HWSW Informatikai Kerekasztal: Creative X-Fi - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Creative X-Fi A "Hangkártya"

#1341 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 01. 13. 13:24

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 13:14

Jó a logód, Bráder!  ;)  :up:

A Tied is Tesó ;) a hátterem is :p

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Elsőnek ezt akartam :
Kép

de ha manuálisan méreteztem sem fogadta el a Forum engine , nem tudom miért ;)

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 13. 13:26 -kor

#1342 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 13. 13:36

Na kerem, jelentem, Win "Pista" alatt jol muxik az "uj" beta driver is , Pista alol irok , (nalam Au1-esen, S/PDIF kimenet), bar mi ertelme volt ido-limitesre tenni az elozot?
Ez am a driver support...en orulok hogy van ez is, haver a light-os Au SE-vel azt enekli "pista alatt hang nyista". bar megy neki jo oreg XPs driverekkel.

Gyanus nekem h a fiuk atneveztek par filet, leforditottak megint, irtak 1-2 sor kodot es azt mondtak ez a pista beta cucc.....

Na mindegy de legalabb van hang...meg ha beta is.

Hozza kell fuzzem h en mint Au1 juzer elegedett vagyok, mivel a real-mode DOS driverektol egesz Pistaig minden driver van, es anno meg EAX 4.0 driver is kijott. Linux es hasonlok alatt is megy, sott BeOS alatt is hasznaltam.
AMD Athlon 1,33 GHz, MSI K7T266Pro RAID, 1 GB RAM (2PQI+1Kingston), Maxtor DiamondMax10 250 Gb/16Mb/PATA HDD, VGA Albatron 6600GT 128Mb (AGP), NEC ND-3520A DVD-RW, Audigy 1@4, 3com PCI NIC, IIYAMA VM Pro 452 19'' CRT, 2Mbit/Cable

Proud 3Dfx Voodoo Graphics owner - "Áj láv háromdéefiksz"

PCMCIA Audigy 2 ZS Notebook es Squeezebox v3 juzer

#1343 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 13:41

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 14:04

Elvis ez a kártya nem minket céloz, hanem az "igényes zenehallgatókat"(LOL! No Sallang! :D Hát tessék!...) :Đ

Hat ez az eksztremaudijo megerdemelne a "Lo-Fi" jelzot, de nevezhetjuk csak siman "lo-faxnak" is.  :Đ

No EAX Advanced HD, no fun!  :smoker:
AMD Athlon 1,33 GHz, MSI K7T266Pro RAID, 1 GB RAM (2PQI+1Kingston), Maxtor DiamondMax10 250 Gb/16Mb/PATA HDD, VGA Albatron 6600GT 128Mb (AGP), NEC ND-3520A DVD-RW, Audigy 1@4, 3com PCI NIC, IIYAMA VM Pro 452 19'' CRT, 2Mbit/Cable

Proud 3Dfx Voodoo Graphics owner - "Áj láv háromdéefiksz"

PCMCIA Audigy 2 ZS Notebook es Squeezebox v3 juzer

#1344 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 14:05

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 13:41

Hat ez az eksztremaudijo megerdemelne a "Lo-Fi" jelzot, de nevezhetjuk csak siman "lo-faxnak" is.  :Đ

No EAX Advanced HD, no fun!  :smoker:

Jó  kártya az az (X)-Lo-Fi Xtreme Audio!!! ;)
Még a végén belegyalogolsz az igényes zenehallgatók lelkivilágába! :nevet2:
Nem látod hogy van rá igény!!! "CSAK SEMMI SALLANG"!! :Đ

Szerkesztette: Lacee78 2007. 01. 13. 14:07 -kor

Kép

#1345 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 01. 13. 14:07

azért erről egy hangkártya onnantól hangkártya, h eax-t támogat az utolsó cserkész egy párbeszéde jut eszembe:
- Csak ezt a zenét játsszák itt? Utálom.  Ez megdrágítja.
- Mit várt?
- A négy Freshment. Pat Boone-t.
- Ki maga, a faterom?
- Az vagyok. Végy fel valami göncöt!
- Jópofa. Álljon csak ki, maga is azt üvöltené: "Funky zenét nekem, fehér fiú! "
- Az biztos, hogy üvöltenék.

Szerkesztette: avman 2007. 01. 13. 14:10 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1346 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 14:10

Na erről beszéltem! :D
Kép

#1347 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 10:41

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 11:15

Humoros. :smoker:
Én csak 1-2 kissebb problémával  találkoztam Creative-os pályafutásom során, ezek leginkább az említésre sem méltó dolgok. Btw. legtöbbször a User a sarkallatos pont  :D .

Humorosnak tényleg humoros dolog. Csak éppen nemtudom mi? Az hogy a ct addigra sem volt képes zökkenőmentesen, problémák nélkül csinálni PCI 2.1-2.2-es kártyát mire lefutott szám lett a foglalat.. vagy pedig a hiányos ismereteid.
Namost tényeken azért nem kellene vitatkozni. Pár évet lehúztam a számítógépes businessben, szóval nem EGY darab átlag gép, vagy még haveri kör tapasztalatából indulok ki.
Ez az egyik.
Namost ha visszakeresel, esetleg emlékszel a pár hónapnál régebbi dolgokra, akkor találkozhatsz pár problémával, ami a creative sara. Node mindegy.
Nem mondom, hogy a VIA szent.. mert nekik is van pár köbméter saruk, de valahogy ilyen téren passzolnak az elképzeléseik a CT-vel.
-ElvisTheKing: A DSP a Creative EMU8000-nél kezdődik (anno AWE32)- LOL
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#1348 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 10:46

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 12:03

Mondjuk a DSP latszik rajta -merjuk annak nevezni-, biztos a tokozas lett "trendibb". Csupasz RAM chipekre emlekeztet kis muanyaggal "lelakkozva".

Elvileg ezen pont tiltva vannak a DSP funkciók, de végül is mindegy. Amúgy meg menne a kukába, így meg a selejtet is ellehet adni jópénzért. Vevő is azt hiszi jól járt, CT meg jól járt :)
Annak a tokozásnak pedig BGA-nak híjják. (Ball Grid Array) és igen.. ma a memória chippeknél is ezt a tokozást alkalmazzák.
Bár konkrétan nem tudok számokat mondani,és persze "szerelése" komolyabb technikát kíván, de az ár a döntő, nem a trendiség. :) Bár ha azt vesszük ez is trend.

Szerkesztette: nutria 2007. 01. 15. 10:47 -kor

-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#1349 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 16:26

Idézet: nutria - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 10:41

Humorosnak tényleg humoros dolog. Csak éppen nemtudom mi?

vagy pedig a hiányos ismereteid.

Namost tényeken azért nem kellene vitatkozni.

1.A humoros  az okoskodó lejárató szöveged. :Đ

2.Biztosan... Hozzádképest biztosan.(tudod: 1 teszt a "némber van" a "többi szart se ér" meg társaik..... ):D

3. Az ügyben(recsegő hangok) ez volt a hivatalos álláspont. Továbbá,a saját tapasztalataim nekem tények.
;)
Kép

#1350 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 16:36

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 16:26

1.A humoros  az okoskodó lejárató szöveged. :Đ

Szerintem értelmezési problémáiddal nem hozzám kellene fordulnod.

Idézet

2.Biztosan... Hozzádképest biztosan.

Ebben úgy gondolom egyetértünk.  :up:

Idézet

(tudod: 1 teszt a "némber van" a "többi szart se ér" meg társaik..... ):D

Te figy, nemtom mennyit jártál oktatási intézménybe és mennyit tanultál mérési eljárásokról.. de olyan tesztekkel jönni, hogy ikszfi 5, alc 650 meg 4 gumibogyót ér.. ez minden csak nem tetszt.
Vagy 1-1 érték, amiről semmi komoly információ sincs, mit, hol, ki, hogy és hogyan.
Nem mondom, hogy minden egyes tesztet olyan emberek végezzék, hogy minimum PHD tudományos fokozattal rendelkezzenek, szinte tökéletes süketszobában, profi mérőberendezésekkel.. de azért nem is átlag pc usert kellene odaállítani mindenféle műszaki ismeretek nélkül.
Rightmarknál meg multkor feltűnt egy pár érdekes dolog is, de ezt még megakarom jobban vizsgálni.

Idézet

Továbbá,a saját tapasztalataim nekem tények.
;)

Tehát akkor kijelenthetjük, hogyszerinted, mivel neked az eddigi néhány alkatrészed tökéletesen működött CT kártyákkal (_A_ tapasztalat) (megjegyezném, nálam is hozták amit "tudnak") az összes többi ember, akiknek nem ment egy hozzá nem értő dilettáns és probléma velük van?
Vagy miféle következtetést akarsz levonni a tapasztalataidból? Ezt igazán kifejthetnéd nekem és a fórumtársaknak, mert nem igazán értem.

Szerkesztette: nutria 2007. 01. 15. 16:44 -kor

#1351 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 17:06

Idézet: nutria - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 16:36

de olyan tesztekkel jönni, hogy ikszfi 5, alc 650 meg 4 gumibogyót ér.. ez minden csak nem tetszt.
Vagy 1-1 érték, amiről semmi komoly információ sincs, mit, hol, ki, hogy és hogyan.
Nem mondom, hogy minden egyes tesztet olyan emberek végezzék, hogy minimum PHD tudományos fokozattal rendelkezzenek, szinte tökéletes süketszobában, profi mérőberendezésekkel.. de azért nem is átlag pc usert kellene odaállítani mindenféle műszaki ismeretek nélkül.

Te meg vak vagy csillagom mert nagyon soknál ott volt a rightmark érték, de ha nem volt ott, akkor is alátámasztotta a valós(értsd: grafikonos tesztek által mért adatokat) Tudod: ilyen a szemléltetés! :D (mert valakinak fingja sincs a grafikonokról) Google-ozz utána nyugodtan 20 tesztből 19 egybevág!

Egy ilyen "remekbeszabott", egészséges magabiztossággal rendelkező, nemes és intelligens, teremtés koronájával, mely nem ismeri el CSAK a maga igazát, se időm, se kedvem hosszan tartó vitákat tartani... én részemről elmondtam amit ezzel kapcsolatban szükségesnek tartottam, aki nem hiszi az meg "guglizzon" utána! :smoker:

Szerkesztette: Lacee78 2007. 01. 15. 17:06 -kor

Kép

#1352 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 17:19

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 17:06

...

Azért enyhénszólva téves úton jársz. De végülis xfi avatart látva mit is várnánk a mai világban. Pl multnapokban képzeld talán a hdtv topikban már lg fanatikusokról is volt szó. Döbbenet. Mik vannak. Még végén kiderül, hogy SAL fanatikusok is vannak, csak mert nekik az van. :D
Nomeg egyrészt nem tekintelek vitapartnernak, hiszen láthatóan lövésed sincs a témával kapcsolatban. Másrészt válaszolni illene.

Namost hogy a tesztek egybevágnak. Kedves laci, 1-2dB eltérés finoman kifejezve sem egybevágás. Tudod ez NEM lineáris mennyiség. +/- pár dB eltérés a mérési eredményekben óriási különbség. Persze a consumer társadalomnak fogjuk rá, hogy megfelel.
Úgyhogy tessék végignézni azokat a teszteket, grafikonokat.
Az általam linkelt tesztet meg tőlem lehúzhatod. Különösebben nem érdekel.
Az sem egy nagy wasistdas.. de hogy "tesztek" átlagjának írója még mérési jegyzőkönyvet sem közelített meg 100 mérföldes távolságban és lila gőze sincs a mérési eljárásokról ez egyértelmű.
Node mindegy.
Én válaszoltam, remélem ez a hozzászólás téged is inkábbösztönözni fog ezentúl a válaszadásra, mint a csúsztatásra. Megköszönném.

Szerkesztette: nutria 2007. 01. 15. 17:20 -kor

#1353 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 17:41

:D
Kép

#1354 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 17:45

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 17:41

:D

Ha legalább azt írod, hogy abbahagytad, akkor ne csinálj hülyét magadból.  ;)

#1355 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 17:46

Kép

#1356 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 16. 06:24

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 17:06

Te meg vak vagy csillagom mert nagyon soknál ott volt a rightmark érték, de ha nem volt ott, akkor is alátámasztotta a valós(értsd: grafikonos tesztek által mért adatokat) Tudod: ilyen a szemléltetés! :D (mert valakinak fingja sincs a grafikonokról) Google-ozz utána nyugodtan 20 tesztből 19 egybevág!

Egy ilyen "remekbeszabott", egészséges magabiztossággal rendelkező, nemes és intelligens, teremtés koronájával, mely nem ismeri el CSAK a maga igazát, se időm, se kedvem hosszan tartó vitákat tartani... én részemről elmondtam amit ezzel kapcsolatban szükségesnek tartottam, aki nem hiszi az meg "guglizzon" utána! :smoker:

Remélem, hogy be is fejezted.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1357 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 16. 06:32

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 12:03

Mondjuk a DSP latszik rajta -merjuk annak nevezni-, biztos a tokozas lett "trendibb". Csupasz RAM chipekre emlekeztet kis muanyaggal "lelakkozva".

A BGA tok gyártása jelentősen olcsóbb, mivel egy IC árából eleve a tokozás és a kivezetések veszik ki a legnagyobb részt. A BGA nem rendelkezik lábakkal, ez már egy óriási előrelépés és kisebb felület is elegendő az érintkezők elhelyezésére, ezzel lehet a tok méretét csökkenteni. Tehát az egész lényege a költséghatékonyság (a környezetvédelem nem, az csak hamuka).
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1358 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 09:52

Idézet: didyman - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 6:24

Remélem, hogy be is fejezted.

.....

Szerkesztette: Lacee78 2007. 01. 16. 09:56 -kor

Kép

#1359 Felhasználó inaktív   Eternal 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 22. 10:41

Sziasztok,

Biztos 100x szerepelt mar ez a kerdes, de nincs idom visszolvasni a forumot, mert eleg hosszu.
Jelenleg egy Audigy 2 ZS-t hasznalok rakotve egy hi-fi sztereo erositore allo hangfalakkal. Erdemes ezt lecserelni egy X-Fi Extreme Music-ra? Erezheto minosegbeli kulonbseg zenehallgatasnal? Elsosorban erre hasznalom meg neha filmek. Analog modon van osszekotve a sztereo kimeneten.
ABIT NF7-S | AMD Athlon XP 2500+ | Glacialtech Igloo 2510 | Samsung 1024MB 400Mhz DDR SDRAM | Galaxy 7300GT 128MB | Samsung 250GB | Pioneer 110D DVD-RW | Samsung 931BF 19" | Zalman 300W | Logitech MX700 | Genius KB-06X | SB Audigy 2 ZS

#1360 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 20:08

Serial No-t hol találok az ikszfimhez?

Csak a HW-en vagy windows-ba is megtudom nézni valamerre? Épp regisztrálni szeretném az XtremeMusic-om.
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.