Google: sötét dolog születhet Vélemény
Elküldve: 2005. 06. 18. 07:18
Idézet: joe39 - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 21:53

:Đ

Elküldve: 2005. 06. 22. 08:23
Minek ezt jobban fejleszteni ? Nincs igény semmire. A többi már tolakodó (sztem) valamilyen szinten.
De hát a milliárdokat növelni kell, nincs píz közműszámlákra, tudjátok

Elküldve: 2005. 06. 28. 12:43
Elküldve: 2005. 06. 30. 17:16
Idézet: Google Earth
...retry your account activation
Ménemmegy?
Elküldve: 2005. 06. 30. 17:52
Elküldve: 2005. 07. 01. 07:06

Pedig nagyon korvonalazodik a digitalis halalcsillag megszuletese...

Krinyo
Elküldve: 2005. 07. 01. 16:15
Idézet: Eperkutyus - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 22:34
Opera a böngészőm, CSAKIS ez. A Firefox nagy legenda idehaza mostanában, de szerintem több a füstje mint a lángja. Egy viszonylag poén böngésző, amit felfújtak kicsit ezzel-azzal. Sokkal többet tud, mint az Internet Explorer, de kétes is a hírneve (volt itt is cikk erről egy fél hónapja-hónapja, hogy mégsem annyira biztonságos???), másrészt az Opera cipóra veri tudásban, de nagyon. Szóval utóbbi a nehézsúlyú bajnok, én úgy gondolom (szerencsére nem vagyok vele egyedül, minden igazi "paranoiás" Operát használ).
...
Bocs, hogy kiragadom ezt a részt, de szúrta a szememet

Az operát még a firefoxnál is sokkal kevesebben használják, lehet, hogy több hiba van benne mint bármi másban, csak nem derül ki, és nincs belőle hír. Másrészt zárt forrású, nem tudhatod, hogy mi van benne. Honnan ez a fene nagy bizalom? Az, hogy a funkcióit szereted, az egy dolog, de sosem lehetsz olyan biztos egy program "tisztaságában", mint egy nyílt forrású szoftver esetén, aminek akár te magad is átbogarászahtod a kódját. Szvsz.
Szerkesztette: zZsOlTi 2005. 07. 01. 16:18 -kor
Elküldve: 2005. 07. 01. 16:25
Elküldve: 2005. 07. 01. 16:54
Idézet
Kétélű karddal játszol, tudod? Egy opensource progiban sosem bízhatsz hisz annak kódját bárki szerkesztheti, ellenben egy zárt forrásúval ahol fizetett kóderek éjjel nappal azon dolgoznak, hogy a progi jobb/szebb/gyorsabb legyen.
Ja és a dolog itt lezárva. Neked is igazad van, csak ne általánosíts kérlek. Az Opera igazán példamutató zárt forrású szoftver, nyílt szabványtámogatással, gyors, értelmes, supportal, rengeteg dokumentációval. Az innovációról már ne is beszéljünk (ahhoz képest, hogy "csak" egy böngésző, évek óta mindig raknak bele valamit ami nélkül már élni se tudnék :Đ )
Elküldve: 2005. 07. 01. 17:19
Idézet: pascal - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 16:54
Ja és a dolog itt lezárva. Neked is igazad van, csak ne általánosíts kérlek. Az Opera igazán példamutató zárt forrású szoftver, nyílt szabványtámogatással, gyors, értelmes, supportal, rengeteg dokumentációval. Az innovációról már ne is beszéljünk (ahhoz képest, hogy "csak" egy böngésző, évek óta mindig raknak bele valamit ami nélkül már élni se tudnék :Đ )
Nem általánosítottam, és nem is húztam le az operát. Olvasd el mégegyszer amit írtam.
Az opensource nem kétélű, ezt gondold át mégegyszer. Attól, hogy nyílt és sokan dolgozhatnak rajta még nem kerülhet bele akármi. Be is tenne. Ez nem úgy működik, hogy én megírok egy rosszindulató kódot, aztán belerakom, és a legközelebbi FF kiadás már azzal együtt jön ki. Itt is vannak vezető fejlesztők stb. Nem beszélva arról, hogy többen teszelik folyamatosan és keresik a hibákat, mint gondolnád.
Szerkesztette: zZsOlTi 2005. 07. 01. 17:20 -kor
Elküldve: 2005. 07. 01. 17:29
Idézet
Igen ezt elfogadom. De ettől nem lesz jobb, és ettől még ugyanúgy meg lehet bízni egy zárt forrású programban is.
Elküldve: 2005. 07. 01. 17:43
Idézet: pascal - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 17:29
Nagyon magadra vetted ezt az Opera témát (valahol sejtettem, hogy ez lesz), de a lényeget még mindig nem látod. Pont azért "kötöttem bele" Eperkutyus mondókájába, mert a fent leírt paranoia tanácsadás közepette említette, hogy a firefox egy poén böngésző, de kétes a hírneve, mert volt benne hiba(huuuha), ugyanakkor egy kis cég zárt forrású böngészőjében feltétel nélkül megbízik, pedig abban legalább annyi hiba volt, van és lesz is, legfeljebb a zárt forrásból és a kis létszámú felhasználó táborból adódóan kevesebb derül ki.
Elküldve: 2005. 07. 01. 18:01
Idézet
Jogos. Bocs.
Idézet
Szerintem nem állítot ilyen végletes antiFF dolgokat. Amikkel amúgy nem is értek egyet. Ezt az egész security hiba dolgot nagyon felfújják, mert másba nem tudnak belekötni az "alternatív" böngészőkben. Ilyen bugok mindig voltak, mindig lesznek, és minden épeszű fejlesztő rövidúton foltozza őket. (Az M$ kijelentette, hogy a multkor elhíresült popup bug nem bug hanem feature ezért nem foltozza... szánalmas)
Elküldve: 2005. 08. 12. 08:16
- Rádiós azonosítással felügyelik a gyerekeket Japánban
- A rádiós azonosítás tesztelésére nyitott központot beszállítói számára a Metro
- Németországban megnyílt a "jövő áruháza"
- Internetre csatlakoztatható LG hűtőszekrény 2 millió forintért
- A Sanyo és a Sharp közösen fejlesztik az internetre kapcsolható háztartási gépeket
Szép lesz a jövő, skacok !
Chip mindenhol mindenben, emberek wireless connected to BigBrother 24h non-stop online, és ha egy évben elfingok 4 köbméter bélgázt, az is logolva lesz.
Nem gáz, elektroszmog powa ..
Az utolsó cikk különösen földhözbaxott..
Ez kommersz megoldásban hány és hány házat tesz majd sebezhetővé támadók ellen ?

Nagyon sokat

Ez lenne a nagy emberiség igába hajtása. Internet mindenbe, házba, hűtőbe, webcam a WC-dbe a pókodra, hadd vegyék azt is mikor rácsücsülsz.
Aztán persze jön a lobbi meg a pármilliárd kenőpénz -> lassan az Internet kötelező lesz.
Vagy a hűtő nem fog nélküle menni. Vagy fog, de sípol éjjel nappal.

Aztán szépen megadóztatják keményen a netet is, Kb forgalom alapján.

Droidtársadalom welcome

Szomorú, hogy errefelé halad a világ. És ne értsetek félre, nem a technológia ellen küzdök, csak tudja mindenki jól, milyen kezekben van és kik vannak mögötte. És őket nem biztos, hogy nemes cél vezérli - ez a bajom.
Kíváncsi leszek, hányezer év kell ahhoz az embernek, hogy békében tudjon mások irányítása-ellenőrzése-kontrollja nélkül élni.. nem volt elég sem az ókor háborúi, sem a középkor csatái, sem az újkor háborúi, se a II-ik VH, se Vietnam, se Irak, se Afganisztán, se semmi..
Semmi sem elég.
Ha nem lesz ellenség, ki ellen hadakozik majd az ember ? (Bocs, az állat odaát a másik kontinensen)
Ki lesz a köv. célpont ?
Belül az egész bolygó összeolvad egy nagy masszába és megemészti magát - ember embernek lesz farkasa.
Szeretnék belőle kimaradni, de nem tudom, hogyan tegyem.
Nem kérek a digitális jövőből.

Ez az élet, nem ??? Vagy Ti másra vágytok ?

Elküldve: 2005. 08. 12. 12:50
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2005. 08. 24. 11:25
Ez már idegesítő kezd lenni, már a mobilszámomat is akarják tudni, nane

Elküldve: 2005. 08. 24. 11:49
Idézet: beeci - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 12:25

Jaja, nem csak akarjak, tudni is fogjak

Krinyo