HWSW Informatikai Kerekasztal: Creative X-Fi - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Creative X-Fi A "Hangkártya"

#1581 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:30

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 15:15

de egyébként senki nem állt még elő ilyen esettel rajta kívül(itt a fórumon), és hivatalos tesztekben sem mértek hasonlót.

Erről kérhetnék forrást? Hol van leírva ez tényszerűen, hogy SOHA senki. Nem is gondoltam, hogy személyesen ismered az összes X-fi termék tulajdonost pont Sutyin kívül, meg az összes tesztoldalt. Kérlek egy linket plíz.
Ez így erős kamunak hangzik, más következtetést nem tudok belőle levonni.

Idézet

A különbség 2őnk közt hogy én bármikor tudom bizonyítani az állításainak helytelenségét , ő pedig nem(természetesen a régebben "elhangzott" vita állításaira gondolok).

Bizonyísd. Kérlek.
Daedalus is the Internet

#1582 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:39

Idézet: Daedalus - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 15:30

Erről kérhetnék forrást? Hol van leírva ez tényszerűen, hogy SOHA senki. Nem is gondoltam, hogy személyesen ismered az összes X-fi termék tulajdonost pont Sutyin kívül, meg az összes tesztoldalt. Kérlek egy linket plíz.
Ez így erős kamunak hangzik, más következtetést nem tudok belőle levonni.

Bizonyísd. Kérlek.

Nem azt mondtam hogy : SOHA SENKI; hanem azt hogy: "senki nem állt még elő ilyen esettel rajta kívül(itt a fórumon)".

Elég ha visszaolvasol a fórumban. Talán Goodspeed linkelt képei még megvannak( mivel az általam linkelteket törölte a nem túl neves tárhely), de ha nem hiszed csinálok új tesztet.

Látom azért te is balkáni vagy....Érdekesen értelmezel...hol írtam én olyat hogy ismerek minden X-fi tulajt??!! :omg:

Szerkesztette: Lacee78 2007. 03. 05. 15:41 -kor

Kép

#1583 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:40

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 15:15

Phobos, minden tiszteletem a tiéd a kimértségedért.
Persze előfordulhatnak egyedi esetek, de számos oka lehet, mind a szoftverkörnyezetben, mind a hardveresben. Ugye erre való az FAQ.

Köszönöm, de szerintem ez az alap a fórumozásban. Nem akarok megtéríteni senkit, nincs érdekeltségem a konkurrenciában sem. De én is keresek hangkártyát és ezért olvasom a témákat, hogy képbe kerüljek. Kicsit sokat írtam, de talán adtam egy kis másféle szemléletet, hogy mi lehet az oka a jelen állapotnak.

Mivel érdemben nem igazán tudok hozzátenni, ezért nem nagyon írok többet. Viszont majd csendben szorítok Nektek, hogy legyen végre driver és tudjatok térhanggal játszani az új rendszer alatt is.

És ne feledjük, hogy viva la musica!
Üdv!

:up:  &  :respect:
.
.
.

#1584 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:40

Ja és még valami Lacee78, nemtudom észrevetted-e, de a pc felhasználók körében létezik egy olyan jelenség, hogy miután megvették az emberek összekuporgatott pénzükön az áhított hw-t, az lesz a világ legjobbja/sérhetetlenje/tökéletessége.
Én úgy gondolom veled is hasonló történt, elég durván elvesztél az eax ködben, már megbocsájts.
Daedalus is the Internet

#1585 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:43

Idézet: Daedalus - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 15:40

Ja és még valami Lacee78, nemtudom észrevetted-e, de a pc felhasználók körében létezik egy olyan jelenség, hogy miután megvették az emberek összekuporgatott pénzükön az áhított hw-t, az lesz a világ legjobbja/sérhetetlenje/tökéletessége.
Én úgy gondolom veled is hasonló történt, elég durván elvesztél az eax ködben, már megbocsájts.

:rolleyes:  :Đ  :Đ  :Đ

Na csak a TE kedvedért csinlok pár tesztet ÚJRA!

Szerkesztette: Lacee78 2007. 03. 05. 15:46 -kor

Kép

#1586 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:45

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 15:39

Nem azt mondtam hogy : SOHA SENKI; hanem azt hogy: "senki nem állt még elő ilyen esettel rajta kívül(itt a fórumon)".

"Senki"

Ha ezt a szót használod, akkor most az adott pillanatra kell érteni?
Vagy mégis hogyan?

"senki nem állt még elő ilyen esettel rajta kívül(itt a fórumon)".

Ez számomra azt jelenti, hogy senkivel sem történt még ilyen ebben a fórumban, te hogy értelmeznéd?

Idézet

Látom azért te is balkáni vagy....Érdekesen értelmezel...hol írtam én olyat hogy ismerek minden X-fi tulajt??!!

Pedig nagyon úgy tűnik te beszélsz össze-vissza.

Szerkesztette: Daedalus 2007. 03. 05. 15:48 -kor

Daedalus is the Internet

#1587 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:47

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 15:43

:rolleyes:  :Đ  :Đ  :Đ

Na csak a TE kedvedért csinlok pár tesztet ÚJRA!

Á, értem.
Szóval a te tesztjeid, az etalont képviselik.
Ebből következtetünk arra, hogy soha semmilyen tesztoldal nem mért mást és hogy csakis az álltalad ismert dolgokat tapasztalták.
Értem már, ne fáradj vele mester, hiszek neked  :Đ
Daedalus is the Internet

#1588 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:48

Idézet: Daedalus - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 15:45

"Senki"

Ha ezt a szót használod, akkor most az adott pillanatra kell érteni?
Vagy mégis hogyan?

"senki nem állt még elő ilyen esettel rajta kívül(itt a fórumon)".

Ez számomra azt jelenti, hogy senkivel sem történt még ilyen ebben az univerzumban, te hogy értelmeznéd?

Pedig nagyon úgy tűnik te beszélsz össze-vissza.

:rolleyes: Megéred a pénzed!

Én úgy értelmezem:"senki nem állt még elő ilyen esettel rajta kívül(itt a fórumon)"..világos nem?!

Az univerzumos hülyeség az a TE agyszüleményed, már megbocsáss... :D
Kép

#1589 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:50

Ne harapjátok már el egymás torkát. :D

Egynek örülök, hogy úgy néz ki, hogy X-Fi mellé talán felkötötték a support bugyit.

Na mindenkinek Love & Peace, igyatok inkább egy sört, ahogy én is teszem. :beer:
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1590 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:51

Idézet: Daedalus - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 15:47

Á, értem.
Szóval a te tesztjeid, az etalont képviselik.
Ebből következtetünk arra, hogy soha semmilyen tesztoldal nem mért mást és hogy csakis az álltalad ismert dolgokat tapasztalták.
Értem már, ne fáradj vele mester, hiszek neked  :Đ

LOL! Nem te kérted a "bizonyítást"??! Hát akkor mivel bizonyítsak, integrált hangkártyával a szomszédotok gépében??!  :bolond:
Kép

#1591 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:51

Ha megnézed, mielött ideírtad volna már szerkesztettem, szóval erről lekéstél, de okíts minket mester.
Meghajolunk a tudásod elött.
Tudjuk, te az összes 46206 HWSW tagot ismered, főként a creative tulajokat és biztosra veszed, hogy SOHA nem volt gondjuk. Látnoki képességekkel rendelkezel mester.  :respect:
Daedalus is the Internet

#1592 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:53

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 15:51

LOL! Nem te kérted a "bizonyítást"??! Hát akkor mivel bizonyítsak, integrált hangkártyával a szomszédotok gépében??!  :bolond:

Én bizonyítást kértem, nem pedig azt, hogy csinálsz egy tesztet a gépeden.
Nemtom ezen mi olyan nehéz. Tudod aztmondtad, soha nem fordult még elő a fórumon. Erre kérnék. (és persze a külföldi tesztoldalakról is a teljesség kedvéért.  :Đ )
De ha nem érted mester, akkor szótagolva is leírhatom, sőt kedvedért az értelmező kéziszótárral is kommentezem az elhangzott szavakat.  :respect:
Az a lényeg, hogy a HWSW-n soha senkinek nem volt még problémája mester. Taníts meg minket. Lottószámokat nemtudod?  :Đ

Szerkesztette: Daedalus 2007. 03. 05. 15:58 -kor

Daedalus is the Internet

#1593 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 16:12

Idézet: Daedalus - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 15:53

Én bizonyítást kértem, nem pedig azt, hogy csinálsz egy tesztet a gépeden.
Nemtom ezen mi olyan nehéz. Tudod aztmondtad, soha nem fordult még elő a fórumon. Erre kérnék. (és persze a külföldi tesztoldalakról is a teljesség kedvéért.  :Đ )

Bevetted ma a gyógyszered? Ha nem tudod mi volt a vita tárgya anno mit fröcsögsz itt?! OLVASS VISSZA! Kb. 53 oldal. Aztán mikor felhomályosultál, majd megérted!
Kép

#1594 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 16:14

Idézet: Daedalus - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 15:51

Ha megnézed, mielött ideírtad volna már szerkesztettem, szóval erről lekéstél, de okíts minket mester.

Biztos nagyon fáj hogy látják az eredeti vergődésed... :D
Kép

#1595 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 16:33

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 16:14

Biztos nagyon fáj hogy látják az eredeti vergődésed... :D

Oké! Várom, szerintem mások is, a hiteles forrásodat arra, hogy a 46206 HWSW tag 1 ember kivételével nem szembesült problémával az X-fi kártyával.
Továbbá ugye az ÖSSZES hardware oldalról hiteles forrást, miszerint nem volt probléma egyetlenegy xfi kártyával sem.
Mester, miután ezekre válaszolsz, megkérnélek mondd a jövőheti lottószámokat is. Igérem felezünk. :)

Az, hogy látják a hozzászólásomat semmit sem jelent. Elismerem azt írtam és tévedtem, melyet kijavítottam.
Tudod ez a különbség köztünk. Míg én kijavítom és elismerem tévedéseimet, te erősen ragaszkodsz a fantazmagóriádhoz, ami teljességgel alaptalan.
Kérlek te is olvass vissza, és hogy ne gondoljunk téged egy hazugságokat írkáló embernek bizonyítsad tényekkel, hiteles forrásokkal az álltalad leírtakat.
Megköszönném.

Szerkesztette: Daedalus 2007. 03. 05. 16:36 -kor

Daedalus is the Internet

#1596 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 17:00

Idézet: Daedalus - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 16:33

Oké! Várom, szerintem másik is, a hiteles forrásodat arra, hogy a 46206 HWSW tag 1 ember kivételével nem szembesült problémával az X-fi kártyával.
Továbbá ugye az ÖSSZES hardware oldalról hiteles forrást, miszerint nem volt probléma egyetlenegy xfi kártyával sem.

Na jó, látom tényleg nem érted. :eek:  :omg: Mert amit te itt értelmezés címszó alatt összehordasz az lassan a botrányos belemagyarázást, és elferdítést súrolja!

Sutyinak volt 1 állítása(már sajnálom mindig felemlegetni, sry érte, mindezt azért mert egyesek lusták visszaolvasni) :

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...dpost&p=4505083

A fentieket olvasva ÉN konkrétan ERRE a problémára gondoltam, és NEM a teljes problémamentességre. Remélem így már sikeresen értelmezel kedves Dajdalosz. :rolleyes:

A fórumban(már az összes tagja) rendszerint ide szokták írni az X-fi -vel kacsolatos kommentjeiket, problémáikat, kérdéseiket, r-go feltételezhetően itt fellelhető a fórumot látogató személyek ÖSSZES problémája.

Az összes hardver oldalra meg van 1 csodaszer: úgy hívják google! Használd!
Kép

#1597 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 17:16

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 17:00

A fentieket olvasva ÉN konkrétan ERRE a problémára gondoltam, és NEM a teljes problémamentességre.

Az egész fórum problémamentességéről írtál. Ne csúsztass.

Segítek, leírom amit írtál:
Idézet (Lacee78 @ 2007. márc. 5., hétfő - 15:15)

Idézet

de egyébként senki nem állt még elő ilyen esettel rajta kívül(itt a fórumon), és hivatalos tesztekben sem mértek hasonlót.

Idézet

A fórumban(már az összes tagja) rendszerint ide szokták írni az X-fi -vel kacsolatos kommentjeiket, problémáikat, kérdéseiket, r-go feltételezhetően itt fellelhető a fórumot látogató személyek ÖSSZES problémája.

Nekem is van creative kártyám mégsem írtam soha a topikjába. Ehhez mit szólsz?
A saját tapasztalataid tudod nem a világ. Ráadásul még itt is a rendszerint/feltételezhetően szót használod, ami megint érdekes, mivel te tényként kezeled a problémamentességet.

Idézet

Az összes hardver oldalra meg van 1 csodaszer: úgy hívják google! Használd!

Figy, azt világosan látja mindenki, hogy te írtad, én megkértelek. A használat rád vár.
Légyszi ne maradjon ki egy sem. Előre is köszi.

Szerkesztette: Daedalus 2007. 03. 05. 17:18 -kor

Daedalus is the Internet

#1598 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 17:20

Még valami.. igaz nem ismerem a görög nyelvet, de a daedalust még sosem hallottam dajdalosznak.
Daedalus is the Internet

#1599 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 17:25

Idézet: Daedalus - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 17:16

Az egész fórum problémamentességéről írtál. Ne csúsztass.

Akkor linkeld be azt a kommentet hogy erre vonatkoztattam! LINKELD BE!
Ha visszaolvasol világosan látszik MIRE ÍRTAM ezt! Olvasd el a linket. A hozzászólásom erre vonatkozik , nem másra!

A CPU -terheltségről csináltunk teszteket, jópár fórumtársal karöltve, az újrázás erre vonatkozott részemről, de neked aztán lehet magyarázni.... :omg:

Arra a tényre hogy nem tudsz értelmezni, illetve belemagyarázol  a kommentjeimbe olyan dolgokat, ami nem került leírásra az én "tollamból", nem is fogok válaszolni, mert az a TE agymenésed hordaléka. Remélem világos voltam.

Szerkesztette: Lacee78 2007. 03. 05. 17:34 -kor

Kép

#1600 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 17:34

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 17:25

Akkor linkeld be azt a kommentet hogy erre vonatkoztattam! LINKELD BE!
Ha visszaolvasol világosan látszik MIRE ÍRTAM ezt! Olvasd el a linket. A hozzászólásom erre vonatkozik , nem másra!
Arra a tényre hogy nem tudsz értelmezni, illetve belemagyarázol  a kommentjeimbe olyan dolgokat, ami nem került leírásra az én "tollamból", nem is fogok válaszolni, mert az a TE agymenésed hordaléka. Remélem világos voltam.

Felette egyel idéztem be, 1 oldalt visszamész és megtalálod.
Minek kellene link?
A hozzászólásodat pedig kiterjesztetted az egész fórumra, ne akard már újramagyarázni.
A fórumról beszéltél, elöbb írtad, hogy rendszerint/feltételezhetően így zajlik a fórumon. Miért akarod most újramagyarázni, hogy mégsem ez történt, mikor pár hozzászólással feljebb ezen okoskodtál?

A te tolladból az jött le, hogy a több, mint 45000 HWSW tagból csak 1 emberen kívül soha nem volt xfi kártyával problémája, ezt nem lehet félremagyarázni.
Persze ha akarod ezt is megcáfolhatom, 1-2 hónappal korábban voltak problémázó emberek, de végülis mindegy.
Linket az előző oldalról meg akkor kapsz, miután forrást hozol arra, hogy a tesztoldalak közül egynek sem volt problémája. :) Rendicsek, csak sorjában.

Szerkesztette: Daedalus 2007. 03. 05. 17:35 -kor

Daedalus is the Internet

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »