HWSW Informatikai Kerekasztal: XBOX 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

XBOX 360 A Microsoft második konzolja...

#181 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 22. 09:36

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 4:06

ne gondold azt, ha majd nextgen konzol akarok vásárolni, azon fogom törni a fejemet,hogy melyik cég köcsögebb. azt fogom venni, amelyre számomra jobb a játékfelhozatal.

Ez teljesen helyes meglatas, bar imho minden egeszseges emberben el nemi egeszsegtelen erzes a MS irant :cool:  :cool:

#182 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 05. 22. 10:12

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 10:36

Ez teljesen helyes meglatas, bar imho minden egeszseges emberben el nemi egeszsegtelen erzes a MS irant :cool:  :cool:

tehát per definitionem az msft-nél csak betegek dolgoznak, nem beszélve hozzátartozóikról, vagy azokról, akik msft termék mellett döntenek. beteg a társadalom! :)

#183 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 10:42

Idézet: special - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 9:12

tehát per definitionem az msft-nél csak betegek dolgoznak, nem beszélve hozzátartozóikról, vagy azokról, akik msft termék mellett döntenek. beteg a társadalom! :)

Nem azert irtam mert komolyan gondoltam, csak azert mert jol hangzott :cool:

En is hasznalok MS termekeket, OS-t kenyszerusegbol, billentyuzetet sajat elhatarozasbol. Egeret meg nem tudnak jot csinalni, de ez mar nagyon...
/OFF

:D

#184 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 10:47

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 11:42

Nem azert irtam mert komolyan gondoltam, csak azert mert jol hangzott :cool:

En is hasznalok MS termekeket, OS-t kenyszerusegbol, billentyuzetet sajat elhatarozasbol. Egeret meg nem tudnak jot csinalni, de ez mar nagyon...
/OFF

:D

elárulom: nem ők csinálják, de szerintem mégcsak nem is tervezik. megveszik a kész designt:)

#185 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 10:56

Idézet: special - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 9:47

elárulom: nem ők csinálják, de szerintem mégcsak nem is tervezik. megveszik a kész designt:)

:rolleyes: ezzel tisztaban vagyok, de ha a cegem nevevel femjelzek egy masik ceggel gyartatott termeket az azt jelenti, hogy megfelel az elkepzeleseimnek, minosegi es design elvarasaimnak ergo az en termekem ha nem is en gyartom :cool:

#186 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 10:57

akkor bocs:)

#187 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 11:04

Xbox 360 to play content from a bunch of non-Microsoft devices?

Overall, however, the Xbox 360 picture is surprisingly rosy and, unlike Sony's PlayStation 3, the hardware actually exists and real people are using it. (At E3, Sony showed only prototype PlayStation 3devices, which people couldn't touch or use.) Microsoft expects to ship the Xbox 360 simultaneously in North America, Europe, and Japan—itself quite a feat—in November.

Ez az "egyszerre-mindenhol" strategia remelhetoleg kovetore fog talalni, mert mar a Sony irant is kezdenek egeszsegtelen erzeseim tamadni :cool:
A gyartasi problemakat ha le tudjak kuzdeni persze, es lesz eleg hardware raktaron...

Szerkesztette: szabinar 2005. 05. 22. 11:08 -kor

#188 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 11:26

No vajon miért lett 3.2GHz-s a Cell, 7 SPU-val, a 4GHz/8SPU helyett? Meg miért használ ugyanolyan memóriát a framebufferhez, mint az Xbox?
Észnél van azért a Sony, nem akarnak megint hajszálon függeni mint a PS2 bevezetésekor...
LY

#189 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 12:42

Idézet: Béla - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 3:26

OFF:
sok a flame és az ..én többet tudok a konzolokról (főleg azokról, amelyek még meg sem jelentek).. áruljátok már el, hogy van egyáltalán nektek valamelyik konzolstuff otthon, saját tapasztalat alapján tudjátok-e, hogy jelenleg milyen szolgáltatásai vannak egy-egy ilyen terméknek? mert naon úgy fest, hogy hetet-havat össze lehet itt hordani, képzelődni, meg a leendő vasak leendő teljesítményét összemérni, jövőbe látni pláne, és a sok maszlag között eltűnnek a lényegi hozzászólások magvai, és akkor a mindenféle ceo-k meg lead akárkik pr ki/bejelentéseit elemezgetni, akikről aztán kiderül, hogy nem mondanak igazat, persze ezt előre lehet tudni, ahogy a (show)businessben ez lenni szokott, de ti jól felültök az ilyen szövegeknek, aztán győzköditek egymást a gépekkel, speckókkal kapcsolatban. persze flashelgetni lehet rajta, meg összekapni, no offense, de mi volna, ha a tények beszélnének helyettünk? valaki baszott már rá azzal, hogy elhitte egy konzolos játékról, hogy dejólesz, aztán megvette tizensokezerért, és úgy gondolta, hogy mégsem azt kapta amit várt? (a kiscsóka megette: http://koti.mbnet.fi...you,%20sony.jpg )
az egész gameindustry egy baromi nagy hazugsággyár, ahogy a reklámok, a filmipar és sorolni ne kelljen, mert szinte minden az körülöttünk. félreértés ne essék van konzolom, jáccok is, de oan hülye nem vagyok, hogy minden ilyen szart megegyek. persze 20 millió poligon, 100 milliárd GB/s és egyéb techno mumbo-jumbo amitől fejreálltok és egymásnak estek. csináljátok. addig inkább jáccok egyet a mostani gépekkel, lol.

ON:
vajon miért nem dugta el jól azokat a G5ösöket a szemünk elől ms? télleg ilyen hüjék vagy nem lett volna módjuk rá?
vajh' miért mondja sony, hogy in-game, azután pedig, hogy pre render?
mekkora figyelmet tudnának elvonni a cégek, ha nem acsarkodnának egymással?
valaki vagy ezt a céget utálja vagy a másikat, miért is nő akkor a vásárlók száma?
a negatív reklám is reklám?
a vírusmarketingeseket a végére hagyom:)

üdv a balekok klubjában

tru..ezt próbáltam én is fejtegetni, hogy le kéne venni a szemellenzőt egyeseknek és belátni, hogy egyik cég sem tündibündi aranybogár, hanem a pénztárcádra pályáznak és a cél érdekében mindent bevetnek.

Az alapból MS utálatot (pláne, ha dollárjellel írják..) egyszerűen nevetségesnek tartom. Nem is nevetséges, inkább gyerekes :)

#190 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 13:34

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. máj. 20., péntek - 14:00

Mar most is van, senki sem akadalyoz meg benne, hogy radugd az egeret meg a billentyuzetet a PS2-re.... :D

Krinyo

DVD lejatszas... DivX lejatszas...operacios rendszer futtatas [Linux], kulonbozo multimedias funkciok, internetezes, billentyuzet es eger tamogatas.... lassan a konzolokbol PC-k lesznek, es mig azon sirunk hogy egy high-end videokartyanak az arabol boven vasarolsz egy konzolt, addig azzal senki sem szamol, hogy a konzolokhoz kulonbozo bovito kiteket kell vasarolni, billentyuzetet, egeret, aztan jo lenne egy minosegi TV (ami meg egy high-end monitornal is tobbe kerul, arrol nem is beszelve hogy holmi kabel es atalakito is tobb ezer forintokba kerul) es maris ott tartunk, hogy adtunk a szarnak egy pofont ....  :omg:  :rolleyes: Ja es emelle meg mindig kell egy kozepkategorias PC a mindennapi teendonk elvegzesere,ha esetleg CD-t kell irni vagy hasonlok...
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#191 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 15:57

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 14:34

DVD lejatszas... DivX lejatszas...operacios rendszer futtatas [Linux], kulonbozo multimedias funkciok, internetezes, billentyuzet es eger tamogatas.... lassan a konzolokbol PC-k lesznek, es mig azon sirunk hogy egy high-end videokartyanak az arabol boven vasarolsz egy konzolt, addig azzal senki sem szamol, hogy a konzolokhoz kulonbozo bovito kiteket kell vasarolni, billentyuzetet, egeret, aztan jo lenne egy minosegi TV (ami meg egy high-end monitornal is tobbe kerul, arrol nem is beszelve hogy holmi kabel es atalakito is tobb ezer forintokba kerul) es maris ott tartunk, hogy adtunk a szarnak egy pofont ....  :omg:  :rolleyes: Ja es emelle meg mindig kell egy kozepkategorias PC a mindennapi teendonk elvegzesere,ha esetleg CD-t kell irni vagy hasonlok...

Hmm... Peg már úgy voltam vele, hogy nem fejlesztem a gépemet tovább, hanem veszek majd egy nextgen konzolt ( tökmind1 ps3 vagy xbox ). Lehet nem is olyan jó móka az ?  :think:
Inkább odaadom a kesst valami etióp purdénak, pár évig elélne a faluja az árból  :reklamacio:

Egyébként már tényleg nem tudom, hogy mit csináljak. Pc-t fejlesszem tovább, illetve cseéljem :) vagy varjak a megahajperzupa konzolokra ? :confused:
"I have to do this..."

#192 Felhasználó inaktív   James Bond 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 22. 17:10

Sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy programozástechnikailag milyen lesz ez a konzol.

Lesz-e hozzá elérhető valamilyen magas szintű fordítoprogram (C#, Java, Delphi)

Mert, ha össze lehet kötni a PC-vel , akkor a PC-n megírt kódot ez a konzol sokkal gyorsabban
tudja futtatni, ha egy platform fügettlen gyelven megírt kódot a konzolon ujrafordítok.

Mert brutális teljesítménye lesz, amit a PC-nél sok száz ezer forintért kap meg az ember.

Üdv,

Chris
Abit KN9-Ultra|Athlon 64 X2 4600+|RAM: 2 GB |HDD 250G SATA2|VGA Radeon 1950XT 256M, Monitor: Samsung SyncMaster 957MB stb.

#193 Felhasználó inaktív   Béla 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 17:44

Idézet: James Bond - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 18:10

Sziasztok!

Mert, ha össze lehet kötni a PC-vel , akkor a PC-n megírt kódot ez a konzol sokkal gyorsabban
tudja futtatni, ha egy platform fügettlen gyelven megírt kódot a konzolon ujrafordítok.

Mert brutális teljesítménye lesz, amit a PC-nél sok száz ezer forintért kap meg az ember.

Üdv,

Chris

http://www.microsoft.com/xna/

#194 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 17:47

Idézet: James Bond - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 18:10

Sziasztok!

Üdv,

Chris

Jó kérdés, elvileg ugye PowerPC ISA-t használnak a procik, tehát a maces fejlesztőeszközökkel talán lehet valamit kezdeni vele. De ezt ugye egy sima konzollal szabályosan nem valószínű, hogy meg lehet csinálni, hiszen ez nem érdeke a cégnek. Kell rá majd egy hackelt linux, amihez meg chippelés. A devkitek meg valszeg egy valag pénzbe kerülnek.

#195 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 18:01

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 14:34

azzal senki sem szamol, hogy a konzolokhoz kulonbozo bovito kiteket kell vasarolni, billentyuzetet, egeret

Ize, ha jol tudom barmilyen USB-s billentyuzet es eger jo hozza, csak a jateknak kell tamogatnia. Ahogy a GT4 tamogatja peldaul az USB-s pendriveokat. De forditva is mukodik: a SingStarhoz kapott USB-s mikrofonillesztot pl. ha radugom a noteszemre van egy profi mikrofonom, amit Skype alatt is tudok hasznalni, mert az XP felismeri... gondolom az EyeToy kameraval is ez lenne a helyzet, ha lenne hozza XP-s driver...

Ezeket a kiegeszitoket amugy egy PC-hez is meg kell venni, ha ilyen jatekkal akarsz jatszani, szal nem jo pelda.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#196 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 18:18

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 19:01

gondolom az EyeToy kameraval is ez lenne a helyzet, ha lenne hozza XP-s driver...

Installing the Playstation 2 EyeToy as a Webcam

http://www.ionstorm....ruk/index.shtml

#197 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 17:39

Idézet

http://hardwired.hu/#news_12314

Freeman: Rendben és az Unreal 2007 PC-s változat grafikája mennyiben fog eltérni az XBOX360-as verzióétól?
Sweeney: A PC egy könnyen skálázható platform, ezért az 500 dolláros PC-ken is lefut majd, az Xbox360-ra kicsit butítani kell, ám egy dupla 3D kártyával felszerelt, 3000 dolláros SLI megoldáson hozza majd a maximális végeredményt. Tehát mindenhol ott leszünk.

Elmebetegek.

#198 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 17:41

LOL!
JóSebesség

#199 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 22:21

Sweeney most már nem is nyakig van az Nvidia zsebében (ugye kinek a technológiáját is hívják SLI-nek?)
LY

#200 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 22:43

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 23:21

Sweeney most már nem is nyakig van az Nvidia zsebében (ugye kinek a technológiáját is hívják SLI-nek?)

La-jos, de rég láttalak!  :) Legutoljára akkor, mikor a ti4200 fénykorában a "Videókártyák és megjelenítők" szekcióban vitatkoztunk valami kapcsán... te, a T2k, meg én... ejh, a régi szép idők...  :D

Üdv: Bepe

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.