Egyébként elég vegyes a véleményem a játékról. Grafika semmi extra, hiába húztam mindent maxra, nem egy egetrengető a látványvilág. Rengeteg az ismétlődés már a demóban is, holott alig 3 pálya de már itt 20x szerepel ugyanaz a szoba, 1:1-ben ugyanúgy kinéző lerombolt épület. Sőt egy adott pályán belül is, van egy szint, lemész egy lépcsőn és 1:1-ben ugyanaz a szoba van ott is, max 1-2 prop különbözik.
De ami engem különösen zavar az ilyen játékokban, hogy olvasni kell a szöveget. Marhára zavaró, ha olvasni akarnék akkor könyvet vennék. Még az is idegesítő, hogy amikor elkezdesz valakivel beszélni mindig benyög egy rá jellemző idiótaságot, de ekőzben már a quest szövege van a képernyőn vagyis totál mást mond mint ami ki van írva.
Egyébként olyan mintha restricted area-val játszanék szinte 1:1-ben, csak 3d-ben izometrikus nézet helyett.
Ja mégegy dolog zavart a kereskedő random árukészlete, ha megtetszett valami de épp nem tudtad megvenni akkor buktad mert ha legközelebb visszamész amikor már megvan a pénzed totál más van már nála. Van amiből 25 van, van amiből 1x láttam akkor nem vettem meg, azóta nem láttam.
Szerkesztette: Mumia 2007. 10. 23. 15:11 -kor

Súgó
A téma zárva.