HWSW Informatikai Kerekasztal: Creative X-Fi - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Creative X-Fi A "Hangkártya"

#991 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 29. 13:19

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 10:29

nemtom konkretice, lehet te nem, de pajtásaid keményen szidták a a c-mediat. ebben meg az van. no offenz, van nekem az egyik gépben az 5.1 pci változat, alaplapi rílteket röhögve alázza.
szerk: a sima audio xfit meg 12-17-ért vesztegetik és 20-22ért van extrem music.

nézd a cmedia az egy közepesen erős kodek. de ahogy didy is írta az xfik analóg része van valami hihetelenül elszúrva. mind1 ebben a tesztben a full csilivilis, konzolos 80 ezres topmodell volt, ésha így szerepelet, akkor a pőre vagyon hogyan szerepelhet? nemtom nálad ez a 12-17 honnan jön, biztos teis nagykernettós vagy, lényeg a lényeg a csumpi xfi boltban inkább 22-27, mint 12-17 :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#992 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 14:06

Csak kicsit elrémisztésnek:

A7N8X-E Realtek ALC650
Stereo crosstalk
Parameter    L <- R    L -> R
Crosstalk at 100 Hz, dB:    -82    -80
Crosstalk at 1 kHz, dB:    -86    -84
Crosstalk at 10 kHz, dB:    -87    -88

Abit Fatal1ty AA8XE Realtek ALC880
Parameter    L <- R    L -> R
Crosstalk at 100 Hz, dB:    -85    -87
Crosstalk at 1 kHz, dB:    -90    -91
Crosstalk at 10 kHz, dB:    -90    -89

Mekkora poén már, a méregdrága X-fi trágyább értékeket produkál néhol, mint az alaplapi dzsunak ALC650.
LOL  :Đ

forrás:
http://www.mikrobitti.fi/

Szerkesztette: nutria 2006. 12. 29. 14:07 -kor

-ElvisTheKing: A DSP a Creative EMU8000-nél kezdődik (anno AWE32)- LOL
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#993 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 12. 29. 14:43

Keress egy Realtek fórumot talán, és dicsekedj vele :)

Szerkesztette: GoodSpeed 2006. 12. 29. 14:44 -kor

#994 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 12. 29. 15:27

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 14:19

nemtom nálad ez a 12-17 honnan jön, biztos teis nagykernettós vagy, lényeg a lényeg a csumpi xfi boltban inkább 22-27, mint 12-17 :D

hömm. webshopos felületen láttam 14-től. az extreme-t szintén webshoposon 20-tól (persze vasvellával felhányt bulk volt.. most épp feltöltés alatt van, szóval linkelni nem tudom, a többi találatot nem búkamarkoltam.
hirtelen azt találtam:
http://www.lscompute...mekid=HAGHCR010
de gúgliztam ide extreme-t:
http://kiskerarak.hu/hardver/prices/cat?c=...Hangk%C3%A1rtya
http://www.arukereso.hu/hangkartya-c3140/c...ic-p865478.html
csak mert ösmerősnek kellett volna. szóval mielőtt nagyon okos vagy nézz körbe azért...
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#995 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 15:33

GoodSpeed, most mégis mi a bajod? Idéztél egy cikket, elolvasták, kiemeltek belőle részt. Majd pedig hoztam összehasonlítási alapot a "konkurenciáról".
Kérlek menj be más topikokba is, ahol van aki összemert hasonlítani 1-1 terméket, és problémázz. Szerintem az nem megoldás, ha csukott szemmel járunk és a problémákat a szőnyeg alá seperjük.
Tudod vannak emberek (sőt az emberek nagyrészének) akiknek fogalma sincs, hogy mi az a sztereó áthallás és hogy mely értékek számítanak jónak-rossznak.
Én csupán ebben próbáltam SEGÍTENI, viszonyítási alapot keresni, hogy mégis hol áll a Creative ma a hangminőség terén.

Vagy az Xfi topiknak feltétlenül arról kell szólni, hogy xfi überalles, minden más szar és még összehasonlítani sem szabad? Vagy megkérdezhetném részletesebben mi volt a kifogás tárgya?
-ElvisTheKing: A DSP a Creative EMU8000-nél kezdődik (anno AWE32)- LOL
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#996 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 15:36

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 15:27

hömm. webshopos felületen láttam 14-től. az extreme-t szintén webshoposon 20-tól (persze vasvellával felhányt bulk volt.. most épp feltöltés alatt van, szóval linkelni nem tudom, a többi találatot nem búkamarkoltam.
hirtelen azt találtam:
http://www.lscompute...mekid=HAGHCR010
de gúgliztam ide extreme-t:
http://kiskerarak.hu/hardver/prices/cat?c=...Hangk%C3%A1rtya
http://www.arukereso.hu/hangkartya-c3140/c...ic-p865478.html
csak mert ösmerősnek kellett volna. szóval mielőtt nagyon okos vagy nézz körbe azért...

ugye hogy inkább 22-27 éz a 12-17 :D ja és ez a lapraszerelt legdzsunkább verzió, ez még szarabb villamosan, mint amit tomék mértek... ezek különben is oem-ek, jó esetben driver cd ha jár mellé...

Szerkesztette: SFIJ 2006. 12. 29. 15:38 -kor

#997 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 15:50

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 16:36

ugye hogy inkább 22-27 éz a 12-17 :D ja és ez a lapraszerelt legdzsunkább verzió, ez még szarabb villamosan, mint amit tomék mértek... ezek különben is oem-ek, jó esetben driver cd ha jár mellé...

mondd, te nem tudsz olvasni, vagy a számokat nem ismered?
x-fi audio: 18e HUF. mellesleg ahol néztem 14 hufért dobozos, retail verzió volt.
zacskós xf-fi extreme music 21e HUF-tól.
nálad mit takar a csumpi? csupasz, azaz nem dobozos verzsön, vagy a teljesen lecsupaszított alap kártya? mer' egyébként tökmindegy, a legolcsóbb iksz-fi 18e. amit bizonyítékkal alá tudtam támasztani (14-ét is láttam, de azt most nem elérhető, de visszaigazoló mél van róla, óhajotd?). bruttó, hivatalos. punktum.

Szerkesztette: avman 2006. 12. 29. 15:51 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#998 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 16:02

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 15:50

mondd, te nem tudsz olvasni, vagy a számokat nem ismered?
x-fi audio: 18e HUF. mellesleg ahol néztem 14 hufért dobozos, retail verzió volt.

persze, persze. megkérdezve. sajnos nincs épp az a modell. a viiszqaigazolt emailed meg jó dolog, nekem is szok ilyen lenni, kb 6-ból ha 3 bolt lesz :D szal maradjunk annyiban, hogy az edigital 21600-as ára hihető. tudom néha esnek le dolgok a kamionról, de azzal most ne foglalkozzunk.

#999 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 16:25

ha már fikázol vmit, akkor legalább arra ügyelhetnél, h a termékpalettát ismerd (audio, extrem music, gamer, fatality, istenfaxa). esetleg a creative oldal mediablurpjével is megismerkedhetnél jelen esetben ennek kapcsán. mert így csak beszélsz össze és vissza ezzel kapcsolatosan. mind árakról, mind "csumpi" kártyákról. a többi része nem különösebben érdekel, esetleg a puding próbája az evés. itt is eltérőke voltak ezzel kapcsolatosan a vélemények. a crystality-t, vagy mi a faxt sokan ajnározzák. a hómjúzer meg úgyis megveszi, mert bedől a marketingépezetnek. a sznob ugrálása a kockáknak megspékelve rongyrázással és a drága motyóikkal meg úgyis visszatetsző az egységsugarúnak, még ha igaza is van adott technikai kérdésekben vagy minőségben.
általában az egyik fél nem hajlandó elfogadni, h az övénél létezik jobb rendszer, a másik meg nem hiszi el, h az emberek 90%-a nem hall ki akkora különbséget egy éppen ár/érték arányban "trendi", nem 6 számjegyes hangcucca és az audiofil űbercucca között. sőt, az esetek nagy részében egyáltalán nem hallja a különbséget.
azt is megfigyeltem már,- főleg a saját zenész ismerőseim között (és akad köztük szessönzenész is, jazz imádattal, de zenetanár, kiemelt a katos jazzdobosból vendéglátóssá csúszott lagzizenész is), h zenehallgatásra egyik sem használ többmillás, többszázezer hufos cuccot. sőt, középszerű kis hifiket, persze nem a kínairól, de igazából 10 évesnél fiatalabb hangcucca egyiknek sincsen. tény h piszok sokat elisznak, mulatnak a keresményükből. anno, már az mp3 bejövetelkor is megmosolyogták az audiofilek hozzáállását.
szóval mindenkinek megvan a hobbija, de ahogy egy audiofil, hifista topikba nem esik be az ember sznobrongyrázós b*zizni, úgy meglehetősen udvariatlan dolog arra célozgatni egy ilyen topikban, h az átlagfelhasználó egy igénytelen f*sz, mert az 5.1 valamilyen genius cucca mellé creativ hangkártyát vesz.
szerk: némi kozmetika.

Szerkesztette: avman 2006. 12. 29. 16:33 -kor

#1000 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 16:51

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 16:25

ha már fikázol vmit, akkor legalább arra ügyelhetnél, h a termékpalettát ismerd (audio, extrem music, gamer, fatality, istenfasza). esetleg a creative oldal mediablurpjével is megismerkedhetnél jelen esetben ennek kapcsán. mert így csak beszélsz össze-vissza ezzel kapcsolatosan. mind árakról, mind "csumpi" kártyákról. a többi része nem különösebben érdekel, esetleg a puding próbája az evés. itt is eltérőke voltak ezzel kapcsolatosan a vélemények. a crystality-t, vagy mi a faxt sokan ajnározzák. a hómjúzer meg úgyis megveszi, mert bedől a marketingépezetnek. a sznob ugrálása a kockáknak megspékelve rongyrázással és a drága motyóikkal meg úgyis visszatetsző az egységsugarúnak, még ha igaza is van adott technikai kérdésekben vagy minőségben.
általában az egyik fél nem hajlandó elfogadni, h az övénél létezik jobb rendszer, a másik meg nem hiszi el, h az emberek 90%-a nem hall ki akkora különbséget egy éppen ár/érték arányban "trendi", nem 6 számjegyes hangcucca és az audiofil űbercucca között. sőt, az esetek nagy részében egyáltalán nem hallja a különbséget.
azt is megfigyeltem már,- főleg a saját zenész ismerőseim között (és akad köztük szessönzenész is, jazz imádattal, de zenetanár, kiemelt a katos jazzdobosból vendéglátóssá csúszott lagzizenész is), h zenehallgatásra egyik sem használ többmillás, többszázezer hufos cuccot. sőt, középszerű kis hifiket, persze nem a kínairól, de igazából 10 évesnél fiatalabb hangcucca egyiknek sincsen. tény h piszok sokat elisznak, mulatnak a keresményükből. anno, már az mp3 bejövetelkor is megmosolyogták az audiofilek hozzáállását.
szóval mindenkinek megvan a hobbija, de ahogy egy audiofil, hifista topikba nem esik be az ember sznobrongyrázós buzizni, úgy meglehetősen udvariatlan dolog arra célozgatni egy ilen topikban, h az átlagfelhasználó egy igénytelen fasz, mert az 5,1 valamilyen genius cucca mellé creativ hangkártáyt vesz.

na figyelj kispajtás. hamár egyszer anyira képben érzed magad, akkor kezdjük azzal, hogy olyan angol szó, hogy mediablurp nincs. nem kéne villantani ott, ahol nem megy. meg magyarul is lehet ám mondani ezt, azzal, hogy beragozod az angolt max csak bunkónak foglak tartani...

beszélek össze vissza, mondod. Namost ha megnézed nekem eddig érveim vannak, forrásokat hoztam az xfi kártyák gyenge zenei teljesítményére te megcsak személyeskedést, fikát tudtál produkálni.

írod: "a crystality-t, vagy mi a faxt sokan ajnározzák." nah ezt pölö crystalyzer-nek híjják kreatívék, szal hogyis állsz te azzal a marketingblurb-bal? :Đ

mondok neked valamit: az eladott PCk 70%-a nemlát diszkrét VGA kártyát, és kb 85%-a diszkrét hangkártyát. no ennyit arról hogy a hóme júzer megy a boltba kreatívot venni. Írod: "a másik meg nem hiszi el, h az emberek 90%-a nem hall ki akkora különbséget egy éppen ár/érték arányban "trendi", nem 6 számjegyes hangcucca és az audiofil űbercucca között. " és pontosan erröl van szó. Ha egyszer igénytelen vagyok úgyis, akkor minek költenék még súlyos 14 ezreket (sic!) amikor az alaplapi realtek is untig jó nekem. Ráadásul mint eme oldalak tanusítják, még a konzumenlektronikai audiolejátszók hangminőségét sem kapom meg a kreatívtól. a helyzetet tovább bonyolítja, hogy a vista audio alatt az xfi/audigy/live haszontalanná válik, mert a vista csak AZALIA szinten támogat hangkeltő hw-t, EAX1-2-3-4-5 nem megy alatta, stb, stb, stb..

"szessönzenész" - az ilyen fonetikus szarokat is légyszi hanyagold...

Írod:" de ahogy egy audiofil, hifista topikba nem esik be az ember sznobrongyrázós buzizni, úgy meglehetősen udvariatlan dolog arra célozgatni egy ilen topikban, h az átlagfelhasználó egy igénytelen fasz, mert az 5,1 valamilyen genius cucca mellé creativ hangkártáyt vesz."
ad 1) a melegeket hagyd békén, szvsz nem ártottak neked.
ad 2) ha nemvagy funkcionális analfabéta (sajnos egyre inkább úgyérzem, hogy de) én nem a topikba írogatókkal foglakoztam veled ellentétben, hanem a termék(családdal). Aprócska de nem elhanyagolható különbség.
ad 3) én azt nem tartom elítélendőnek, ha valaki, kicsit hozzáértőbb felhívja a figyelmemet arra, hogy drága pénzért, rossz minőségű terméket akarnak rámsózni. úgylátszik te nem ilyen vagy, te a brand-fétisben hiszel és saját pénztárcád ellensége vagy.
ad 4) célszerű venni valami jobb recivert egy jobb hangfal szettel, mondjuk 120-150k között, ami kiszolgálja a házimozit és a pc-t is. ez sokkal bölcsebb dolog mint venni 70k-ért valami dvd-indegrált szart, a pc mellé 30kért 1 szett geniust.

Szerkesztette: SFIJ 2006. 12. 29. 16:54 -kor

#1001 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 17:54

http://uk.europe.creative.com/support/down...ype=0&x=19&y=12

Hátha valakit érint, Vista alá van új driver X-FI hez.
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#1002 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 18:10

Lenne egy építő jellegü javaslatom. PM-be, vagy valami IM szolgáltatáson át legyetek oly kedvesek megvitatni bánatotokat.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1003 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 18:45

Ha már EGYESEKNEK akkora a pofájuk (és az arcuk), hogy már nem is látnak tovább egy analóg vonal szintű kimenetnél, akkor kár vitatkozni.....

Van aki S/PDIF-en hajtja a fosabb/jobb cuccait. Én is!  Nem H osztály, hanem már D osztály, és igen azt jobb digitálisan -még ha fos is - bár nem magyaráznám, hisz pár embernek itt már PhD-je van "újkori" erősítés technikából....

Az X-Fi tényleg szar dolog, hisz kvázi SMP DSPje van, ami egy P4 számítási sebességét is megüti, az ipar is elismerte, konkurrencia meg nincs....PCs átlagfelhasználóknak készült kártya fóruma ez , nem a fikázós, "jobb az M Audio..." űberelősé.....
AMD Athlon 1,33 GHz, MSI K7T266Pro RAID, 1 GB RAM (2PQI+1Kingston), Maxtor DiamondMax10 250 Gb/16Mb/PATA HDD, VGA Albatron 6600GT 128Mb (AGP), NEC ND-3520A DVD-RW, Audigy 1@4, 3com PCI NIC, IIYAMA VM Pro 452 19'' CRT, 2Mbit/Cable

Proud 3Dfx Voodoo Graphics owner - "Áj láv háromdéefiksz"

PCMCIA Audigy 2 ZS Notebook es Squeezebox v3 juzer

#1004 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:32

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 19:45

Ha már EGYESEKNEK akkora a pofájuk (és az arcuk), hogy már nem is látnak tovább egy analóg vonal szintű kimenetnél, akkor kár vitatkozni.....

Van aki S/PDIF-en hajtja a fosabb/jobb cuccait. Én is!  Nem H osztály, hanem már D osztály, és igen azt jobb digitálisan -még ha fos is - bár nem magyaráznám, hisz pár embernek itt már PhD-je van "újkori" erősítés technikából....

Ez - azt hiszem - meg szakmai tema:

a kulso eszkozok D/A konvertere egyaltalan nem szuksegszeruen jobb a hangkartya D/A-janal. Egy pelda: anno a HP notebookom integralt hangkartyajanak a minosege dramaian jobb volt, mint a Technics valami-500-as hazimozi-processzor hangja (amit anno, hifis palyafutasom elejen azert vettem, mert en is azt gondoltam, amit te, csak meghallottam, es eladtam a francba). A nehany tizezer forintos receiverekbe vezetett digitalis jel hasznalata semmivel sem jobb (sot), mint a ketezer forintos hangkartyak line outja. Ezt barki meghallotta (ezt nemcsak a Technicsszel probaltuk ki).

A Creative X-Fi minosege minden valoszinuseg szerint jobb, mint a Technics receiverede, egyebkent, szoval a helyedben azt hasznalnam.

A D osztalyu erositestechnikat hagyjuk, nagyon keves ceg van, aki elfogadhato hangminoseget produkal vele. Egy pelda a Crown, a K1 peldaul kivalo (sajnos hasznaltan se kapni fel milla alatt).
while (!sleep) sheep++;

#1005 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:39

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. Dec. 29., Friday - 19:45

Az X-Fi tényleg szar dolog, hisz kvázi SMP DSPje van,

Forras?
Mi az, hogy 'kvazi SMP'? Most SMP, vagy nem?

Idézet

ami egy P4 számítási sebességét is megüti

A DSP-k mar csak ilyenek, ezert tartjuk oket.
(Mellesleg a Pentium4 felepitese is DSP jellegu.)

#1006 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:43

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 19:45

..PCs átlagfelhasználóknak készült kártya fóruma ez , nem a fikázós, "jobb az M Audio..." űberelősé.....

A cel mindossze a tisztanlatas, es a szakmai szinvonal novelese, nem pedig egy adott termek esztelen magasztalasa. Ugye te is egyetertesz?
while (!sleep) sheep++;

#1007 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:48

Idézet: Emvy - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 20:32

Ez - azt hiszem - meg szakmai tema:

a kulso eszkozok D/A konvertere egyaltalan nem szuksegszeruen jobb a hangkartya D/A-janal. Egy pelda: anno a HP notebookom integralt hangkartyajanak a minosege dramaian jobb volt, mint a Technics valami-500-as hazimozi-processzor hangja (amit anno, hifis palyafutasom elejen azert vettem, mert en is azt gondoltam, amit te, csak meghallottam, es eladtam a francba). A nehany tizezer forintos receiverekbe vezetett digitalis jel hasznalata semmivel sem jobb (sot), mint a ketezer forintos hangkartyak line outja. Ezt barki meghallotta (ezt nemcsak a Technicsszel probaltuk ki).

A Creative X-Fi minosege minden valoszinuseg szerint jobb, mint a Technics receiverede, egyebkent, szoval a helyedben azt hasznalnam.

A D osztalyu erositestechnikat hagyjuk, nagyon keves ceg van, aki elfogadhato hangminoseget produkal vele. Egy pelda a Crown, a K1 peldaul kivalo (sajnos hasznaltan se kapni fel milla alatt).

Na jó.

Itt már nem az X-Fi-ról, nem szegény nyugdíjbavonult SA-AX530-asmoról szól, amit anno Sztereo magazin is ajanlott bnelépőszintre, ma is jól megy , köszöni szépen, házibulikhoz jó, - ugyanis én nem "oduban" lakok - hanem arról hogy belepofáztok ide köcsög módon.

Aki nem a témához szól, jobb ha qussol.
Aki nekem akar beszóli, annak meg üzenem, hogy fogja már be a csóróparaszt pofáját, mert lexarom magasról mit és mit nem gondol. Ívelten! Ja és "köcsögduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....

:mad: faxom kivan már a kockafejű hülyegyerekekkel....
AMD Athlon 1,33 GHz, MSI K7T266Pro RAID, 1 GB RAM (2PQI+1Kingston), Maxtor DiamondMax10 250 Gb/16Mb/PATA HDD, VGA Albatron 6600GT 128Mb (AGP), NEC ND-3520A DVD-RW, Audigy 1@4, 3com PCI NIC, IIYAMA VM Pro 452 19'' CRT, 2Mbit/Cable

#1008 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:52

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 20:48

- ugyanis én nem "oduban" lakok

Odú, hosszú ú, ha már ékezettel írsz. És nem lakok, hanem lakom. Nem csak a fizikaórák maradtak ki, úgy látom. :Đ

Természetesen magam döntöm el, hol fórumozok, szerencsére nem a te témádról van szó. A színvonallal sosincs baj, amíg meg nem jelenik néhány ember, akit zavar, de ez nem feltétlenül implikálja azt, hogy őket kell elkergetni.  :up:

Szerkesztette: Emvy 2006. 12. 29. 19:53 -kor

while (!sleep) sheep++;

#1009 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:52

Idézet: Emvy - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 20:43

A cel mindossze a tisztanlatas, es a szakmai szinvonal novelese, nem pedig egy adott termek esztelen magasztalasa. Ugye te is egyetertesz?

Xarok a  színvonalra, eddig nem volt vele baj, míg 1-2 buzi nem kavarta itt a xart, tehetsz egy szívességet, qussolsz, ha nem a témához szolsz.....menj a lófaxba fórumozni ha nem tetszik a témám, kötsög! Mostmár tele a t*köm a fajtátokkal!  :mad:

#1010 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:56

Idézet: Emvy - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 20:52

Odú, hosszú ú, ha már ékezettel írsz. És nem lakok, hanem lakom. Nem csak a fizikaórák maradtak ki, úgy látom. :Đ

Természetesen magam döntöm el, hol fórumozok, szerencsére nem a te témádról van szó. A színvonallal sosincs baj, amíg meg nem jelenik néhány ember, akit zavar, de ez nem feltétlenül implikálja azt, hogy őket kell elkergetni.  :up:

Elmész te valahova, köcsögduda....tudod kivel szórakozz... :offtopic:

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »