Idézet: moq - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 7:30
Milyen feljelentésről beszélsz? Az a rendőrségen van. Én csak írtam egy emailt a UPC-nek, hogy webszerver fut chelloról (amit tilt az ÁSZF), aztán döntsenek belátásuk szerint. Mellesleg a UPC is figyelmeztette legalább 1x a csávót. Az üzleti élet sajnos ilyen, csak így lehet megmaradni, ennél csak durvább dolgok vannak offline. Aki szerint a 21. századnak nem erről kellene szólnia (igaza is van), az maradjon kisgyerek örökre, azoknak még tiszta a lelkük.
Te télleg kész vagy bakker. (Nyomhatod a jelzésgombot, hogy élvezhess erre is, mert vétek a fórumszabályzat ellen, személyeskedés ugye, csak neked és csak most.) Ez az egymás eltaposás, feljelentés (mert az is az, ha a UPC-nél "köpöd be", ahogy te írtad) stb. nem vezet semmi jóra. Nézd meg a tárhely topikot e felett néhánnyal. Abban szépen elvagyunk néhányan szolgáltatók, versenyzünk, de nem eltaposunk, legalábbis ahogy én látom. Nyilván mindenki más-más megközelítéssel alakítja az árait, szolgáltatásait (amik azért jórészt hasonlóak), ami természetes és jó is, mert így alakul ki a választék. Ezzel szemben nem értem, hogy egy olyan weboldalt, ami a konkurenciátok miért kell legyalulni? Te magad írtad, hogy szerinted nagy forgalmat úgysem bonyolíthatnak (lásd 30-60GB és sávszél). Ha már ennyire konkurenciának számít, akkor ti sem vagytok valami nagyok. Ha pedig annyira nagyok vagytok, akkor nem jelent fenyegetést, esetleg annyiban hogy úristen picit kéne fejleszeni a cuccotokon.