HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#1761 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 21. 03:53

Hát át kellett volna a pixelt pöttyözni fekete filccel és mindjárt nem olyan gáz.  :D Vagy kifúrni  :cool:

Szerkesztette: Hamrad 2008. 12. 21. 03:54 -kor

Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#1762 Felhasználó inaktív   NightCore 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 21. 17:40

Valamelyik nap vettem egy acer notebookot, tudom hogy nem idevaló kérdés, meg feltettem már másik topicban is, ahova való, de mivel még választ nem kaptam és sürgős lenne ide is felteszem! Az ati mobility hd 3650-es vga-jához kellene catalyst driver. De fogalmam sincs, hogy honnan tudnék rá letölteni, ami mellesleg a 64bit-es xp-hez való. A 32bit-es xp meg nem jó, mert az nem kezel le csak 3 giga ramot! Valaki tudna esetleg linket adni ahonnan letudom tölteni a megfelelő drivert? Előre is megköszönném!

#1763 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 21. 18:50

Idézet: NightCore - Dátum: 2008. dec. 21., vasárnap - 17:40

Valamelyik nap vettem egy acer notebookot, tudom hogy nem idevaló kérdés, meg feltettem már másik topicban is, ahova való, de mivel még választ nem kaptam és sürgős lenne ide is felteszem! Az ati mobility hd 3650-es vga-jához kellene catalyst driver. De fogalmam sincs, hogy honnan tudnék rá letölteni, ami mellesleg a 64bit-es xp-hez való. A 32bit-es xp meg nem jó, mert az nem kezel le csak 3 giga ramot! Valaki tudna esetleg linket adni ahonnan letudom tölteni a megfelelő drivert? Előre is megköszönném!

Az AMD honlapjáról?
Ha ez az egy indokod van a 64bit-es XP mellett, akkor hagyd a fenébe alapvetően. A 3G is untig elég lesz XP-s környezetben.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1764 Felhasználó inaktív   NightCore 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 19:54

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 21., vasárnap - 19:50

Az AMD honlapjáról?
Ha ez az egy indokod van a 64bit-es XP mellett, akkor hagyd a fenébe alapvetően. A 3G is untig elég lesz XP-s környezetben.

Az amd hivatalos oldalán nem találok a 3650-hez drivert, kivéve pc-s vga-hoz, ami ugyebár sajnos nem jó. Bár gondolkoztam már azon is hogy kipróbálom a vistát, van aki szidja van akinek bejön, egyszer érdemes kipróbálni, veszteni nem vesztek vele. Meg ha jól tudom directx 10, xp-n nincs. Viszont vista alá se találok drivert ...

#1765 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 20:33

Idézet: NightCore - Dátum: 2008. dec. 21., vasárnap - 19:54

Az amd hivatalos oldalán nem találok a 3650-hez drivert, kivéve pc-s vga-hoz, ami ugyebár sajnos nem jó. Bár gondolkoztam már azon is hogy kipróbálom a vistát, van aki szidja van akinek bejön, egyszer érdemes kipróbálni, veszteni nem vesztek vele. Meg ha jól tudom directx 10, xp-n nincs. Viszont vista alá se találok drivert ...

Miért ne lenne jó a mobilityhoz a PC-s csomag? Nem eszközökre bontott csomagok vannak, hanem mindent bele megoldások. http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst...64/radeonx-xp64
Vistát meg DX10 miatt feltenni megintcsak furcsa indok. Mi tehát a baj a 32bit-es XP-vel a marketinghype-on túl?
Némely esetben az Acer mókolása miatt a telepítőcsomag nem fog eszközt találni, ezt kis buherával el lehet kerülni.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1766 Felhasználó inaktív   NightCore 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 20:48

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 21., vasárnap - 21:33

Miért ne lenne jó a mobilityhoz a PC-s csomag? Nem eszközökre bontott csomagok vannak, hanem mindent bele megoldások. http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst...64/radeonx-xp64
Vistát meg DX10 miatt feltenni megintcsak furcsa indok. Mi tehát a baj a 32bit-es XP-vel a marketinghype-on túl?
Némely esetben az Acer mókolása miatt a telepítőcsomag nem fog eszközt találni, ezt kis buherával el lehet kerülni.

Ahhhhaaa. szóval akkor azért nem tudtam felrakni rá a catalystot. Viszont akkor mit értesz " buherálás " alatt, hogy feltudjam telepíteni rá a drivert?

#1767 Felhasználó inaktív   ahha 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 23. 07:44

Sziasztok!
Problémám a következő: FSC P3515-öm van, és azt szeretném elérni, hogy automatice induljon a wireless kapcsolat - jelenleg minden indításnál Fn+F1 kombival megy csak. Ki lehet ezt kerülni vhogy?
:respect:
Te is fiam, Bluetooth!

#1768 Felhasználó inaktív   chadi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 23. 12:53

Sziasztok!

Msi ex720 as notebookhoz találok valahol xp-s drivereket vagy ne is keressek?
Az xp simán feltelepült rá, de msi oldalon csak vista driverek vannak.

előre is köszi

#1769 Felhasználó inaktív   pike.killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 01:51

Van egy EX700 -es MSI noti a kezenben  XP SP3-mal frissen telepitve es van egy ismeretlen eszkoz:
"ACPI\PNP0C32\5&2BB9F244&0" Nem jovok ra hogy mi hagyta nekem ezt itt. Ebben kene a segitsegetek.

#1770 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 16:08

Vagy hang, vagy chipset (inf) driver kell neki. Még akkor is, ha minden működik, vagy van hang.

www.msi.com.tw  :Đ
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#1771 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 17:16

Idézet: pike.killer - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 1:51

Van egy EX700 -es MSI noti a kezenben  XP SP3-mal frissen telepitve es van egy ismeretlen eszkoz:
"ACPI\PNP0C32\5&2BB9F244&0" Nem jovok ra hogy mi hagyta nekem ezt itt. Ebben kene a segitsegetek.

windows update meg az online keresés megoldja.
Make love not Wor.

#1772 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 17:25

Idézet: pike.killer - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 1:51

Kugliban rákeresve 2 évvel ezelőtti megoldást találsz, tehát sima ügy:  :D

http://www.google.hu/search?as_q=ACPI%5CPN...rch=&as_rights=
--
WeRe

Sürgősen keresek Budapesten könyvek tárolására alkalmas helyet.
Minden ajánlat érdekel, emilen, privátban várom.

#1773 Felhasználó inaktív   _svd_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 10:54

Acer Extensa 2301WLM notebook memória hiba

Furcsa jelenséget produkál ez a gép. Minden előjel nélkül előjön hatalmas mennyiségű memória hiba. Ha kiveszem a ramokat, és visszateszem őket, elmúlik.
Minden esetben, a memória elején jelentkezik a hiba. Ha megcserélem a memóriát, akkor is. Arra következtetek, jók a modulok.

Arra gondoltam, veszek 1 darab 1GB-os ramot, és beteszem egyedül a második helyre.
Mielőtt belefognék ebbe az átalakításba, szeretném kikérni a véleményét, azoknak, akiknek van tapasztalata Acer notebook javításában. Ha alaplaphiba, és 3 hónap múlva teljesen behal a gép, felesleges pénzkidobás a RAM cseréje.
© _sVd_ 2011

#1774 Felhasználó inaktív   pike.killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 11:02

Idézet: We3Re3 - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 18:25

Kugliban rákeresve 2 évvel ezelőtti megoldást találsz, tehát sima ügy:  :D

http://www.google.hu/search?as_q=ACPI%5CPN...rch=&as_rights=

Koszike, de google megvolt mielott ide irtam. Ezeket en is olvastam de nem jottem ram. 2x feltoltam a chipset drivert es audio drivert is, de nem oldotta meg. Vissza adtam a gepet es most hasznaljak....

#1775 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 12:15

Idézet: pike.killer - Dátum: 2008. dec. 27., szombat - 11:02

2x feltoltam a chipset drivert es audio drivert is, de nem oldotta meg.

Ha wu meg lett volna, akkor feltette volna ezt is.
Make love not Wor.

#1776 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 15:08

Idézet

Acer Extensa 2301WLM notebook memória hiba

Cseréltem már hasonló okok miatt gyári hibás, vagy felvált ramfoglalatot. Egy próbát megér a Ramcsere is, nem olyan drágák a ramok... Ha az aljzat cserés, meg pár SMD, azt sem úszod meg 20K alatt.
Acer Aspire 5310

#1777 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 15:09

Idézet

Acer Extensa 2301WLM

Persze érdemes külön-külön kivenned a Ramokat, hogy egyszerre csak egy fusson a gépben.
Acer Aspire 5310

#1778 Felhasználó inaktív   _svd_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 15:17

Idézet: Hamrad - Dátum: 2008. dec. 27., szombat - 15:09

Persze érdemes külön-külön kivenned a Ramokat, hogy egyszerre csak egy fusson a gépben.

Olyan, mintha a foglalatnak kontakthibája lenne.
Amikor eldobja magát, elegendő nagyon enyhén megnyomni a felső ramot. A gép indítása után, hibátlanul üzemel egy darabig.

Lehet ezzel valamit csinálni?

Javítva:
Ha az ajzatot cserélni kell, teljes anyagi csőd. Van értelme betenni  azt az 1GB ramot a jobbnak látszó foglalatba?

Szerkesztette: _svd_ 2008. 12. 27. 15:20 -kor

© _sVd_ 2011

#1779 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 15:41

Hát azt te tudod mit szánsz rá. Ha bírja 1 sloton az 1Gb-ot kezelni, akkor van. Lehet sima forrasztási hiba is a foglalatnál, ez nem kerül többe pár ezresnél, viszont nem garantált megoldás.
Acer Aspire 5310

#1780 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 16:35

Idézet: Hamrad - Dátum: 2008. dec. 27., szombat - 15:41

Hát azt te tudod mit szánsz rá. Ha bírja 1 sloton az 1Gb-ot kezelni, akkor van. Lehet sima forrasztási hiba is a foglalatnál, ez nem kerül többe pár ezresnél, viszont nem garantált megoldás.

Ha valóban a foglalatnak van forraszbaja, az rutinmeló és 100%-osan javítható. csak megfelelő eszköz és anyag kell hozzá. Bár lerobbant picimaci foglalatot raktam már vissza wellerrel még pár éve, ami azóta is működik, meg HP PDA csatlakozót is, ma meg egy mini USB-t.

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.