Nekem már vagy jó 5éve van a Budapestbanknál befkártyám. 50k a deposit, amit csak szerződésbontáskor lehet felvenni 30nap múlva és évi 3ezer a kártyadíj (dombor EC/MC). Más sarc nincs.
Nincsenek rajta milliók, úgyhogy a pénzpiaci alap kamatozása teljesen jó, viszont bármikor hozzáférek a pénzhez, ha jól emléxem 75 kemény forintért lehet kivenni az ótómatából. Ilyenkor nincs semmilyen kamatvesztés. Ha a kártyával fizetek jön az sms is egyből, a neten régebben elég gyakran használtam, anno ezért csináltattam.
Nem egy atom befektetés (pláne most), de ha jól megnézzük nem is annak szántam

Van egy negyedéves minimum, ami kint lóg a bankban. Annál kevesebb nem lehet, több igen. Év elején 8% felé volt, most 5.
Ezen kívül engem is befűztek egy ilyen fizess be havi x pénzt jellegű CS aranyesőre (5év fix), inkább megcsináltam, mint hogy naponta hivogasson a zügynök:) Azóta csináltam egy egyösszegűt is (3év), majd meglátjuk mekkorát bukok
Tavaly már a családot is sikerült átállítanom a sötét oldalról (OTP), ahol komoly pénzeket nem adtak, ellnben volt külön számlavezetés meg kártya díj is (ami nem is volt használva soha).
Szerkesztette: Yoisten 2005. 06. 10. 20:06 -kor