HWSW Informatikai Kerekasztal: Creative X-Fi - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Creative X-Fi A "Hangkártya"

#981 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 29. 02:46

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 22:03

Más, ti hogy vagytok vele fórumtársak.
Csak nekem fura, hogy Necros és ElvisTheKing ugyanúgy minden mondatát három ponttal fejezi be, és mindketten előszeretettel alkalmazzák a hamár homár kifejezést. Milyen érdekes ez. :)

:offtopic:
Már bocs öreg, de ki vagy te hogy ilyeneket feltételezel? Sürgősen állj le ezzel a hülyeséggel! :reklamacio:
Előszöris tanulj meg olvasni és rendesen leírni a nickem. Az meg hogy mit hogyan mikor írok, az az én dolgom, de hogy értsd leírom neked, Elvis pajtáshoz az égvilágon semmi közöm nincsen. Az meg hogy egyszer kiírtam hogy "hamár homár", nem feltételezi, hogy előszeretettel használom... (jééé ... -al zártam)
Szóval ennyi! És ne kanyarodjunk el a topictémától! písz
:offtopic:
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#982 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 09:20

:up:  a topicnak.  :cool: :D

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#983 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 29. 09:35

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 0:10

jó hogy felhívtad a cikkre a figyelmet. ki is emelnék belőle 1 ábrát:

Hogy az analóg fokozatoknál megmaradtak a tömeggagyi multi-műveletierősítők-vagy a DAC termel ki ilyen tré értékeket... Azért 10kHz körül ekkora áthallás elég durva.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#984 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 12. 29. 10:29

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 20:53

akkor veszel egy terratec aureon 7.1-et. nagyon szép hangja vaqn, 15k. ikszfi-t megmég 2x15-ért se kapsz...

nemtom konkretice, lehet te nem, de pajtásaid keményen szidták a a c-mediat. ebben meg az van. no offenz, van nekem az egyik gépben az 5.1 pci változat, alaplapi rílteket röhögve alázza.
szerk: a sima audio xfit meg 12-17-ért vesztegetik és 20-22ért van extrem music.

Szerkesztette: avman 2006. 12. 29. 10:38 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#985 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 11:17

Idézet: NeCrO - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 2:46

Már bocs öreg, de ki vagy te hogy ilyeneket feltételezel? Sürgősen állj le ezzel a hülyeséggel! :reklamacio:
Előszöris tanulj meg olvasni és rendesen leírni a nickem.

Nutria vagyok, egy arctalan-online-köcsög. :D De azthittem tudsz olvasni.
Én nem feltételeztem semmit sem, csak feltűnt a hasonlóság. Az ilyen dolgok hamar kitünnek. No mindegy.
-ElvisTheKing: A DSP a Creative EMU8000-nél kezdődik (anno AWE32)- LOL
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#986 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 11:21

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 10:29

nemtom konkretice, lehet te nem, de pajtásaid keményen szidták a a c-mediat.

szerintem ismerőseidnek (persze ha nem a terratec, hanem gagyi c-mediás kártyábók indultak ki) valójában nem a C-media chippel, hanem a körítéssel van bajuk.
Persze a körítés egy augagyin sem tökéletes, hogy finoman fejezzem ki magam, de  egy 1500-2000Ft-s bóvli cmi-s kártyánál jobb. De ebből nem kellene levonni azt a következtetést, hogy szarok a C mediás kártyák.
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#987 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 11:23

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 11:17

Nutria vagyok, egy arctalan-online-köcsög.

Akkor gondolkozz mielőtt rossz következtetéseket vonsz le. De díjazom az őszinteséged...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#988 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 11:45

Honnan gondolod, hogy őszinte voltam? Ez csupán egy Elvis fajta szófordulat, mint láthatod aláírásomban is. Felajánlottam neki is hogy küldök magamról képet. A fórumon lehet nem vagyok személyesen a legismertebb, de ismernek páran. Mondjuk nem az 1-2 éve regisztráltak közül.
De hogy segítsek, az Elvis féle szófordulatot éppen olyan réteghumornak szántam, mint azt hogy írásai hasonlítanak Oldman-éra. Mondjuk egypár ismerős szerint a rízsporos Oldman viccesebb volt.

Szerkesztette: nutria 2006. 12. 29. 11:47 -kor

#989 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 11:58

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 11:45

Honnan gondolod, hogy őszinte voltam? Ez csupán egy Elvis fajta szófordulat, mint láthatod aláírásomban is. Felajánlottam neki is hogy küldök magamról képet. A fórumon lehet nem vagyok személyesen a legismertebb, de ismernek páran. Mondjuk nem az 1-2 éve regisztráltak közül.
De hogy segítsek, az Elvis féle szófordulatot éppen olyan réteghumornak szántam, mint azt hogy írásai hasonlítanak Oldman-éra. Mondjuk egypár ismerős szerint a rízsporos Oldman viccesebb volt.

Engem abszolut nem érdekel hogy ki mióta van itt, aki most regelt és értelmes, normális, ugyanúgy tisztelem mint aki a fórum alapítása "előtt" és persze értelmes, normális. A megnyilvánulásodat nem tartom ilyennek. Ennyi, nem kívánok a továbbiakban erről offolni. Keress meg privátban ha továbbra sem érted.
Üdv
Necro

#990 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 12:14

Idézet: NeCrO - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 11:58

Engem abszolut nem érdekel hogy ki mióta van itt, aki most regelt és értelmes, normális, ugyanúgy tisztelem mint aki a fórum alapítása "előtt" és persze értelmes, normális.

Ennek örülök hogy másként látod, boldogsággal tölt el a dolog. Elvis barátunk ugyanis felkeresett. Őt nagyon is érdekelte a dolog.

Idézet

A megnyilvánulásodat nem tartom ilyennek

Melyiket nem tudtad értelmezni, melyik tartozott a nem normális kategóriába? Segíthetek.

#991 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 13:19

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 10:29

nemtom konkretice, lehet te nem, de pajtásaid keményen szidták a a c-mediat. ebben meg az van. no offenz, van nekem az egyik gépben az 5.1 pci változat, alaplapi rílteket röhögve alázza.
szerk: a sima audio xfit meg 12-17-ért vesztegetik és 20-22ért van extrem music.

nézd a cmedia az egy közepesen erős kodek. de ahogy didy is írta az xfik analóg része van valami hihetelenül elszúrva. mind1 ebben a tesztben a full csilivilis, konzolos 80 ezres topmodell volt, ésha így szerepelet, akkor a pőre vagyon hogyan szerepelhet? nemtom nálad ez a 12-17 honnan jön, biztos teis nagykernettós vagy, lényeg a lényeg a csumpi xfi boltban inkább 22-27, mint 12-17 :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#992 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 14:06

Csak kicsit elrémisztésnek:

A7N8X-E Realtek ALC650
Stereo crosstalk
Parameter    L <- R    L -> R
Crosstalk at 100 Hz, dB:    -82    -80
Crosstalk at 1 kHz, dB:    -86    -84
Crosstalk at 10 kHz, dB:    -87    -88

Abit Fatal1ty AA8XE Realtek ALC880
Parameter    L <- R    L -> R
Crosstalk at 100 Hz, dB:    -85    -87
Crosstalk at 1 kHz, dB:    -90    -91
Crosstalk at 10 kHz, dB:    -90    -89

Mekkora poén már, a méregdrága X-fi trágyább értékeket produkál néhol, mint az alaplapi dzsunak ALC650.
LOL  :Đ

forrás:
http://www.mikrobitti.fi/

Szerkesztette: nutria 2006. 12. 29. 14:07 -kor

#993 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 12. 29. 14:43

Keress egy Realtek fórumot talán, és dicsekedj vele :)

Szerkesztette: GoodSpeed 2006. 12. 29. 14:44 -kor

#994 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 15:27

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 14:19

nemtom nálad ez a 12-17 honnan jön, biztos teis nagykernettós vagy, lényeg a lényeg a csumpi xfi boltban inkább 22-27, mint 12-17 :D

hömm. webshopos felületen láttam 14-től. az extreme-t szintén webshoposon 20-tól (persze vasvellával felhányt bulk volt.. most épp feltöltés alatt van, szóval linkelni nem tudom, a többi találatot nem búkamarkoltam.
hirtelen azt találtam:
http://www.lscompute...mekid=HAGHCR010
de gúgliztam ide extreme-t:
http://kiskerarak.hu/hardver/prices/cat?c=...Hangk%C3%A1rtya
http://www.arukereso.hu/hangkartya-c3140/c...ic-p865478.html
csak mert ösmerősnek kellett volna. szóval mielőtt nagyon okos vagy nézz körbe azért...
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#995 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 15:33

GoodSpeed, most mégis mi a bajod? Idéztél egy cikket, elolvasták, kiemeltek belőle részt. Majd pedig hoztam összehasonlítási alapot a "konkurenciáról".
Kérlek menj be más topikokba is, ahol van aki összemert hasonlítani 1-1 terméket, és problémázz. Szerintem az nem megoldás, ha csukott szemmel járunk és a problémákat a szőnyeg alá seperjük.
Tudod vannak emberek (sőt az emberek nagyrészének) akiknek fogalma sincs, hogy mi az a sztereó áthallás és hogy mely értékek számítanak jónak-rossznak.
Én csupán ebben próbáltam SEGÍTENI, viszonyítási alapot keresni, hogy mégis hol áll a Creative ma a hangminőség terén.

Vagy az Xfi topiknak feltétlenül arról kell szólni, hogy xfi überalles, minden más szar és még összehasonlítani sem szabad? Vagy megkérdezhetném részletesebben mi volt a kifogás tárgya?

#996 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 15:36

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 15:27

hömm. webshopos felületen láttam 14-től. az extreme-t szintén webshoposon 20-tól (persze vasvellával felhányt bulk volt.. most épp feltöltés alatt van, szóval linkelni nem tudom, a többi találatot nem búkamarkoltam.
hirtelen azt találtam:
http://www.lscompute...mekid=HAGHCR010
de gúgliztam ide extreme-t:
http://kiskerarak.hu/hardver/prices/cat?c=...Hangk%C3%A1rtya
http://www.arukereso.hu/hangkartya-c3140/c...ic-p865478.html
csak mert ösmerősnek kellett volna. szóval mielőtt nagyon okos vagy nézz körbe azért...

ugye hogy inkább 22-27 éz a 12-17 :D ja és ez a lapraszerelt legdzsunkább verzió, ez még szarabb villamosan, mint amit tomék mértek... ezek különben is oem-ek, jó esetben driver cd ha jár mellé...

Szerkesztette: SFIJ 2006. 12. 29. 15:38 -kor

#997 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 15:50

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 16:36

ugye hogy inkább 22-27 éz a 12-17 :D ja és ez a lapraszerelt legdzsunkább verzió, ez még szarabb villamosan, mint amit tomék mértek... ezek különben is oem-ek, jó esetben driver cd ha jár mellé...

mondd, te nem tudsz olvasni, vagy a számokat nem ismered?
x-fi audio: 18e HUF. mellesleg ahol néztem 14 hufért dobozos, retail verzió volt.
zacskós xf-fi extreme music 21e HUF-tól.
nálad mit takar a csumpi? csupasz, azaz nem dobozos verzsön, vagy a teljesen lecsupaszított alap kártya? mer' egyébként tökmindegy, a legolcsóbb iksz-fi 18e. amit bizonyítékkal alá tudtam támasztani (14-ét is láttam, de azt most nem elérhető, de visszaigazoló mél van róla, óhajotd?). bruttó, hivatalos. punktum.

Szerkesztette: avman 2006. 12. 29. 15:51 -kor

#998 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 16:02

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 15:50

mondd, te nem tudsz olvasni, vagy a számokat nem ismered?
x-fi audio: 18e HUF. mellesleg ahol néztem 14 hufért dobozos, retail verzió volt.

persze, persze. megkérdezve. sajnos nincs épp az a modell. a viiszqaigazolt emailed meg jó dolog, nekem is szok ilyen lenni, kb 6-ból ha 3 bolt lesz :D szal maradjunk annyiban, hogy az edigital 21600-as ára hihető. tudom néha esnek le dolgok a kamionról, de azzal most ne foglalkozzunk.

#999 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 16:25

ha már fikázol vmit, akkor legalább arra ügyelhetnél, h a termékpalettát ismerd (audio, extrem music, gamer, fatality, istenfaxa). esetleg a creative oldal mediablurpjével is megismerkedhetnél jelen esetben ennek kapcsán. mert így csak beszélsz össze és vissza ezzel kapcsolatosan. mind árakról, mind "csumpi" kártyákról. a többi része nem különösebben érdekel, esetleg a puding próbája az evés. itt is eltérőke voltak ezzel kapcsolatosan a vélemények. a crystality-t, vagy mi a faxt sokan ajnározzák. a hómjúzer meg úgyis megveszi, mert bedől a marketingépezetnek. a sznob ugrálása a kockáknak megspékelve rongyrázással és a drága motyóikkal meg úgyis visszatetsző az egységsugarúnak, még ha igaza is van adott technikai kérdésekben vagy minőségben.
általában az egyik fél nem hajlandó elfogadni, h az övénél létezik jobb rendszer, a másik meg nem hiszi el, h az emberek 90%-a nem hall ki akkora különbséget egy éppen ár/érték arányban "trendi", nem 6 számjegyes hangcucca és az audiofil űbercucca között. sőt, az esetek nagy részében egyáltalán nem hallja a különbséget.
azt is megfigyeltem már,- főleg a saját zenész ismerőseim között (és akad köztük szessönzenész is, jazz imádattal, de zenetanár, kiemelt a katos jazzdobosból vendéglátóssá csúszott lagzizenész is), h zenehallgatásra egyik sem használ többmillás, többszázezer hufos cuccot. sőt, középszerű kis hifiket, persze nem a kínairól, de igazából 10 évesnél fiatalabb hangcucca egyiknek sincsen. tény h piszok sokat elisznak, mulatnak a keresményükből. anno, már az mp3 bejövetelkor is megmosolyogták az audiofilek hozzáállását.
szóval mindenkinek megvan a hobbija, de ahogy egy audiofil, hifista topikba nem esik be az ember sznobrongyrázós b*zizni, úgy meglehetősen udvariatlan dolog arra célozgatni egy ilyen topikban, h az átlagfelhasználó egy igénytelen f*sz, mert az 5.1 valamilyen genius cucca mellé creativ hangkártyát vesz.
szerk: némi kozmetika.

Szerkesztette: avman 2006. 12. 29. 16:33 -kor

#1000 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 16:51

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 16:25

ha már fikázol vmit, akkor legalább arra ügyelhetnél, h a termékpalettát ismerd (audio, extrem music, gamer, fatality, istenfasza). esetleg a creative oldal mediablurpjével is megismerkedhetnél jelen esetben ennek kapcsán. mert így csak beszélsz össze-vissza ezzel kapcsolatosan. mind árakról, mind "csumpi" kártyákról. a többi része nem különösebben érdekel, esetleg a puding próbája az evés. itt is eltérőke voltak ezzel kapcsolatosan a vélemények. a crystality-t, vagy mi a faxt sokan ajnározzák. a hómjúzer meg úgyis megveszi, mert bedől a marketingépezetnek. a sznob ugrálása a kockáknak megspékelve rongyrázással és a drága motyóikkal meg úgyis visszatetsző az egységsugarúnak, még ha igaza is van adott technikai kérdésekben vagy minőségben.
általában az egyik fél nem hajlandó elfogadni, h az övénél létezik jobb rendszer, a másik meg nem hiszi el, h az emberek 90%-a nem hall ki akkora különbséget egy éppen ár/érték arányban "trendi", nem 6 számjegyes hangcucca és az audiofil űbercucca között. sőt, az esetek nagy részében egyáltalán nem hallja a különbséget.
azt is megfigyeltem már,- főleg a saját zenész ismerőseim között (és akad köztük szessönzenész is, jazz imádattal, de zenetanár, kiemelt a katos jazzdobosból vendéglátóssá csúszott lagzizenész is), h zenehallgatásra egyik sem használ többmillás, többszázezer hufos cuccot. sőt, középszerű kis hifiket, persze nem a kínairól, de igazából 10 évesnél fiatalabb hangcucca egyiknek sincsen. tény h piszok sokat elisznak, mulatnak a keresményükből. anno, már az mp3 bejövetelkor is megmosolyogták az audiofilek hozzáállását.
szóval mindenkinek megvan a hobbija, de ahogy egy audiofil, hifista topikba nem esik be az ember sznobrongyrázós buzizni, úgy meglehetősen udvariatlan dolog arra célozgatni egy ilen topikban, h az átlagfelhasználó egy igénytelen fasz, mert az 5,1 valamilyen genius cucca mellé creativ hangkártáyt vesz.

na figyelj kispajtás. hamár egyszer anyira képben érzed magad, akkor kezdjük azzal, hogy olyan angol szó, hogy mediablurp nincs. nem kéne villantani ott, ahol nem megy. meg magyarul is lehet ám mondani ezt, azzal, hogy beragozod az angolt max csak bunkónak foglak tartani...

beszélek össze vissza, mondod. Namost ha megnézed nekem eddig érveim vannak, forrásokat hoztam az xfi kártyák gyenge zenei teljesítményére te megcsak személyeskedést, fikát tudtál produkálni.

írod: "a crystality-t, vagy mi a faxt sokan ajnározzák." nah ezt pölö crystalyzer-nek híjják kreatívék, szal hogyis állsz te azzal a marketingblurb-bal? :Đ

mondok neked valamit: az eladott PCk 70%-a nemlát diszkrét VGA kártyát, és kb 85%-a diszkrét hangkártyát. no ennyit arról hogy a hóme júzer megy a boltba kreatívot venni. Írod: "a másik meg nem hiszi el, h az emberek 90%-a nem hall ki akkora különbséget egy éppen ár/érték arányban "trendi", nem 6 számjegyes hangcucca és az audiofil űbercucca között. " és pontosan erröl van szó. Ha egyszer igénytelen vagyok úgyis, akkor minek költenék még súlyos 14 ezreket (sic!) amikor az alaplapi realtek is untig jó nekem. Ráadásul mint eme oldalak tanusítják, még a konzumenlektronikai audiolejátszók hangminőségét sem kapom meg a kreatívtól. a helyzetet tovább bonyolítja, hogy a vista audio alatt az xfi/audigy/live haszontalanná válik, mert a vista csak AZALIA szinten támogat hangkeltő hw-t, EAX1-2-3-4-5 nem megy alatta, stb, stb, stb..

"szessönzenész" - az ilyen fonetikus szarokat is légyszi hanyagold...

Írod:" de ahogy egy audiofil, hifista topikba nem esik be az ember sznobrongyrázós buzizni, úgy meglehetősen udvariatlan dolog arra célozgatni egy ilen topikban, h az átlagfelhasználó egy igénytelen fasz, mert az 5,1 valamilyen genius cucca mellé creativ hangkártáyt vesz."
ad 1) a melegeket hagyd békén, szvsz nem ártottak neked.
ad 2) ha nemvagy funkcionális analfabéta (sajnos egyre inkább úgyérzem, hogy de) én nem a topikba írogatókkal foglakoztam veled ellentétben, hanem a termék(családdal). Aprócska de nem elhanyagolható különbség.
ad 3) én azt nem tartom elítélendőnek, ha valaki, kicsit hozzáértőbb felhívja a figyelmemet arra, hogy drága pénzért, rossz minőségű terméket akarnak rámsózni. úgylátszik te nem ilyen vagy, te a brand-fétisben hiszel és saját pénztárcád ellensége vagy.
ad 4) célszerű venni valami jobb recivert egy jobb hangfal szettel, mondjuk 120-150k között, ami kiszolgálja a házimozit és a pc-t is. ez sokkal bölcsebb dolog mint venni 70k-ért valami dvd-indegrált szart, a pc mellé 30kért 1 szett geniust.

Szerkesztette: SFIJ 2006. 12. 29. 16:54 -kor

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52