HWSW Informatikai Kerekasztal: Unreal Tournament III - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Unreal Tournament III

#721 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 13. 16:52

Idézet: Vertigo - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 17:48

Ezt reszben megertem, joval 100fps folott kezd elvezetes lenni a meccs (nem vagyok HC gamer, de emlexem meg regen amikor "ceges bulikon" egy-egy delutanra annak erezhettem magam ;) )

De ugyebar hacsak ez lenne a fontos (marketing/sales szempontoktol eltekintenenk), akkor csak a regi verziok kaptak volna 1-1 AI patchet, meg ujjabb palyakat, nagyobb texturakat, reszletesebb terepet, karaktereket, stb stb... Ehhez kepest hianyolom a latvanyt, mert ez tenyleg ugy nez ki, mint egy agyonpatchelt 10evvel ezelotti jatek....

mikor telepedik fel láthatod hogy van sm 3.0 és sm 2.0 shader mód is meg egyébb szerintem ez egy köztes látvány tuti hogy minden gépen elinduljon...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#722 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 16:54

Idézet: Vertigo - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 16:48

ez tenyleg ugy nez ki, mint egy agyonpatchelt 10evvel ezelotti jatek....

Azert a fegyverek meg a jatekos-modellek szepek, a poligonszamuk magas. A palya maga low-res texturahalmaz, elfedve a sok effekttel. Olyan, mintha kontaktlencsen keresztul neznem a jatekot, minden el van mosodva.

Maga a jatek jo, de ezt az egeszet kiadhattak volna a 2004 helyett is.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#723 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 17:00

Csak engem mint "jatekost" b@romira nem erdekel, hogy milyen vegrehajto egysegeket dolgoztat meg a GPU-ban, ha "sz@rul" nez ki (2007-es evszamhoz kepest sz@rul)...

Tolem akar DX7-en is futhatna, ha jobban nez ki mint ez (es lehet DX7-en szebbett csinalni mint ez, lehet hogy tele lenne FAKE megoldasokkal, de a vegeredmeny a lenyeg)

Az mas teszta, hogy ha ugy nezem meg mint 3d graf emberke, vsz meg fogom talalni az effekteket, a shadereket, de mint "user" k.rvara nem jon at.

Nah igen, beta. Remeljuk lesz ez meg jobb is, es akkor reszemrol felesleges ez a "kirohanas" :D

(mint jatek gondolom tenyleg jo lesz, miert ne lenne, a korabbiak is a legelvezetesebb jatekok egyikei voltak... csak nem kellett volna ez a tobb eves hype az engine korul, hacsak tenyleg nem egy olyan beta ez aminek a grafikaja meg csak minusz gamma periodusban all, es az allam fogom keresni ha kijon a vegleges, majd aztan ha kigyonyorkodtem magam ugy is mindent minimumra veszek, hogy follyanak a framek...)

Szerkesztette: Vertigo 2007. 10. 13. 17:04 -kor

#724 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 17:12

Idézet: Vertigo - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 17:23

Nah kiprobaltam en is...

Nem vagyok nagy gamer, csak a legjelentsoebb demokat esetleg megnezem, kiprobalom (habar utobbi idoben mar ezeket sem...)

A jatek jopofa, eleg jol elfutkoraszik (6600GT -n fullon 1280ban 10-20fps, de szepen skalazhato, hogy gond nelkul lehessen vele jatszani)

Viszont az, hogy 2007 vegen itt tartunk grafikaban az elszomorit... :(
Ez az evek ota beharangozott nagy engine?!?! (anno az uj doom engine sem taglozott le, de abban azert voltak szembetuno ujitasok)
Ez meg szinte ugyan az mint az elso unreal magasabb polygonszammal (quakesitett jatekmenettel), es nagyobb texturakkal, shaderek hasznalata "szinte" elsikkad...

Nah mind1, reszemrol ez egy v1.1 -es unreal nem 3-as... (azert mint game, jo lehet)

Vki írta itt fentebb, hogy azért lett ekkora a demo, mert a textúrák mérete csak fele annak ami a végleges verzióban lesz. Szal a teljes verzió ettől azért látványban picit többet fog nyújtani.

Ittis van: KATT

Szerkesztette: lordrolee 2007. 10. 13. 17:14 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#725 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 17:17

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 17:54

Azert a fegyverek meg a jatekos-modellek szepek, a poligonszamuk magas. A palya maga low-res texturahalmaz, elfedve a sok effekttel. Olyan, mintha kontaktlencsen keresztul neznem a jatekot, minden el van mosodva.

Maga a jatek jo, de ezt az egeszet kiadhattak volna a 2004 helyett is.

Igen mar a regi demokban is a karaktereket nyomattak az arunkba...

De ki a f@szt erdekel egy 2centis pattogo vacak a 120centis szelesvasznnu lcd tevejen?!?!?

Nem tudom megfigyelted e, hogy a kaloz shekikemes ingame felvetelek utan altalaba milyen csalodas szokott lenni az embereknel amikor meglatjak a jatekot...

Azokon a mocorgo, villodzo, homalyos felveteleken sokkal realisabbnak tunik az elmeny...

Elmosodo taj, elvakito fenyek, lepesre razkodo kamera kell a nepnek, meg ha FAKE akkor is, ugy is 20 perc utan kikapcsoljak oket, de legalabb erezzek, hogy olyasmit vettek amin latszodik a munka...

#726 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 17:20

lordrolee

Ja, es ezt te el is hiszed a tobbi Unreal 3 engine-es jatek utan? :rolleyes:

Nem is tudom, mit lehet ezen butitani, esetleg a poligonszamot lehet visszavenni, leszedni az amugy is idegesito Bloom meg HDR effektukosat (ezt meg is teszem, amint hazaertem). Utana ugy fog kinezni, mint a 2004. Bar most is ugy nez ki kb.

Engem olyan szinten zavar a dolog, hogy emiatt a jatek miatt nyogom meg mindig az 1300 fontos gepem arat. Oke, szepen el fog majd futni, de nem hittem volna, hogy ilyen randa lesz.
A Crysis legalabb jol is nez ki, azert megerte az eros PC.

Ezutan kovetem Turbo peldajat, a kovetkezo fejlesztes helyett veszek egy xbox-ot aztan kesz.

Szerkesztette: N.M.I. 2007. 10. 13. 17:21 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#727 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 17:21

:mad:

Szerkesztette: Lacee78 2007. 10. 13. 17:30 -kor

Kép

#728 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 17:23

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 18:12

Vki írta itt fentebb, hogy azért lett ekkora a demo, mert a textúrák mérete csak fele annak ami a végleges verzióban lesz. Szal a teljes verzió ettől azért látványban picit többet fog nyújtani.

Ittis van: KATT

Ezek szerint akkor megnagyobb texturak lesznek benne (k1b@szott eles texturakon fogom keresni, hogy miert nincs bump azon a k.rva torott E gerenda profilon, meg hogy a belole kilogo betonacel rozsda altal nem lepett reszen miert nem csillan meg a k.rva napsugar, mert sm3 ugyebar tudja, csak arra van epp hasznalva, hogy "0"-val irja tele a memoriat vegtelen ciklusban), es a patch neve, adj ertelmet a 768megas gtxnek?!?!?  :confused:

#729 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 17:23

:mad:

Szerkesztette: Lacee78 2007. 10. 13. 17:31 -kor

Kép

#730 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 17:26

KHHMMMM-ÖARGHH-KHMMMM

UT2004

Kép

UT3

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Szerintem ez meddő vita.
Kép

#731 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 17:30

...

Szerkesztette: Lacee78 2007. 10. 13. 17:31 -kor

Kép

#732 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 17:30

Magat a palyat nezd meg, nincs nagy kulonbseg. Vagy lesd meg a texturakat jatek kozben. Allj kozelebb egy falhoz. Amiert szebbnek tunik (tavolabbrol), az a sok mosott effekt.

Vertigo, te felreertesz, en nem vedeni akarom a jatekot, szerintem is tragar munka, nem tudom mit kellett ezen ennyit tologatni meg fejleszteni.

Csak gondold el azt, amit irtam feljebb. Ha a fegyvereket es a jatekosok modelljet meg tudtak rendesen csinalni (poligonszam, texturak), akkor a tobbit miert kellett igy osszefosni? Jo, tudom miert, de akkor is parasztsag amit muvelnek.

#733 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 17:28

ezaz kuldd el 2x b+ :reklamacio:  :Đ

Szerkesztette: N.M.I. 2007. 10. 13. 17:33 -kor

#734 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 17:39

Jajj, felre ne ertes, nem neheztelek itt senki velemenyere sem! :)

Amugy megnezve a kepeket, a 2004-esen latni rogton a talajon mind a bump mapet, mind a phong szeru shadert, a csovek fem reszei metalosan fenylenek, indirekt forrasbol soft shadow latszik (persze fake, meg picit steril), mig az ujakon csak bazi nagy texturak... Semmi mas, nagy szurke pacak, hatterben egy mosott gombre feszitett hatterrel, ahol meg az ugro emberke lampaibol meg egy fenycsova sem jon ki, hiaba van texturazva a kod (mozgas kozbe azert lehet erdekesebb, ha kavarogva mozog a kod), hurra a karakternek van 1 dinamikus softshadowja... (ha mar ennyire a texturakra es polygonszamra gyurnak, layerezett alpha belndinges animalt mapekkel meg FAKE GI is megoldhato, es ezerszer latvanyosabb, megha a tobbi texturat negyedere is kell venni...)

Szerkesztette: Vertigo 2007. 10. 13. 17:43 -kor

#735 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 17:53

Idézet: Vertigo - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 17:39

Amugy megnezve a kepeket, a 2004-esen latni rogton a talajon mind a bump mapet, mind a phong szeru shadert, a csovek fem reszei metalosan fenylenek, indirekt forrasbol soft shadow latszik (persze fake, meg picit steril), mig az ujakon csak bazi nagy texturak... Semmi mas, nagy szurke pacak, hatterben egy mosott gombre feszitett hatterrel, ahol meg az ugro emberke lampaibol meg egy fenycsova sem jon ki, hiaba van texturazva a kod (mozgas kozbe azert lehet erdekesebb, ha kavarogva mozog a kod), hurra a karakternek van 1 dinamikus softshadowja... (ha mar ennyire a texturakra gyurnak es polygonszamra gyurnak, layerezett alpha belndinges animalt mapekkel meg FAKE GI is megoldhato, es ezerszer latvanyosabb...)

Koszonom a velemenyedet (bar egy-ket 3D FX nevet nem birtam kibetuzni :Đ ) :respect:

EDIT: semmi, csak azt hittem ez is ketszer ment el :rolleyes:

Szerkesztette: N.M.I. 2007. 10. 13. 17:55 -kor

#736 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 18:16

lagmentes szerverek

#737 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 18:24

Idézet: Vertigo - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 18:39

Amugy megnezve a kepeket, a 2004-esen latni rogton a talajon mind a bump mapet, mind a phong szeru shadert, a csovek fem reszei metalosan fenylenek, indirekt forrasbol soft shadow latszik (persze fake, meg picit steril), mig az ujakon csak bazi nagy texturak... Semmi mas, nagy szurke pacak, hatterben egy mosott gombre feszitett hatterrel, ahol meg az ugro emberke lampaibol meg egy fenycsova sem jon ki, hiaba van texturazva a kod (mozgas kozbe azert lehet erdekesebb, ha kavarogva mozog a kod), hurra a karakternek van 1 dinamikus softshadowja... (ha mar ennyire a texturakra es polygonszamra gyurnak, layerezett alpha belndinges animalt mapekkel meg FAKE GI is megoldhato, es ezerszer latvanyosabb, megha a tobbi texturat negyedere is kell venni...)

ja hameg majd kijön a teljes csomó ficsörrel akkor meg azé fogod szidni mert szaggat és optimalizálatlan...Nektek a ficsörök a legfontosabb nekünk meg akik évek óta nyomjuk az összes részét klánba a játékmenet..Emlékszem mikor kijött a 2004 felraktam oh shitre megnéztem aztán annyi is volt azóta is lowon játszom  :smoker:

Szerkesztette: djculture 2007. 10. 13. 18:28 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#738 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 18:30

Idézet: djculture - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 18:24

ja hameg majd kijön a teljes csomó ficsörrel akkor meg azé fogod szidni mert szaggat és optimalizálatlan...Nektek a ficsörök a legfontosabb nekünk meg akik évek óta nyomjuk az összes részét klánba a játékmenet.. :smoker:

Itt nem errol van szo, mar az elejen is irtam, hogy a jatek maga jo. Masok fujnak ra, hogy nincs dodge jump meg lassu a raketaveto, meg szart sem er a dodge (ez mondjuk igaz is de nem is hasznalom), csomo dolog hianyzik vagy le lett butitva a 99 ota - hat nekem semmi gondom nem volt vele.

Amin ki vagyunk akadva, hogy 2007-ben, ennyi ev varakozas utan csak ezzel birtak elohozakodni (grafikailag).
De ahogy mondtam mar parszor, ettol fuggetlenul a jatek jo, tegnap jot szorakoztam/szorakoztunk vele, ugyanugy hagyom az elorendelest, mert ezzel fogok jatszani (ilyenre szamitottam, meg vagyok vele elegedve). Max csapok melle egy Crysis-t is :cool:

Na ezt nem kell majd levenned low-ra, mert ennel jobban nem tudod elmosni a texturakat :Đ

Szerkesztette: N.M.I. 2007. 10. 13. 18:31 -kor

#739 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 19:25

HA nem teccik akkor játszatok ezzel:
http://www.gamespot....burn/index.html :Đ  :Đ  :Đ

#740 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 20:15

El ne mondjam nem tűnik ez annyira borzsalmasnak, főleg ha figyelmbe vesszük hogy 400mb. A gfx nem 1 nagy durr, de legalább mindenkinél menni fog. (vagy nem :D)
http://www.burnthegame.com/
Esetleg majd kiprószálhatnánnk multiban. Meglesem érdemesee vele foglalkozni.

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.