adott képet nem a régi csatlakozón)

#1610 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 22:47

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 2:09

Valami gond van a notimmal...

Megjavítottam.  :D A monitor hátuljából kicsit ki lett húzva takarítás vagy pakolás közben.  :think:

#1611 Felhasználó inaktív   petikeabasszer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 16:18

Üdv, kedves fórumozók!

MSI GX710PX-008HU fajta notim van, a jelenség, hogy ha bekapcsolom akksiról, vindóz felkel, tetűlassú, mittomén háromszor rakja ki az ikonokat az asztalra, kábé 0,2 sec/darab idővel, mintha valami 386dx lenne. Ha ekkor bedugom az adaptert attól nem lesz jobb. Ha adapterről startol akkor OK minden, ha ezután kihúzom az adaptert akkor sem lassul le. Ez mocskosul idegesítő. Volt már valakinek ilyenje? Amúgy 1,9-es turion, 2G ram, ati radeon hd 512 megával, WSXGA kijelző, ilyenek vannak benne. Ha valaki rájön hogy mi a rosseb lelte azt meghívom sörre :)

Kösz!

P

#1612 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 20:00

tegyel fel valami okos programot, es nezd meg, hogy valtozik a processzor sebessege ezek fuggvenyeben, amit irsz! (vigyazz, a tobbseg nem on-line mer, azokon nem latod a sebessegvaltozast.)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1613 Felhasználó inaktív   petikeabasszer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 21:22

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 20:00

tegyel fel valami okos programot, es nezd meg, hogy valtozik a processzor sebessege ezek fuggvenyeben, amit irsz! (vigyazz, a tobbseg nem on-line mer, azokon nem latod a sebessegvaltozast.)

Tudnál mondani pár ilyen programot? Kösz!

P

#1614 Felhasználó inaktív   horatio65 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 08. 22:42

Sziasztok!

Lenne egy komoly kérdésem. A lányomnak van egy HP 530- a, ami egyébként hibátlan szerszá, csak pár napja, sietett el, és gyorsabban zérta le a fedelet, és alatta maradt egy kb fél- egy centi közötti radír. Kb. a képernyő felső részénél lehetett. Utána csúnya, nem színhelyes képet adott a gép, olyan volt, mint amikor elszáll a vga driver, de raktam újat, és nem változott semmi. Aztán állt két mapig, és most magától megjavult. Még két hétig garos, de nem vihetem szervízbe, ha nem jelentkezik a hiba. Semmi külsérelmi nyom nincs rajta, érintetlennek látszik. Azóta vagy 30- szor lezárattam, ill. win elindul leállt játszottunk vele, de nem jött elő a hiba újra. Szóval most minden jó, egyenlőre. Volt már ilyen hiba, valakinek? Ill. ha úgy vesszük sérülés? Mit csináljak vele, ill. mit ne? okozhatott komoly kárt az a radír? Természetesen azonnal felnyitotta vissza a fedelet, amikor észrevette.

Előre is köszi: Rob

#1615 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 10. 09. 06:11

Idézet: horatio65 - Dátum: 2008. okt. 8., szerda - 23:42

Sziasztok!

Lenne egy komoly kérdésem. A lányomnak van egy HP 530- a, ami egyébként hibátlan szerszá, csak pár napja, sietett el, és gyorsabban zérta le a fedelet, és alatta maradt egy kb fél- egy centi közötti radír. Kb. a képernyő felső részénél lehetett. Utána csúnya, nem színhelyes képet adott a gép, olyan volt, mint amikor elszáll a vga driver, de raktam újat, és nem változott semmi. Aztán állt két mapig, és most magától megjavult. Még két hétig garos, de nem vihetem szervízbe, ha nem jelentkezik a hiba. Semmi külsérelmi nyom nincs rajta, érintetlennek látszik. Azóta vagy 30- szor lezárattam, ill. win elindul leállt játszottunk vele, de nem jött elő a hiba újra. Szóval most minden jó, egyenlőre. Volt már ilyen hiba, valakinek? Ill. ha úgy vesszük sérülés? Mit csináljak vele, ill. mit ne? okozhatott komoly kárt az a radír? Természetesen azonnal felnyitotta vissza a fedelet, amikor észrevette.

Előre is köszi: Rob

Kicsit elfolyt a folyadék, aztán szerencsésen helyretalált. Ennyi, vigyázni kell rá, radírt kivenni szállítás előtt :Đ .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1616 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 06:13

Idézet: petikeabasszer - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 22:22

Tudnál mondani pár ilyen programot? Kösz!

P

Everest. De a leírt jelenség biztoan elő fog mászni statikus mérőknél is. Rémlik valami hiba ezzel kapcsolatosan, hogy a CPU nem óhajt felfutni terhelésre, valahol volt már szó erről, de hátha: CNQ illesztő mikori verzió? AMD CPU driver az eszközkezelőben.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1617 Felhasználó inaktív   horatio65 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 11:38

Köszönöm a választ. Remélem a folyadék a helyén is marad. ami elfolyt, aztán meg vissza. Egyébként ez a HP 530 jó gép? Csak munkára, internetezésre használja, ill. zenehallgatásra. Megbízható gépet szerettem volna venni Neki, és ezt ajánlották, ebben a kategóriában persze. Eddig nem is volt semmi baj vele, csak most ez a baleset. Tudtok esetleg olyan xp- t mondani nekem a black XP mellett, ami minden drivert saját maga felrak, és nem kell vele órákat küzdeni?

Köszi: Rob

#1618 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 12:03

Ultimate, winter, de én nem használnék ilyen szarokat a helyedben, ha annyira kell, csinálnék egy herélt sajátot az nLiteal, és kabát.

#1619 Felhasználó inaktív   Kernelpanic 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 08:58

Wifi gondom van, hátha tudtok segíteni:

XP alatt a notik - mind Atheros, mind Broadcom kártyával - csak kb. 70% sebességet tudnak a lan-kábelhez képest. Linux (most épp Ubuntu, Nimblex, Puppy volt próbálva) alatt megvan a teljes letöltés wifivel is. Illetve van egy xp-image elmentve nekem, amelyikben valahogy sikerült a wifit fullra kapcsolni, de hiába telepítem fel újból ugyanazt az xp-t ugyanazokkal a driver-verziókkal, nem akarja az igazságot. Azaz van az xp-ben valami, ami lefogja a wifit, de nem találom az istennek se. Viszont kilőhető, hisz van olyan xp telepítésem, ahol ez a probléma nincsen, csak sajna elfelejtettem, hogy mit csináltam vele anno.
Itt szoktam mérni a szpídet:  Datanet
Itt a nyócmegás netem lanon megvan, wifin viszont csak 6 mega van, és sajna a valós letöltés is csak hat mega. Az említett régi telepítéssel, ill. a Linuxokkal ellenben ugyanúgy megvan a 8mbit a wifin is.
Mi a megoldás?

#1620 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 09:26

QOS, UPNP tud ilyen idétlen forgalmat generálni.

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.