HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - Episode One - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2 - Episode One (volt Aftermath)

#1161 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 19. 09:19

Idézet: spidey - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 1:36

Ez meg csak teória.

Mármint melyik része?

Idézet

A kék öltönyös faszi a G-Man, ő valójában nem ember

G-man biztos, hogy nem ember, az időmegállítós, meg térből kiszakítós dévídkápperfídet kicsit meghaladó trükkjeivel, :D és beszélni sem tud rendesen, hiszen rosszul hangsúlyozik.

Idézet

Csak felvesz egy alakot,

Azt, hogy van-e több alakja nem tudom, a játékban nem láthattuk, vagy ha láttuk is nem tudtuk, hogy ő az. :)

Idézet

ő a Combine elleni háború managere (hogy úgy mondjam)

Azt megint nem lehessen tudni, hogy valójában mit akar, de szerintem G-Man egy másik idegen faj képviselője (diplomatája, harcosa, ügynöke), akik nem szeressék a kombájnokat, és mindent megtesznek a TSZ-földek elpusztításáért. :omg:  :Đ Majd valamikor találkozunk G-Man fajtársaival is, esetleg meg is harcolunk vele, de ez még nagyon odébb van. ;)

Idézet

Mindig elzárva tart egy párhuzamos világban és ha szükség van rád kienged dühöngeni

Na hát ez így van. :p

Idézet

Az EP1 elején elveszti feletted az uralmát.

Ugye jól láthatóan nem örül, amikor a vortik beleköpnek a levesébe. We'll see about that, és ezzel le is tudta a teljes szövegkönyvét az 1. epizódra. Nem is látjuk többet, pedig az eddigi játékokban mindig ott legyeskedett Freeman körül, felügyelve a dokit. :)
Faster! Harder! Cadaver!

#1162 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 07. 19. 10:26

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 9:19

Ugye jól láthatóan nem örül, amikor a vortik beleköpnek a levesébe. We'll see about that, és ezzel le is tudta a teljes szövegkönyvét az 1. epizódra. Nem is látjuk többet, pedig az eddigi játékokban mindig ott legyeskedett Freeman körül, felügyelve a dokit. :)

Igen mondták is, hogy az ep2-ben megtapasztaljuk, hogy milyen a helyzet a felügyelete nélkül.
EREDETI, RÉGI JÁTÉKOK ELADÓK!
Playstation 3 Play B3yond

#1163 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 15:58

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:nevet2: :nevet2:
Faster! Harder! Cadaver!

#1164 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 16:02

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 16:58

:nevet2: :nevet2:

Görgess egy kicsit fentebb. ;)  :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1165 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 16:09

Idézet: spidey - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 1:36

Idézet

Perhaps Nihilanth was the leader of Xen before the Combine invaded Xen, and the Combine had to convert him by other means.

Végülis átállt az ő oldalukra, mondjuk kényszeítés hatására. Azért ott elég komoly kavarás lehetett, elvégre a Vortigaunt-okat az első részben gyilkoltuk, a másodikban meg kedveltük...

Idézet

Ez meg csak teória.

http://en.wikipedia....%28Half-Life%29

Az, hogy nem ember az tuti. Cadaver magyarázata eléggé szemléletes :D

Nézzük csak mivel végződött a HL:
1) You face a battle you have no chance of winning
2) Hired
Az 1es lehetőségnél egyértelmű mi a játék vége, a kettesből indul a HL2. G-Man szerepét tényleg nem lehet egyértelműen meghatározni. Perpill az ep1 végéig úgy tűnik nem épp Combine párti... Esélyes, hogy nincs egyedül, az első rész végén sokat hivatkozik a munkaadóira, persze ettől lehet, hogy kamuzik és valójában ő a komplett combine-ellenállás. Egyébként apró dolgokból is lehet sejteni, hogy melyik oldalon áll. A HL2-ben a felbukkanásai... Egyszer amikor bemész a vonatba, amiben egy Vortigaunt van, ő épp G-mannel beszélget a tvn keresztül... Egy másik, amikor mész a világítótorony felé van egy Combine post, ha belenézel a távcsőbe, G-Man épp a felkelőkkel diskurál...

Egyébként a Steamen egyszer küldtek egy hírt ezzel kapcsolatban, ez a két oldal volt benne:
http://members.shaw.ca/halflifestory/
http://en.wikipedia...._2:_Episode_One
Ezekre mondták, hogy nagyjából jók. Amúgy azt írták a hírben, hogy marhára élvezik, amikor ovasgatják a fórumokat és látják, hogy mindenki vitatkozik azon, mi történt eddig és mi lesz ezután. Szerintem direkt csöpögtetnek ennyire kevés infót, valamilyen szinten a community viszi tovább a történetet :Đ

Szerkesztette: BoGab 2006. 07. 19. 16:57 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1166 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 16:23

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 17:09

Nézzük csak mivel végződött a HL:
1) You ace a battle you have no chance of winning
2) Hired
Az 1es lehetőségnél egyértelmű mi a játék vége, a kettesből indul a HL2.

Én ebben sem lennék olyan biztos, ha Freeman maga a 2. Megváltó, akkor kár lenne elpazarolni egy ilyen hülyeség miatt. :)
A HL2 végén van egy ilyen mondata G-Mannek: Rather than offer you the illusion of free choice, I will take the liberty to choosing for you...
Na most nekem ebből az jött le, hogy a HL1 végén Gordon hiába választotta volna a biztos pusztulást ezt G-Man papa nem engedte meg, és mielőtt ránk ugrottak volna a szörnyik kiemelt minket a térből, és időből.
Faster! Harder! Cadaver!

#1167 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 16:43

Tök jó hogy van sztorija csak kár, hogy  játszás közben ebből semmit se veszek észre csak azt hogy lövök, lövök, lövök :D
JóSebesség

#1168 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 16:50

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 17:43

Tök jó hogy van sztorija csak kár, hogy  játszás közben ebből semmit se veszek észre csak azt hogy lövök, lövök, lövök :D

Ez hasonlatos az én módszeremhez.  :D 

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1169 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 16:59

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 17:23

Én ebben sem lennék olyan biztos, ha Freeman maga a 2. Megváltó, akkor kár lenne elpazarolni egy ilyen hülyeség miatt. :)
A HL2 végén van egy ilyen mondata G-Mannek: Rather than offer you the illusion of free choice, I will take the liberty to choosing for you...
Na most nekem ebből az jött le, hogy a HL1 végén Gordon hiába választotta volna a biztos pusztulást ezt G-Man papa nem engedte meg, és mielőtt ránk ugrottak volna a szörnyik kiemelt minket a térből, és időből.

Ez nem kizárt :D

Egyébként kellett vmi a HL2be ami egyértelművé teszi miért is vagyunk ott, mikor mi az első részben bambán bámulva visszautasítottuk az ajánlatot, majd lelkileg felkészültünk a megnyerhetetlen csatára :D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#1170 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 07. 19. 17:03

hiába beszéltétek meg a történetet, nekem még mindig kínai, hogy mi történik :omg:  :Đ
Mindegy, maradok a hentelős progiknál... :D
EREDETI, RÉGI JÁTÉKOK ELADÓK!
Playstation 3 Play B3yond

#1171 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 17:10

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 19:34

Akkor ha most már totál össze vagy kavarva és azt sem tudod ki kicsoda, adok pár linket:
Saga Story Guide
Episode One Wikipedia
Ezeket átolvastam, nem értettem meg mindent valamint az ismeretlen szavakhoz nem használtam a szótárt.
Némi áttekintést nyertem a dologra, de a részletekben azért elveszek, igazából ebből a topicból többet szedtem össze.  :)

Idézet

Ely az Alyx apukája, a Kleiner meg a szemüveges prof :hemuveg: aki folyton Lamarrt a kiherélt headcrabet kergeti Azért az elején amikor Alyx beszélget velük sztem nem sok minden más köthette le a figyelmed :D
Erről van szó az elején?
Mert én itt Alexre figyeltem.  :D  :dance:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Idézet

Nem a Nihiliant volt, na annak a megölése hiba volt, mivel a Combine elleni felkelést ő vezette
Ha ő ilyen jó fiú volt akkor miért támadtak rám az emberei azok a villámot szórók meg az arcra ugrálók, a plafonról logók, mikor átmentem a viálgukra akkor meg a többi haverja és ő is rámtámadt az első rész végén azért vertem el. Miért nem szólt akkor nem bántottam volna.
Néma gyereknek anyja se... Tudod, hogy mondják.  :cool:

Idézet

A kék öltönyös faszi a G-Man, ő valójában nem ember Csak felvesz egy alakot, ő a Combine elleni háború managere (hogy úgy mondjam) és Freeman a titkos fegyver. Mindig elzárva tart egy párhuzamos világban és ha szükség van rád kienged dühöngeni :D Az EP1 elején elveszti feletted az uralmát.
Ezt sosem birtam lelőni, pedig sokszor megprobáltam.  :doom:

Idézet: spidey

Hát ez tiszta Kartmen, az összes beszólása... Csak az hiányzik belőle néha, hogy "a pi---ba" meg "b---dj meg" :Đ
Jó kis mese, nagyon szeretem.  :D

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1172 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 17:15

Idézet: szabi - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 18:10

Ha ő ilyen jó fiú volt akkor miért támadtak rám az emberei azok a villámot szórók meg az arcra ugrálók, a plafonról logók, mikor átmentem a viálgukra akkor meg a többi haverja és ő is rámtámadt az első rész végén azért vertem el. Miért nem szólt akkor nem bántottam volna.
Néma gyereknek anyja se... Tudod, hogy mondják.  :cool:

ez a nihilanth a felkelés vezetője dolog szvsz fals, nihilanth is egy combine lény volt aki a vortiguantokat és a többi xen-i lényt fogságban tartotta, ellenőrizte...mint egy nagy és ronda breen kb. :)
olvasmányaimból ilyesmire emléxem legalábbis :think:
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1173 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 17:22

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 17:09

Az, hogy nem ember az tuti. Cadaver magyarázata eléggé szemléletes :D

Vili, hogy az emberek oldalán áll. De ma már egy rendes CIA ügynök is nyit portálkapukat, szal lehet ember is. Talán Bush bérelte fel... :Đ

Idézet

Ezekre mondták, hogy nagyjából jók. Amúgy azt írták a hírben, hogy marhára élvezik, amikor ovasgatják a fórumokat és látják, hogy mindenki vitatkozik azon, mi történt eddig és mi lesz ezután. Szerintem direkt csöpögtetnek ennyire kevés infót, valamilyen szinten a community viszi tovább a történetet :Đ

Jah Marc Laidlaw nagyjából approválta a Half-Life Saga Story Guide-ot, hogy "nagyrészt OK". Egy csomó dologra sztem addig még ő sem gondolt... :)

#1174 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 17:24

Idézet: szabi - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 18:10

Jó kis mese, nagyon szeretem.  :D

Üdv
szabi

mese :Đ

#1175 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:32

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 18:15

ez a nihilanth a felkelés vezetője dolog szvsz fals, nihilanth is egy combine lény volt aki a vortiguantokat és a többi xen-i lényt fogságban tartotta, ellenőrizte...mint egy nagy és ronda breen kb. :)

Szvsz is, remélem nem ennek ellenkezőjét mondtam az előző oldalon, :D de most lusta vok megnézni. :p

Érdekesek ezek a xeni lények:
A plafonról lógók (juszt nem jut eszembe a neve), és az ugrálók (headcrab) különösebb öntudat nélküli xeni őslakosok.
A Vortik (villámos jószágok, jó bonyolult teljes névvel) még a HL1-ben slave névre hallgattak. Őket irányítja, kényszeríti a Nihilant, és ezt a mentális kapcsolatot szakítjuk meg a HL1 végén.
Aztán ott voltak még a "darázságyús" jószágok (nekik mi a nevük?), ők tulajdonképpen katonák voltak a Combine szolgálatában, és jól elnyomták a vortikat. :D
A repkedő kis-nihilantok lehettek Nihilanth személyes testőrsége.
Még szerepeltek a HL1-ben ilyen kis méretű kutya szerű lények, akik vagy 5 méteres körzetben maguk körül jól megrázták az embert, őket nyugodtan hívhatjuk a Xen kutyáinak. :D

szerk.: jahm kifejlettem a Hydrát (vagy mi az) például. Nah az szintén a Xeni lakó, nem úgy mint a lángszóró karú elpusztíthatatlan baxott nagy másik főellen, az inkább Combine ezredesnek néz ki. :D

Még valami: a headcrabek vajon mi a manót csinálhatnak a Xenen? :think: Az oké, hogy itt a Földön jól ráugranak az emberek fejére, és rányomnak egy turn to undead varázslatot, na de a Xenen vajon mivel tengethetik mindennapjukat? :o

Megint még valami: Gonarch ugye a headcrabek királynője, ő nyomja ki magából őket (ugye a Xenen kellett kinyírnunk a pereputtyával együtt).

Szerkesztette: Cadaver 2006. 07. 20. 18:40 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#1176 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:48

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 19:32

Érdekesek ezek a xeni lények:
A plafonról lógók (juszt nem jut eszembe a neve)
A Vortik (villámos jószágok, jó bonyolult teljes névvel)
Aztán ott voltak még a "darázságyús" jószágok (nekik mi a nevük?)
Még szerepeltek a HL1-ben ilyen kis méretű kutya szerű lények, akik vagy 5 méteres körzetben maguk körül jól megrázták az embert, őket nyugodtan hívhatjuk a Xen kutyáinak. :D

szerk.: jahm kifejlettem a Hydrát (vagy mi az) például. Nah az szintén a Xeni lakó, nem úgy mint a lángszóró karú elpusztíthatatlan baxott nagy másik főellen, az inkább Combine ezredesnek néz ki. :D

Még valami: a headcrabek vajon mi a manót csinálhatnak a Xenen? :think: Az oké, hogy itt a Földön jól ráugranak az emberek fejére, és rányomnak egy turn to undead varázslatot, na de a Xenen vajon mivel tengethetik mindennapjukat? :o

Kösz a kimerítő információt a HL community nevében. :Đ

#1177 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:51

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 18:15

De eredetileg nem volt gonosz, csak a combine megfertőzte :)

#1178 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 19:03

Idézet

A plafonról lógók (juszt nem jut eszembe a neve)

Barnacle

Idézet

Aztán ott voltak még a "darázságyús" jószágok (nekik mi a nevük?)

Alien Grunt

Idézet

Alien Controller vagy más néven Xen Master.

Idézet

Még szerepeltek a HL1-ben ilyen kis méretű kutya szerű lények, akik vagy 5 méteres körzetben maguk körül jól megrázták az embert, őket nyugodtan hívhatjuk a Xen kutyáinak

Houndeye. Felturbózott verziójuk vagy inkább mutálódott szerepel majd az ep2ben :cool:

Idézet

lángszóró karú elpusztíthatatlan baxott nagy másik főellen, az inkább Combine ezredesnek néz ki.

Gargantua

Idézet

Még valami: a headcrabek vajon mi a manót csinálhatnak a Xenen? gondolkodik.gif Az oké, hogy itt a Földön jól ráugranak az emberek fejére, és rányomnak egy turn to undead varázslatot, na de a Xenen vajon mivel tengethetik mindennapjukat?

Sztem nem Xeni őslakosok, hanem oda mentek, mert onnan indult az invázió :D

#1179 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 19:04

Idézet: spidey - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 19:48

Kösz a kimerítő információt a HL community nevében. :Đ

Jó lenne valami Xeni kisállat határozó című könyv. :o  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#1180 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 19:06

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 20:04

Jó lenne valami Xeni kisállat határozó című könyv. :o  :Đ

http://en.wikipedia.org/wiki/Half-Life

Görget alúra, jé 'Enemies'! Örül, kattingat!

Téma megosztása:

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.