HWSW Informatikai Kerekasztal: Benzin vs Diesel III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Benzin vs Diesel III. TDi, Pdtdi, Vti, Gti, Td, GSi, Vvti? Értékeld a témát: -----

#901 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 28. 14:51

Csak szemezgetek, de igyekszem egyetlen, velem vagy a véleményemmel kapcsolatos állításod sem kommentár nélkül hagyni :)

Idézet: GI - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 14:15

Satriani.. ha a passatot jelképes 1 forintért árulnák, akkor az neked úgy is szürke, unalmas, szemetbántó lenne akár egy oktávihoz képest is. :D

Az Octavia és a Passat nem egy kategória, így össze sem hasonlítottam őket. A Passatnál viszont jobb vételnek tartom a Superbet, az Octaviát pedig inkább választanám, mint a Borát.

Idézet: GI - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 14:15

Most miért tagadod, hogy elvböl utálod és nem ismered el a VW-t? :D

Mit ismerjek el rajta, mondd kérlek? :D Utálni természetesen nem utálom. Az utálat eleve távol áll tőlem, másrészt ha valamit mégis megutálok, annak biztosan van valami karaktere. ;)

#902 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 16:46

Hobizoli:

A jazzt és a cliot még elfogadom. A többi...

Idézet

Jazz, Clio, Fiesta, Punto

Idézet

Ha az ár nem számít, Jazz.

Ha számít, Clio.

Igértem nem kommentálom a választásod. Így is lesz.
Mindenesetre azért nézd meg az utánad nem sokkal Kory álltal betett képet a Jazzról.

Idézet

Ha érveket is kérsz, vannak dögivel.

Csak föbb érveket, tömören és röviden. Miböl jobb a Jazz bele... Itt nem  formai, hanem a minőségi dolgokra gondolok?
Pl a képen is látható kapcsolók? :D

Idézet

Az Octavia és a Passat nem egy kategória, így össze sem hasonlítottam őket.

NEm is állítottam, csak véleményedet írtad le róluk.

Idézet

A Passatnál viszont jobb vételnek tartom a Superbet,

Lehet, ez pénztárcafüggő dolog.
Mindezekmellé még hozzájön a kérdés, hogy vajon annyival többet nyújt egy passat amennyivel többe kerül? És erre pedig nem mindenki fogja azt válaszolni, hogy igen.
Ez is rendben van.

Idézet

az Octaviát pedig inkább választanám, mint a Borát.

Na igen, ezt nem részletezted ki.
1. Ha ingyen adnák vagy ha
2. megkellene venni

Mert a 2-es pontal még egyet tudok veled érteni, hogy igen, számodra a bora a felár ellenében nem nyújt számodra annyi plusszot, amenynit elvárnál.
Ez tiszta sor.

De ha az 1-es pontra gondolsz, akkor totál nem értelek. Vagy a formavilág miatt nem kellene?

Idézet

Annak az autónak viszont vannak olyan értékei, ami mellett a digitális egyenórát én simán megbocsájtom. És te?

Én őszintén szólva sz*rok a belsőre... nem ez alapján választanék autót... nekem ój mindegy milyen ülés...
De ettöl függetlenül azért meglátom, hogy mely autó milyen belsővel rendelkezik.

És pl egy puntót nem hasonlítok össze egy polóval. Nem állítom, lehet magyarországon jobb vétel ár/teljesítmény szempontjából egy Puntó, mint egy Poló. Nem tudom.
De a belső minőségben szerintem nem azonosak.
A Polo belseje ha nem is olyan szép bizonyos vásárlói réteg szemszögéböl, ettöl függetlenül beláthatóbb, hogy pontosabb, minőségibb a Polo.

Pl nekem az előzö A4 faberakásos műszerfala nem tetszik. Formailag. Ettöl függetlenül nem mondom azt, hogy szar. Mert igenis minőségi.

Az, hogy a Poló többletára megéri-e ezt a plusszot, azt nem tudom.
Semelyiket sem venném, ez biztos.

Idézet

Mit ismerjek el rajta, mondd kérlek?

Hagyjuk inkább. Bizonyos szempontokból én is, de bizonyos szempontokból te is reménytelen vagy.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#903 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 19:54

Ha valakit érdekel, teszek be pár képet a kocsim jelenlegi állapotáról :)

Van még pár apró dolog (küszöbspoilerek feltétele, beltér összerakása, hátsó oldalablakok gumikereteinek beragasztása, stb) amit meg kell csinálni rajta, de szerencsére összeállt a gép.

Ma délelőtt kicseréltem a hőgombát egy gyári opelre (van már vagy 10éves) és hibátlanul működik, ennyit az utángyártott szarokról :)

Hamarosan (ahogy pénzem lesz) az alábbi dolgokat szeretném még a kocsira/ba megvenni:

-Anyósülésre 4 pontos öv (ez lesz meg legelőször, mert szétszedtem a gyári övet és majd leestem a székről olyan piszlicsáré anyagokból van.) Utánna szétszedtem egy Hondáét is (6gen Esi asszem), és ott is ilyet tapasztaltam, szóval nem rossz találmány az a 4pontos öv.

-Egy kupak az SFI box helyére (3ló+ és vagy 10nm, valamint -0.5-1l a fogyasztásból), ehhez lesz majd rezonátorcső is.

-2db sportülés (valami állítható németo-ból), mert a mostani Vectra 2000Gt üléseken nincs rendes lyuk a 4pontos öveknek.

-Izmosabb fékek előre (elég a mostani is, de ha lehet akkor miért ne). Calibra turbó nyergekkel, és renault williamshez való tárcsákkal (persze bremobóból nem delphiből :D ). Vicc, de a renaultnak 4x100 as a féktárcsája, és mmre egyezik a calibra turbóéval. Így nem kell semmit cserélni a futóműben.

-Egykaros ablaktörlő elkészítése (DTM design :) )

-Calibra turbó befecsik (1.5x annyi benzint tolnak be, ez is hoz majd pár lovacskát).

Nálam előtérbe van téve a biztonság, és a tuning majd csak utánna jön.

A többi képet itt találjátok: Képek
Sorry kicsit nagyok lettek :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
Kép

Véleményezzétek nyugodtan, a kritikára is nyitott vagyok :)
100%

#904 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 19:57

Jah, a bal hátsó futómű is jobban ül természetesen, csak a jobb oldala lentebb van a kocsinak, mert jó hepehupás az út :D (mint mindenhol ebben az országban :( )
100%

#905 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 20:23

Ma beszéltem haverral, aki a kocsikat hozza...
Mondtam neki, hogy igazán hozhatna valami beszarás kocsit.. könyörögje ki vagy valami..
De tényleg olyat, ami igazán megy. :)

Remélem hoz valamit...
Az a gond, hogy a céges gépparkban nincs LMP900. :D

Pedig nem lenne rossz...
A gond az, hogy az igazi Audikat (S8) csak nagyfőnökök viszik...

Asszem egyszer valami rally VB tempót kellene gyártani ehhez. :)
(Talán ezt a feelinget egy Wartburg valami keskeny hupás földúton körülötte fákkal... olyan 100-al már tudja produkálni.... )

Egyébként ha jóltom a vezérigazgatónak kocsira fél évente 40 milla kerete van... és kötelező cserélni!!!
Ez nekem való munka...

Bár jó lenne a rábaringen tesztelni is... de azt beszélik, hogy onnan csak kihalnak az emberek... nem lehet odakerülni. :D
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét

#906 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 20:34

Idézet: GI - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 21:23

Ma beszéltem haverral, aki a kocsikat hozza...
Mondtam neki, hogy igazán hozhatna valami beszarás kocsit.. könyörögje ki vagy valami..
De tényleg olyat, ami igazán megy. :)

Remélem hoz valamit...
Az a gond, hogy a céges gépparkban nincs LMP900. :D

Pedig nem lenne rossz...
A gond az, hogy az igazi Audikat (S8) csak nagyfőnökök viszik...

Asszem egyszer valami rally VB tempót kellene gyártani ehhez. :)
(Talán ezt a feelinget egy Wartburg valami keskeny hupás földúton körülötte fákkal... olyan 100-al már tudja produkálni.... )

Egyébként ha jóltom a vezérigazgatónak kocsira fél évente 40 milla kerete van... és kötelező cserélni!!!
Ez nekem való munka...

Bár jó lenne a rábaringen tesztelni is... de azt beszélik, hogy onnan csak kihalnak az emberek... nem lehet odakerülni. :D

Kellene a f@sznak S8, az nem sportautó, hanem egy gyors bódé :)

Az RS6, vagy a mostani S4 fogna meg leginkább az audiból.

Bár az én igazi szerelmem az S2 coupe, RS2 felszereltséggel ( olyan 300 ló körül még nem si eszik sokat) :D

Bár egy szénné chippelt 3.0 V6 TDi A4 quattro-t is kipróbálnék szívesen :)
100%

#907 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 20:47

Idézet: LML - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 21:34

Bár egy szénné chippelt 3.0 V6 TDi A4 quattro-t is kipróbálnék szívesen :)

Akkor GI a te embered :D

Egyébként szép a gép, gondolom a szar utat eléggé érezni benne ...  :(
Ciciman is on borda

#908 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 21:06

Idézet: LML - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 19:57

Jah, a bal hátsó futómű is jobban ül természetesen, csak a jobb oldala lentebb van a kocsinak, mert jó hepehupás az út :D (mint mindenhol ebben az országban :( )

Ázze, jó kis járgány ez. Ezexerint nem adod el? :)

Jah.. Azok a régi ülések... Ha kompatibilisek a járgányommal, és jó áron adod... Szal, majd szólj. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#909 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 21:10

Idézet

Kellene a f@sznak S8, az nem sportautó, hanem egy gyors bódé

Ha valamikor kapsz egyet véletlenül, majd gondolj rám...
Cserébe adok neked egy S2-t... Igérem! :D

Idézet

Az RS6, vagy a mostani S4 fogna meg leginkább az audiból.

Az a gond, hogy S-es és RS-es audit nem adnak csak úgy...

Idézet

Bár egy szénné chippelt 3.0 V6 TDi A4 quattro-t is kipróbálnék szívesen

Nekem egy 2.8V6 A4 Quattrot más sikerült. :)
Nem rossz kis gép. :D

Hasít eléggé...

Idézet

Egyébként szép a gép, gondolom a szar utat eléggé érezni benne ...

Pont hogy nem....

Mondok közeli példát... Itt volt a Quattro TT 1.8T 225Le...
Az utcában 100-al simán lehetett menni. A nagy kerekek miatt szinte bele sem esett a gödörbe...
Mint ha siklott volna a légpárnán...
Persze egy másik sima kocsihoz képest...

Pedig eléggé sportos futóműve volt. Bár kirugózása lehetne kicsit erősebb.

Azt gondolná az ember, hogy kiráznak ezek az autók....
Ami valahol igaz is...

Csak azt mindig kifelejtik a kemény futómű említése mellett, hogy ezeken a kocsikon 2x akkora kerekek vannak, mint az átlagon. És ez összességében szerintem jobbá teszi a cuccost...

Persze én is örülnék, ha idehaza olyan utak lennének, mint az új utak romániában (ezt nem elírtam)..

Nem mondom, a gödör a nagy audiknak is gödör....

De pl van felénk egy híd... és a diletációs része elég nagyot dob egy szimpla kisautón...
Ha ezekkel mennél 10 évig azon a részen át, észre sem venni.. majd beülnél egy kisautóba... hát bizony lenne hatalmas meglepődés, hogy ott van valami.

De mondom... ez sem veszi a nagy gödröket...
De bizonyos határokig a nagy kerekek jobban érvényesülnek, mint a kemény futómű.

#910 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 21:41

Idézet: leslie - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 22:06

Jah.. Azok a régi ülések... Ha kompatibilisek a járgányommal, és jó áron adod... Szal, majd szólj. :)

Idézet: leslie - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 22:06

Nekem Astra műszerfal, és középkonzol, valamint váltóbox van bent, és kompatibilis vele, szélességre meg ugyanannyi a hely  :)

Bár egy kicsit hosszabb övfeszítőt kell majd feltenned, mert nekem a vectráé van fent, és az anyós ülést elég nehézkesen lehet állítani. De gondolom ami Az Astárban van, az simán jó lesz bele.

A vezető oldalit meg evidensen fel kell tenned, mert nekem alapból nincs :D OMP 4 pontos öv rulz

Úthiba: A mostani futóművem kicsit máshogy van hangolva mint az előző volt.
Előző szett: H&R 60/40 rugók, Elöl sárga gázos Bilstein, hátul sárga koni volt (30ért adtam el fájó szívvel új ára legalább 150 lenne, kínálgattam itt is, de nem kellett senkinek, duenről 1 nap alatt vitték el)

Sajnos a mostani futúművel nem igazán lehet szar úton száguldozni, mert ilyen buszöblökben simán oda lehet csapni a kocsi alját. Szóval egy csomó helyen 50el szoktam járni, mert olyan szarok az utak, hogy kénytelen vagyok annyival menni.

Most egy 75/60 FK komolyabb sport van benne. Ez nem állítható, de ez legalább össze van hangolva rendesen. Ez a futómű annyira nem pattogós, nem rázza szét a fejed, mégis sokkal stabilabbnak érzem vele az autót, mint a régivel. (az nem volt rendesen összehangolva).

Eddig 2x húztam oda a kocsi alját 1 év alatt, mind2x egy zúzott kővel borított földúton, tehát aszfalton mindíg tudtam vigyázni rá.
Mivel ismerem az autót ezért tudom mi milyen sorrendben és hol érhet le :D

Elöl középen: kipufogó tartó bak, utána leömlő alja, utánna olajteknő. (ezek közt ilyen 1.5 centis ugrások vannak, tehát ha előszőr hallom a hangot, akkor még semmi gáz nincs :)
Középen: katalizátor+középdob
Hátul, de ehhez nagyon extrém eset kellene: doblemez alja a pótkeréktartónál

Gondolkodom egy komplett verseny kartervédőn, aztán onnantól kezdve maximum szikrázna az alja, ha valami úthiba lenne

Én amúgy szorgalmasan kerülgetem a kátyúkat (Fater be is szól néha mikor sima autóval vagyunk, hogy nem kell minden 1-2cm mély repedést kikerülni), ahol kell 20al megyek, szarok a mögöttem lévőre, előzzön ha szét akarja csapni a kocsiját és ha a szemben levő sáv jobb, akkor akár 1km-t is megyek ott, ha nem jön semmi szembe. :D

Fekvőrendőröket ismerem, ahol meg nem tudok átmenni, ott keresek kerülőutat. A simán átmegyek, de egy darabig csinálták azokat a keskeny magas szarokat, na azokat elkerülöm messzire.

Amúgy tervezzük egy dízel terepjáró vételét, mert lassan már csak azzal lehet járkálni. Mondtam is Faternak, hogy erre a szar útra építek én autót? :(

Egyenlőre nem lesz eladva az autó (bár most a lakásügy miatt eléggé veszélyes a helyzete a verdának).

Ha ennél szarabb utak lesznek, akkor beteszem a 60 as rugót előre (van egy tarcsiba), és akkor 2-3cm-el feljebb lesz az alja, de végül is akár a gyári rugót is vissza lehet tenni, de azért annyira csak nem lesznek fos utak... (remélem).
100%

#911 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 22:14

-Akkor az üléseket megbeszéltük. :) Csak most majd szólj is. :)
-30-ért simán vittem volna a cuccokat. Csak ugye arról volt szó, h van 1 spanod, aki viszi őket, és ha nem viszi, akkor jelzel. Bazz...

Ültetés ügyben elég huzós az a 75/60, én az alap gyári cuccal is kerülgetem a dugókat. Ha vki menni akar, akkor menjenm előzzön, inkább poroszlálok lassan. Viszont oda az a karter védő eléggé ajánlott lenne.
És nagyon baba lett a gép fényezése. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#912 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 22:17

Idézet

Mondtam is Faternak, hogy erre a szar útra építek én autót?

Építs belőle terepjárót.

Idézet

Ha ennél szarabb utak lesznek

Ez biztos, hogy mennyire az csak idő kérdése. :(

Egyébként nagy álmom, hogy egyszer építek egy autót.
Mármint a motor és a hajtáslánc, pár  kivételével mindent én.. vagyis a vázat.

Szerintem pár száz kgból kilehet egy igencsak masszív vázat hozni.
Acélcső-lemezekből...

Csak iszonyat drága az anyag.
Emiatt is keresek áramlásszimulációs programokat, de reménytelennek tűnik.

Nagyon tuti gépet lehetne építeni egyébként....
Csak az anyagiak...

Befejeztem az "egyetemet"... azt majd meglátom mennyit lé lesz.

#913 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 23:31

Idézet: leslie - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 23:14

-Akkor az üléseket megbeszéltük. :) Csak most majd szólj is. :)
-30-ért simán vittem volna a cuccokat. Csak ugye arról volt szó, h van 1 spanod, aki viszi őket, és ha nem viszi, akkor jelzel. Bazz...

Ültetés ügyben elég huzós az a 75/60, én az alap gyári cuccal is kerülgetem a dugókat. Ha vki menni akar, akkor menjenm előzzön, inkább poroszlálok lassan. Viszont oda az a karter védő eléggé ajánlott lenne.
És nagyon baba lett a gép fényezése. :)

Sajnálom a dolgot, de az első gátlóban nem voltam biztos, mikor kivettem akkor láttam, hogy bilstein, addig aszittem valami gyári keményitett dolog.
Csak mikor kivettem, akkor útban volt már 200kmről a srác érte, és nem akartam szarban hagyni :(

Vannak opelos haverok, majd intézkedek futómű üsgyében Neked :)

Sztem 2-3 hét, max 1 hónap és kerytek vmi komplett szettet olcsón :)

Kartervédővel az a baj, hogy C20XE hez nem igazán ajánlott, mert így is elbaszottul melegszik az a motor. Rohadtnagy hűtő+olajhűtő, és így is alig lehet hozzáérni a vízcsövekhez, ha áll az autó.
Egy komolyabb autópáylás menet hűti csak le :(

Van most tarcsiba egy 2cm nagyobb hűtőm mint a gyári, lehet kitakarítom és beleteszem, elvileg a 2cm x 30cm is 60cm2.. Csak ér valamit.

Csak a ventillátort is alig bírtuk leszedni, mert úgy van cipőkanállal berakva minden szar :(
100%

#914 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 23:39

Köszi, jólesik h tettszik, majd összefuthatunk valamikor dumálgatni, meg ki is próbálhatod :)

Sajnos 1-2 dolgot kicsit hanyagul csináltak meg, de visszaviszem a jövő héten aztán nekiesnek megint :) Dolgozzanak, ha már fizettem érte :)

Szerencsére nem a GSI értékekből indul az ültetés méretezése, hanem a gyári Kadettból. Gsi ugye 3cm el lejjebb van gyárilag, és nincs szélesítve+peremezve.

Nekem hátul ki van szélesítve és peremezve, elöl meg peremezve vagyon a sárvédő.
Tehát durván 4cm el van lejjebb mint a gyári Gsi.

Mondjuk egy közepesen magas aknára már nem tudok ráállni, mert felakad az alja a deszkákra  :D

Vizsgánál se tudtam volna az alap fékpadra ráállni, uh megkerültem kint, és rátolattam :D
Vizsgabiztos fogta a fejét így is, dehát engedélyes, benne van a forgalmiban :D
100%

#915 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 23:44

Idézet: GI - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 23:17

Építs belőle terepjárót.

Ez biztos, hogy mennyire az csak idő kérdése. :(

Egyébként nagy álmom, hogy egyszer építek egy autót.
Mármint a motor és a hajtáslánc, pár  kivételével mindent én.. vagyis a vázat.

Szerintem pár száz kgból kilehet egy igencsak masszív vázat hozni.
Acélcső-lemezekből...

Csak iszonyat drága az anyag.
Emiatt is keresek áramlásszimulációs programokat, de reménytelennek tűnik.

Nagyon tuti gépet lehetne építeni egyébként....
Csak az anyagiak...

Befejeztem az "egyetemet"... azt majd meglátom mennyit lé lesz.

A kulcs a DurAlu, és a Carbon.

Lotus Elise S1 kasztni is 75kg össz vissz, és 3 csillagot az is összehozott a törésteszten.

Ebből lehet autót építeni, csak javítani nem nagyon lehet.

Apró sérüléseket kellő szakértelemmel lehet, de sok elemet csak rendelni lehet újonnan :(
Sanyibá nem kalapálja ki a garázsban mint a kockaladát :D
100%

#916 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 23:48

Amúgy ha ilyen autót akarsz, vegyél Ariel Atom-ot. Enzo után a legjobb lett a nürnburg ringen. (ilyen MC F1 et, meg Porsche GT-t és társait lazán lenyomta.
Ára talán a porsche GT3 nak a 10ed része.

TopGear tesztelte, és nagyon meg voltak vele elégedve.

2üléses, ilyen cabrio jellegű mint a caterham, CivicTypeR motor+váltó, hátsókerékhajtás, sperdifi, koni+eibach szett, Tmsport felni. Tök olcsó cuccokból van összerakva, és nagyon komoly kis trackday verda :)

Top geares tesztben valami versenyző megy egy gyári R6os yamahával ellene, és simán veri körönként. Gyorsulni legyorsulja az R6, (nem sokkal veri meg mondjuk), kanyarban meg lazán körbeautózza a riporter csávó :)

Szerkesztette: LML 2005. 05. 28. 23:51 -kor

100%

#917 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 05:47

Idézet: LML - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 0:48

Amúgy ha ilyen autót akarsz, vegyél Ariel Atom-ot. Enzo után a legjobb lett a nürnburg ringen. (ilyen MC F1 et, meg Porsche GT-t és társait lazán lenyomta.
Ára talán a porsche GT3 nak a 10ed része.

TopGear tesztelte, és nagyon meg voltak vele elégedve.

2üléses, ilyen cabrio jellegű mint a caterham, CivicTypeR motor+váltó, hátsókerékhajtás, sperdifi, koni+eibach szett, Tmsport felni. Tök olcsó cuccokból van összerakva, és nagyon komoly kis trackday verda :)

Top geares tesztben valami versenyző megy egy gyári R6os yamahával ellene, és simán veri körönként. Gyorsulni legyorsulja az R6, (nem sokkal veri meg mondjuk), kanyarban meg lazán körbeautózza a riporter csávó :)

I have never, ever driven anything that accelerates so fast.

Nezzetek meg a videot :respect:

hobizoli