Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 17:51
blah, blah, blah.
mert olyan magyar szó van, h csumpi, igaz... (valahol pedig esküszöm láttam leírva, mert megtetszett, nem magam hoztam össze, a blurpnek elég sajátos jelentései vannak, lsd. urbándiksöneri, ezt most így csak a kedvedért) ésatöbbi. továbbiakhoz is csak az tudom fűzni, h ezzel te kezdtél el elég keményen személyeskédni, miután többször megpróbáltam rávilágítani, h a 2x15e huf, illetve a min. 22-27e huf állításod a legóccsóbb x-fire nem állja meg a helyét. másrészt továbbra is fenntartom, h szövegértésben nem jeleskedsz, vagy csak utálsz igazat adni másoknak. javaslom keress fel egy olyan cihoterapeutát, vagymit. (analógia a krisztalájzerre, amit szintén poénnak szántam, ezt most megmagyarázom, mielőtt kiég az analóg agyad az erőfeszítéstől + kicsiny szentenciámmal sarkítva igazából arra akartam rávilágítani, ez az egész megint kezd arról szólni, h az egyik konzumidióta az audiofil oldalról magyarázza a másik konzumidiótának a gémer oldalra, ne vegye meg azt az egyébként egyetlen terméket, amit játékokhoz manapság lehet használni.
felőlem tovább viselheted a keresztesháborút, de továbbra sem értem, miért lenne valakinek kidobott pénz az az + 5-6e forint eax-re (music/gamer), ha valakinek kell. ha már a kidobott péz, az a + 100 ropi nem kidobott mi, amit a júzer nem hall ki? ezt egy kicsit visszásnak érzem így, a te Spóroljunk a Júzernek Szent Küldetésed mellett, amely szerint ne adjunk a gonosz kreatívnak egyáltalán semmit... de te úgyis okosabb vagy a szövegértési problémáid ellenére, én meg hülye...
vista még nyista még magánfelhasználónak... és egyáltalán senki sem kényzseríti az embert xp-ről a váltásra. (magányvélemény: ez vistás dolog valszeg tarthatatlan, így biztos h orvosolni fogják).
Szerkesztette: avman 2006. 12. 29. 20:28 -kor

Súgó
A téma zárva.