HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás II. Értékeld a témát: -----

#2321 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:22

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:15

Ez nem mindig következik be... ;)

Vannak változások. Az az őrnagy, aki vezeti az akciót, figyelemmel kíséri a feljelentések sorsát. Utálják is mint a szrt, mert az országban nem egy közlekedési előadót nyomott már fel korrupció miatt.

Szóval előbb utóbb (sajnos csak utóbb) elfogynak majd a 'kitérdekel,ajózsimajdkivesziegyhuszasé' emberkék, akiknek mindent szabad.
Gondolkoztál már ma?

#2322 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:24

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 16:54

...
Pusztán azt nem hittem el (és nem hiszem most sem), hogy egy munkáltató olyan feszített tempót írjon elő egy dolgozó számára, hogy az egyetlen megoldás a lakott területen kívül/belül megengedett sebesség súlyos átlépése lenne, SEMMI MÁS!

Mondod Te a kényelmes közalkalmazotti székedből NETezgetve. :rolleyes:  Nem lehetsz ennyire naiv? :omg:

#2323 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:25

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:24

Mondod Te a kényelmes közalkalmazotti székedből NETezgetve. :rolleyes:  Nem lehetsz ennyire naiv? :omg:

Ember! Komolyzenész vagyok!!

Milyen közalkalmazott????
Gondolkoztál már ma?

#2324 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:26

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 19:44

Ma felavattam az M7-es új szakaszát a Balaton déli partján. Meg aztán fel pestig. 180-190, gyengébb szakaszokon 150-160. És jó volt.  :cool:  Bár pár helyen igy fel van marva az aszfalt egy-egy rövid szakaszon, az eléggé el tudja kapni a széles kerekeket. Dehát ott volt is tábla, valami 100-as ... de nem láttam rendesen :Đ

/gondolta ad új csámcsogni valót/

:nevet2: Dehülevagyédefiam :nevet:

#2325 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:30

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 6:18

Igaz csak Veszprém külterület :p (gondoltam én is...) :D

Kép

Ejnye! :rolleyes:  :down:

(Még nem volt üzemmeleg a motor! :D )

#2326 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:31

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:25

Ember! Komolyzenész vagyok!!

Milyen közalkalmazott????

Csak tippeltem. :Đ
Mindegy, nem vagy benne a témában, azért nem érzed és nem hiszed el, mi van a versenyszférában. Vadon van, dzsungel, farkastörvények.

#2327 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:33

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:31

Mindegy, nem vagy benne a témában, azért nem érzed és nem hiszed el, mi van a versenyszférában. Vadon van, dzsungel, farkastörvények.

Jó hogy mondod. Még csak 12 éve van egy jól működő vállalkozásom. Nyomdai kiadványszerkesztő. Kár, hogy úgy megy 12 éve, hogy nem vagyok benne a témában... :))
Gondolkoztál már ma?

#2328 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:34

Áruszállításnál a probléma ott kezdődik, h

1. reggel (vagy előző nap) megkapod a menetrendet és köbö az első állomáson borul az, amit elterveztél
2. nem is kapsz semmilyen menetrendet, hanem menet közben kapod a füledre azt, h épp hova kell (még) aznap beugranod
3. sok magyar cégnél nem jellenző az óriási raktárkészlet, ahol van, ott cserébe a kiszállítási nyalánkságok viszik a prímet
4. ha nem egyszemélyes cég, tekintettel kell(ene) lenned másokra is, mert lehet, h a te "nem időben való odaérésed miatt" 5-6 ember malmozik, utána meg túlórázik, amit ugyi nem fognak kifizetni nekik.

És a leglényegesebb: ha voltál olyan hülye, h nem csúcsidőszakban (tehát nem karácsony, tiszta idő) sok dolgot elintéztél, a főnökök szemrebbenés nélkül _elvárják_ ugyanezt a teljesítményt decemberben, esőbensárbanhóbanfagyban.

Szerkesztette: fram 2005. 08. 17. 13:36 -kor

Ciciman is on borda

#2329 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:36

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:33

Jó hogy mondod. Még csak 12 éve van egy jól működő vállalkozásom. Nyomdai kiadványszerkesztő. Kár, hogy úgy megy 12 éve, hogy nem vagyok benne a témában... :))

Van főnököd? :)

#2330 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:37

Idézet: fram - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:34

1. reggel (vagy előző nap) megkapod a menetrendet és köbö az első állomáson borul az, amit elterveztél
2. nem is kapsz semmilyen menetrendet, hanem menet közben kapod a füledre azt, h épp hova kell (még) aznap beugranod
3. sok magyar cégnél nem jellenző az óriási raktárkészlet, ahol van, ott cserébe a kiszállítási nyalánkságok viszik a prímet
4. ha nem egyszemélyes cég, tekintettel kell(ene) lenned másokra is, mert lehet, h a te "nem időben való odaérésed miatt" 5-6 ember malmozik, utána meg túlórázik, amit ugyi nem fognak kifizetni nekik.

És a leglényegesebb: ha voltál olyan hülye, h nem csúcsidőszakban (tehát nem karácsony, tiszta idő) sok dolgot elintéztél, a főnökök szemrebbenés nélkül _elvárják_ ugyanezt a teljesítményt decemberben, esőbensárbanhóbanfagyban.

Szívemből szóltál. ;)

#2331 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:39

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:31

Korábban higgadt emberként ismertelek meg.
Nem hiszem, hogy Te komolyan gondolod azt, hogy egy rajtakapott gyorshajtó IGAZAT MOND, amikor azt mondja, hogy kizárólag azért kellett túllépnie a megengedett sebességet, mert a főnöke olyan szűk határidőt szabott a feladat elvégzésére, hogy csak így oldható meg és ha nem teszi meg, akkor kirúgja.
Ki is a naiv?
Gondolkoztál már ma?

#2332 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:41

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:36

Van főnököd? :)

Nekem nincs, ill én vagyok. Csak annál a pártucat cégnél van, akikkel napi kapcsolatban vagyok.

Ja, dehogynincs, hiszen 14 éve nős vagyok! :).
Gondolkoztál már ma?

#2333 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:46

Idézet: fram - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:34

Ha 120-szal végigszáguldva a városon megoldod a szállítást, akkor rájösz, hogy ha 150-nel mentél volna, még jobb lehetett volna az időbeosztás, még kevesebb ember kellett volna várjon miattad. De ettől még nincs mentség sem arra, ha 120-szal megy valaki lakott területen, sem akkor, ha 150-nel.

#2334 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:55

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:39

Korábban higgadt emberként ismertelek meg.
Nem hiszem, hogy Te komolyan gondolod azt, hogy egy rajtakapott gyorshajtó IGAZAT MOND, amikor azt mondja, hogy kizárólag azért kellett túllépnie a megengedett sebességet, mert a főnöke olyan szűk határidőt szabott a feladat elvégzésére, hogy csak így oldható meg és ha nem teszi meg, akkor kirúgja.
Ki is a naiv?

Higgadt is vagyok. :D
Nem mondtam, hogy minden esetben ez a gyorshajtás egyedüli oka, de igenis gyakran sokakkal előfrdul, hogy muszáj szűk idő alatt egyik városból a másikba csörtetnie.
Ez a naiv jelző csak azért csúszott ki az ujjaimból, mert láttam, hogy oldalakon keresztül hiába győzködtek egy létező dologról, Te sorra vasakarattal bizonygatnád az ellenkezőjét annak, aminek felesleges. ;)

#2335 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:57

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:41

Nekem nincs, ill én vagyok. Csak annál a pártucat cégnél van, akikkel napi kapcsolatban vagyok.

No, akkor a melóban legfeljebb magadat b@sztathatod. Ha nem akarsz, nem hajtasz gyorsan, annyit vállalsz be adott napra, hogy ne kelljen száguldoznod. Nem is tudod, milyen szerencsés vagy ebből a szempontból. ;)

Idézet

Ja, dehogynincs, hiszen 14 éve nős vagyok! :).

:D

#2336 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:59

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:46

Ha 120-szal végigszáguldva a városon megoldod a szállítást, akkor rájösz, hogy ha 150-nel mentél volna, még jobb lehetett volna az időbeosztás, még kevesebb ember kellett volna várjon miattad. De ettől még nincs mentség sem arra, ha 120-szal megy valaki lakott területen, sem akkor, ha 150-nel.

Hopp, itt azért szerintem most nem őrült gizdázásról beszélünk, csak 'gyorshajtásról'. Nálam ez kimerül lakott terület 80km/h, külterület 150km/h. :think:

#2337 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 14:08

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:59

Hopp, itt azért szerintem most nem őrült gizdázásról beszélünk, csak 'gyorshajtásról'. Nálam ez kimerül lakott terület 80km/h, külterület 150km/h. :think:

Jó, sarkítsuk.
VÉLETELNÜL egy figyelmetlen gyalogos teljesen szabálytalanul lelép eléd (zebra sehol), amikor a 'neked még belefér' 80-nal mentél. Ha elütöd, akkor ki a hibás? Te, vagy a főnököd? Kinek a lelkiismeretét fogja évekig nyomni, ha nem is hal meg, de megnyomorodik szerencsétlen???
Gondolkoztál már ma?

#2338 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 14:13

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:30

Ejnye! :rolleyes:  :down:

(Még nem volt üzemmeleg a motor! :D )

Ezért nem is pörgettem 4ezer fölé ;) :p :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2339 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 14:15

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 15:08

Jó, sarkítsuk.
VÉLETELNÜL egy figyelmetlen gyalogos teljesen szabálytalanul lelép eléd (zebra sehol), amikor a 'neked még belefér' 80-nal mentél. Ha elütöd, akkor ki a hibás? ...

A gyalogos. Egyébként a "ki a hibás"-tól függetlenűl a puhatestü húzza a rövidebbet, ezt már lassan fel kéne fogniuk. Amikor gyalog vagyok, zebrán próbálok átkelni de látom hogy jön mint a barom, nem lépek ki elé, mert nem akarok azzal a tudattal meghalni, hogy "de igazam volt!"
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2340 Felhasználó inaktív   Larson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 14:20

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 15:15

A gyalogos. Egyébként a "ki a hibás"-tól függetlenűl a puhatestü húzza a rövidebbet, ezt már lassan fel kéne fogniuk. Amikor gyalog vagyok, zebrán próbálok átkelni de látom hogy jön mint a barom, nem lépek ki elé, mert nem akarok azzal a tudattal meghalni, hogy "de igazam volt!"

haha.

Mindkettő vétkes. Miért nem a gyalogosátkelőn ment át? Kérded?
Én meg azt miért nem 50el ment???

Na ennyit arról hogy a gyalogos a hibás.

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.