HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás II. Értékeld a témát: -----

#1961 Felhasználó inaktív   zsber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 02. 07:56

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 8:43

A szokásos "úgyis beengednek mert vigyorgónő vagyok  v. eengedjetekbee szőkenővagyok léccikeeléccííkeee " most nem jött be. Leslie írta valahogy....."reméljük nem örökítette tovább génjeit"
...
Felháborító, hogy mindenki a kis szopógépért és a rokonságáért emel csak szót! Eddig mindig a VÉTLEN dumával nyomult mindenki, az ÁLDOZATOKKAL volt elfoglalva.
Az igazi áldozatok a túlélők.

Ez egy elég gusztustalan hozzászólás volt.

#1962 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 08:20

Idézet: zsber - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 8:56

Pedig ha belegondolsz igaza van. Én nagyon sajnálom azt a nőt, nap mint nap járok arra és sajna nem tartják be a 70-et. (A kamionos állítólag betartotta) De ennyire illik felmérni a többi autó sebességét. Mi van, ha személyautó jön ott 70-el? Pl én is járok arra elég sokat. A másik dolog, hogy valóban elég nagy ott a forgalom, de akkor is lehet várni, amíg "tisztul" a terep, ha nem érzi biztonságosnak.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1963 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 08:58

Idézet: zsber - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 8:56

Te meg még gusztustalanabb vagy, hogy a lényegét kivágtad. :down:
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#1964 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 09:04

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 8:30

Sziasztok!Kérdésem lenne.Tegnap éjjel mentem Balcsira barátokkal/hoz fürdeni egyet.130-as táblánál eléggé ment a forgalom (lassab sávban is 140-150-el mentek azautók) én megeleőztem őket,s kb 185-190-el mentem stabilan kb 15-20percen keresztül.Namármost,ha lefényképeztek valamelyik hídről (utólag mondták hogy tele van trafival az m7-es azon szakasza) akkor mekkora büntire számíthatok? :think:  ;)

Hát, ha nem volt még gyorshajtásod vagy egyéb szabálysértésed, akkor elvenni biztosan nem fogják, de hát persze még az sem biztos, hogy lefotóztak, so don't worry be happy.  :)
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1965 Felhasználó inaktív   zsber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 09:07

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 9:20

Pedig ha belegondolsz igaza van. Én nagyon sajnálom azt a nőt, nap mint nap járok arra és sajna nem tartják be a 70-et. (A kamionos állítólag betartotta) De ennyire illik felmérni a többi autó sebességét. Mi van, ha személyautó jön ott 70-el? Pl én is járok arra elég sokat. A másik dolog, hogy valóban elég nagy ott a forgalom, de akkor is lehet várni, amíg "tisztul" a terep, ha nem érzi biztonságosnak.

Nem mondtam, hogy nem lehet igaza, de ha ez a véleménye legalább magában tartotta volna. Azt, hogy mi történt pontosan tolvaly sem ismeri.
Nyilatkozni ilyet egy elhunytról, akit még csak NEM is ismert, még mindig gusztustalan.

#1966 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 09:17

Idézet: leslie - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 8:18

Ritka ronda öngyilkosság. :( Reméljük, nem örökítette tovább a hülyeségéért felelős génkészletét.

Hibázott, mert ember, mint Te vagy én. Ha valaki meg azt állítja, hogy sosem került még saját hibájából olyan szituációba, melyet csak a közl.-i partner segítségével lehetett megoldani, az véleményem szerint hazudik..... ;)

Valóban ott a kamionos kára is. Az egészsége nem szenvedett csorbát, az "élményt" talán feldolgozza valahogy, és biztos lesz egy kis idő, mire kifizetik a kárát. Viszont az a fiatal hölgyike nincs többé. Talán akkor vezetett előazör önállóan, ki tudhatja? És ennyi volt. Van aki egész életében megússza a ballépéseit, mert mindíg olyan partnerrel és olyan helyzetben hozza össze a sors, hogy ketten meg tudják előzni a bajt.  ;)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1967 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 09:22

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 8:30

Sziasztok!Kérdésem lenne.Tegnap éjjel mentem Balcsira barátokkal/hoz fürdeni egyet.130-as táblánál eléggé ment a forgalom (lassab sávban is 140-150-el mentek azautók) én megeleőztem őket,s kb 185-190-el mentem stabilan kb 15-20percen keresztül.Namármost,ha lefényképeztek valamelyik hídről (utólag mondták hogy tele van trafival az m7-es azon szakasza) akkor mekkora büntire számíthatok? :think:  ;)

Akkor kb. 170-el mehettél, ami nagyjából 30%-os túllépés, ha lefotóztak. A jogsidért ne aggódj, a pénzbünti lehet 10 ezer, de lehet 50 ezer is, meg kapsz 2 pontot. :)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1968 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 09:26

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 8:43

A szokásos "úgyis beengednek mert vigyorgónő vagyok  v. eengedjetekbee szőkenővagyok léccikeeléccííkeee " most nem jött be. Leslie írta valahogy....."reméljük nem örökítette tovább génjeit"

Ilyenkor miért nem sajnálja senki a kamionost? Több hónapig munkaeszköze nélkül és fizetés nélkül, mire a biztosító kifizeti a kárt! Neki is lehet családja akiket el kellene tartani, nagy valószínűséggel nem lehet nyolc sörrel kitörölni a memóriából a baleset képeit, a lelki traumával senki sem törődik.
Felháborító, hogy mindenki a kis szopógépért és a rokonságáért emel csak szót! Eddig mindig a VÉTLEN dumával nyomult mindenki, az ÁLDOZATOKKAL volt elfoglalva.
Az igazi áldozatok a túlélők.

Fingod nincs róla, hogy ki volt a nő aki az Astrában ült, de azért szerinted csak egy szőke szopógép lehetett, na brávó. :omg: Egyébként meg tipikusan nem az az eset, amiről te beszéltél (nem fog egy nő se egy kamion elé menni azért mert hátha olyan aranyos, hogy mégiscsak megfog tudni álni), hanem figyelmetlenség.

99%, hogy a kamionos nem a saját járművét vezette, hanem egy fuvarozócég alkalmazásában volt és pontosan emiatt nem valószínű az sem, hogy fizetés, munkaeszköz nélkül maradna. Amiért viszont sajnálom az az, hogy függetlenül attól, hogy vétlen volt elkell számolnia magával, hisz egy ember halt meg.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1969 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 09:30

Idézet: Lauda - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 8:22

Akkor kb. 170-el mehettél, ami nagyjából 30%-os túllépés, ha lefotóztak. A jogsidért ne aggódj, a pénzbünti lehet 10 ezer, de lehet 50 ezer is, meg kapsz 2 pontot. :)

Köszönöm szépen :respect:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1970 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 09:35

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 10:30

Köszönöm szépen :respect:

;)
Persze csak akkor, ha a közelmúltban nem volt valami gázos ügyed a kékvércsékkel. :D

#1971 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 09:38

Idézet: Lauda - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 8:35

;)
Persze csak akkor, ha a közelmúltban nem volt valami gázos ügyed a kékvércsékkel. :D

áhhh,semmi :think:  :D . csak az alváz-neon miatt kaptak el,de hálistennek volt nállam kis kp , így utánna nem nagyon érdekelte őket  hogy mi van a kocsi alatt, benne, etc etc :D  ;)

Szerkesztette: dani83 2005. 07. 02. 09:39 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1972 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 09:44

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 10:38

áhhh,semmi :think:  :D . csak az alváz-neon miatt kaptak el,de hálistennek volt nállam kis kp , így utánna nem nagyon érdekelte őket  hogy mi van a kocsi alatt, benne, etc etc :D  ;)

Ezt nem értem, hogy miért büntetik egyébként. Szerintem semmi zavaró nincs benne. De mondjuk én már semmin nem lepődöm meg, volt idő, amikor a 3. féklámpát is büntették :omg:

#1973 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 09:44

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 10:38

#1974 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 09:50

Idézet: Lauda - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 9:17

Talán akkor vezetett előazör önállóan, ki tudhatja? És ennyi volt. Van aki egész életében megússza a ballépéseit, mert mindíg olyan partnerrel és olyan helyzetben hozza össze a sors, hogy ketten meg tudják előzni a bajt.  ;)

Érdekes, mikor először vezettem önállóan, ki sem mentem a városból, amikor meg már kimentem, akkor is az első időkben lassan és eléggé jobbszélen vezettem, előzni sem előztem amíg nem voltam teljesen biztos magamban...szal ha először vezetett, akkor hülye volt, már bocs.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1975 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 09:55

Idézet: freeone - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 10:50

Érdekes, mikor először vezettem önállóan, ki sem mentem a városból, amikor meg már kimentem, akkor is az első időkben lassan és eléggé jobbszélen vezettem, előzni sem előztem amíg nem voltam teljesen biztos magamban...szal ha először vezetett, akkor hülye volt, már bocs.

Jó, akkor hülye volt.....

#1976 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 10:15

Idézet: freeone - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 10:50

Így van. Friss jogosítvánnyal én is sokkal figyelmesebb voltam. Egyébként szerintem simán elmérte a távolságot. Érdemes belegondolni, hogy mennyi idő kell, hogy átmenjen az Astrával a kamion sávján. Talán 1 mp? Szóval benézte rendesen, főleg, ha a kamionosnak már fékezni sem maradt ideje.

#1977 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 10:17

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 10:26

Egyébként meg tipikusan nem az az eset, amiről te beszéltél (nem fog egy nő se egy kamion elé menni azért mert hátha olyan aranyos, hogy mégiscsak megfog tudni álni), hanem figyelmetlenség.

Akkor ugye még rosszabb. A párom ma pont arra fog menni délután. Mi van, ha most "figyemletlen" a nemszőke hölgy? Bizzak benne, hogy a kocsink nagyobb/erősebb/biztonságosabb?

Egyébként meg tele a t*k*m az ilyen "bocsássukmegmertfigyelmetlenvoltmeghátnő" dumával, pár éve apámat betolta egy kerszteződésbe egy ilyen hölgyemény, az öregem állt a piros lámpánál, a (szőke)nő meg fékezés nélkül beleszállt hátulról. Két nő ült az autóban és beszélgettek, fogalmuk nem volt, mi zajlik az úton. Piszok mázlija volt az apámnak, hogy pont nem jött a kereszteződésben senki.

Szerkesztette: Diablovazze 2005. 07. 02. 10:25 -kor

#1978 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 10:21

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 10:26

99%, hogy a kamionos nem a saját járművét vezette, hanem egy fuvarozócég alkalmazásában volt

Azért van jópár magánfuvarozó, elég ha csak annyit mondok, hogy itt az utcában, ahol lakom, kettő is van, aki saját autóval fuvarozik.

#1979 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 10:42

Szomorúan látom, hogy elment arra a téma, hogy ki tudja jobban megalázni a baleset áldozatait.  :(

#1980 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 10:44

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 11:42

Szomorúan látom, hogy elment arra a téma, hogy ki tudja jobban megalázni a baleset áldozatait.  :(

Két áldozat van, a kamionos és az Astrás nő, szerintem egyik sem lett "megalázva"  :rolleyes:

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.