Nekem nagyon bejott a cikk

!!!! ....annyira, hogy meg a 3 oldalnyi forum elolvasasara is szakitottam idot, sot! Hozza is szolok!
Az igazi az lenne ha mindenki elvegezne egy CCNA-t, feltenne pl. xppro+sp2, egy ZoneAlarmot vagy valami hasonlo kaliberu tuzfalat illetve futna a NOD32 is a gepen, meg lenne kis esze is az illetonek de ez ugysem valosul meg.... + max. meg egy search and destroy. Ennyihez nem kell kockafejed sem legyen. Ennyit a vedelmrol, ja igen es meg valami a Gen. Host Process. For Win32 Serv.-t ne lojjetek ki (za-ban) mert nem megy majd a bongeszes. Ha megemlitettem a NOD32-t akkor megemlitem a symantec-et is akiket en kedveltem (virusirto es windovsz' karbantarto progijukat is) ameddig ki nem notte magat annyira, hogy b@szott ra jo pl. antivirus progit csinalni, jobbanmondva jo antivirus update csomagokat. Erre akkor dobbentem ra mikor valaki ajanlotta a nod32-t. Feltettem (symantec cucc is fent volt ugyanakkor, ami azt allitotta, hogy tiszta a gep) viszont a NOD32 (amit azota is hasznalok) talalt ezt azt.... ghmmmm. Ez van sajnos mindenhol, ami jo azt elobb vagy utobb elrontjak pl. felvasaroljak valami bigass cegek, diktaturat akarnak alkalmazni a fejlesztokon azok meg (ha) nem hulyek', hatatforditanak es otthagyjak az egeszet, lasd winamp, blizzard es meg sorolhatnam.
Az a bizonyos reteg mindig is volt es lesz is.... a "por-nep", a maszlag, a sok befôtt (<- en igy hivom oket) ami jo is meg nem is, a kockaknak jo mert szukseg van/lesz a "tudasukra" .... A szomoru az, hogy aki ezt a reteget iranyitani tudja (befotteket) annak tejhatalma van mert bennuk rejlik az ero.... s ha mar az eronel vagyunk, a "sotet ero" mint mindenki tudja az felelembol szarmazik azzal meg kisebb-nagyobb aranyban mindenki talakozott/zik.
Kozejuk tartoznak azok is akik anno hetente (1-2 "jobb" alany 2 naponta) tettek fel a legendas win 98-at, es masnap a sajat kis mediumukban azzal menoztek, hogy hah' az en windowsom mar 2 hetes.... bakker' ezzel menozni, mikor nekem evekig (na jo kis tulzassal de egy, masfel evig siman) zokkenomentesen ment minden.
Visszaterve a cikkre szerintem nem paranojas, nem mondom van benne egy adag sci-fi de egeszseges mertekben, (es ha "megertjuk" a cikket nem irunk olyat, hogy ez abszurdum meg irrealis) mert ugye nem buszkelkedhetunk azzal, hogy mosott agyu befottek vagyunk mint egyes orszagok tarsadalma, habar az azert lett akkora es azert megy "jol", de nem kezdek el filozofalni. Az hogy valojaban hol allunk (mint human beings) technologia szempontjabol azt nehez megmondani es ne etessuk magunkat ilyen marhasagokkal, hogy ez messze all a valosagtol (cikk) mert mikor 10 dolcsiert kereskedelmi (hangsulyozom, KERESKEDELMI) szatelittel lefenykepezhetem a hazam tetejen levo dedikalt kosarlabdat akkor szerintem kicsit jon az embernek, hogy leuljon a fotelbe es elgondolkodjon, nem is feszegetem tovabb ezt a temat mert szerintem ezzel eleget mondtam. Privacy is an illusion, bizony.... sad but true es szerintem abban sem kene bizni, hogy aki "hatalomra" kerul az jora forditja majd hatalmat, tudasat, nem vagyok en pesszimista, sot es en is ugyanugy nem ertem, mit nem ertenek az emberek ha valakin segitek unconditionally, DE mindenkinben ott van az az onpusztito oszton ami emberi mivoltabol szarmazik (mit kepzeltek miert van akkora sikere pl. a counter strikenak?!? mert jo jatek azert!

).
Volt meg itt egy hozzaszolas, amiben az illeto remenykedik benne, hogy kihoznak majd egy olyan softot amivel nyugisan lehet baj es homlokrancolas nelkul netezni az atlagnak is. Na ez az igazi fikcio.... Miert? Amiert nem csinalnak 100 evig tarto jarmuveket, nem kifizetodo, pedig lenne mibol, stb. amiert nem gyogyithato az AIDS.... kepzeljetek mar el az a sok penz ami gyogyszerekbol meg kezelesekbol leszakad egyeseknek.... Itt is megallok, nem kell tobbet mondanom ugy erzem errol sem.
Vegul az sex oldalakrol meg ufokrol. Az elsovel mindenki talakozott, oszinten mikor bekotik az netet otthon nincs olyan aki akarva akaratlanul ne csoppenne ilyen zaftos oldalakra, plane ha kezdo (no offence) de aztan akinek van egy kis esze rajon, hogy ez csak elb*szott ido meg amugy is mindenhol fizetni kell egy kis rozsaszin folter s akkor ha ezt nagyon tovabbfejlesztjuk, feltesz egy pl. dc-t es kivarja az x megat, ezt koveti a recska, majd rajon, hogy nem jo ez igy s elkezd csajozni

. Az ufokrol az a velemenyem mint a sorsrol. Olyan dolgokat magyarazunk veluk amire nem talalunk magyarazatot.... aaaa ez meg volt irva, ennek igy kelett lennie, meg a sors igy meg ugy.... nemtudom, szerintem ez funny.
A vegtelen is egy olyan fogalom amit en legalabbis nem tudok felfogni.... milyen az, hogy hogy nicns vege.... egyszeruen korlatozottak vagyunk, nehogy mi is "felebredjunk" es levatsuk az "alkotoinkat". Valami ilyesmit kene mi is kitalaljunk, hogy ne kovetkezzen be semmi skynet-hez hasonlo. Viszont ehhez tul kene lepnunk korlatozottsagainkon, aminek kicsi az esely. Szerintem nagyon sok olyan dolog van ami ha kitudodna sokkolna a tarsadalmat, a foldi nepseget annyira, hogy osszeomlana, ezert IS tartanak minket a sotetben.... ugyebar.... secret society....
....aaaa'

csak ennyit akartam mondani

meg 1x

a cikkironak, szerintem nagyon jo volt a cikk!
PS: hiaba irkalsz aaa-t meg b-t meg xxxx-et area code-nak meg cimnek mert ott van az ip cimed meg a mac-ed es szeritnem mar csak maga a proxy fogalmat sem ismerik olyan egetrengeto-en sokan.
UDV MINDENKINEK!!!!