HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#1941 Felhasználó inaktív   becon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 12. 11:49

Sziasztok!
Valaki segitsen legyszi! Van egy Lenovo T61 7661-CTO laptop-om mar 3 napja probalok bluetooth-t hasznalni de valami hiba van mert nem vilagit a bluetooth jelzo a wifi jelzo mellett. A wifi az vilagit de bluetooth nem.Fn+F5 sem mukodik.Letoltottem mar a bluetooth software de nem tudom hasznalni mert azt irja hogy bluetooth device not found  :think:  amugy nem nagyon ertek a gepekhez  :rolleyes: 

#1942 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 12. 17:16

Idézet: becon - Dátum: 2009. márc. 12., csütörtök - 12:49

Sziasztok!
Valaki segitsen legyszi! Van egy Lenovo T61 7661-CTO laptop-om mar 3 napja probalok bluetooth-t hasznalni de valami hiba van mert nem vilagit a bluetooth jelzo a wifi jelzo mellett. A wifi az vilagit de bluetooth nem.Fn+F5 sem mukodik.Letoltottem mar a bluetooth software de nem tudom hasznalni mert azt irja hogy bluetooth device not found  :think:  amugy nem nagyon ertek a gepekhez  :rolleyes: 

Van benne bluetooth?

#1943 Felhasználó inaktív   becon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 12. 18:21

Idézet: pgyafi - Dátum: 2009. márc. 12., csütörtök - 17:16

Van benne bluetooth?

hat a gepen van bluetooth kepe a wifi mellett

#1944 Felhasználó inaktív   Bogyosz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 12. 19:49

Idézet: becon - Dátum: 2009. márc. 12., csütörtök - 18:21

BIOS-ban letiltható? Ha igen, nincs letiltva?
HP Pavilion dv5-1180 Notebook (C2D T5800@2.0 GHz, 3GB RAM, GeForce 9600M VGA, 15,4" widescreen, Vista Home Premium)  -  BenQ E2200HDA 22" Wide LCD  -  MS Bluetooth Notebook Mouse 5000  -  Neonode N2  -  Ford Galaxy Ghia 2.8VR6 :D  -  Anna Veronika, szül.: 2007/04/30  -  Blanka Viktória, szül.: 2008/09/18.

#1945 Felhasználó inaktív   becon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 09:00

Idézet: Bogyosz - Dátum: 2009. márc. 12., csütörtök - 19:49

BIOS-ban letiltható? Ha igen, nincs letiltva?

hogy kell az nezni hogy le van tiltva vagy nem?  :confused:

#1946 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 09:08

Idézet: becon - Dátum: 2009. márc. 12., csütörtök - 12:49

Sziasztok!

Bocsi, de jót vigyorogtam :D

A Bluetoothal drágább opcióként vásárolható gépek 90%-ában ott van a Bluetooth jel a Wifi kapcsolón, vagy a Wifi kapcsoló mellett egy másik Blue kapcsoló. Nekem is benne volt eddig kb. minden Acer Gépemben úgy a kapcsoló, mint a Blue modul számára a bekötési lehetőség a gépben. Ha nincs rajta a dobozán, vagy a kezed alatt lévő matricán jelezve, hogy blue van benne, valamint eszközkezelőben sem látszik, akkor reménytelen.

Ez olyan dolog, hogy attól, hogy XY nem kért Blue-t a gépébe, attól még nem gyártanak le neki olyan gépházat, amin nincs Blue kapcsoló. :)

Az ilyen gépbe venni kell Blue modult, ami Acerekhez kb 15eFt.

Lényeg, hogy tuti nincs blue a gépedben.
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#1947 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 03. 13. 10:32

Idézet: becon - Dátum: 2009. márc. 12., csütörtök - 18:21

Az nem jelent semmit. Aceren a nyomógomb is ott van.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1948 Felhasználó inaktív   becon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 11:14

Idézet: didyman - Dátum: 2009. márc. 13., péntek - 10:32

Az nem jelent semmit. Aceren a nyomógomb is ott van.

allitolag fn +f5 nyomassaval mukodni kene bluetooth-nak de ezt jott be! Akkor biztos nincs benne! Na mindegy koszonom mindenkinek  ;)

#1949 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 11:20

Adott egy IBM T22-es gép. Azt csinálja, hogy bekapcsolás után pár mp-ig megy az lcd világítás, majd elmegy.
Mit kell ilyenkor cserélni/megmozgani? :)
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#1950 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 14:13

Idézet: Mészike - Dátum: 2009. márc. 14., szombat - 12:20

Adott egy IBM T22-es gép. Azt csinálja, hogy bekapcsolás után pár mp-ig megy az lcd világítás, majd elmegy.

Cserélj felhasználót és mozgasd meg az izmaidat  :D
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#1951 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 22:20

Arra már rájöttem, hogy az inverter szar. Azon belül is valami barna "IC" szerűség :)
Hogyha egy másik gép inverteréről átforrasztom, elképzelhető, hogy jó lesz?
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#1952 Felhasználó inaktív   BBalazs_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 22:46

Idézet: Mészike - Dátum: 2009. márc. 14., szombat - 21:20

Arra már rájöttem, hogy az inverter szar. Azon belül is valami barna "IC" szerűség :)
Hogyha egy másik gép inverteréről átforrasztom, elképzelhető, hogy jó lesz?

Elkepzelni sokmindent el lehet. Elkepzelheto. De nem valoszinu.
Barna IC-t en regen lattam. Manapsag inkabb fekete. A tipusa nem mindegy. En a helyedben eloszor kicserelnem a biztositekot, mert megnyult valoszinuleg. Ha tudsz merni feszt, akkor mind a ket oldalan merd le. Ha kulonbozik, csereld ki. Altalaban 2-2.5A-s mar jo.

Probald meg a fenyerot lejjebb venni, az ideg-oraig segit.

Lehet, hogy a fenycso gyengelkedik, azt viszont azonos tipusbol tudsz cserelni, de eloszor csere nelkul probald ki a masikat radugva. A meretnek egyeznie kell! tehat 15.1-15.1 vagy ha 14.1-es akkor ugyanakkora legyen.
Ezek altalaban egycsovesek. Ugye, csak egy csati van az inverter jobb oldali masik vegen?
Alopecia perniciosa

#1953 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 07:21

Idézet: BBalazs_ - Dátum: 2009. márc. 14., szombat - 22:46

Elkepzelni sokmindent el lehet. Elkepzelheto. De nem valoszinu.
Barna IC-t en regen lattam. Manapsag inkabb fekete. A tipusa nem mindegy. En a helyedben eloszor kicserelnem a biztositekot, mert megnyult valoszinuleg. Ha tudsz merni feszt, akkor mind a ket oldalan merd le. Ha kulonbozik, csereld ki. Altalaban 2-2.5A-s mar jo.

Probald meg a fenyerot lejjebb venni, az ideg-oraig segit.

Lehet, hogy a fenycso gyengelkedik, azt viszont azonos tipusbol tudsz cserelni, de eloszor csere nelkul probald ki a masikat radugva. A meretnek egyeznie kell! tehat 15.1-15.1 vagy ha 14.1-es akkor ugyanakkora legyen.
Ezek altalaban egycsovesek. Ugye, csak egy csati van az inverter jobb oldali masik vegen?

http://cgi.ebay.de/Inverter-fuer-IBM-T20-T...bayphotohosting

Az a nagy barna valami, amit gondoltam, hogy kicserélnék. Az egyik lábánál szikrázik bekapcsolás után. Most a sok nyomogatástól elengedett a forrasztás is.
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#1954 Felhasználó inaktív   apcsa65 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 11:00

Hali !

Egy összetett kérdésem lenne , hp nx7400 notim van . Anno 3 év garival vettem ez a dvd íróra is vonatkozik ? És ha nem, milyen dvd írót érdemes hozzá venni és mennyire bonyolult kicserélni ?

#1955 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 09:20

Idézet: Mészike - Dátum: 2009. márc. 15., vasárnap - 8:21

http://cgi.ebay.de/Inverter-fuer-IBM-T20-T...bayphotohosting

Az a nagy barna valami, amit gondoltam, hogy kicserélnék. Az egyik lábánál szikrázik bekapcsolás után. Most a sok nyomogatástól elengedett a forrasztás is.

Vigyázz ezekkel a nyomogatásokkal, mer könnyen kivághatod az alaplapot is, ha valami fals áram visszamegy.

Inkább keress egy új inverterpanelt valahol, és cseréld ki az egészet. Egyrészt ha ránézésre nem tudod, hogy a nagy barna valami micsoda, akkor ne nagyon forrasztgass semmit, másrészt lehet más is kuka a panelon.  :)
Acer Aspire 5310

#1956 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 09:41

Idézet: Hamrad - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 9:20

Vigyázz ezekkel a nyomogatásokkal, mer könnyen kivághatod az alaplapot is, ha valami fals áram visszamegy.

Inkább keress egy új inverterpanelt valahol, és cseréld ki az egészet. Egyrészt ha ránézésre nem tudod, hogy a nagy barna valami micsoda, akkor ne nagyon forrasztgass semmit, másrészt lehet más is kuka a panelon.  :)

Nemnem, én nem forrasztgatok :) Vannak cégnél fejlesztőmérnökök, most az egyik épp ezt nézi. Az a barna micsoda, mint kiderült egy tekercs :D Szóval úgy néz ki, hogy az a rossz. Valami menetzárlat.
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#1957 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 10:08

Idézet: Mészike - Dátum: 2009. márc. 14., szombat - 11:20

Ha elmegy a kép, akkor inkább menet szakadása szok lenni, de ha szikrázás van, akkor forraszhiba lesz, vagy nagy szerencse esetén a menet a csapolásnál szakadt. javítható, nem érdemes másik invertert venni, ha csak ennyi baja van. Fejlesztő kolléga kézügyessége milyen? mert könnyen baltába botlik a dolog, ha nem elég ügyes, piszokvékony kanóc van ott, ami akár a forrasztóón hatására is képes elvékonyodni, "elégni".
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1958 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 12:38

Idézet: didyman - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 10:08

Ha elmegy a kép, akkor inkább menet szakadása szok lenni, de ha szikrázás van, akkor forraszhiba lesz, vagy nagy szerencse esetén a menet a csapolásnál szakadt. javítható, nem érdemes másik invertert venni, ha csak ennyi baja van. Fejlesztő kolléga kézügyessége milyen? mert könnyen baltába botlik a dolog, ha nem elég ügyes, piszokvékony kanóc van ott, ami akár a forrasztóón hatására is képes elvékonyodni, "elégni".

Méregette az emberke, de maga a tekercs van elhalva. Működés közben középen szikrázik.
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#1959 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 12:43

Idézet: Mészike - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 12:38

Méregette az emberke, de maga a tekercs van elhalva. Működés közben középen szikrázik.

Ja, akkor kalap. Sajnos jellemzően a trafó hal el belőlük, másikból így nehéz jót bontani.

#1960 Felhasználó inaktív   zorbas721 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 23:42

üdv miden forumozonak olyan kérésem (segitség) lenne hozzátok hogy van egy acer aspire 5315 lapim 2giga ram 1.73 cerka proci :confused: windows ultimate progival ja a video kari intel gma x3100-s szoval azvolna a kérdésem hogy a biosban be lehet e állitani a vga mb-ot??mert azt hallottam hogy igen de nekem sehogyan nem jön be egyszerüen nem enged be lépni a beállitásokhoz de csak ahoz a részhez én még kezdö vagyok -e-térenha dudtok segiteni nagyon meg köszönném és légyszi ugy is irjátok meg hogy meg értsem nanem azért mert hülye vagyok :think:  csupán csak egy kezdö mégegyszer köszönöm ha segitetek sziasztok :respect:  :respect:

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.