HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás II. Értékeld a témát: -----

#1981 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 02. 11:26

Idézet: Lauda - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 17:37

A Kisfaludy utca és Nap utca kereszteződésénél (VII. ker.) felborult Trabant egy parkoló furgont és egy személygépkocsit is megrongált. A sofőr sérüléseit a mentők a helyszínen ellátták.

;)

Sajnos benéztek valamit, pont ilyen nevű utcák nincsenek a VII. kerületben...
Gondolkoztál már ma?

#1982 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 11:39

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 12:26

Sajnos benéztek valamit, pont ilyen nevű utcák nincsenek a VII. kerületben...

Valószínű a Trabantossal is ez történhetett. Benézte, és ez lett a végkifejlet.... :p  :nevet:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1983 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 11:51

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 11:21

Azért van jópár magánfuvarozó, elég ha csak annyit mondok, hogy itt az utcában, ahol lakom, kettő is van, aki saját autóval fuvarozik.

Hagyd csak...sajna mindent tudok az esetről, a mi cégünk csinálta a sofőr részére az üzemi baleseti jelentést. Apám fényképezte, két órával az eset után. Hitel az autón, amit fizetni kellene, megbízások nem teljesítése miatt kötbér, de nem ez a lényeg, sajnos. És tényleg megviselte a kamionos gyereket az eset, de itt nem azok nyomulnak akiket ez érdekelne. A lényeg a műkörmök letörése és soha többet nem fölrakatása......szánalmas.

Szerkesztette: tolvaly 2005. 07. 02. 11:59 -kor

Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#1984 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 11:54

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 12:51

ködbér

:offtopic:

Ez direkt akartad így írni?  :)

Szerkesztette: Kory 2005. 07. 02. 11:54 -kor

#1985 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 11:58

Idézet: Kory - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 12:54

:offtopic:

Ez direkt akartad így írni?  :)

nem csak a f@szom kivan a hülye mindenbe belrkötő buzi majmokkal akiknek fogalmuk sincs az életben zajló dolgokról :mad:

#1986 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 12:13

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 11:44

Két áldozat van, a kamionos és az Astrás nő, szerintem egyik sem lett "megalázva"  :rolleyes:

Én nem sok tiszteletet látok itt az elhunyttal irányában. :(

A lényeg a műkörmök letörése és soha többet nem fölrakatása......szánalmas.

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 8:43

A szokásos "úgyis beengednek mert vigyorgónő vagyok  v. eengedjetekbee szőkenővagyok léccikeeléccííkeee " most nem jött be.

Idézet: leslie - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 8:18

Ritka ronda öngyilkosság. :( Reméljük, nem örökítette tovább a hülyeségéért felelős génkészletét.

#1987 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 12:27

Hagyd csak...sajna mindent tudok az esetről, a mi cégünk csinálta a sofőr részére az üzemi baleseti jelentést. Apám fényképezte, két órával az eset után. Hitel az autón, amit fizetni kellene, megbízások nem teljesítése miatt kötbér, de nem ez a lényeg, sajnos. És tényleg megviselte a kamionos gyereket az eset, de itt nem azok nyomulnak akiket ez érdekelne. A lényeg a műkörmök letörése és soha többet nem fölrakatása......szánalmas.

Mennyi is most egy korszeru uj kamion? 30-40M?

Szep kis hitel lehet rajta...

#1988 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 12:47

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 13:27

Mennyi is most egy korszeru uj kamion? 30-40M?

Szep kis hitel lehet rajta...

Tedd még hozzá gondolatban azt is, már a szlovének is innét visznek el fuvart, mert olcsóbban tudják megcsinálni az ottani gázolaj árak miatt, nem csak az ukrán-román-bosnyák-szerb teherfuvarozók vannak előnyben, az egy euro feletti gázolaj ár már betette a kaput. Egy ilyen baleset miatt minimum a negyedéves munkanélküliség, ami egybeesik minimum egy, de inkább három áfa fizetési ciklussal, ha még újabb hitelekbe is kényszeríti az eset a fuvarost akkor gyakorlatilag le is húzhatja a rolót.
Önhibáján kívül.

#1989 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 13:19

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 12:47

Tedd még hozzá gondolatban azt is, már a szlovének is innét visznek el fuvart, mert olcsóbban tudják megcsinálni az ottani gázolaj árak miatt, nem csak az ukrán-román-bosnyák-szerb teherfuvarozók vannak előnyben, az egy euro feletti gázolaj ár már betette a kaput. Egy ilyen baleset miatt minimum a negyedéves munkanélküliség, ami egybeesik minimum egy, de inkább három áfa fizetési ciklussal, ha még újabb hitelekbe is kényszeríti az eset a fuvarost akkor gyakorlatilag le is húzhatja a rolót.
Önhibáján kívül.

Plusz jarhat honapokig rendorsegre mire a hivatalos jelentes elkeszul es visszakapja az engedelyet es csak azutan jon az ismet tobbhonapos biztositos dolog.

Szerkesztette: mocsi 2005. 07. 02. 13:19 -kor

Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#1990 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 14:09

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 11:21

Azért van jópár magánfuvarozó, elég ha csak annyit mondok, hogy itt az utcában, ahol lakom, kettő is van, aki saját autóval fuvarozik.

Nyerges vontatóval? :)
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1991 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 14:11

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 11:17

Akkor ugye még rosszabb. A párom ma pont arra fog menni délután. Mi van, ha most "figyemletlen" a nemszőke hölgy? Bizzak benne, hogy a kocsink nagyobb/erősebb/biztonságosabb?

Egyébként meg tele a t*k*m az ilyen "bocsássukmegmertfigyelmetlenvoltmeghátnő" dumával, pár éve apámat betolta egy kerszteződésbe egy ilyen hölgyemény, az öregem állt a piros lámpánál, a (szőke)nő meg fékezés nélkül beleszállt hátulról. Két nő ült az autóban és beszélgettek, fogalmuk nem volt, mi zajlik az úton. Piszok mázlija volt az apámnak, hogy pont nem jött a kereszteződésben senki.

Nem tudom ki beszélt itt "megbocsátásról" vagy bármi efféléről, persze mindenki azt magyarázz bele, amit akar.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1992 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 14:12

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 15:09

Nyerges vontatóval? :)

Miért furcsa?  :confused:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1993 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 14:14

Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 23:53

de mi kismiskák vagyunk a moszkvai vezetési stílushoz képest..na ott a fék tényleg nem kopik, de a dudát havonta cserélik.... persze a helyzet javult az elmult 5 évben...;-)

Moszkvai stilus?

Halalfelelmem volt kinn a ZOLD zebran, mivel parszor majdnem elcsaptak.
Meg akkor sem lassitottak az allatok, amikor babakocsis no haladt at a zebran.

Hiaba, ott az autosnak van elsobbsege, nem a gyalogosnak.

Masik az ov nem hasznalat.
Mikor ultem be az elem repterre kijovo Samaraba, megszokott reflexszel kotottem be magamat, erre a sofor heves artikulalas+mutogatas kozben lebeszelt rola, mondvan naluk nem szokas.

Persze ezutan majdnem kiestem az ulesbol, annyira cikazott egyik savrol a masikba a 6 savos autopalyan parhuzamosan kozlekedo kamionok kozott, na az durva volt.

Pedig nem is mentunk gyorsan, kilometerora alig 100-at mutatott...
(esti dugo volt, nem lehetett gyorsabban haladni)

Szerkesztette: nyunyu 2005. 07. 02. 14:30 -kor

#1994 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 14:41

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 15:12

Miért furcsa?  :confused:

Nyergest ritkan vesz maganfuvarozo, mivel nem tudja kihasznalni.

Magankezben altalaban platos auto van, utankotheto pottal.
Kisebb anyagmennyisegnel sokkal egyszerubben kezelheto, kisebb helyre befer, nem kell allandoan fel/le ponyvazni. (idoveszteseg)
Meg daruzhato, mig a ponyvas felpotot csak targoncaval lehet rakodni.

Nyerges foleg akkor jo, ha tobbszaz kilometereket megy az ember egyhuzamban, berrakomannyal.
Beallok vele a megbizohoz, felveszem a rakott potot, celallomason leakasztom, kornyeken akasztom a visszautra valo rakott potot, aztan megyek azzal haza.
Vagy targival pikkpakk megszorjak, aztan egy-masfel ora mulva indulhat az ember.

Anno volt egy Magnum nyergesunk, jo is volt, amig heti haromszor kellett arut hozni osztrakbol, de ahogy egyre tobb kornyezo kereskedesben lehetett kapni lamberiat, ugy egyre kevesebbet tudtuk hasznalni.

Vegul eladtuk, es vettunk helyette egy platos autot pottal.
Azzal egyszerubb cserepet szallitani.

Havi 1 osztrak fuvart meg elintezi fater szallitmanyozo ceges haverja.
Olcsobb, mint +1 autot erre a celra fenntartani.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 07. 02. 14:44 -kor

#1995 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 15:26

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 15:41

Nyergest ritkan vesz maganfuvarozo, mivel nem tudja kihasznalni.

Magankezben altalaban platos auto van, utankotheto pottal.
Kisebb anyagmennyisegnel sokkal egyszerubben kezelheto, kisebb helyre befer, nem kell allandoan fel/le ponyvazni. (idoveszteseg)
Meg daruzhato, mig a ponyvas felpotot csak targoncaval lehet rakodni.

Nyerges foleg akkor jo, ha tobbszaz kilometereket megy az ember egyhuzamban, berrakomannyal.
Beallok vele a megbizohoz, felveszem a rakott potot, celallomason leakasztom, kornyeken akasztom a visszautra valo rakott potot, aztan megyek azzal haza.
Vagy targival pikkpakk megszorjak, aztan egy-masfel ora mulva indulhat az ember.

Anno volt egy Magnum nyergesunk, jo is volt, amig heti haromszor kellett arut hozni osztrakbol, de ahogy egyre tobb kornyezo kereskedesben lehetett kapni lamberiat, ugy egyre kevesebbet tudtuk hasznalni.

Vegul eladtuk, es vettunk helyette egy platos autot pottal.
Azzal egyszerubb cserepet szallitani.

Havi 1 osztrak fuvart meg elintezi fater szallitmanyozo ceges haverja.
Olcsobb, mint +1 autot erre a celra fenntartani.

Köszi...  :respect:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1996 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 16:22

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 16:24

Holnap majd bevisznek bilincsbe verve mert rád illik, valami körözöttnek a személyleírása, akkor nem vernéd itt a nyálad, hogy szemét rendőrök? Inkább pakoltassák ki a táskámat, minthogy bevigyenek, csak azért mert hasonlítok egy bűnözőre. :bolond:

xclusiv

Leírták előttem. Nem kéne tényleg gondolkozni, mielőtt leírsz valamit???
Gondolkoztál már ma?

#1997 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 16:44

Idézet: xclusiv - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 19:36

Figy!

Ha megállítanak (egyáltalán miért, már ez is kérdés, erről szólt az egész de hagyjuk) és bediktálják az adataidat, bent a kollega ellenőrzi. Ha ez alapján "bebuksz", azaz konkrétan Téged keresnek valamiért akkor bevisznek mindenképpen.
Ha ez nem áll fent, akkor is lehet, hogy rádillik egy személyleírás/fantomkép. Ez általában már régebben elkövetett bűncselekmény miatt készült, szóval ruházatátvizsgálás miatt nem leszel "tiszta" a szemükben, nem fognak csak azért elengedni mert nem találtak semmit sem nálad. Szóval jó eséllyel akkor is bevisznek.
Ha mindezek nem állnak fent, akkor ne b@szogassanak, ha szabad kérnem. Ha csináltam valamit akkor OK, de egyébként hagyjanak élni.

ps.: pár hónapja voltam yardon, tanúként hallgattak ki (valaki egy általam vett majd eladott SIM kártyával követett el párezer eurós csalást). Ott mutattak egy fantomképet, persze nem ismertem fel. A zsaru mondta, hogy ez a kép lehetne akár ő is, meg én is. Én csak bólogattam, mert igaza volt. Mindössze az nem passzolt, hogy a faszi akit kerestek 10-20 évvel idősebb, 10-20 centivel magasabb és sokkal masszívabb mint én.
Szóval szerintem ilyesmi miatt kicsi az esélye, hogy megfognak. Annak pedig gyakorlatilag 0, hogy helyszíni zsebkiforgatás után megtisztulsz :)

összefoglalva: csak ne baszogassanak fölöslegesen szerintem

Egyáltalán miért állítanak meg? Mert senkire sincs kiírva, hogy bűnöző.
Továbbra is fenntartom, hogy eléggé alulinformált vagy a témában, de a jogaidat azt teli szájból hangoztatod, az megy.
Hogy kicsit segítsek, két fajta körözés létezik (ha nem tudnád), az egyik, amikor ismert embert köröznek (ismert a születési ideje, anyja neve, stb.) Ez esetben 100%-osan elegendő, ha leellenőrzik rádión a prióját. Ám ha csak mint ismeretlen elkövetőt köröznek valakit, akárcsak egy utcai rablás elkövetőjeként, akkor pár szemtanú elmondásából összetákolt személyleírás, jobb esetben fantomkép alapján kellene elkapniuk a rend őreinek. Ilyen esetben egy - Általad is megerősített - használhatatlan fantomképre részben hasonlító embert is elszámoltatják. Inkább elszámoltatják a helyszínen, minthogy 30 embert be kelljen vinni a kapitányságra és órákig ott kelljen várakozniuk, míg kiderül, hogy teljesen vétlenek a dologban. Na merthogy ezt is megtehetnék. De szerencsére igyekeznek rugalmasan megoldani a dolgot, ezért a helyszínen végzik el a ruházatátvizsgálást és utána mehet Isten hírével a delikvens.
Jómúltkor pont akció volt a kerületünkben, egy idős néni sérelmére (mint utóbb kiderült, egy önkormányzati képviselő édesanyja) elkövetett rablás történt. A parancs úgy hangzott, hogy az összes fehér pólós baseball-sapkás 20 év körüli srácot vigyük be a kapsra, akit csak látunk az utcán adott körzetben. Mint a mesében, végül is a 6 bevitt emberből meglett az elkövető. De ez nem általános legkevésbé sem.
Szerintem sokkal humánusabb az előbbi, mint az utóbbi eljárás, de mindkettő jogszerű.
Gondolkoztál már ma?

#1998 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 17:05

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 10:38

áhhh,semmi :think:  :D . csak az alváz-neon miatt kaptak el,de hálistennek volt nállam kis kp , így utánna nem nagyon érdekelte őket  hogy mi van a kocsi alatt, benne, etc etc :D  ;)

Na, remélem egyszer majd találkozunk. Akkor - garantálom - kenheted a hajadra a pénzedet.
Gondolkoztál már ma?

#1999 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 17:17

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 10:44

Ezt nem értem, hogy miért büntetik egyébként. Szerintem semmi zavaró nincs benne. De mondjuk én már semmin nem lepődöm meg, volt idő, amikor a 3. féklámpát is büntették :omg:

Csak addig érdekes, ameddig tilos. Addig minősül gizda hímtagnövelő hatásúnak.
Onnantól kezdve, hogy mindenkinek lehetne, nem csak azoknak, akik meg tudják kilóra venni a szerencsétlen, alulfizetett rendőröket, onnantól már nem volna érdekes.

Múltkor beszélgettem egy gyorsulási versenyre járó sráccal, aki elmondta, hogy az egészben az a poén, hogy ILLEGÁLIS!!!
Ha nem lenne illegális, akkor nem is mennének oda, érdektelenné válna.

Hát ennyit a tilos dolgok faroknövelő hatásáról.

Mert ugye mennyivel könnyebb pénzért (sok pénzért) megvehető dolgokkal vakítani a csajokat, mint kedvességgel, gyengédséggel, előzékenységgel, udvariassággal, netalán INTELLIGENCIÁVAL, műveltséggel tenni ugyanezt?!
Gondolkoztál már ma?

#2000 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 17:31

Én ezt a neon dolgot értem a legkevésbé, mert nemcsakhogy illegális de szerintem iszonyú gagyin is néz ki, nemhogy javít de számomra a vicces kategóriába rontja egy autó esztétikai értékét, ha neon van rajta.

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.