HWSW Informatikai Kerekasztal: Creative X-Fi - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Creative X-Fi A "Hangkártya"

#381 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 13. 08:43

Idézet: gyerecske - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 9:31

Codec-kel nem hiszem hogy gond lenne, mert ugyanazok vannak fent mint az Audigy2 -nél.
Igen analog van összekötve, de amikor körbetesztelem(front left, front right stb. vagy noise)akkor működik rendesen.
Van egy tv tuner kártya is a  gépben és annál sem szól minden hangfal.Olyan mintha ez a cmss 3D nem csinálna semmit.Az Audigy2 -nél amikor bekapcsoltam egyből szétszórta frankón az összes hangfalra.

...hat nem tudom, szoftveres hibanak tunik, de ha a teszben megy jol akkor driver reszerol jol kezeli, habar tesztben nem tudom hogy a cmss szurok dolgoznak e avagy olyankor kikeruli oket...

Cmss -t ha kikapcsolod akkor az ac3 -as filmek jol szolnak?

Driver update?

Ugyan az az XP ez amibe az Au2 volt?

Esetleg uninstall, regclean, majd re?

#382 Felhasználó inaktív   gyerecske 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 13. 08:51

DVD-vel nincs gond az szépen szól ahogyan kell!
xvid/divx -nél a hátsó hangfalak úgy szólnak mintha víz alatt "ciceregnének".Az is érdekes, hogy amikor indul a windows(sp2), akkor is szól gyönyörűen a bejelentkező hang mindenhonnan.Amikor
viszont már betöltött mindent és rákattintok a hangerőszabályozóra már nem, csak az elsők és a center vagy a hátsók, mélynyomó meg sem szólal.
Ezért is olyan idegesítő a dolog.Nem hinném hogy olyan nagy gond lenne(illetve nekem az), de egyszerűen nem tudok rájönni.Pedig nem tartom magam egy ekkora lámának.:-)Volt már egy pár hangkártyám.
Az újabb X-Fi drivert már felraktam a creative.com -ról, de még mindig ugyanaz.
Egyébként köszi Vertigo, hogy veszed a fáradtságot és próbálsz segíteni!

#383 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 09:09

Idézet: gyerecske - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 9:51

DVD-vel nincs gond az szépen szól ahogyan kell!
xvid/divx -nél a hátsó hangfalak úgy szólnak mintha víz alatt "ciceregnének".Az is érdekes, hogy amikor indul a windows(sp2), akkor is szól gyönyörűen a bejelentkező hang mindenhonnan.Amikor
viszont már betöltött mindent és rákattintok a hangerőszabályozóra már nem, csak az elsők és a center vagy a hátsók, mélynyomó meg sem szólal.
Ezért is olyan idegesítő a dolog.Nem hinném hogy olyan nagy gond lenne(illetve nekem az), de egyszerűen nem tudok rájönni.Pedig nem tartom magam egy ekkora lámának.:-)Volt már egy pár hangkártyám.
Az újabb X-Fi drivert már felraktam a creative.com -ról, de még mindig ugyanaz.
Egyébként köszi Vertigo, hogy veszed a fáradtságot és próbálsz segíteni!

Nincs mit, az a "baj" nekem ezelott, 2 integralt cuccom volt (kb 3 even at), elotte live, de ott sem voltak ("kopp-kopp") driverproblemaim, igy nagy tapaszatalatom a butykolesukbe nincsen...

Olyanokat tudok mondani, ha van +1 particiod tegyel fel ra egy oprendszert, hogy ott is hozza e a hibat...

#384 Felhasználó inaktív   gyerecske 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 09:14

Igen egyébként nekem is szoftweres hibának tűnik.Ac3-as filmek jól szólnak cmss 3d nélkül is.
Ilyen problémám még nekem sem volt eddig. pedig volt már monstersound-om, audigy, audigy2 ...
Reinstallt már próbáltam, ugyanaz a windows van fent..
Megpróbálom még 1 szer felrakni hátha.

#385 Felhasználó inaktív   gyerecske 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 10:09

Na, egy újabb tapasztalat.
.mov kiterjesztésű moviek-nál, quicktime playerrel működik frankón a cmss 3d.Egyből ahogyan váltogatom , stereo surround és az xpand is.
A többinél(xvid/divix) mintha nem csinálna semmit!

Szerkesztette: gyerecske 2006. 01. 13. 10:10 -kor

#386 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 15:06

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 9:57

Tom, kesobanat... Elozo oldalon irtam... :(
(En szerencsere meg idoben megalltam a trancsirral)

Amugy igen, a taviranyito a kabel miatt nem megy.

A digi kimenettel meg mar nem tudom mi a helyzet, mert egy masik forumon most meg azt mondtak hogy megy vele a dolgok nagy resze (pl. eax), csak olyan beallitasi parametereket mondtak amit nem talalok...

Tegnap speciel en coax -on kiprobaltam digitalisan, de nem mukodott az eax, sem egyeb dolgok, igy szerintem maradok az analognal, ugy is inkabb asztalin hallgatok "jo minosegu" (CD, DVD) zenet, es filmet...

Probalj meg irni a creative supportnak, masokkal nagyon keszsegesek voltak, hatha megdobnak egy normalis kabellel, vegul is "platinum ugyfelnek" mar kijarna! ;) (ennyi gagyi utan)

Hi! megosztanád please amit olvastál a digi kimenetről,mert érdekelne! Főleg, ha tényleg működésre lehet fogni úgy a kártyát, hogy az spdif-en tolja a  3d engine is!(már hogy 5.1-ben) :respect:
Kép

#387 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 15:10

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 16:06

Hi! megosztanád please amit olvastál a digi kimenetről,mert érdekelne! Főleg, ha tényleg működésre lehet fogni úgy a kártyát, hogy az spdif-en tolja a  3d engine is!(már hogy 5.1-ben) :respect:

ITT olvashato a kortortenet, de mint lathatod nagyon ugy tunik, hogy suketelt a srac, aztan eltunt, elfelejtett visszairni, de azert ha megtallod az osszes beallitast amit irt, kiprobalhatod natha, habar sztem FAKE!

#388 Felhasználó inaktív   Attila 007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 15:25

Rólam van szó, mármint Vertigo rám gondoltál?

#389 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 17:41

Idézet: Attila 007 - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 16:25

Rólam van szó, mármint Vertigo rám gondoltál?

Nem tom...

Amenyibben Te vagy Thom! aki azt irta az eax x.1 -ben NEM megy ki coax -on allitasomra (a szomszedos forumon), hogy:

"EAX megy coaxon is csak megsúgom ",
(itt irtal jo sok fele beallitando opciot is)

majd kesobb ezt:

"X-Fi nem ismerem, coax csak sztereó megy át!!! Vagy DTS vagy DD jel semmi más..szóval játék alatt marad a sztereó...csak analógon lesz 5.1..."

akkor igen!

...ha nem, akkor nem! ;)

Szerkesztette: Vertigo 2006. 01. 13. 17:44 -kor

#390 Felhasználó inaktív   Attila 007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 18:51

Szóval Az nem én voltam:) Egyébként műxik minden rendben a kártyával semmi probléma kivéve (nekem) azzal a televert AD_EXT kábellel amit egyenlőre nemtudom hobnnan fogok pótolni....

#391 Felhasználó inaktív   gyerecske 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 11:59

Ez hihetetlen!!!
Engem úgy szivat ez a kártya, ahogyan csak tud!
Újratelepítetem az egészet és most meg a center meg a sub nem szól, már a teszt alatt sem(Illetve mintha a víz alól szólna tompán. Eddig pedig nem csinált ilyet.:-(Ez már hihetetlen komolyan mondom.Kezdem nagyon utálni a creative-ot!!!

#392 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 12:01

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 16:10

ITT olvashato a kortortenet, de mint lathatod nagyon ugy tunik, hogy suketelt a srac, aztan eltunt, elfelejtett visszairni, de azert ha megtallod az osszes beallitast amit irt, kiprobalhatod natha, habar sztem FAKE!

Köszi a választ. Csak villogott a gyerek :( ! Akkor marad a remény, hogy valaki ír majd egy tweak-elt drivert,mint anno az A2>A4 re feljavító volt vala.Álmodok egy reményhalról!! :)
Kép

#393 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 12:35

Idézet: gyerecske - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 12:59

Ez hihetetlen!!!
Újratelepítetem az egészet és most meg a center meg a sub nem szól, már a teszt alatt sem(Illetve mintha a víz alól szólna tompán. Eddig pedig nem csinált ilyet.:-(Ez már hihetetlen komolyan mondom.Kezdem nagyon utálni a creative-ot!!!

Masik slot?

#394 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 12:36

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 13:01

Köszi a választ. Csak villogott a gyerek :( ! Akkor marad a remény, hogy valaki ír majd egy tweak-elt drivert,mint anno az A2>A4 re feljavító volt vala.Álmodok egy reményhalról!! :)

Nincs mit!

#395 Felhasználó inaktív   krisz123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 08:58

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 12:01

Hello !

Hol lehet megtalálni ezt az A2-ről A4-re javító drivert?
Én még várok az X-FI beszerzéssel, sok gondom volt elözőleg az audigy plat.-al, majd a mostani audigy2ZS platinummal.
Megfogadtam, csak akkor veszek újra creative terméket, ha normális drivert normális körülmények között gyorsan könnyen mindenféle kompatibilitási gond nélkül fel tudok tenni.
Az aud.2 plat. például összekapott a bluetooth-al, amire majdnem egy évig kellett várni a javítással, majd a hyperthreading inkompatibilitás detto.

Szal mindegy, nagyon örülnék ,ha valaki megosztaná velem, hogy  milyen módon lehet rávarázsolni az a4 szoftvert az a2-re.

#396 Felhasználó inaktív   st_viktor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 23:28

Idézet: gyerecske - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 12:59

Ez hihetetlen!!!

Szerintem rá kéne eresztened egy Driver Cleaner pro-t. Nekem Extreme Music-om van és nálam is gondok voltak, amíg el nem távolítottam az előző hangkártyám (Audigy ) driverét. :think:

Szerkesztette: st_viktor 2006. 01. 19. 23:32 -kor

#397 Felhasználó inaktív   st_viktor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 23:30

Idézet: krisz123 - Dátum: 2006. jan. 15., vasárnap - 9:58

Hello !

Hol lehet megtalálni ezt az A2-ről A4-re javító drivert?
Én még várok az X-FI beszerzéssel, sok gondom volt elözőleg az audigy plat.-al, majd a mostani audigy2ZS platinummal.
Megfogadtam, csak akkor veszek újra creative terméket, ha normális drivert normális körülmények között gyorsan könnyen mindenféle kompatibilitási gond nélkül fel tudok tenni.
Az aud.2 plat. például összekapott a bluetooth-al, amire majdnem egy évig kellett várni a javítással, majd a hyperthreading inkompatibilitás detto.

Szal mindegy, nagyon örülnék ,ha valaki megosztaná velem, hogy  milyen módon lehet rávarázsolni az a4 szoftvert az a2-re.

Itt találsz leírást:
http://www.driverhea...ead.php?t=75905

#398 Felhasználó inaktív   gyerecske 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 07:09

Idézet: st_viktor - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 23:28

Szerintem rá kéne eresztened egy Driver Cleaner pro-t. Nekem Extreme Music-om van és nálam is gondok voltak, amíg el nem távolítottam az előző hangkártyám (Audigy ) driverét. :think:

Köszi, de szűz windowsra tettem fel, nyoma sem lehetett előző drivernek!

#399 Felhasználó inaktív   Pela 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 14:08

Sziasztok!

szeretnék segítséget kérni.
Van nekem egy XFI platinumom...és egy yahama PSR-340 szintim.
szeretném a kettőt összekötni, van kábelem, megdugtam mindent a helyére, de sajna nem tudok rájönni, hogy mit és hol kell bekapcsolnom...már sokmindent végignéztem de nem megy :(

előre is köszönöm a segítséget.
Asus a7v600, 512 DDR, Amd 2500+, 80Gb, ATi 9200 128Mb, Asus DVD, Asus 52x24x52, X-FI Platinum

#400 Felhasználó inaktív   reaper4 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 01. 27. 19:36

Idézet: gyerecske - Dátum: 2006. jan. 20., péntek - 7:09

Köszi, de szűz windowsra tettem fel, nyoma sem lehetett előző drivernek!

nah. ugyanez a probléma volt nálam is. egész nap sz@ptam mire rájöttem, h ha fent van a logitech quickcam software akkor van ez. uninstallal se lett jó, csak rendszervisszaállítással. nekem már nem az első ilyen gondom a logitech szoftverekkel sajna. volt amikor 2 logitech termék akadt össze :p

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.