HWSW Informatikai Kerekasztal: HELLGATE: LONDON - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HELLGATE: LONDON fps szerepjáték

#301 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 19. 00:45

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 0:35

En meg nem szedtem le, szarakodik a neyem :(
Mennyire Diablos hangulatilag? Szintlepesek, skillek statok stb, mi derul ki a demobol?

:hello:

Itt a hivatalos link: http://www.gamedaily.com/games/hellgate-lo...emo/4251/67004/

de a GameSpot-ról is elég gyorsan lejon.

Statból 4 van, elso noveli a criticalt meg csokkenti a távolsági támadások szórását, aztán van itt életero-novelo + regenáródás gyorsító, nagyobb melee meg willpower. Ha egy tárgyat felveszel akkor az használja ezeket az értékeket - mint a Diablo-ban is, de itt stackelodik, tehát ha egy kardnak kell 3 str meg 4 willpwr, a pajzsnak meg 2 str meg 8 willpwr akkor nem 3 str meg 8 willpwr-re kell tenned hanem 5 str-re és 12 willpwr-re szóval érted ez bonyolult volt na inkább ugorjunk kussoljak már el :Đ.
Ellenállásból 4 van (3 mágia meg egy physical azt hiszem de nem emlékszem rá tisztán).
Egy skill tree-t láttam karinként, de ott van úgy 40-50 kb. Mindegyikre tobb pontot tehetsz kb. olyan mint a Titan Quest-ben, alul a status bar-ra is kipakolhatod oket (tehát nem 3 skillt fogsz használni, hanem kicsit tobbet :)).
Szinte minden tárgy moddolható, szétszedheto stb.
Szintlépés is van :D

Ja, a Diablo-s kérdésedre a válaszom: személyes véleményem, hogy a Titan Quest nem volt elégséges, hogy felváltsa a Dio2-t, de ez boven az. Mindent hoz, ami ott is volt, csak még tobbet is produkál.

Valaki írta elébb, hogy az inventory kicsi: van Stash az Underground-ban, a Town Portal-lal szembeni falban ;)

Szerkesztette: N.M.I. 2007. 10. 19. 00:56 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#302 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 01:17

Máris esett egy legendary cucc is.  :D
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

szerk: játékban sokkal világosabb éppen, csak fraps csinál ilyen sötét képet.

jaja, megtaláltam a Stash-t.  :)

Szerkesztette: acu 2007. 10. 19. 01:19 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#303 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 05:09

Érdekes game ez, restart után 1x elindul, többet soha (csak újabb reboot után :D)
Alapjába véve tetszik a cucc, noha abszolút nem kedvelem ezt a skillezőst RPG stylet.
Viszont ehhez a játékhoz nekem kéne 1 honosítás hogy tökéletesen megértsek mindent (a beszélgetéseknél főleg) me' sajna azért ennyire nem részletes az englis tudásom :D
A gfx annyira nem szörnyű mint az ahogy a képek alapján gondoltam, szvsz tűrhető.
Vasigény rendben van, 1280 maxon (szűrésekkel) 30-120 fps között megy.
Néha külső terken kicsi be-be swappelget de nem vészes a dolog.

Néhány kép tőlem is:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Tudom mostz majd az jön h megen mé vagyok nővel  :eek:  :Đ
A válasz 1xű. A csaj seggét jobb egész game alatt bámulni mint 1 csávójét  :think:  :Đ

Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 10. 19. 05:15 -kor

#304 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 06:18

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 6:09

Tudom mostz majd az jön h megen mé vagyok nővel  :eek:  :Đ
A válasz 1xű. A csaj seggét jobb egész game alatt bámulni mint 1 csávójét  :think:  :Đ

Amint látom acu is azzal van és én is! ;) :D

Szerkesztette: Csokis 2007. 10. 19. 06:18 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#305 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 06:57

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 22:21

Kit érdekel, hogy hogy fut a painkiller,ut3 meg a jericho?Ez nem a hellgate topic?  :confused:  :think:  :rolleyes:

jaj de okos vagy. arra akartam csak rávilágítani, hogy remélhetőleg ez game is grafikailag lesz legalább olyan jól optimalizálva, mint az említett címek...
de nyílván írhattam volna azt is, hogy jajj de jó lenne ha 1000 fps-el menne ultra mega high irreal detailon...
úgyhogy, take it easy. :smoker:
OFF over.
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#306 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 07:07

No, NMI, hogy lehet ez. Egy konzolra nem kijövő játék tele ilyen ocsmány textúrákkal. WTF?  :p  :D
JóSebesség

#307 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 08:21

Nos ismét egy játék ami nem kicsivel jobban fut XP alatt, mint VISTÁN! :up:  :)

Mingyá' rakok be egy kis összehasonlítást FPS-ről.

UP:
Na tehát, a beállítások a következőek, mind VISTán, mind XP-n (FW 163.75 BETA)
Kép

VISTA:

Idézet

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
  3678,  60902,  38,  91, 60.392

XP:

Idézet

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
  7358,    104038,  46, 118, 70.724

Végülis játszható mind2 op. rendszer alatt, de Vistán érzésre olyan röcögöősebb, és nem csak ez a -10FPS átlag hanem egyáltalán, nem olyan folyamatos, mintha meg-meg swappelne néha a dolog, XP-n meg nem.

Szerkesztette: laragirl83 2007. 10. 19. 08:39 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#308 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 09:10

na kipróbáltam tegnap a bétát, szerintem ez az a játék amire sok d2 fan várt.

marksmannal indultam (bétában elérhető az összes kari), mindig is szerettem volna hack&slash-t förszt perszonból játszani.
szerintem nagyon rendben van a játék, mind hangulatilag, mind grafikailag (azért ez nem egy fps, keveseknek van olyan gépe, hogy multiban egyszerre megjelenítsen 8 játékost, egy hordányi szörnyet, meg még a csili-vili hátteret is). sztem pont annyira részletes amennyire kell. skilltabbal még nem nagyon ismerkedtem, de látom lesz lehetőség bőven. questek is jók, nagyjából amilyeneket elvár az ember egy ilyen játéktól (menj azt ölj meg 8 zombit, találd meg ezt a tárgyat), mondjuk az első quest-től feküdtem, nem tudom a demóban is benne van-e az a küldi amit a csöki kisrác ad, de ezért a nüansznyi dologért, maxiriszpekt.

egyszóval, szerintem ezt érdemes lesz megvenni.
"i saw god on TV"

#309 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 09:26

Kipróbáltam. Szépen fut de nem jön be. Lájtos a játékmenet és vérszegény. Olyan mint valami szebb MMO. A TQ jobban bejött. Sőt!!  :cool:

Szerkesztette: Lacee78 2007. 10. 19. 09:26 -kor

Kép

#310 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 11:31

Idézet: rémlátó - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 10:10

egyszóval, szerintem ezt érdemes lesz megvenni.

a demó alapján én is így gondolnám, de a havidíjas (rém)hírek miatt kétségeim vannak.  :rolleyes:

#311 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 11:42

Idézet: acu - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 2:17

Máris esett egy legendary cucc is.  :D

demoban, 5-ös szinten már legendarys cuccok potyognak?  :confused:  Hmmm, érdekes játék...  :rolleyes:
Majd a fullra ránézek azért, de nem reménykedek.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#312 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 12:02

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 7:07

No, NMI, hogy lehet ez. Egy konzolra nem kijövő játék tele ilyen ocsmány textúrákkal. WTF?  :p  :D

Miert, te egy most beindult, kis studiotol mit vartal el? Crysis 2-t? En ennel sokkal rosszabbra szamitottam (foleg a jatekmenet teren).

Betaba en is belenezek majd, ma nem mennek a szerverek, de a hetvegen szabad vagyok - mar ha nem jon meg ma az Orange Box-om :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#313 Felhasználó inaktív   -Nándesz- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 12:31

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 12:02

Miert, te egy most beindult, kis studiotol mit vartal el? Crysis 2-t? En ennel sokkal rosszabbra szamitottam (foleg a jatekmenet teren).

Lehet, hogy kis studió, de "nagy" fejlesztők dolgoznak ott. :)
"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

#314 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 12:43

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 12:42

demoban, 5-ös szinten már legendarys cuccok potyognak?  :confused:  Hmmm, érdekes játék...  :rolleyes:
Majd a fullra ránézek azért, de nem reménykedek.

ennyiből azért nem kellene semmilyen következtetést levonni. :rolleyes: esett egy, hoppá, mák. de lehet hogy van még 5 szint a legendary felett. nem tudom.

egyébként lehet még sockettelni cuccokat mindenféle bizbasszal, és/vagy(?) a nano-forge nevü szerkezetben még upgradelni is lehet a széttört cuccokból kieső alkatrészekkel.

#315 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 13:28

Olyan buggal találkozott már valaki, hogy az az ugrálós szörnyike a fejére ugrott és nem tudott onnan lejönni és megölni se lehet és nem is sebez semmit rajtam? :D Nekem tegnap volt ilyen egyszer, elég érdekes kalapom lett. :Đ Amikor átmentem egy másik pályára, akkor már nem volt a fejemen. Remélem, hogy ez is javítva lesz.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#316 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 13:42

na, az nagyon bénán néz ki ahogy ugrálnak össze-vissza... nekem az egyik egy ház ablakába ragadt be, leölni se tudtam utánna.  :omg:  :D

szerk: ami még gáz a fizika. vagyis az hogy nincs benne.

Szerkesztette: acu 2007. 10. 19. 13:56 -kor

#317 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 15:14

Feltelepitettem a demot es haaaat.... azt kell mondjam hogy a jatek borzalmasan alulmulta a varakozasaimat.

Elsosorban gfx az ami szerintem egyenesen csapnivalo. Nem csak arrol van itt szo, hogy alacsony felbontasuak a texturak, de szerintem meg a karaktermodellek is rondak, es ami ennel rosszabb hogy a mozgasok egyszeruen fortelmesek. Kulso nezetbol ha lenyomod az "A" meg a "W"-t pl akkor olyan mintha a karaktered korcsolyazna, de talan meg annal is borzalmasabb a latvany.
Azt mar nem is emlitem hogy a skill-fa is tele van borzalmasan ronda, semmitmondo iconokkal, de lehet csak az en szemem van elkenyeztetve a WoW-ban szepen kidolgozott ikonokkal.

Ezt felreteve a jatek szerintem komoly tervezesi hibakkal van tele. Elsosorban a tutorial szar, hamar eltunnek az irasok (jo angolos vagyok sokszor megsem sikerult egyszerre figyelnem azt amire utasit es csinalnom is, foleg azert nem mert mire kiirja hogy nyomd meg ezt hogy nyissa meg azt mar tolja is a kovetkezo szoveget, kb nincs ido semmire. Persze log az nincs...

Masodsorban az NPC-kkel valo kommunkalas szar, nyomkodni kell a gombot jobbra-balra, mindezt mondatonkent, holott a meretes ablakban boven lenne hely az azelott elhangzott szoveg tartalmanak is.

Maga a jatek mondhatni szamomra feeling-mentes, es hack'n slash ide vagy oda en azert tobbet varnek a jatektol minthogy az attack es a HP feltolto gombot (azt is nagy ritkan) spammeljem. Ami igaz az igaz ez csak a jatek eleje, de meg igy is tul konnyu.

Egy szo mint szaz, ennek a jateknak nem sikerult egyelore megfognia semmivel, ajanlani csak annak tudom aki szeretne korcsolyazni elmosott texturak kozott...

PS: ja igen! kaptem egy fegyot aminek a leirasanal egy Britney Spears idezet volt. WTF?!?
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#318 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 15:38

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 16:14

PS: ja igen! kaptem egy fegyot aminek a leirasanal egy Britney Spears idezet volt. WTF?!?

:omg:  :Đ
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#319 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 15:41

Hat ez pedig kozel van a WoW-hoz, csak nem MMO es nincs benne viragszedes. De az opciok es lehetosegek sokkal reszletesebbek es bovebbek.
Mozgas/harc szerintem a WoW-ban is hagy nemi kivannivalot maga utan, szoval ezutan nem ertem a problemat :) Persze, a grafika nem tul jo de legalabb a karakterek jol neznek ki (viszonylag magas a poligonszam).

Az az ugralo Leaper vagy mi a Dio2-ben is volt, ott is halalra idegesitett, de itt sokkal konnyebb eltalalni (akkor kell suhintani, mikor kb. a fejunknel jar, tehat nem szabad foldet ernie (elve :)). Beragado demonnal en is talalkoztam. Ezek szerintem nem lesznek kijavitva, hiszen a jatek par napja mar gold. Nem is ertem, minek ez a beta amit a kezembe nyomtak :think:
Birtney Spears-est olvastam en is, de vannak ott filozofusokatol is erdekes mondasok stb. szerintem erdekes resze a felesleges infoknak, nem csak eledbsznak egy kardot, hogy "nesze 10-14-et sebez, kek szinu, mennye' ussed oket".

Talan a TPS mivolta miatt, de le is tudott kotni, sajnaltam, hogy vege lett a demonak. Igazabol a hack&slash-ek egyre mennek, csak sok lehetoseget kell kinalniuk, hogy ne valjanak unalmassa. Bar engem valamiert pl. a Titan Quest soha nem tudott lekotni, mar a masodik Act elejen asitoztam. Semmit nem tudott felhozni a Dio2 utan (csak grafikailag), ami jo. Jol ossze volt rakva, az teny. De ez a Hellgate vegre mutat valami potencialt (szigoruan akcio-RPG aspektusan ertem).

Egyebkent nem tudom, mi a szarnak vedem, eddig csak a demot vittem vegig... :Đ

#320 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 16:03

Idézet

em csak eledbsznak egy kardot, hogy "nesze 10-14-et sebez, kek szinu, mennye' ussed oket".

Kép
"i saw god on TV"

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »