HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás II. Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 16. 20:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 20:07

Találkoztam már olyan autóval, ahol nekem, 183 centimmel is a nyakamban volt az öv és még állítani sem lehetett  :omg:

Attól még a hasadon/medencéden is van egy rész és megtart, ha kell. Legfeljebb meghúzza a nyakadat, de élsz.
Jobb, mint ha örökkévalóságig éri a seggedet a talajvíz.
Gondolkoztál már ma?

#562 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 21:01

Fa az kemény állat, pláne ha nem szemből kapod el.
Ciciman is on borda

#563 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 21:07

Idézet: fram - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 22:01

Fa az kemény állat, pláne ha nem szemből kapod el.

Lehet valami bővebbet olvasni valahol erről a szerencsétlen Suzukis balesetről?
Gondolkoztál már ma?

#564 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 22:49

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 21:48

Attól még a hasadon/medencéden is van egy rész és megtart, ha kell. Legfeljebb meghúzza a nyakadat, de élsz.
Jobb, mint ha örökkévalóságig éri a seggedet a talajvíz.

Mondjuk ha a nyakánál van az öv, és úgy ütközik, akkor már teljesen mindegy, hogy mi van a medencéjénél. Akkor is csak az ibolya szaglászás marad. :Đ
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#565 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 22:52

Idézet: Lauda - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 23:49

Mondjuk ha a nyakánál van az öv, és úgy ütközik, akkor már teljesen mindegy, hogy mi van a medencéjénél. Akkor is csak az ibolya szaglászás marad. :Đ

Azért egy 185 centis embernek hadd ne legyen már a nyakánál az öv. Azért maradjunk már a realitások talaján. Az autók ~175 centis ~75 kg-os emberekre készülnek, ettől +- irányban a komolyság mértékében térnek el. :)
Gondolkoztál már ma?

#566 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 22:55

Bakker, csak most olvasom:

Motorvonat tépett darabokra egy Trabantot

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

A személygépkocsi vezetője a földútról annak ellenére hajtott be az átjáróba, hogy a Tiszabög felé haladó vonat vezetője többször is hangjelzéssel figyelmeztetett a motorvonat közeledésére.

Most komolyan, az ilyen marhák ellen mit lehet tenni. A söfőrt nem sajnálom, csak az utasát.
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#567 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 22:59

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 23:52

Azért egy 185 centis embernek hadd ne legyen már a nyakánál az öv. Azért maradjunk már a realitások talaján. Az autók ~175 centis ~75 kg-os emberekre készülnek, ettől +- irányban a komolyság mértékében térnek el. :)

Idézet

nekem, 183 centimmel is a nyakamban volt az öv

Csak erre írtam, amit írtam, ne kérdőjeleztem meg Mumia állítását. ;)
Lehet fordítva űlt be, vagy mittomén. :nevet:

#568 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 23:07

Idézet: Lauda - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 23:55

Bakker, csak most olvasom:

Motorvonat tépett darabokra egy Trabantot

http://langlovagok.hu/kepek2005/tothlaszlo...skevonat_01.jpg

A személygépkocsi vezetője a földútról annak ellenére hajtott be az átjáróba, hogy a Tiszabög felé haladó vonat vezetője többször is hangjelzéssel figyelmeztetett a motorvonat közeledésére.

Most komolyan, az ilyen marhák ellen mit lehet tenni. A söfőrt nem sajnálom, csak az utasát.

Semmit nem lehet.
Pedig azért ha egy mozdony dudál (többször is), akkor a közvetlen közelében meg lehet süketülni.
Gondolkoztál már ma?

#569 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 23:27

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 0:07

Semmit nem lehet.
Pedig azért ha egy mozdony dudál (többször is), akkor a közvetlen közelében meg lehet süketülni.

Körülbelül.

Néha komolyan nem értem az embereket. Miért nem lehet azt felfogni, hogy mindíg a vonat győz?

Mint az a nő is, amelyik állítólag "szabad jelzésen" ment át, ami azért is érdekes, mert nincs ilyen M.o.-n. :omg:  :omg:  Ráadásul még a média is ezt a baromságot fújja, terjesztve tovább a hülyeséget. :confused:

#570 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 00:29

ők gyorsan mennek :) képre kattintva van még 301 kép :)
Kép
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#571 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 06:44

Ezek közül láttam párat ma reggel a Kiskörúton :D
WoT nick: Atti77

#572 Felhasználó inaktív   WaqWarYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 09:37

Idézet: Lauda - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 23:55

:omg:  :omg:  :omg:

Én a TV-ben láttam erről az estről a híradást. Hát, komolyan. KOMOLYAN NEM ÉRTEM.  :confused:
Hogy a rákba lehet ilyet csinálni????? Ez az emberi hülyeség netovábbja.
SZVSZ a mozdonyvezető sem gondolta komolyan,  hogy télleg elé akar menni a Traby-s, különben biztosan lefékezett vona. Nem arra célzok, hogy a mozdonyvezető bármilyen szinten is hibás lenne, hanem csak próbálom elképzelni a helyzetet.
"A bolondok háza. Nem hülyék háza. Nem véletlenül nem építenek hülyék házát. Felemésztené az építőanyag készletet"

#573 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 09:41

Idézet: WaqWarYou - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 8:37

:omg:  :omg:  :omg:

Én a TV-ben láttam erről az estről a híradást. Hát, komolyan. KOMOLYAN NEM ÉRTEM.  :confused:
Hogy a rákba lehet ilyet csinálni????? Ez az emberi hülyeség netovábbja.
SZVSZ a mozdonyvezető sem gondolta komolyan,  hogy télleg elé akar menni a Traby-s, különben biztosan lefékezett vona. Nem arra célzok, hogy a mozdonyvezető bármilyen szinten is hibás lenne, hanem csak próbálom elképzelni a helyzetet.

a vasúti szerelvények nem tudnak 40méteren belül megállni egy rendes nagy szerelvénynek akár 1km is lehet a féktávja a teher vonatról ne is szóljak biztos süket volt mefg vak a trabi sofőr sajna nem csak ő itta meg a levét :(
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#574 Felhasználó inaktív   WaqWarYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 09:58

Mondjuk, távolsákokat nem említettek a hírdóban, én meg - abból következtetve, hogy előtte hosszan dudált a mozdony - arra gondoltam, hogy több ideig mentek egymás mellet. De, ha csak 40m, akkor....
Marad a süketség/vakság, mint magyarázat.
Csak, hogy kukacoskodjak: ha valaki ilyen egészségügyi állapotban van (vak is meg süket is - a szellemi állpotról ne is beszéljünk), hogyan lehet jogsija?
"A bolondok háza. Nem hülyék háza. Nem véletlenül nem építenek hülyék házát. Felemésztené az építőanyag készletet"

#575 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 10:31

Idézet: WaqWarYou - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 8:58

Mondjuk, távolsákokat nem említettek a hírdóban, én meg - abból következtetve, hogy előtte hosszan dudált a mozdony - arra gondoltam, hogy több ideig mentek egymás mellet. De, ha csak 40m, akkor....
Csak, hogy kukacoskodjak: ha valaki ilyen egészségügyi állapotban van (vak is meg süket is - a szellemi állpotról ne is beszéljünk), hogyan lehet jogsija?

lehet adott egy fél disznót az orvosnak sajna még van ilyen :(

a 40métert csak úgy mondtam nem voltam a helyszinen ebből senki nem vonjon le semmit
csak mondtam hogy a vasúti szerelvények sokára tudnak csak megállni
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#576 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 10:35

Idézet: WaqWarYou - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 10:58

Most őszintén, volt már bárkinek is tisztességes orvosi felülvizsgálata a jogosítvány meghosszabbításánál? Nekem a nonpluszultra a vrényomásmérés volt egyszer, de inkább még az sem volt.

Apámnak volt egy olyan komoly lábtörése, hogy az országban akkor kb. hárman kaptak olyan speciális műanyagcsizmát. Pár hónapra rá hosszabbíttatta a jogsiját, az orvosnak csak annyit mondott, hogy azért sántít, mert elzsibbadt a lába. Természetesen neki sem volt gondja a hosszabbításnál, pedig még három évig járhatott mozgássérült igazolvánnyal.

Arról már ne is beszéljünk, hogy nem egy olyan ismerősöm van, aki a kocsi orráig alig lát el, de szemüveg nélkül vezet hiúságból.

#577 Felhasználó inaktív   WaqWarYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 11:04

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 11:35

Most őszintén, volt már bárkinek is tisztességes orvosi felülvizsgálata a jogosítvány meghosszabbításánál? Nekem a nonpluszultra a vrényomásmérés volt egyszer, de inkább még az sem volt.

Apámnak volt egy olyan komoly lábtörése, hogy az országban akkor kb. hárman kaptak olyan speciális műanyagcsizmát. Pár hónapra rá hosszabbíttatta a jogsiját, az orvosnak csak annyit mondott, hogy azért sántít, mert elzsibbadt a lába. Természetesen neki sem volt gondja a hosszabbításnál, pedig még három évig járhatott mozgássérült igazolvánnyal.

Arról már ne is beszéljünk, hogy nem egy olyan ismerősöm van, aki a kocsi orráig alig lát el, de szemüveg nélkül vezet hiúságból.

Igaz, ami igaz. Általában csak a látást nézik. Olvassa el a számokat a.... oszt annyi.
(Azt meg be lehet magolni befele menet ;) ;D)

Más:
A hétvégén volt egy esetem. Tegyük fel, hogy olyan kocsival voltam, amiben - bár nem látszik - tetemes energiataralékok rejtőznek. Ezek a gázpedál padlóranyomásával csalhatók elő. Szal, láttam a tökörben, hogy egy farok Peugeot 206-osos előzget, mint állat. Valahogy nem tesztett a stílus. Talán azért, mert ezt egy olyan helyen tette, ahol max 1,5 km van a két lekott terület között, és a lakott terület végig 40-es tábla. Na, annyira gyorsítottam fel, hogy a lakott tarületig ne tudjon megelőzni. Szépen végigcammogtunk ott, aztán, amikor kiértünk - láttam, hogy már készül -, helyreraktam a dolgokat. S, a kis pözsó hirtelen kis ponttá zsugorodott a visszapilantómban :D

Bocs, de úgy éreztem, hogy kijár nekijje.

#578 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 12:11

Idézet: WaqWarYou - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 12:04

Igaz, ami igaz. Általában csak a látást nézik. Olvassa el a számokat a.... oszt annyi.
(Azt meg be lehet magolni befele menet ;) ;D)

Más:
A hétvégén volt egy esetem. Tegyük fel, hogy olyan kocsival voltam, amiben - bár nem látszik - tetemes energiataralékok rejtőznek. Ezek a gázpedál padlóranyomásával csalhatók elő. Szal, láttam a tökörben, hogy egy farok Peugeot 206-osos előzget, mint állat. Valahogy nem tesztett a stílus. Talán azért, mert ezt egy olyan helyen tette, ahol max 1,5 km van a két lekott terület között, és a lakott terület végig 40-es tábla. Na, annyira gyorsítottam fel, hogy a lakott tarületig ne tudjon megelőzni. Szépen végigcammogtunk ott, aztán, amikor kiértünk - láttam, hogy már készül -, helyreraktam a dolgokat. S, a kis pözsó hirtelen kis ponttá zsugorodott a visszapilantómban :D

Bocs, de úgy éreztem, hogy kijár nekijje.

Hú de kiszúrtál vele! :D 

#579 Felhasználó inaktív   WaqWarYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 13:47

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 13:11

Hú de kiszúrtál vele! :D 

Ki bizony! :smoker:  Mert, rá kellett jönnie, hogy nem tud anyit a kocsija, mint képzelte. Egyszer én (na, jó. nem én, hanem az Öcsém. én csak az anyósülésen voltam) is jártam így. Sz.r érzés, mondhatom :) Egy kamiont akartunk előzni dúrván. 160 magasságában azért engedett be maga elé, mert jött szembe valami. Pedig, még volt benne kraft bőven. Tuti, üres volt az utánfutója. Közben a sofőr meg szénné röhögte magát.

Szerk: az még egy nyikhajabb kocsika volt :)

Szerkesztette: WaqWarYou 2005. 05. 17. 13:53 -kor

#580 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 14:01

Gyorhajtásról jut eszembe, jövök haza (Békéscsabára kb 90km) Szegedről az egyetemről pénteken, tök ráértem, na mondom, most be fogom tartani a szabályokat, mindenhol a megengedettel megyek! Hát úgy majdnem Hódmezőig(kb20km) bírtam!  :D

Szerkesztette: Mikeee 2005. 05. 17. 14:02 -kor

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.