Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 14:53
Figy, ez nagyon zavaros, neki kéne még1x futnod.
erről beszéltem, mármint audio-t tekintve, öröm hallai, hpgy ezt legalább nem vitatjátok már.
igen eztis írtam volt. büszke vagyok, terjed a tudás, na
Ez sajnos nem igaz. Az audigy már rég a piacon volt, amikor a háborúk megkezdődtek a creative és a Loki között. A loki végül elbukott, így a kreatív kaparintotta meg az OpenAL-t. A creative most próbálja benyomni az OpenLA-be mindazt amit EAX címen elkövetett + sensaura-t.
KOllega úr az EAX kihalása az ténykérdés, a creative fórumain olvasd le Chaterina post-jait és megfogsz világosodni. azhogy térhangzás/művíz területén kifejlődött egy másik, immár open(ebb) api az nem jelenti azt, hogy az EAX fennmarad.
továbbá valamit áruljatok már el. ti, creative-addiktok mértcsak bubkóparaszt módjára vagytok képesek kommunikálni?
Nem hinném.
Idézet az openal.org-ról:
"On the Windows platform, Creative Labs provides three different OpenAL playback devices. Firstly, there is a native device that ships with soundcards such as the Sound Blaster Audigy® and Sound Blaster X-Fi™ series of card"
"The native OpenAL devices on Sound Blaster Audigy and Sound Blaster X-Fi™ soundcards do not use DirectSound or DirectSound 3D and so they will be completely unaffected. For games that use these devices, nothing will change. The game will continue to enjoy hardware based 3D audio and effects."
Amit tudok "mester" azt nem a fórumokból tudom, r-go NEM tőled!
Indítsd el kérlek a prey-t ill a quake4-et hogy megvilágosodj...(keresgélj 1 X-fi vel arrafelé, ha az nincs akkor hagyd is a fenébe)
Ha kihal az EAX asszem véget is ér a játékos pályafutásom, mert alaplapi szutykokkal fejlett térhang nélkül egy KALAP SZ@R a játékok hangulata/atmoszférája, elég volt anno 1 hónapig alaplapi hangrecsegővel szenvedni....(brrr,pfuj

)
De mivel az EAX5 az valami brutális, ezt kétlem hogy bekövetkezne...azt pedig hogy nem EAX-nak fogják hívni a ugyanazt a technológiát a LEGKEVÉSBÉ sem fog zavarni. És azt gondolom ez a húzás a Vistában kompatibilásügyileg kőkorszaki visszalépés.
Most akkor neked mivel is van bajod?! A névvel , vagy a technológiával?! Egyáltalán használsz TE ilyet?!(kétlem) Mert akkor sejtened kéne mi ellen kardoskodsz olyan vehemensen! Ha ez így marad az bizony nagy veszteség lenne nekünk, játékosoknak. Akármennyire is útálod a Creative-ot.
Szerkesztette: Lacee78 2006. 12. 30. 16:28 -kor