Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. jún. 2., csütörtök - 10:52
NCQ-t ha megnézed a tesztekben az előnye csak mérhető, nem érezhető. HA ilyen vinyód van és ezt szeretnéd, tedd;nekem ez nem szempont. Ilyen vincsid van?
Alaplapi hang. Mi köze ennek a VIAhoz? Gyártó függő. De az Albarton Envyje
iszonyat jó, olvass utána!!! Ha játékra kell EAX4.0, akkor így is-úgyis Audigy
. De ha tetszik a jó 24bites hang, és sűrűn cserélsz lapot, 24bites Live,azt kész. Szvsz.
SATAII... úristen.Tudod mi a különbség? Leírnád? Mert ha a vinyód 60 megával olvas, mi értelme van 150ről 300ra emelni a sászélt, ha fizikailag egy Raptor nem aknázza ki a SATA I-et sem? :confused: De ahogy érzed, lehet hogy tuti vinyód van, ami annyiba kerül, mint 2 SATA 1es, amik szőröstül bőröstül megeszik RAID 0-ában mindenféle SATA II-es meg NCQ-s vinyót. Nekem 15E Ftért van egy olyan 80as vinyóm, aminek az elérési ideje 7-8 körül van, 50megával ír, és 90-105 megával olvas
.
SLI
. Te is tudod, hogy csak a maximalistáknak kell, mert egy 6800GT=2 db 6600GT, de 1×űbb, és mindig kijön a többlet, nem úgy mint SLiben - és olcsóbb. Akkor? De megint ahogy érzed.
Szerinted pl az AX8on melyik ventit nem tudod szabályozni? Amelyiket nem akarod. Biosból, speedfannal, saját progijával elég?
Ha meg bizonytalanságod van a VIAban, az user error, mert megbízhatóbb.
Gondolom a jobb design már nem is érdekel...
Nezd...
Nem vagyok SLI barat, azt jeleztem is, feleslegesnek tartom, mert mire lenne penzem meg egy VGA-ra, az mar inkabb G70 alapu lesz...
SATAII, NCQ - SATAII-nek csupan annyi az elonye, hogy az olyan vinyokat tobbsegeben
16 megas cache-val fogjak gyartani, es az, be kell hogy lasd, eleg nagy elony... NCQ pedig, erezheto az, hidd el... Ugyan ugy, mint K7 eseteben a dual channel... Hulyesegnek tartjak, de megis, mekkora divat lett...

Es szinten
nem szintetikus meresekkel tudom alatamasztani mindketto elonyet...
Jahm, amugy Maxtor DM10-es a vinyo... igy mar ertheto?
Jahm, es legyszi nezz be a multimedia temakorbe, en ismertettem meg a magyar kozonseggel a live24-et, szoval, nem kell rola beszelni..
alaplapi hang... Mi koze a VIA-hoz? Hogy az is csak AC'97... Persze, nf4 is, de az ugye, jelen esetben mas teszta...
Amugy pedig, rohogni fogsz, ha a VIA tartotta volna a szavat, es kihozta volna mar a VTxx51-et, nem lenne nehez a dontes, tuti VIA lenne... De nem hozta ki..