Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. jún. 27., hétfő - 13:40
Ugyanakkor SEMMI infód nincs semmiről, csak SZERINTED.
Honnan tudod pl. hogy nem lett kiadva a kapitányságon egy körözvény (még szolgálatkezdetkor) egy hasonló személyleírással? És ha csak arról akartak meggyőződni?
Ha Tőled ellopnak valami értékeset, mondjuk egy 150e Ft-os digitális fényképezőgépet kitépnek a nyakadból, és Te láttad az illetőt, az arcát, és akár fel is ismernéd, akkor Neked hogyan esne, ha nem számoltatnák el azt az illetőt, akire ráillik a személyleírás?
Szóval az a véleményem, hogy nagyon keveset tudsz ahhoz az ügyről, hogy véleményt alkothass róla. Félre ne érts, én sem véleményt mondok, csak pusztán azt, hogy abból, amit egy autó ablakából látsz, nem feltétlenül lehet rutintalanul véleményt alkotni.
Azzal egyetértek, hogy keveset tudok az ügyről. Persze többet, mint te, hiszen én láttam ami történt.
Sorban amit írtál:
1., körözvény, személyleírás: nagyon egyszerű, ha ráillik beviszik. de nem rázatják ki vele a cipőjét
2., lopás: vagy bizonyíték van, vagy személyleírás. következmény mint az előbb
3., autóablaktól látom: 10-20 méterről (másik megálló a Hungária közepén) néztem VÉGIG az EGÉSZET. Vagyis láttam onnan hogy az aluljáróba lemenni akaró srácot megállították a zsaruk addig amíg kb. 10 perc múlva hagyták tovább menni.
amit pedig a ruházatról másik hsz-ben írtál: első ránézésre "normális" ruhában volt a srác: 3/4-es bő oldalzsebes deszkás gatya, póló, deszkás cipő. Tehát nem mocskos full szakadt ruhában. Igaz nem öltönyben volt, de ilyen alapon az is számíthat ilyen ellenőrzésre, aki farmert vagy vászonnadrágot hord.

Súgó
A téma zárva.