Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 16:26
1.A humoros az okoskodó lejárató szöveged. :Đ
Szerintem értelmezési problémáiddal nem hozzám kellene fordulnod.
Idézet
2.Biztosan... Hozzádképest biztosan.
Ebben úgy gondolom egyetértünk.
Idézet
(tudod: 1 teszt a "némber van" a "többi szart se ér" meg társaik..... )

Te figy, nemtom mennyit jártál oktatási intézménybe és mennyit tanultál mérési eljárásokról.. de olyan tesztekkel jönni, hogy ikszfi 5, alc 650 meg 4 gumibogyót ér.. ez minden csak nem tetszt.
Vagy 1-1 érték, amiről semmi komoly információ sincs, mit, hol, ki, hogy és hogyan.
Nem mondom, hogy minden egyes tesztet olyan emberek végezzék, hogy minimum PHD tudományos fokozattal rendelkezzenek, szinte tökéletes süketszobában, profi mérőberendezésekkel.. de azért nem is átlag pc usert kellene odaállítani mindenféle műszaki ismeretek nélkül.
Rightmarknál meg multkor feltűnt egy pár érdekes dolog is, de ezt még megakarom jobban vizsgálni.
Idézet
Továbbá,a saját tapasztalataim nekem tények.

Tehát akkor kijelenthetjük, hogyszerinted, mivel neked az eddigi néhány alkatrészed tökéletesen működött CT kártyákkal (_
A_ tapasztalat) (megjegyezném, nálam is hozták amit "tudnak") az összes többi ember, akiknek nem ment egy hozzá nem értő dilettáns és probléma velük van?
Vagy miféle következtetést akarsz levonni a tapasztalataidból? Ezt igazán kifejthetnéd nekem és a fórumtársaknak, mert nem igazán értem.
Szerkesztette: nutria 2007. 01. 15. 16:44 -kor