HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat II. olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#1521 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 23. 15:27

Idézet: Papa - Dátum: 2006. May. 23., Tuesday - 16:08

Ezen akadtam ki:  :omg:  :reklamacio:

"" ha a vakond kijön a földből, akkor megvakul...!  Ezt még én is tudom, pedig nem vagyok ám okos.. ""

en csak az ajanloban lattam ezt a vakondos jelenetet. de ez mar tenyleg  :omg: istenem, es ez egy rendszeresen lathato magyar tv musor!  :omg:  :(  :doom:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1522 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 17:05

Idézet: Papa - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 16:08

"" ha a vakond kijön a földből, akkor megvakul...!  Ezt még én is tudom, pedig nem vagyok ám okos.. ""

Puff :omg:

Vakond gyarilag vak, vagy nem?

#1523 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 17:14

Végül sikerült neki elkapni azt a csúnya vakondokot? :think:

#1524 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 17:33

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 18:05

Vakond gyarilag vak, vagy nem?

Default vak.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1525 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 23. 18:29

Két dolog miatt nagyon kiakadtam most az RTL Klub-ra!

Kezdem a komolyabb dologgal:

Az RTL Klub egyik legrangosabb műsora a "XXI. század - A legendák velünk élnek". Még egy nívós elismerést, szakmai díjat is kaptak a műsor szerkesztői. Ha éppen volt rá lehetőségem, akkor szoktam nézni.

Eddig elégedett is voltam a műsorral, s én is úgy véltem, hogy "lám, egy kereskedelmi médium" is tud valami nívósat alkotni. Eddig.

A május 15-i adás óta végérvényesen leírták magukat előttem. Az egy dolog, hogy csináltak egy reklámfilmet egy visszataszítóan nagyképű, beképzelt, öntelt színésznek, akit Koncz Gábornak hívnak.
Konkrétan a "Vörös Zsaru" című Schwarzenegger film 1987-es budapesti forgatása kapcsán kérdezték meg a filmben résztvevő magyarokat (de igazából Koncz szerepelt a legtöbbet).
Ahogy várható volt, a vele lefolytatott beszélgetésben végig magát fényezte, de erre még a riport kommentár szövegei is rátettek. Ezt még megemésztettem volna, mert már régóta ismerem Koncz Gábort, s tudom, mit várhatok egy riportműsortól, amiben szerepel.

Aki látta a filmet, az tudja, hogy az elején Schwarzi a film szerint lelövi a kábszeres bűnözőt alakító Koncz Gábort, aki lebucskázik egy hosszú lépcsőn.

Namost ez szerepelt a riportban e jelenet kapcsán:

Idézet

Koncznak egy lépcsőn kellett lebucskáznia. Nem kért kaszkadőrt, hozzászokott, hogy a keményfiú image-dzsel együtt jár a veszély is.

Hát én éppenséggel most felvételről néztem meg a XXI. századnak ezt az adását, s abban leadták ezt a részletet. Már elsőre, azon is látszik, hogy nem Koncz, hanem egy nála zömökebb testalkatú, egészen más arcberendezéssel rendelkező férfi bucskázik le a lépcsőn a filmben. Természetesen ki is lassítottam, léptettem, s egyértelmű a dolog.

Egy dolog, hogy mit mesélt nekik erről a színész miközben magát fényezte, az pedig egy másik, hogy egy ilyen műsornak a hitelesség jelent mindent. 
Nekik kutya kötelességük lenne minden befutó információt többször leellenőrizni, megbízható adatokra támaszkodva elkészíteni ezt a műsort.
Most pedig egy valótlan adatot közöltek tényként, s ezzel a hitelességüket rombolták le végleg a szememben.
(S ezek után abban sem vagyok biztos, hogy korábbi adásaikban nem tették meg ugyanezt. Csak ott nem lógott ki ennyire a lóláb. Innentől kezdve pedig erősen megkérdőjelezhető a "nívós, dokumentum" film jelleg.)

--------------------

A másik dolog pedig Jackie Chan "Kamukém" címmel vetített filmjéhez kapcsolódik. Nagyon szeretem a "mester" filmjeit, mert bár több bárgyú alkotás is van köztük, de a verekedős jelenetek, s Jackie trükkjei mindenért kárpótolják a nézőt.

Namost ezt a kérdéses filmet olyan durván megvágta az RTL Klub, hogy attól felfordult a gyomrom. Nem a "megszokott" kivágom azt a 3 mp-et, amelyen látható, hogy Steven Segal egy ember gégéjét kitépi a nyakából módon. Nem! Komplett, sok perces jeleneteket vágtak ki.

Egyik pillanatban X jelenet fut, annak zenéje szól, s annak közepén egy teljesen másik jelenetbe (nem is feltétlenül annak elejébe) ugrik át a film. S ezt nem egyszer játszották el a filmben. Végig ez volt a jellemző. Ráadásul nem csak arról volt szó, hogy erőszakos részleteket (verekedések durvább, véresebb részei, halott lány a nyilvános mosdóban) vágtak ki egy-egy aljelenetből! Hanem komplett jelenetet is. Ez abból derült ki, hogy Jackie filmjeinek végén mindig mutatják a forgatási bakikat.
Namost volt egy rész, hogy Jackie a török kábszercsempészek egy dokkban lévő főhadiszállásáról szökik. Benyit egy bodegába (miközben hófehér póló van rajta), látja a lányt kikötve, aléltan, szólítja a nevén... s a következő pillanatban együtt menekülnek már kifelé a bódéból, s Jackie inge csurom vér.
Nos innen például egy komplett kardozós jelenetet vágtak ki (gondolom a kaszabolástól lett véres a pólója), amelyet csak a végén, a bakiknál lehet látni. Azt pedig, hogy tulajdonképpen az egyik főszereplő lány miért, s hogyan halt meg a nyilvános mosdóban, csak sejteni tudom. Mert ott is kivágták a teljes jelenetet. S még sorolhatnám a bosszantó, nagy ugrásokat a filmben....

Elképesztő! Miért kell egy ilyen (a címével ellentétesen) komolyabb Jackie Chan alkotásból vasárnapi családi mozit vágni, s főműsoridőben adni? Adták volna jóval később, vágatlanul!

Elmehetnek ezek a fenébe!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1526 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 18:52

pedig a jackie -s filmek nem tul eroszakosak.  szvsz.. ugy ertem jol van, pofozkodnak jo sokat, de nem arrol szol hogy veres jelenetek tomkelege van bennuk. ha van par "ver", az meg sztem siman elferne.

en pont nem neztem csak par percet belole. mar lattam. de ezzel a hanggal ..pff :omg:  :( asszem ketfele hangja szokott lenni jackinek, mindketto rendben is van de ez a thomas magnumos szinkron ez nagyon nem volt jo.. :D

Szerkesztette: des 2006. 05. 23. 18:53 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1527 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 22:31

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 18:29

Hát én éppenséggel most felvételről néztem meg a XXI. századnak ezt az adását, s abban leadták ezt a részletet. Már elsőre, azon is látszik, hogy nem Koncz, hanem egy nála zömökebb testalkatú, egészen más arcberendezéssel rendelkező férfi bucskázik le a lépcsőn a filmben. Természetesen ki is lassítottam, léptettem, s egyértelmű a dolog.

Ilyen eséseknél a sima ruha alá felvesznek egy szivacsos ruhát is, hogy tompítsák az ütéseket. Emiatt vaskosabbnak látszódhat a teste. Az arcra is lehet hasonló magyarázat, Shotot tudsz felrakni?

Most nézem az Ecoployt, ez is elég érdekes. Nagyon lekezelően bánnak az emberekkel, mintha királyok lennének és jönne a sok kis senki hozzájuk. Ami még rosszabb, hogy miután az ember kiment és nem tudja megvédeni magát, jól kiröhögik és fikázzák. :down:

#1528 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 08:30

Pfujj de utálom mikor a retek klubbon két műsor között benyomják a találkozások magazint!  :omg: Nem tudom felfogni hogy mi értelme van ennek a műsornak? Engem rohadtul nem érdekel hogy xy "sztár" éppen hol és mikor fingotta el magát vagy kivel csalta meg a párját. Kiknek csinálják az ilyen műsorokat? Különösképpen felcseszi az agyamat mikor pénteken a rejtélyek városa előtt teszik be de úgy hogy 10 percet eleve lecsíp ez a rohadék műsor a rejtélyek városa idejéből. Mert az ugye marhára fontos hogy xy celeb éppen mit csinált. Tegnap pl az volt a nagy hír, hogy Medvedszky Ilona szereti a virágait és jól érzi magát a kertjében. Vagy ilyenkor aki szereti az ilyen műsorokat, jóízűen rácsodálkozik az ilyenekre, hogy jééééééé hát a Brad Pitt is emberbűl van és ez számára egy katarzis élménnyel egyenértékű?  :reklamacio: Komolyan rohadjon le a keze annak aki kitalálta hogy főműsoridőben tegyék be ezt a szart. Úgy is keveset TV-zek, két sorozat van amit megszoktam nézni, és még ilyenkoris ilyenekkel bomáznak.  :reklamacio:
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#1529 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 09:46

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 9:30

...Nem tudom felfogni hogy mi értelme van ennek a műsornak?... Kiknek csinálják az ilyen műsorokat? ...

Hogy kinek csinálják? Azoknak, akik a Balázs, Mónika show-t nézik, meg azoknak, akik rohannak a legközelebbi újságárushoz, ha megjelenik a Best és egyéb "sztárokkal" foglalkozó magazin. Mentalitásból is adódik, hisz nem csak falun, de városoban is nagy mértékű a pletyka, még néha az is hír, hogy a szomszéd éppen mikor volt a wc-n. (Falun meg még rosszabb. Pár éve úgy döntöttünk, nem külföldre megyünk családostul, hanem a szülők elmentek magukban Hévízre két hétre. Egy hét múlva jön a telefon egyik rokontól, hogy igaz-e, hogy mi a Dunántúlra költözünk? :omg:)
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#1530 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 09:48

Én személy szerint pont az ilyen ,részemről ocsmány dolognak tartott, kivágásos filmek miatt nagyon ritkán nézek tévét. Napi szinten max 1 óra. Sem sorozatot, sem semmilyen filmet nem nézek tv-ben. Az ember jobban jár, ha az adott filmet kikölcsönzi, vagy neadjisten letölti. A sorozatokat pl elég sok helyről be lehet szerezni, Csillagkapu, jóbarátok..... Van egykis VHS kazetta gyűjteményem is, és egy-egy filmet inkább megnézek azokról. Mertugye sok esetben még a szinkront is újracsinálják elég sok filmnél. pl: Ötödik elem, Terminator filmek, elég sok Jackie Chan film. de még sorolhatnám a listát. Én azt nem tudom megérteni, hogy mondjuk egy-egy ilyen filmből miért kell kivagdosni ezt azt. Most jaj istenem van egy hulla, meg van egykis vér. De arra nem gondol senki, hogy a 7órási híradóban pl amikor mutatják a terrorcselekmény következményét (romokat, hullákat), akkor azokat mija bánatért nem vágják ki. Szóval nemértem. De ez a dolog talán köszönhető a rossz jogszabályoknak. Mert ok hogy "védjük" a gyerekeket, de ez ne menjen már a szórakozás rovására. Ennyi erővel a mozikban is meg lehetne vágni a filmeket, vagy azokat megdádázni, ha egy-egy olyan jelenet bekerül. Marhaság az egész.
Meg adják ezt a sok szenny szappanoperát is. Abbais mi megy??? Televan erőszakkal, van bennük fegyver dögivel. Az mennyivel jobb mint egy Jackie Chan film?!
Vagyha igy megkell nyírbálni egy filmet, akkor ne 16-os karikát adjanak neki, hanem 18-ast és adják másfél órával később.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#1531 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 09:52

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 9:30

...

A taviranyito a Te baratod... ;) Ha ilyen sz@rral traktalnak, mar kapcsolok is el...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1532 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 12:00

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 9:46

Hogy kinek csinálják? Azoknak, akik a Balázs, Mónika show-t nézik, meg azoknak, akik rohannak a legközelebbi újságárushoz, ha megjelenik a Best és egyéb "sztárokkal" foglalkozó magazin. Mentalitásból is adódik, hisz nem csak falun, de városoban is nagy mértékű a pletyka, még néha az is hír, hogy a szomszéd éppen mikor volt a wc-n. (Falun meg még rosszabb. Pár éve úgy döntöttünk, nem külföldre megyünk családostul, hanem a szülők elmentek magukban Hévízre két hétre. Egy hét múlva jön a telefon egyik rokontól, hogy igaz-e, hogy mi a Dunántúlra költözünk? :omg:)

Nem feltétlenül. :) Én pl be szoktam rakni háttérzajnak a Balázs show-t, néha jókat lehet röhögni a sok idiótán.

#1533 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 12:38

ezt a talalkozasok c. musort ense ertem igazan miert van. de ugy nez ki van ra igeny. pl van valami ilyen sztori tv is valahol. abban meg valszeg 24 oran keresztul a "sztarok" eletevel foglalkoznak.. pf... :omg: neha en is elkaptam perceket ebbol (marmint a talalkozasokbol) es haaat... padlozok hogy az tema hogy "x" szakitott mar megint "y"-nal.  :smoker: meg regebbrol remlik kozso levagta a hajtincset vagy ilyesmi....... ezek mar no komment kategoriak.. :Đ ha ezeket el lehet adni akkor mar barmit.. :smoker:

Szerkesztette: des 2006. 05. 24. 12:38 -kor

#1534 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 13:02

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 18:05

Vakond gyarilag vak

:Đ  :pokeas2:
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#1535 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 13:19

Idézet: des - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 12:38

ezt a talalkozasok c. musort ense ertem igazan miert van. de ugy nez ki van ra igeny. pl van valami ilyen sztori tv is valahol. abban meg valszeg 24 oran keresztul a "sztarok" eletevel foglalkoznak.. pf... :omg: neha en is elkaptam perceket ebbol (marmint a talalkozasokbol) es haaat... padlozok hogy az tema hogy "x" szakitott mar megint "y"-nal.  :smoker: meg regebbrol remlik kozso levagta a hajtincset vagy ilyesmi....... ezek mar no komment kategoriak.. :Đ ha ezeket el lehet adni akkor mar barmit.. :smoker:

Az Index alján vannak Velvet linkek.

Czene Attila már a lánykérést tervezi
Rúzsa Magdi sose száll el
Csisztu beteg mamája miatt nem mokkázik
Dühöngenek az egyházak Madonna miatt
A yorki hercegnő Beckhammel flörtölt
Viva Kristóf férfimodellel csókolózott :boa:

Ez viszi a pálmát: Britney Spears majdnem elejtette kisfiát

#1536 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 13:38

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 14:19

Ez viszi a pálmát: Britney Spears majdnem elejtette kisfiát

Inkabb ez: "Majdnem elgázolták Somló Tamás pincsijét" (igaz, ez kicsit regebben volt)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1537 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 14:18

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 13:38

Inkabb ez: "Majdnem elgázolták Somló Tamás pincsijét" (igaz, ez kicsit regebben volt)

Samott

Komolyan volt ilyen cikk? :)

#1538 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 14:23

A velvet legszánalmassabb része egyébként a feljelentő. :omg:

#1539 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 14:32

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 15:18

Komolyan volt ilyen cikk? :)

Igen, es az index a cimoldalon hozta a percrol - percre rovatban:

Idézet

Majdnem elgázolták Somló Tamás pincsijét
2004. május 13. 14:05

Kedd délután fél 3 körül a Bem rakpart biciklisávjában egy olvasónknak sikerült majdnem elgázolnia Somló Tamás pincsijét. "Az ebet a napszemüveget viselő gazda emelte el kerekeim elől az utolsó pillanatban", írja névtelenséget kérő feljelentőnk, aki szerint Somló Tamás az ebet "Szerdzsó" néven illette. A zenészt Szerdzsón kívűl egy csinos fiatal lány is kísérte délutáni sétáján, tudtuk meg olvasónktól.

valahol benne

Samott

#1540 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 18:29

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 14:02

Idézet: nyunyu @ 2006. máj. 23. - Dátum: kedd - 18:05

Vakond gyarilag vak

:Đ  :pokeas2:

Mi ezen annyira vicces?

Evolucio soran visszafejlodott a szeme, mert nincs ra szuksege a fold alatt.

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.