HWSW Informatikai Kerekasztal: XBOX 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

XBOX 360 A Microsoft második konzolja...

#2361 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 05. 17:25

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 17:21

Ennyire egyszerű, legyél büszke rá. Marha vicces mi? Jókat lehet röhögni rajta, hogy másnak nincs pénze neked meg van. :fuck:

Ez az egesz piszkosul offtopic itt... es persze az se normalis reakcio a helyzetre, hogy mindenki onjelolt Robin Hoodot jatszik. Ha mar lop az ember legalabb szegyelje magat miatta, ne buszken hirdesse... ha nincs penzem kaviarra akkor nem eszek kaviart. Ennyire egyszeru. Vannak regi, kifutott jatekok, olcson... azt meg a szegenyek is megtudjak venni. Tessek azzal jatszani.

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 11. 05. 17:26 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2362 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 17:26

Azért az is demagógia, hogy azért kerülnek annyiba a játékok amennyibe, mert warez van.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2363 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 17:32

Idézet: Samott - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 17:25

Ez az egesz piszkosul offtopic itt... es persze az se normalis reakcio a helyzetre, hogy mindenki onjelolt Robin Hoodot jatszik. Ha mar lop az ember legalabb szegyelje magat miatta, ne buszken hirdesse... ha nincs penzem kaviarra akkor nem eszek kaviart. Ennyire egyszeru. Vannak regi, kifutott jatekok, olcson... azt meg a szegenyek is megtudjak venni. Tessek azzal jatszani.

Hol mondtam én, hogy hirdesse? Éppen én írtam, hogy húzza meg magát és ne hirdesse. Nekem nincs is chippelve a gépem, úgyhogy rossz ajtón kopogtatsz. Viszont az is a pofátlanság teteje, hogy a képembe röhög, hogy dögölj meg ha nincs rá pénzed ne panaszkodj.

Egyébként a kiadók meg fejlesztők szempontjából a használt játék ugyanannyira káros mint a warez. Mert abból sem látnak semmi pénzt.

#2364 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 17:35

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 17:32

Egyébként a kiadók meg fejlesztők szempontjából a használt játék ugyanannyira káros mint a warez. Mert abból sem látnak semmi pénzt.

Nem a hasznalt jatekora gondoltam hanem a Classic, Platinum meg az EVM kiadasokra. Az mar azoknak is megfizetheto, aki joggal sir a 16-20 ezres uj jatek arak miatt.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2365 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 17:38

Konzoloknál nem nagyon van evm kiadás, vagy ha van az is 7-10k között van. Meg akartam venni az MGS3-at, de 17-et nem fogok adni érte. PEdig az már nem is mai játék, mégis ilyen horror áron van.

#2366 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 17:50

Elsőre láttam 5-7 ezerért: God of War, Jak 2-3, GTA3, MGS2-3 (igen a 3 van ennyiért is), Prince trilógia (3 játék) 10K, Silent hill 3, LOTR 2-3, Gran Turismo 3-4, Final Fantasy X, Tekken, satöbbi...

Ami azt illeti, én is eljátszottam már a gondolattal, hogy szerzek egy PS2-t amíg kijön az X360 első hardver revízió...

Szerkesztette: Laa-Yosh 2006. 11. 05. 17:51 -kor

LY

#2367 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 18:13

Ok. Naszovol, akkor hogy is lehet alkonyvtarakat letrehozni a WMP11-el megosztott fajlok kozott?
:cool:

#2368 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 18:23

Idézet: kaniatika - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 14:57

Cica.....

Miért, szerinted egy játék előállítási költsége fajlagosan 17.000 Ft? Na, ne......

Nincs szó semmiféle warezolásról. Egyenlőre csak tájékozódom, hogy mi a helyzet mit érdemes venni.

Cica. nagyon szereted ugye, a hájítéld game sceneket, meg azis jó, hogy a szereplők hangját valódi színészek adják. ma egy VG gyártási költsége jónéhány millió dollár. kb 80-100 ezer eladott kópia után válik egy game project nullszaldóssá.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2369 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 18:27

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 17:26

Azért az is demagógia, hogy azért kerülnek annyiba a játékok amennyibe, mert warez van.

a játékok annyiba kerülnek, amennyiért a piacon el lehet adni őket. pont.

#2370 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 19:21

De most oszinten, Londonban az utcan tobb jatek reklamot lat az ember, mint mozifilm reklamot. Magyaroszagon az EA altalabban nem az orszagos, hanem reteg tvcsatornakon leadott reklamjait, illetve a kulonbozo gamer ujsagokat leszamitva nem kolt senki jatekreklamra. Jatek magyaritas, neadjisten szinkron is meglehetosen ritka. Ez kb. olyan, mintha a DVD filmeket lenyegeben csak angolul lehetne kapni. Hat sehol se tartananak az eladasok.
Az egy dolog, hogy a Cocom lista illetve a "tervgazdasag hianyossagai" miatt kialakult egyfajta warez, kaloz, szellemi Robin Hood szemlelet nalunk, amin nem egykonnyen lehet valtoztatni. De erre nem az a valasz, hogy BSA-s bilincsekkel probaljak elrettenteni a felhasznalokat.
Es akkor meg nem is beszeltunk a fizetesek, eletszinvonal kozotti kulonbsegrol. Mert jo duma, hogy nem lopsz Ferrarit, csak mert nem telik ra, de azert kivancsi lennek, ha mondjuk egy "3d printerrel" anyagkoltsegen lehetne Ferrarit masolni, hanyan nem tennek meg.
Hiszen vegulis fizikailag nem tortenik lopas, csak az informacio masolodik. Ha lemasolsz egy zsomlet, akkor a pek is beperelhet elmaradt haszonert? :)

#2371 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 19:51

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 17:21

Ennyire egyszerű, legyél büszke rá. Marha vicces mi? Jókat lehet röhögni rajta, hogy másnak nincs pénze neked meg van. :fuck:

Állítsd le magad ember, én csak viccből írtam. :mad:

És nem mondtam, hogy nekem van pénzem.

Szerk: Asszem nem használok többet smiley-t, mert nagyon félreérthető.  :rolleyes:

Szerkesztette: Finix 2006. 11. 05. 19:54 -kor

#2372 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 21:06

Idézet: Waldi - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 19:21

Mert jo duma, hogy nem lopsz Ferrarit, csak mert nem telik ra, de azert kivancsi lennek, ha mondjuk egy "3d printerrel" anyagkoltsegen lehetne Ferrarit masolni, hanyan nem tennek meg.
Hiszen vegulis fizikailag nem tortenik lopas, csak az informacio masolodik. Ha lemasolsz egy zsomlet, akkor a pek is beperelhet elmaradt haszonert? :)

Ezen már én is elgondolkoztam, hogy amikor ezzel példálóznak az "érdekvédő" szervezetek. De hogy ha úgy lehetne egy autót lopni mint egy cd lemez tartalmát lemásolni, akkor ugyanannyian csinálnák mint ahányan cd-t másolnak.  Hiszen közvetlen kára nem származna belőle senkinek.

#2373 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 21:11

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 18:27

a játékok annyiba kerülnek, amennyiért a piacon el lehet adni őket. pont.

Ez a baj, jelenleg annyiba kerülnek amilyen áron legfeljebb el lehet adni őket. De ha annyiba kerülnének, hogy a lehető legnagyobb legyen az eladott db*ár akkor mindenki jobban járna. Persze ezt előtte ki kéne tapasztalni, hogy mi az az ár, aminél maximális lesz az árbevétel. De ők inkább kényelmesen plafonon tartják az árakat, és virágoztatják a warezt ők maguk, és a "szemétláda warezolók"ra mutogatnak, hogy ők tehetnek a harmadikvilágbeli országok helyezetéről is.

#2374 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 23:09

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 21:11

Ez a baj, jelenleg annyiba kerülnek amilyen áron legfeljebb el lehet adni őket. De ha annyiba kerülnének, hogy a lehető legnagyobb legyen az eladott db*ár akkor mindenki jobban járna. Persze ezt előtte ki kéne tapasztalni, hogy mi az az ár, aminél maximális lesz az árbevétel. De ők inkább kényelmesen plafonon tartják az árakat, és virágoztatják a warezt ők maguk, és a "szemétláda warezolók"ra mutogatnak, hogy ők tehetnek a harmadikvilágbeli országok helyezetéről is.

nézd Múmia a VG az luxuscikk, ahsználata nem javít az életminőségeden sokat, sőt aztis el lehet mondani, hogymár jó 3-4 éve az időm és a pémzem szívesebben töltöm/költöm emberekre. van pár játék, amit tényleg szeretek, így évenet veszek úgy 3-4-et, mert megvallom még ennyinek a végigjátszására is épphogy elég az időm. ami a kárőát-medencét illeti, az nem nagyon piac senkinek, ráadásul ha el akarod érni a fofyasztók zömét akkor le kell a játékot fordítanod, feliratoznod kell. enélkül a játékkal kb a gamermagazinko olvasótábora ha játszik. 30-40 ezer emebrért max nem éri meg lefordítani, nem éri meg forgalmazni. minden ami jön így kereskedői magánimport, neigazán van disztribúció. az M$ is 120-at akar kérni a boxért magyarországon, magyarán meg akarja fizettetni a customerekkel a supportot. nyugaton van elég bevétel a licenszből, itt nincs.

#2375 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 00:36

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 19:23

Cica. nagyon szereted ugye, a hájítéld game sceneket, meg azis jó, hogy a szereplők hangját valódi színészek adják. ma egy VG gyártási költsége jónéhány millió dollár. kb 80-100 ezer eladott kópia után válik egy game project nullszaldóssá.

Ezt a kört már többször lefutottuk... 100 ezer példányon 5 millió dollár a forgalom, amiből a kisker-nagyker árréseket meg anyagköltségeket levonva 3, max 4 millió marad a játékra meg a marketingjére összesen. Namost ebből egy átlag PS2 stuff ha kijön, akkor már lehet örülni. A nextgen fejlesztések viszont 10 millió dollárnál kezdődnek, de ha elkezdesz még belepakolni 10-15 perc CG animot, 1-2 óra mocapelt átvezetőt, meg celebriti szinkronhagokat, és esetleg valami advanced technológiát is, akkor elkezded közelíteni a húsz-harmincat.

Szóval ami érdemben nextgen, annak vagy fél milliós eladás kell a megtérüléshez, MGS meg FF meg Halo szintű dolgoknak meg már inkább egy egész... de azok ennek a többszörösét is hozzák.
LY

#2376 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 00:38

Azért pl. az EA már rendes képviselettel rendelkezik itthon, mindenféle rendezvényeket csinálnak, magyarítanak, és szép, folyamatosan növekvő eladásokat is produkálnak. Az MS dolgot meg majd meglátjuk, úgynézki többnyire bundle az a 120-as Premium pakk és azért pont a Media Markt nem az alacsony haszonkulcsáról híres...
LY

#2377 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 00:42

Játékok áráról meg két dolgot szeretnék mondani, aztán szépen átrakom ignore-ba a témát.

Usákoknál a Splinter Cell: Double Agent PC verzió 50, az X360 60 dollár. Nálunk 10K és 20K forintban.
Az itthoni forgalmazók tehát menjenek a *** *** ***ba.

Másfelől, aki meg akarja ideologizálni hogy a másolt szoftver nem lopás, mert nem okoz kárt a készítőnek, az is elmehet a *** *** ***ba.
LY

#2378 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 09:06

Gyori Saturnban 99-ert volt/van Premium Fifa07-tel a hetvegen, vagy amig a keszlet tart... ez nem rossz deal.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2379 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 15:05

tesom tervezi majd egy ilyen gép beújításást, de addig is én nézegetem neki az árakat: Dead Reasing 9.6K HUF  :eek:  :eek:  :eek:
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#2380 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 15:09

Idézet: gene - Dátum: 2006. nov. 6., hétfő - 15:05

tesom tervezi majd egy ilyen gép beújításást, de addig is én nézegetem neki az árakat: Dead Reasing 9.6K HUF  :eek:  :eek:  :eek:

Jah, ez mar egesz jo aron fut, bar meg mehetne lejjebb... kint is hasonlo aron fut. Mar csak az uj jatekoknal kellene elerni a kinti arszintet...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »