Idézet: leslie - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 22:06
Ázze, jó kis járgány ez. Ezexerint nem adod el?
Jah.. Azok a régi ülések... Ha kompatibilisek a járgányommal, és jó áron adod... Szal, majd szólj.

Idézet: leslie - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 22:06
Ázze, jó kis járgány ez. Ezexerint nem adod el?
Jah.. Azok a régi ülések... Ha kompatibilisek a járgányommal, és jó áron adod... Szal, majd szólj.

Nekem Astra műszerfal, és középkonzol, valamint váltóbox van bent, és kompatibilis vele, szélességre meg ugyanannyi a hely
Bár egy kicsit hosszabb övfeszítőt kell majd feltenned, mert nekem a vectráé van fent, és az anyós ülést elég nehézkesen lehet állítani. De gondolom ami Az Astárban van, az simán jó lesz bele.
A vezető oldalit meg evidensen fel kell tenned, mert nekem alapból nincs

OMP 4 pontos öv rulz
Úthiba: A mostani futóművem kicsit máshogy van hangolva mint az előző volt.
Előző szett: H&R 60/40 rugók, Elöl sárga gázos Bilstein, hátul sárga koni volt (30ért adtam el fájó szívvel új ára legalább 150 lenne, kínálgattam itt is, de nem kellett senkinek, duenről 1 nap alatt vitték el)
Sajnos a mostani futúművel nem igazán lehet szar úton száguldozni, mert ilyen buszöblökben simán oda lehet csapni a kocsi alját. Szóval egy csomó helyen 50el szoktam járni, mert olyan szarok az utak, hogy kénytelen vagyok annyival menni.
Most egy 75/60 FK komolyabb sport van benne. Ez nem állítható, de ez legalább össze van hangolva rendesen. Ez a futómű annyira nem pattogós, nem rázza szét a fejed, mégis sokkal stabilabbnak érzem vele az autót, mint a régivel. (az nem volt rendesen összehangolva).
Eddig 2x húztam oda a kocsi alját 1 év alatt, mind2x egy zúzott kővel borított földúton, tehát aszfalton mindíg tudtam vigyázni rá.
Mivel ismerem az autót ezért tudom mi milyen sorrendben és hol érhet le
Elöl középen: kipufogó tartó bak, utána leömlő alja, utánna olajteknő. (ezek közt ilyen 1.5 centis ugrások vannak, tehát ha előszőr hallom a hangot, akkor még semmi gáz nincs

Középen: katalizátor+középdob
Hátul, de ehhez nagyon extrém eset kellene: doblemez alja a pótkeréktartónál
Gondolkodom egy komplett verseny kartervédőn, aztán onnantól kezdve maximum szikrázna az alja, ha valami úthiba lenne
Én amúgy szorgalmasan kerülgetem a kátyúkat (Fater be is szól néha mikor sima autóval vagyunk, hogy nem kell minden 1-2cm mély repedést kikerülni), ahol kell 20al megyek, szarok a mögöttem lévőre, előzzön ha szét akarja csapni a kocsiját és ha a szemben levő sáv jobb, akkor akár 1km-t is megyek ott, ha nem jön semmi szembe.
Fekvőrendőröket ismerem, ahol meg nem tudok átmenni, ott keresek kerülőutat. A simán átmegyek, de egy darabig csinálták azokat a keskeny magas szarokat, na azokat elkerülöm messzire.
Amúgy tervezzük egy dízel terepjáró vételét, mert lassan már csak azzal lehet járkálni. Mondtam is Faternak, hogy erre a szar útra építek én autót?
Egyenlőre nem lesz eladva az autó (bár most a lakásügy miatt eléggé veszélyes a helyzete a verdának).
Ha ennél szarabb utak lesznek, akkor beteszem a 60 as rugót előre (van egy tarcsiba), és akkor 2-3cm-el feljebb lesz az alja, de végül is akár a gyári rugót is vissza lehet tenni, de azért annyira csak nem lesznek fos utak... (remélem).