Idézet: moq - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 11:38
Szerintem meg az az undorító, hogy míg sokan becsületesen próbálnak pénzt keresni, fizetik a százezreket fejlesztésre, hosztingra, sávszélre, adóznak hogy legyen miből taníttatni téged vagy a gyerekeidet, addig mások (mint pl az a kedves oldal) próbálnak mindent ingyen megúszni (mindenféle törvényes keretet és ÁSZF-et mellőzve, semmi cégforma, adózás). Ezzel a becsületes konkurencia bevételét csökkenteni, sőt más esetben már csődbe is vittek. Szóval én igenis büszke vagyok magamra, és bár az említett oldal most is létezik, nem fog sokáig (most tvnet adsl-re mutat a domain, és ott is tiltja az ászf ezt).

Előzővel teljesen egyet értek, nagyon genny dolog másokat beköpni

Még oviban elmegy, az felett az embereknek (általában) megjön az esze.
Tökre jót lehetne röhögni azon, ha egyszer veled kapcsolatban találnának valami "bibit", beköpnének, beperelnének, és vesztenél.
Egyébként meg, gondolom, ha az oldal lenne annyira jövedelmező, hogy fusson belőle server hostingra, akkor nem saját, otthoni gépen chellos nettel futtatná a csávó a httpd-t

Neki is jobb lenne, ha sokkal gyorsabb net kapcsolatos szerveren lenne a lap, s nem az ő, már eleve csekély upstream-jét fogyasztaná még ez is.
De nem baj, konkurencia, az pedig pusztuljon, ugye?
Csak így tovább..