Idézet: kerti - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 7:40
Kipróbáltátok már, hogy mi a különbség játékok alatt az alap X-FI és a Fatality között? Valahogy a tesztekben ezt szemérmesen elhallgatják. FPS-t elemzik, 128 hang, de arról hogyha megveszem a drágábbat milyen pluszt kapok arról semmit sem írnak. Ok, van rajta memória. A Battlefield2 megjelenésekor támogatta az X-FI-t, Doom3 is patchelhető. Nekem egy Audigy2 (ModelN:0240) van a gépemben, amennyiben jobb megyek rendelni. Még sohasem rendltem a neten keresztül, de a Day of Defeat:Source elindított a lejtőn, ezért segíthetnétek egy kicsit. Meg lehet adni az időtartamot és másik címet rendeléskor pl:8-16 óra között, mert szeretném ha a munkahelyemre jönne. Ott munkaidőben megtalálnak, az az egy hely ahol 8 óra hosszat megszakítás nélkül elérhető vagyok. Vámmentes? Levonják a webkártyáról és ennyi? Garancia ügyintézés? Van Magyarországon szerződésük vagy postán kell intézni? Kösz Kerti
Ha OTP webkártyával rendelsz:
Az összeget azonnal zárolják, de nem vonják le. Nálam pl. a következő történt (megértés érdekében lassan olvasni

)
A Creative Europe Online Shopban megrendeltem a kártyát szept. 15-én éjszaka, azonnal zárolták a pénzt. A maradékot visszautaltam a folyószámlámra.
5 napig tartott, míg leellenőrizték, hogy rendben van-e a kártya (ebbe beleesett 1 hétvége is).
Szept. 20-án írt a Creative, hogy fizetés rendben, küldi a kártyát.
Szept. 21-én megérkezett a hangkártya.
A tényleges pénzutalás a zárolás után 6 nappal később (szept. 22.) történt, de nem azt az összeget utalták, amit zároltak(!), hanem néhányszáz forinttal többet. A számlám egyenlege negatív lett azzal a néhányszáz forinttal - hiszen nem volt rajta több pénz, mivel a nem zárolt összeget visszaraktam a folyószámlára.
Hogy érdekesebb legyen a dolog, a számlaösszesítésben nem csak ez a néhányszáz forint szerepel a negatív egyenlegben, hanem a hangkártyáért kifizetett összeg is, tehát valamivel több, mint 61e Ft volt mínuszban.
Miután ezt észrevetem, (szept. 27.) átutaltam azt a néhányszáz forintot a webkártyára, amivel többet utaltak, így a számlatörténetben már pozitív az egyenlegem, de az összesítésben még mindig összességében negatív (-60eFt körül).
Tegnap voltam bent az OTP-nél. Azt mondták, hogy ne aggódjak, ez az off-line fizetés miatt van, majd a hónap elején átvezetik, könyvelik az összegeket és eltűnik a negatív egyenleg. Na, kíváncsi leszek...
(Egyébként a webkártya negatív egyenlege után fizetendő kamat 30%.)
Vám: a Creative Europe Online Shop Írországban van, EU tagállam, garancia ügyintézés is ott. Van egy Magyarországról felhívható szám is, de e-mailben is készségesen segítenek, írhatsz magyarul is.
Egyébként több, mint 10 éve használok különböző Creative hangkártyákat és eddig egyikkel sem volt gond. (Kivéve az Audigy-t, ami Win2K magyar változatával nem ment. Én voltam az első, aki emiatt írt nekik - talán még itt, a fórumon is olvasható a történet. Módosították a drivereket és elküldték cd-n.)