HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - Episode One - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2 - Episode One (volt Aftermath)

#1121 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 17. 07:24

Lehetett volna akár egy "Fuss Gordon, fuss" alcímet is adni ennek a játéknak. :Đ A tartalmat jól jellemzi. :Đ  :D (Bocs, ha vótmá... :rolleyes:  :Đ )
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1122 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 09:58

SPOOOOOOOOOOOOOOOILER

Tanács az üzemeltetőknek:
Lehetne egy ilyen:
:offtopic:
SPOILER felirattal :Đ

Na szal... Azért ez a rész kicsit sztem többről szólt. Az alapötlet (és ami megölte az innovációt), hogy valahogy ki kellett jutni ciciszeventínből. Ebből adódóan nem nagyon lehetett új karaktereket bevirítani, és új fegyvert sem igazán (Combine majd kifejleszt vmit miközben visszaszorítottuk őket a Citadel falai közé, ez nagyon valószinű...). Ellenben sztem Valve okosan oldotta meg a dolgot, tettek bele olyan elemeket, amik az alapjátékból kimaradtak, amire mindenki azt mondta :wtf: ez meg hova lett. Jelenetekben csöpögtették az információt (Judit Mossmann, hol a gányban szaladgált? Mi a fenét keresett ott? Milyen üzenetet küldött a Combine haza? Miért volt olyan fontos, hogy gyakorlatilag az egész várost felrobbantották miatta? Ki volt az a valami ott a teremben, akitől Alyx úgy beijedt? stb). Szal az alapkérdések megvannak, várjuk az episode-okat, hogy válaszoljanak rájuk :Đ

Persze, ha valaki csak ész nélkül rohangál és lövöldözik, akkor ezek a dolgok nem tűnnek fel neki és az egész ep1 egy mappack a HL2-höz és nem egy folytatás :)

SPIOLER OFF kérem a banomat :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1123 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 13:53

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 10:58

Na szal... Azért ez a rész kicsit sztem többről szólt. Az alapötlet (és ami megölte az innovációt), hogy valahogy ki kellett jutni ciciszeventínből. Ebből adódóan nem nagyon lehetett új karaktereket bevirítani, és új fegyvert sem igazán (Combine majd kifejleszt vmit miközben visszaszorítottuk őket a Citadel falai közé, ez nagyon valószinű...).
Na ez nekem nem tünt fel, hogy viszaszorítottuk őket a toronyba, akármerre mentem mindehol jöttek.  :shoot:
Mint fentebb irtam, annyian jöttek, hogy szinte az összes lőszert ellőttem rájuk.

Idézet

Ellenben sztem Valve okosan oldotta meg a dolgot, tettek bele olyan elemeket, amik az alapjátékból kimaradtak, amire mindenki azt mondta :wtf: ez meg hova lett.
Én nem vettem észre ilyen elemeket, mire gondolsz?

Idézet

Jelenetekben csöpögtették az információt (Judit Mossmann, hol a gányban szaladgált? Mi a fenét keresett ott?
Ez meg ki a csuda? Nem is emlékszem rá... hmmm ... lehet, hogy őt is lelőttem?  :doom:  :D 

Idézet

Milyen üzenetet küldött a Combine haza? Miért volt olyan fontos, hogy gyakorlatilag az egész várost felrobbantották miatta?
Ebből csak annyit vettem észre, hogy az egész város fehérbe borult, azt hittem a nagy torony felett megnyilt átjáró miatt történt, nem egy üzenet miatt.  :think: 

Idézet

Ki volt az a valami ott a teremben, akitől Alyx úgy beijedt? stb).
Nálam nem ilyedt meg tudta, hogy ott vagyok és számíthat rám.  :dance:
Egyszer ijedt meg nagyon mikor lezuhantunk egy vonattal és rámászott egy csúnya szörny, de megmentettem.

Idézet

Szal az alapkérdések megvannak, várjuk az episode-okat, hogy válaszoljanak rájuk :Đ
Persze, ha valaki csak ész nélkül rohangál és lövöldözik, akkor ezek a dolgok nem tűnnek fel neki és az egész ep1 egy mappack a HL2-höz és nem egy folytatás :)
Na igen alig birom a feszültséget, hogy megtudjam a válaszokat, mikor jön már a következő rész.
Fel nem foghatom, hogy lehet úgy kijátszani egy játékot, hogy nem figyel valaki a történetre.  :nevet2:
Ezek szerint az alapjáték is többről szólt, mind a gonosz tudósról akit ki kellett nyirni.  :D

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1124 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 17:34

Idézet: szabi - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 14:53

Na ez nekem nem tünt fel, hogy viszaszorítottuk őket a toronyba, akármerre mentem mindehol jöttek.  :shoot:
Mint fentebb irtam, annyian jöttek, hogy szinte az összes lőszert ellőttem rájuk.

Azért maradnak a városban is, de már csak a torony maradt a végén az övék.

Idézet

Én nem vettem észre ilyen elemeket, mire gondolsz?

Stalker.

Idézet

Ez meg ki a csuda? Nem is emlékszem rá... hmmm ... lehet, hogy őt is lelőttem?  :doom:  :D

Mossmann egy tudós néni :D Ha emlékszel az alapjátékra ő volt az aki elárult, a vörös. Volt egy tvadás, amit Alyx elkapott. Esélyes, hogy te azt lesz*rtad és elszaladtál health és a suit autómatához :D

Idézet

Ebből csak annyit vettem észre, hogy az egész város fehérbe borult, azt hittem a nagy torony felett megnyilt átjáró miatt történt, nem egy üzenet miatt.  :think:

Az üzenet elküldéséhez nagy energiára volt szükség, ezért hemzsegtek a Combine katonák a Citadel reaktorában. Alyx végig magyarázza is a dolgot, hogy nem érti miért, aztán jé egy üzenet, gyorsan lementette és zsebrevágra. Sztem ez is azért maradt ki, mert a health autómatánál álltál sorba :Đ

Idézet

Nálam nem ilyedt meg tudta, hogy ott vagyok és számíthat rám.  :dance:

Az elején volt, egy piros fényekkel megvilágított teremben :)

HL2-ben Breen nem volt gonosz tudós, ő csak egy administrator. Ő segített a Combine-nak megszerezni a Földön a hatalmat. Ezért utálta mindenki :D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#1125 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:58

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 18:34

HL2-ben Breen nem volt gonosz tudós, ő csak egy administrator. Ő segített a Combine-nak megszerezni a Földön a hatalmat. Ezért utálta mindenki :D

Mivel ő volt a Black Mesa főnöke, vezérigazgatója, rektora vagy mi a picsa ezért szvsz tudós is volt. ;)
Aztán lett belőle földi helytartó, hűbérúr meg ilyenek.  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#1126 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:33

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:58

Mivel ő volt a Black Mesa főnöke, vezérigazgatója, rektora vagy mi a picsa ezért szvsz tudós is volt. ;)

Amikor a gravity gunt a kezébe vette engem nem győzött meg :Đ

#1127 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:38

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 20:33

Amikor a gravity gunt a kezébe vette engem nem győzött meg :Đ

Jó'van nagymama köss bele mindenbe. :o
:Đ  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#1128 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 23:44

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:58

attól hogy pl.: nyócáltalánosom van még lehetek kutatóközpontban bossz :Đ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1129 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 00:34

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 0:44

attól hogy pl.: nyócáltalánosom van még lehetek kutatóközpontban bossz :Đ

Persze, egy mellékhelyiséget-kutató központban. :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1130 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:40

Idézet

Mossmann egy tudós néni  :D  Ha emlékszel az alapjátékra ő volt az aki elárult, a vörös.
Igy már emlékszem! Tényleg, de nem emlékszem mi lett vele végül. Kinyirtam!?

Idézet

Az üzenet elküldéséhez nagy energiára volt szükség, ezért hemzsegtek a Combine katonák a Citadel reaktorában. Alyx végig magyarázza is a dolgot, hogy nem érti miért, aztán jé egy üzenet, gyorsan lementette és zsebrevágra.
Ez volt az mikor az az átlátszó gömbszerű izé volt középen és ott mindenfélét kellett csinálnom!? Most nem értem akkor, ahhoz, hogy elküldjék az üzenetet én állítottam be nekik müködöre a reaktort?
Alex elég sokat fecsegett a játék alatt én csak azt csináltam amit mindig mikor egy nő sokat fecseg.....
Nem figyeltem.  :D 

Idézet

HL2-ben Breen nem volt gonosz tudós, ő csak egy administrator. Ő segített a Combine-nak megszerezni a Földön a hatalmat. Ezért utálta mindenki  :D
Combine-t mindig akkor kiabáltak mikor jöttek a katonák. Most ez valami katonai szervezet vagy mi? Azon kivül, hogy volt kire lövöldöznöm nem igazán értettem, hogy kapcsolódnak a történethez.
Most ez a Breen adott nekik technológiát a Black Mesa-ból és ezért tudtak hatalomra kerülni, vagy mi?
És mi az ami a stalker-re utalt?

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1131 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:48

Végignyomtam az EP1-et. Gyenge, mint a harmatos gerlefing. Ráadásul rövid is. Az EP2-vel ziher, hogy nem fogok játszani.

#1132 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:57

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 14:48

Végignyomtam az EP1-et. Gyenge, mint a harmatos gerlefing. Ráadásul rövid is. Az EP2-vel ziher, hogy nem fogok játszani.

Szvsz várd  ki a végét, mert lehet, hogy az nagyságrendekkel jobb lesz és akkor kihagyod ;)
EREDETI, RÉGI JÁTÉKOK ELADÓK!
Playstation 3 Play B3yond

#1133 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:58

Idézet: I{ris - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 14:57

Szvsz várd  ki a végét, mert lehet, hogy az nagyságrendekkel jobb lesz és akkor kihagyod ;)

ha kivárja a végét, miért hagyná ki? :blink:  :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1134 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 15:08

Idézet: szabi - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 15:40

Igy már emlékszem! Tényleg, de nem emlékszem mi lett vele végül. Kinyirtam!? 

A végén Ely-t és őt ott kellett hagyni Breen irodájában. Sztem rájött, hogy butaságot csinált és visszaállt a mi oldalunkra, persze ez közel sem biztos :D

Idézet

Ez volt az mikor az az átlátszó gömbszerű izé volt középen és ott mindenfélét kellett csinálnom!? Most nem értem akkor, ahhoz, hogy elküldjék az üzenetet én állítottam be nekik müködöre a reaktort?
Alex elég sokat fecsegett a játék alatt én csak azt csináltam amit mindig mikor egy nő sokat fecseg.....
Nem figyeltem.  :D

Igen. Nem te visszakapcsoltad a reaktor hűtését, hogy Alyx, te és a töbi városban rekedt ember időt nyerjen. Kleiner küldött oda.

Idézet

Combine-t mindig akkor kiabáltak mikor jöttek a katonák. Most ez valami katonai szervezet vagy mi? Azon kivül, hogy volt kire lövöldöznöm nem igazán értettem, hogy kapcsolódnak a történethez.
Most ez a Breen adott nekik technológiát a Black Mesa-ból és ezért tudtak hatalomra kerülni, vagy mi?
És mi az ami a stalker-re utalt?

Vannak a topicban linkek mindenre :D

A Combine egy faj, vándorolnak a világegyetemben és fajokat igáznak le. Pont a Combine adta a technológiát. A katonák Overwatch soldier-ek. Nem egészen emberek, emberből kiindulva mutálódtak.

#1135 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 15:10

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 15:48

Your funeral :p

Egyébként érdemes lesz kipróbálni, abban már tényleg lesznek új helyszinek, új fegyvert is igértek és a mellé igért két játék is igéretesen hangzik :)

#1136 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 15:16

BoGab, látom te mindent tudsz. Áruld el, hogy mi lesz az ep2-ben kérlek :p  :D

#1137 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 15:32

Idézet: I{ris - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 16:16

BoGab, látom te mindent tudsz. Áruld el, hogy mi lesz az ep2-ben kérlek :p  :D

Vér, sok-sok vééér... :]

...és Zombine sok-sok zombine :]

#1138 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 15:32

szerk.

Szerkesztette: Cadaver 2006. 07. 18. 15:33 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#1139 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 15:34

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 15:32

Vér, sok-sok vééér... :]

...és Zombine sok-sok zombine :]

Hmm. akkor ez izgi lesz :D

#1140 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 15:45

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 16:32

szerk.

Hmm...

Egyre gyakrabbak a hszeim alatt az ilyen 'szerk.' meg '...' benyögések... nem mertek beszólni vagy mi van? :p

Téma megosztása:

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.