Na, jól van srácok... megoldódott a probléma.

Nem is hittem volna, hogy ez lesz a baj.
Szóval, csak annyi volt, hogy én a router adóteljesítményét megemeltem 28 mW-ról 84-mW-ra és úgy látszik, így már nem nagyon bírt stabilan adni. Visszavettem 28 mW-ra, és most WLAN-nal, akár AP-n keresztül, akár közvetlenül használom, NINCS packet error....
Most szépen visszatöltöttem a gyári firmware-t (eddig alchemy-t használtam), és valahogy mintha ez stabilabb lenne...
Szóval én azt mondom, hogy ha valakinek nem kellenek az extra funkciók, amiket a 3rd party firmware-ek nyújtanak, az marajdon a gyári firmware-nél. Vagy ha valakinek az kell, hogy lehessen állítani az antenákat (tx/rx) meg esetleg az adóteljesítményt (amit én kifejezetten nem ajánlok...), az tegye fel a HyperWRT-t. Azon tényleg csak minimális módosításokat végeztek az eredeti firmware-hez képest, szóval így kisebb az instabilitásból eredő kellemetlenségi-index értéke (nah, szépen fogalmaztam?

)
Tehát a tanulság: ha van egy működő rendszered, hagyd úgy ahogy van és használd... na akard hogy még jobb legyen, mert csak rosszabb lesz.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Szerkesztette: gery_hu 2005. 05. 21. 11:13 -kor
ASRock P4i65PE alaplap | Intel Pentium 4 2.8 GHz HT | 1 GB DDR-RAM 200 MHz Dual-Channel | nVidia GeForce 4 MX4000 VGA | SB Live! 24-bit | Maxtor 80 GB 7200 RPM | Maxtor 160 GB 7200 RPM | Philips 16x DVD-ROM | Asus CD-RW 52x32x52x