HWSW Informatikai Kerekasztal: Creative X-Fi - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Creative X-Fi A "Hangkártya"

#391 Felhasználó inaktív   gyerecske 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 14. 11:59

Ez hihetetlen!!!
Engem úgy szivat ez a kártya, ahogyan csak tud!
Újratelepítetem az egészet és most meg a center meg a sub nem szól, már a teszt alatt sem(Illetve mintha a víz alól szólna tompán. Eddig pedig nem csinált ilyet.:-(Ez már hihetetlen komolyan mondom.Kezdem nagyon utálni a creative-ot!!!

#392 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 14. 12:01

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 16:10

ITT olvashato a kortortenet, de mint lathatod nagyon ugy tunik, hogy suketelt a srac, aztan eltunt, elfelejtett visszairni, de azert ha megtallod az osszes beallitast amit irt, kiprobalhatod natha, habar sztem FAKE!

Köszi a választ. Csak villogott a gyerek :( ! Akkor marad a remény, hogy valaki ír majd egy tweak-elt drivert,mint anno az A2>A4 re feljavító volt vala.Álmodok egy reményhalról!! :)
Kép

#393 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 12:35

Idézet: gyerecske - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 12:59

Ez hihetetlen!!!
Újratelepítetem az egészet és most meg a center meg a sub nem szól, már a teszt alatt sem(Illetve mintha a víz alól szólna tompán. Eddig pedig nem csinált ilyet.:-(Ez már hihetetlen komolyan mondom.Kezdem nagyon utálni a creative-ot!!!

Masik slot?

#394 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 12:36

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 13:01

Köszi a választ. Csak villogott a gyerek :( ! Akkor marad a remény, hogy valaki ír majd egy tweak-elt drivert,mint anno az A2>A4 re feljavító volt vala.Álmodok egy reményhalról!! :)

Nincs mit!

#395 Felhasználó inaktív   krisz123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 08:58

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 12:01

Hello !

Hol lehet megtalálni ezt az A2-ről A4-re javító drivert?
Én még várok az X-FI beszerzéssel, sok gondom volt elözőleg az audigy plat.-al, majd a mostani audigy2ZS platinummal.
Megfogadtam, csak akkor veszek újra creative terméket, ha normális drivert normális körülmények között gyorsan könnyen mindenféle kompatibilitási gond nélkül fel tudok tenni.
Az aud.2 plat. például összekapott a bluetooth-al, amire majdnem egy évig kellett várni a javítással, majd a hyperthreading inkompatibilitás detto.

Szal mindegy, nagyon örülnék ,ha valaki megosztaná velem, hogy  milyen módon lehet rávarázsolni az a4 szoftvert az a2-re.

#396 Felhasználó inaktív   st_viktor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 23:28

Idézet: gyerecske - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 12:59

Ez hihetetlen!!!

Szerintem rá kéne eresztened egy Driver Cleaner pro-t. Nekem Extreme Music-om van és nálam is gondok voltak, amíg el nem távolítottam az előző hangkártyám (Audigy ) driverét. :think:

Szerkesztette: st_viktor 2006. 01. 19. 23:32 -kor

#397 Felhasználó inaktív   st_viktor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 23:30

Idézet: krisz123 - Dátum: 2006. jan. 15., vasárnap - 9:58

Hello !

Hol lehet megtalálni ezt az A2-ről A4-re javító drivert?
Én még várok az X-FI beszerzéssel, sok gondom volt elözőleg az audigy plat.-al, majd a mostani audigy2ZS platinummal.
Megfogadtam, csak akkor veszek újra creative terméket, ha normális drivert normális körülmények között gyorsan könnyen mindenféle kompatibilitási gond nélkül fel tudok tenni.
Az aud.2 plat. például összekapott a bluetooth-al, amire majdnem egy évig kellett várni a javítással, majd a hyperthreading inkompatibilitás detto.

Szal mindegy, nagyon örülnék ,ha valaki megosztaná velem, hogy  milyen módon lehet rávarázsolni az a4 szoftvert az a2-re.

Itt találsz leírást:
http://www.driverhea...ead.php?t=75905

#398 Felhasználó inaktív   gyerecske 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 07:09

Idézet: st_viktor - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 23:28

Szerintem rá kéne eresztened egy Driver Cleaner pro-t. Nekem Extreme Music-om van és nálam is gondok voltak, amíg el nem távolítottam az előző hangkártyám (Audigy ) driverét. :think:

Köszi, de szűz windowsra tettem fel, nyoma sem lehetett előző drivernek!

#399 Felhasználó inaktív   Pela 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 14:08

Sziasztok!

szeretnék segítséget kérni.
Van nekem egy XFI platinumom...és egy yahama PSR-340 szintim.
szeretném a kettőt összekötni, van kábelem, megdugtam mindent a helyére, de sajna nem tudok rájönni, hogy mit és hol kell bekapcsolnom...már sokmindent végignéztem de nem megy :(

előre is köszönöm a segítséget.
Asus a7v600, 512 DDR, Amd 2500+, 80Gb, ATi 9200 128Mb, Asus DVD, Asus 52x24x52, X-FI Platinum

#400 Felhasználó inaktív   reaper4 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 19:36

Idézet: gyerecske - Dátum: 2006. jan. 20., péntek - 7:09

Köszi, de szűz windowsra tettem fel, nyoma sem lehetett előző drivernek!

nah. ugyanez a probléma volt nálam is. egész nap sz@ptam mire rájöttem, h ha fent van a logitech quickcam software akkor van ez. uninstallal se lett jó, csak rendszervisszaállítással. nekem már nem az első ilyen gondom a logitech szoftverekkel sajna. volt amikor 2 logitech termék akadt össze :p

#401 Felhasználó inaktív   Nigel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 17:19

Hogy lesüllyedt a "Hangkártya" topikja. Ennyire elégedettek vagytok vele, vagy a Creative drivereitől mindannyian mély depresszióba zuhantatok? :]

CEBIT2006: A Creative dolgozik a PCI-Express csatolójú X-Fi modellen és várhatóan év vége felé fogja piacra dobni.
"There's a statistical theory that if you gave a million monkeys typewriters and set them to work, they'd eventually come up with the complete works of Shakespeare. Thanks to the Internet, we now know this isn't true." Ian Hart

#402 Felhasználó inaktív   lepmah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 18:02

Idézet: Nigel - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 16:19

Hogy lesüllyedt a "Hangkártya" topikja. Ennyire elégedettek vagytok vele, vagy a Creative drivereitől mindannyian mély depresszióba zuhantatok? :]

CEBIT2006: A Creative dolgozik a PCI-Express csatolójú X-Fi modellen és várhatóan év vége felé fogja piacra dobni.

A kártya jó, csak hát a driver és a programok nem sikerültek túl jóra, de már igérik a frissítést március végére, vagy április elejére. Az évszámot nem árulták el. :)

#403 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 08:59

Nalam az audioDVD lejatszason kivul muxik szepen (fent emlitett esetnel kekhalalozik...)

#404 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 09:43

Idézet: Nigel - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 18:19

A creative sajnos a driver-szoftver fronton mintha egy göthös kígyó lenne. Újkorában gyenge még, mert nem evett, amikor öreg meg nem mozog, mert túl sokat evett :)

#405 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 17:12

Idézet: Nigel - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 18:19

Annyira jó a kari, hogy nincs is mit fikázni róla.Elismeri a szakma, az audiofilek elégedettek, a zenészek elégedettek,és én is elégedett vagyok. Jó a cucc. :D (tényleg az)
Kép

#406 Felhasználó inaktív   Boris the Blade 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:59

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 17:12

Annyira jó a kari, hogy nincs is mit fikázni róla.Elismeri a szakma, az audiofilek elégedettek, a zenészek elégedettek,és én is elégedett vagyok. Jó a cucc. :D (tényleg az)

Mély megrendüléssel :respect2: válok meg az Audigy2 karimtól. Én is belépek jövő héten a klubba egy Xtreme Musiccal :D  Remélem hasonlókat fogok tapasztalni :)

Szerkesztette: Boris the Blade 2006. 05. 05. 20:04 -kor

Zepi zsepi kincset ér, világ taknya belefér

#407 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:03

Majd számolj be, hogy a driverek hogy érzik magukat :think:

Gondolkodom egyen, a live-omat csak le kéne majdan cserélni... de ha lesz pciex-es, lehet, megvárom, hátha a pci-t is eltüntetik hamarosan, aztán úgy járok a szép új x-fimmel, mint anno a gussal :omg:
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#408 Felhasználó inaktív   Boris the Blade 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:14

Idézet: alvaro - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 20:03

Majd számolj be, hogy a driverek hogy érzik magukat :think:

Gondolkodom egyen, a live-omat csak le kéne majdan cserélni... de ha lesz pciex-es, lehet, megvárom, hátha a pci-t is eltüntetik hamarosan, aztán úgy járok a szép új x-fimmel, mint anno a gussal :omg:

Oks megnézem, remélem nem lesz az X-FI driverrel semmi geb@sz. ASUS K8N-be megy a kari majd. Erről az alaplapról még nem hallottam, hogy nem szeretnék egymást, de ki tudja még? :) Ahogy néztem, egy szál driver van fent a Creative driver supporton az Xtreme Musicnak.

Remélem, marad még egy jó darabig minimum egy PCI csati az alaplapokon, mert ezt az X-Fi-t vagy 3-4 évig nem szándékszom cserélni, mint az Audigy2-őm:)

Szerkesztette: Boris the Blade 2006. 05. 05. 20:22 -kor

Zepi zsepi kincset ér, világ taknya belefér

#409 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:20

Nforce4-es chipsettel rendelkező alaplapokkal voltak kompatibilitási problémái az X-Fi-knek, de azóta a Creative egy új kártyaverzióval kijavította a hibát (állítólag).

#410 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 06. 12:41

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 13:20

Nforce4-es chipsettel rendelkező alaplapokkal voltak kompatibilitási problémái az X-Fi-knek, de azóta a Creative egy új kártyaverzióval kijavította a hibát (állítólag).

ja-ja. Én is hallottam róla, de csak a 2mb memóriával szerelt példányokra igaz. Nekem első generációs kártyám van(igaz 64mb-s) és nf4-es alaplapban használom. Itt semmi gond.

Jótanács: Ha valaki drivert installál, az elsőnek is a legújabbat használja mert ami a telepítő lemezen van azzal rosszabbul szólt kari mint egy Audigy2.
Kép

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.