HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás II. Értékeld a témát: -----

#1901 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 29. 15:11

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. jún. 27., hétfő - 13:40

SZERINTED.

Ugyanakkor SEMMI infód nincs semmiről, csak SZERINTED.
Honnan tudod pl. hogy nem lett kiadva a kapitányságon egy körözvény (még szolgálatkezdetkor) egy hasonló személyleírással? És ha csak arról akartak meggyőződni?

Ha Tőled ellopnak valami értékeset, mondjuk egy 150e Ft-os digitális fényképezőgépet kitépnek a nyakadból, és Te láttad az illetőt, az arcát, és akár fel is ismernéd, akkor Neked hogyan esne, ha nem számoltatnák el azt az illetőt, akire ráillik a személyleírás?

Szóval az a véleményem, hogy nagyon keveset tudsz ahhoz az ügyről, hogy véleményt alkothass róla. Félre ne érts, én sem véleményt mondok, csak pusztán azt, hogy abból, amit egy autó ablakából látsz, nem feltétlenül lehet rutintalanul véleményt alkotni.

Azzal egyetértek, hogy keveset tudok az ügyről. Persze többet, mint te, hiszen én láttam ami történt.
Sorban amit írtál:

1., körözvény, személyleírás: nagyon egyszerű, ha ráillik beviszik. de nem rázatják ki vele a cipőjét
2., lopás: vagy bizonyíték van, vagy személyleírás. következmény mint az előbb
3., autóablaktól látom: 10-20 méterről (másik megálló a Hungária közepén) néztem VÉGIG az EGÉSZET. Vagyis láttam onnan hogy az aluljáróba lemenni akaró srácot megállították a zsaruk addig amíg kb. 10 perc múlva hagyták tovább menni.

amit pedig a ruházatról másik hsz-ben írtál: első ránézésre "normális" ruhában volt a srác: 3/4-es bő oldalzsebes deszkás gatya, póló, deszkás cipő. Tehát nem mocskos full szakadt ruhában. Igaz nem öltönyben volt, de ilyen alapon az is számíthat ilyen ellenőrzésre, aki farmert vagy vászonnadrágot hord.

#1902 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 15:24

Idézet: xclusiv - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 16:11

1., körözvény, személyleírás: nagyon egyszerű, ha ráillik beviszik. de nem rázatják ki vele a cipőjét

Holnap majd bevisznek bilincsbe verve mert rád illik, valami körözöttnek a személyleírása, akkor nem vernéd itt a nyálad, hogy szemét rendőrök? Inkább pakoltassák ki a táskámat, minthogy bevigyenek, csak azért mert hasonlítok egy bűnözőre. :bolond:

#1903 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 15:49

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 17:39

Olaszországban, Görögországban nem féltem. Pesten félek, mert tudom, hogy van okom van rá. :(

Pedig lehetne rá okod, hogy félj az olasz vezetőktől.  :)  Egész Európában messze kimagaslóan ott van a legtöbb halálos baleset (egy éve jelent meg erről egy cikk valamelyik napilaban a konkrét számokra nem emlékszem már, de döbbenetesen magas szám (egy nyári hétvégén több ezren halnak meg), még ahhoz viszonyítva is, hogy 50 millióan lakják). És természetesen ott volt a tömegkarambol eurpópai rekordja is a Velencére vezető autópályán (2-3 éves adatot néztem, de sztem azótan más országban nem döntötték meg ezt a becses rekordot  :) )
Olaszország Északi részein egyébként még egész kultúráltan vezetnek (legalábbis a hírükhöz képest mindenképpen), még a lámpákat is be-be tartják :)  a durvulás Nápoly környékén kezdődik, ott az a szabály, hogy nincs szabály :) (2 éve amikor voltam simán 3 sávot csináltak a 2 sávos autópályából :D ). És ahogy mások mondták is nem nagyon találni olyan autót ami ne lenne törve.
Az a nagy hátrányuk, ami az előnyük is, hogy fatalisták. Ez a fatalizmus tükröződik a vezetési kultúrájukban is.
A pesti közlekedést én nehezen tudnám megítélni objektíven, hisz én ebbe születtem, ezt láttam kisgyerek korom óta. Maximum azt tudnám elmondani, hogy mi az amit kimondottan utálok, vagy amit szeretek. A legjobban azt utálom, hogy nem képesek elindulni egy nyomorult lámpánál. Bárhol jártam eddig a világon egy fél perces zöldön 30%-al több autó ment át, mint Pesten és az ország egyébb területein ez a szám még borzasztóbb. Rengeteg helyen a dugókat pontosan ez okozza. A második dolog, amit nagyon utálok az az odanemfigyelés a forgalomban levő többi szereplőre. Nem figyelnek a másik autósra, nem figyelnek a villogó autókra, nem figyelnek a motorosra, biciklisre és a gyalogosra. Csak az van, hogy A-ból eljussanak B-be aztán az összes többi levan szarva. A harmadik a listámon az a pofátlankodók, akik nem képesek kivárni ugyanazt a sort, amit én és mindenki más megtett. A 4. a bénázó, forgalomfeltartó, szerencsétlenkedő, KRESZ-hez is hülyék, akik egy egyenrangú kereszteződésben inkább mindenkinek megadják az elsőbséget, biztos ami biztos, akik képesek a főúton minden kereszteződésnél megálni, hogy ez kivételesen nem lett-e hirtelen jobbkezes, az se zavarja, hogy a mögötte haladó bkv busz már dudál rá, akik akkor indexelnek csak, amikor az teljesen szükségtelen (kanyarodó főút).
Amit viszont szeretek a pesti közlekedésben az a váratlan közlekedési problémák, bármilyen hülyén hangzik, de kifejezetten szórakoztatnak :) És azért ezekben a rutinos pesti vezetők jobbak is, mint nyugati társaik (osztrákoknál, németeknél legalábbis inkább azt láttam, hogy ilyen esetekben birkán várnak, hogy a helyzet megoldódjón valahogy, egyszerűen nincs bennük meg ez a fajta kreatívitás), persze ez a pár ezer km-es osztrák, német tapasztalat nem reprezentatív jelentőségü, de én akkor ott ezt tapasztaltam.
Félve viszont nem szabad volán mögé ülni, bizonytalanul fogsz vezetni, kétszer háromszor ráddudálnak és legközelebb, már mégjobban fogsz félni, még bizonytalanabb leszel. Szóval be cool.  :)
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1904 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 15:51

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 16:24

Holnap majd bevisznek bilincsbe verve mert rád illik, valami körözöttnek a személyleírása, akkor nem vernéd itt a nyálad, hogy szemét rendőrök? Inkább pakoltassák ki a táskámat, minthogy bevigyenek, csak azért mert hasonlítok egy bűnözőre. :bolond:

Valami azt súgja, hogy nem olvastad az adott post előzményeit, itt ugyanis nem ez a lényeg, nem erről volt szó. :)  :up:

Szerkesztette: jrpryv 2005. 06. 29. 15:51 -kor

" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1905 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 15:56

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 16:51

Valami azt súgja, hogy nem olvastad az adott post előzményeit, itt ugyanis nem ez a lényeg, nem erről volt szó. :)  :up:

De olvastam, attól még hülyeség az, hogy mindenkit vigyenek be, akire ráillik a személyleírás. Ha meg tudnak győződni róla a helyszíenen, hogy nem ő az akit keresnek, és ehhez az kell, hogy a cipőjéből kiszórják a kavicsot, akkor tegyék. Én biztos nem örülnék neki, ha be akarnának vinni, amiatt hogy valami személyijogaktivista kitalálta, hogy ne lehessen kipakoltatni az emberek táskáját.

Szerkesztette: Mumia 2005. 06. 29. 15:57 -kor

#1906 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 16:02

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 16:56

De olvastam, attól még hülyeség az, hogy mindenkit vigyenek be, akire ráillik a személyleírás. Ha meg tudnak győződni róla a helyszíenen, hogy nem ő az akit keresnek, és ehhez az kell, hogy a cipőjéből kiszórják a kavicsot, akkor tegyék. Én biztos nem örülnék neki, ha be akarnának vinni, amiatt hogy valami személyijogaktivista kitalálta, hogy ne lehessen kipakoltatni az emberek táskáját.

De ennek nem ez volt a mondanivalója, hogy mindenkit vigyenek be, hanem, hogy utaljon arra, hogy bizony itt nem azért baszogatták a srácot, mert kaptak egy kőrözvényt, hanem azért, mert éppen ehhez volt kedvük.

#1907 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 16:35

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 17:02

De ennek nem ez volt a mondanivalója, hogy mindenkit vigyenek be, hanem, hogy utaljon arra, hogy bizony itt nem azért baszogatták a srácot, mert kaptak egy kőrözvényt, hanem azért, mert éppen ehhez volt kedvük.

Hát én nem ezt olvastam ki belőle, hanem azt, hogy ha kapnak körözvényt, akkor mindenkit vigyenek be, akire ráillik a személyleírás.

#1908 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 17:39

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 14:49

Pedig lehetne rá okod, hogy félj az olasz vezetőktől.  :)  Egész Európában messze kimagaslóan ott van a legtöbb halálos baleset (egy éve jelent meg erről egy cikk valamelyik napilaban a konkrét számokra nem emlékszem már, de döbbenetesen magas szám (egy nyári hétvégén több ezren halnak meg), még ahhoz viszonyítva is, hogy 50 millióan lakják). És természetesen ott volt a tömegkarambol eurpópai rekordja is a Velencére vezető autópályán (2-3 éves adatot néztem, de sztem azótan más országban nem döntötték meg ezt a becses rekordot  :) )
Olaszország Északi részein egyébként még egész kultúráltan vezetnek (legalábbis a hírükhöz képest mindenképpen), még a lámpákat is be-be tartják :)  a durvulás Nápoly környékén kezdődik, ott az a szabály, hogy nincs szabály :) (2 éve amikor voltam simán 3 sávot csináltak a 2 sávos autópályából :D ). És ahogy mások mondták is nem nagyon találni olyan autót ami ne lenne törve.
Az a nagy hátrányuk, ami az előnyük is, hogy fatalisták. Ez a fatalizmus tükröződik a vezetési kultúrájukban is.
A pesti közlekedést én nehezen tudnám megítélni objektíven, hisz én ebbe születtem, ezt láttam kisgyerek korom óta. Maximum azt tudnám elmondani, hogy mi az amit kimondottan utálok, vagy amit szeretek. A legjobban azt utálom, hogy nem képesek elindulni egy nyomorult lámpánál. Bárhol jártam eddig a világon egy fél perces zöldön 30%-al több autó ment át, mint Pesten és az ország egyébb területein ez a szám még borzasztóbb. Rengeteg helyen a dugókat pontosan ez okozza. A második dolog, amit nagyon utálok az az odanemfigyelés a forgalomban levő többi szereplőre. Nem figyelnek a másik autósra, nem figyelnek a villogó autókra, nem figyelnek a motorosra, biciklisre és a gyalogosra. Csak az van, hogy A-ból eljussanak B-be aztán az összes többi levan szarva. A harmadik a listámon az a pofátlankodók, akik nem képesek kivárni ugyanazt a sort, amit én és mindenki más megtett. A 4. a bénázó, forgalomfeltartó, szerencsétlenkedő, KRESZ-hez is hülyék, akik egy egyenrangú kereszteződésben inkább mindenkinek megadják az elsőbséget, biztos ami biztos, akik képesek a főúton minden kereszteződésnél megálni, hogy ez kivételesen nem lett-e hirtelen jobbkezes, az se zavarja, hogy a mögötte haladó bkv busz már dudál rá, akik akkor indexelnek csak, amikor az teljesen szükségtelen (kanyarodó főút).
Amit viszont szeretek a pesti közlekedésben az a váratlan közlekedési problémák, bármilyen hülyén hangzik, de kifejezetten szórakoztatnak :) És azért ezekben a rutinos pesti vezetők jobbak is, mint nyugati társaik (osztrákoknál, németeknél legalábbis inkább azt láttam, hogy ilyen esetekben birkán várnak, hogy a helyzet megoldódjón valahogy, egyszerűen nincs bennük meg ez a fajta kreatívitás), persze ez a pár ezer km-es osztrák, német tapasztalat nem reprezentatív jelentőségü, de én akkor ott ezt tapasztaltam.
Félve viszont nem szabad volán mögé ülni, bizonytalanul fogsz vezetni, kétszer háromszor ráddudálnak és legközelebb, már mégjobban fogsz félni, még bizonytalanabb leszel. Szóval be cool.  :)

ezt nagyon jól leírtad teljesen egyet értek csak fárd voltam ennyit írni :Đ
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#1909 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 17:57

Idézet

A zebrán gázolt a motoros

A kijelölt gyalogátkelőhelyen ütött el motorral egy idős hölgyet Esztergomban egy fiatalember – tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget a Komárom-Esztergom Megyei RFK Sajtószolgálata.

Tegnap délután négy órakor egy huszonkét éves esztergomi fiatalember Esztergom-Kertvárosban, a Damjanich úton haladt Esztergom felől Dorog irányába otorkerékpárral, melynek vezetéséhez nem rendelkezett érvényes kategóriával. A Damjanich út 73. szám elé érve figyelmetlensége miatt nem adta meg az elsőbbséget a neki jobbról, a kijelölt gyalogátkelő helyen átkelni szándékozó 68 éves esztergomi hölgynek és elütötte. Az idős nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, majd a késő esti órákban a gondos kórházi ellátás ellenére elhunyt.

OBJEKTÍV Hírügynökség, 2005. június 28.

Nemrég volt egy riport a pécs-környéki motorosokkal. Felháborodva nyilatkozott az egyik, hogy mostanában a rendőrök teljesen rájuk szálltak, nem hagyják őket gyorsulni, versenyezni, és ráadásul mivel ennyi az ellenőrzés, kénytelenek voltak mindannyian jogosítványt szerezni. :eek:  :reklamacio:

#1910 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 18:02

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 16:57

Nemrég volt egy riport a pécs-környéki motorosokkal. Felháborodva nyilatkozott az egyik, hogy mostanában a rendőrök teljesen rájuk szálltak, nem hagyják őket gyorsulni, versenyezni, és ráadásul mivel ennyi az ellenőrzés, kénytelenek voltak mindannyian jogosítványt szerezni. :eek:  :reklamacio:

sajnos ennek az ellentettje is igaz és nem csak motornál autónál is van akinek van jogsija de vezetni nem tud :(
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#1911 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 18:03

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 18:57

Majd ha az ő anyukáját, barátnőjét, akárkijét b&ssza el valamelyik szintén agyament haverja, akkor lennék kíváncsi a felháborodására..... :down:  :reklamacio:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1912 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 18:35

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 18:57

Az utóbbi időben botrányos már amit egyre több motors megenged magának, nagyon eldurvultak. Már ott tartunk, hogy gyakorlatilag nem létezik olyan szabály, amit betartanának, itt nálunk pl. a piros lámpa annyit jelent az ő olvasatukba, hogy nézz körül. Sőt, mostanában nem egyszer láttam olyat, hogy a forgalomba haladó járőrkocsi mellé mennek, majd teligázzal elhúznak mellettük, hogy ezzel is érzékeltessék, hogy az út az övék és ebben senki nem korlátozhatja őket. Nem vagyok a drasztikus szabályozások híve, de a jelenlegi helyzetben azthiszem sürgősen szükség lenne valamiféle megoldásra.
Ráadásul túl azon, hogy életveszélyesek, ezzel a viselkedéssel táptalajt adnak a motorosokkal szembeni sztereotípiáknak, ami elég rosszul érinti a forgalomban normálisan közlekedő motorosokat.

#1913 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 18:36

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 15:24

Figy!

Ha megállítanak (egyáltalán miért, már ez is kérdés, erről szólt az egész de hagyjuk) és bediktálják az adataidat, bent a kollega ellenőrzi. Ha ez alapján "bebuksz", azaz konkrétan Téged keresnek valamiért akkor bevisznek mindenképpen.
Ha ez nem áll fent, akkor is lehet, hogy rádillik egy személyleírás/fantomkép. Ez általában már régebben elkövetett bűncselekmény miatt készült, szóval ruházatátvizsgálás miatt nem leszel "tiszta" a szemükben, nem fognak csak azért elengedni mert nem találtak semmit sem nálad. Szóval jó eséllyel akkor is bevisznek.
Ha mindezek nem állnak fent, akkor ne b@szogassanak, ha szabad kérnem. Ha csináltam valamit akkor OK, de egyébként hagyjanak élni.

ps.: pár hónapja voltam yardon, tanúként hallgattak ki (valaki egy általam vett majd eladott SIM kártyával követett el párezer eurós csalást). Ott mutattak egy fantomképet, persze nem ismertem fel. A zsaru mondta, hogy ez a kép lehetne akár ő is, meg én is. Én csak bólogattam, mert igaza volt. Mindössze az nem passzolt, hogy a faszi akit kerestek 10-20 évvel idősebb, 10-20 centivel magasabb és sokkal masszívabb mint én.
Szóval szerintem ilyesmi miatt kicsi az esélye, hogy megfognak. Annak pedig gyakorlatilag 0, hogy helyszíni zsebkiforgatás után megtisztulsz :)

összefoglalva: csak ne baszogassanak fölöslegesen szerintem

#1914 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 18:56

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 15:49

A legjobban azt utálom, hogy nem képesek elindulni egy nyomorult lámpánál. Bárhol jártam eddig a világon egy fél perces zöldön 30%-al több autó ment át, mint Pesten és az ország egyébb területein ez a szám még borzasztóbb. Rengeteg helyen a dugókat pontosan ez okozza. A második dolog, amit nagyon utálok az az odanemfigyelés a forgalomban levő többi szereplőre. Nem figyelnek a másik autósra, nem figyelnek a villogó autókra, nem figyelnek a motorosra, biciklisre és a gyalogosra. Csak az van, hogy A-ból eljussanak B-be aztán az összes többi levan szarva. A harmadik a listámon az a pofátlankodók, akik nem képesek kivárni ugyanazt a sort, amit én és mindenki más megtett. A 4. a bénázó, forgalomfeltartó, szerencsétlenkedő, KRESZ-hez is hülyék, akik egy egyenrangú kereszteződésben inkább mindenkinek megadják az elsőbséget, biztos ami biztos, akik képesek a főúton minden kereszteződésnél megálni, hogy ez kivételesen nem lett-e hirtelen jobbkezes, az se zavarja, hogy a mögötte haladó bkv busz már dudál rá, akik akkor indexelnek csak, amikor az teljesen szükségtelen (kanyarodó főút).

Teljesen egyetértek, két dolgot tennék hozzá:
1. utálom még azokat a balfaszokat, akik bemennek egy keresztbe és nem tudnak átjutni, még akkor is ott vannak amikor már a másik iránynak van zöld, na ezek a faszok képesek megakasztani a közlekedést. Ilyen csak egyszer történt velem, a Váci-Dózsa keresztben 3. voltam a lámpánál a sorban, meg sem fordult a fejemben, hogy nem érek át. Már jócskán zöld volt a másik sornak amikor el tudtam menni onnan.
2. pofátlankodás: sokáig én sem csináltam, de aztán rájöttem hogy vannak olyan rendszeresen előforduló többszáz méteres sorok ahol egy balfasz elé kényelmesen (senkit sem veszélyeztetve vagy akadályozva) beférek. ilyen pl. az Árpád-híd felől a Hungárián az M3-ra felhajtó, de van még csomó ilyen hely. Szal halad max 10-el a sor, elrongyolok mellette, az első 50 méteren 90+% hogy van egy kocsi ami előtt 10 méteres hely van. Lazán beférek, 2 kocsi is simán beférne. Monnyuk ha nem találok ilyet akkor nem állok le a sor elején pofátlankodni, bevállalom hogy szar döntés volt és kerülök "kicsit". Volt olyan is, hogy a délutáni csúcsban csináltam egy oda-vissza utat a Margit-hídon (nem egy leányálom egyik irányba sem), mert nem fértem be. De inkább nem tartottam fel a mögöttem jövő forgalmat (zöld volt a lámpa) hogy befurakodjak a másik sávba.

#1915 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 20:29

Meghalt egy Maruti vezetője, amikor kanyarodás közben összeütközött egy személygépkocsival kedden délelőtt Csongrád közelében. A 87 éves férfi irányjelzés nélkül akart a 451-es főútról egy mellékútra lekanyarodni. A Marutit azonban akkor már elkezdte előzni egy Peugeot, és a két autó összeütközött. A Maruti csongrádi vezetője életét vesztette – közölte a Csongárd Megyei Rendőr-főkapitányság. (Lánglovagok)

:eek:  :rolleyes:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1916 Felhasználó inaktív   Melinda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 20:46

Idézet: xclusiv - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 19:56

utálom még azokat a balfaszokat, akik bemennek egy keresztbe és nem tudnak átjutni,

Ma délután, úgy 5-negyed hat tájékán, a Váci út Déryné köz sarok (a József Attila színház, és az iskola előtti zebra, ami a felüljáró alá vezet, ahol mindig dugó van ilyenkor).
A Vácin állnak az autók, hiába zöld a lámpa, előttük a sor az Árpád-hídi lámpáig ér.
Majd ott is zöldre vált, a sor meglódul, emitt is elindulnak.
Közben itt a lámpa sárgára, majd pirosra vált, világos színű kabriós csorog a többiek után, bizonytalanul.
A gyalogoslámpa zöldre vált, lelépek, amikor a kabriós úgy dönt, mégis átmegy.  :omg:
A volánnál.... fábry sándor.

#1917 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 21:09

Idézet: xclusiv - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 19:56

Monnyuk ha nem találok ilyet akkor nem állok le a sor elején pofátlankodni

Ott szinte mindig be lehet férni  :cool:  Volt amikor én engedtem be a 32es buszt  :D

Szerkesztette: fram 2005. 06. 29. 21:09 -kor

Ciciman is on borda

#1918 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 21:16

Idézet: xclusiv - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 18:56

Monnyuk ha nem találok ilyet akkor nem állok le a sor elején pofátlankodni, bevállalom hogy szar döntés volt és kerülök "kicsit". Volt olyan is, hogy a délutáni csúcsban csináltam egy oda-vissza utat a Margit-hídon (nem egy leányálom egyik irányba sem), mert nem fértem be. De inkább nem tartottam fel a mögöttem jövő forgalmat (zöld volt a lámpa) hogy befurakodjak a másik sávba.

:respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :respect:
Ezt igy kellene mindenkinek.

Bár amikor külföldön vagyok előfordult már, hogy elbaXtam a fordulást valahol és láttam, hogy nekem amott kellene mennem, ilyenkor megáll körülnéz, duplapiros záróvonal átlép sikoltó gumikkal és hallgatom a fákin hángérien, idiot mágyárszki, mehr ongrí kiabálásokat és bocsánatkérő kézlegyintéseket osztogatok :D
V

Szerkesztette: mocsi 2005. 06. 29. 21:17 -kor

Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#1919 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 21:19

Ezt a társalgóból szedtem ki! _Y_ idézet következik:
336kmh
_Y_ idézetét láthattuk.
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#1920 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 21:45

Idézet: Csücsök - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 22:19

Ezt a társalgóból szedtem ki! _Y_ idézet következik:
336kmh
_Y_ idézetét láthattuk.

Azt a büdös................ :OOO 100-ról 200-ra kb. 4 sec és ugyanez 200-300-ra

Szerkesztette: jrpryv 2005. 06. 29. 21:46 -kor

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.