Én már az eddigi emelkedést se igazán értettem, szerintem nem volt reális alapja. Lehet h volt valami machináció a háttérben, spekik, kamu pletykák vagy ilyesmi. Vételben csak 20 ezres bux alatt gondolkoznék, de ott is csak ha nagyon nem kell másra az a pénz. Amim most volt azt elköltöttem lakásfelújításra, amim év végéig lesz az meg megy autófelújításra

Ami még erősen befolyásolja az árfolyamot az a külföldi befektetők hozzáállása, ők meg most paráznak az euro csatlakozás további elnyújtásán, meg kiderült ez az autópálya elszámolás is és megrendült a bizalom. Itton viszont nem tudjuk hogy ezekből a hírekből mi jut el külföldre, mert előlünk igyekezenk részben elhallgatni, részben elbagatellizálni az ilyen baklövéseket, mintha mi sem történt volna, meg a kampány is beindul lassan mindkét oldalon, aztán döntsd el mi igaz és mi nem...
Ja, a legdurvább hogy a tőzsde most akar kampányt indítani azzal a majom Gesztivel, hogy megnyerjék a lakosság bizalmát eziránt a befektetési forma iránt mert az átlagember nagyon elutasító a tőzsdei befektetésekkel kapcsolatban. Behülyítenek egy csomó szerencsétlen kisembert még a lejtő elején, akik elkezdenek beszállni, talán egy darabig megtartják az árfolyamot, aztán amikor elkezd minden esni akkor aztán végképp elfordul a lakosság a tőzsdétől, a szerencsétlenek meg zakóznak egy nagyot mert megijednek és kiszállnak, realizálva a veszteséget...
Hát, kíváncsi leszek, hogy fog ez elsülni.