Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 14:08
Én ezen már csak röhögni tudok. Azt nem érted, hogy kurvára nem érdekel a szakszöveg, mert nem értek hozzá. 1 dolog érdekel, hogy szól a cucc. És ha berakok pl egy flac system of a downt vagy akármi mást, akkor sokkal jobb hangélményben van részem, ha megy a hátsó két hangszóró is, mintha nem menne. Ennyi. Ezt kéne felfogni.
Azt szerettuk volna mondani, hogy a sokhangszorora gyurmazott sztereo hang joval alacsonyabb objektiv minoseget kepvisel, mintha sztereoban hallgatnad. Ennyi. Az, hogy neked jobb igy, szerintem mindenkinek el kell fogadnia. Mindenki ugy elvez, ahogy tud es ahogy akar.
Es tovabbra is:
- semmi gond az X-Fi-vel
- semmi gond az 5.1-re kevert szteroval
- semmi gond a loudnessel
Az egyetlen, amiert itt megy a hercehurca az az, hogy ez egy szakmai forum, ami arrol szol, hogy tajekoztassuk az idetevedoket. Ha valaki laikus benez ebbe a forumba, es meg szeretne tudni, hogy objektive milyen az X-Fi hangminosege, akkor azt kell latnia, hogy
- kurva jo a DSP
- jo 3D-s effekteket tud a kartya
- a Vistas tamogatas nem idealis
- sima zenehallgatasra teljesen felesleges ezt venni, mert vannak jobbak, olcson
- 3D-s jatekra, mozizasra jo vetel.
Aki ezekkel nem ert egyet, erveljen, kerem.
Szerk.:
Es meg valami:
A hanghuseget nem lehet elerni ugy, ha belemaszatolsz a hangkepbe. Se a 2.0->5.1 keveressel, se Crystallizerrel, se massal. Ezek mind rontanak a hangon. Persze elektronikus zenenel majdnem mindegy, mert ott nincs referencia. Akusztikus zenen viszont _csak_ ronthatsz. Ha javulaskent eled meg, akkor hallgasd igy, de ne javasold masnak, ugyanis a te iteleted hibas, objektive.
Szerkesztette: Emvy 2006. 12. 31. 14:11 -kor

Súgó
A téma zárva.