Idézet: special - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 10:27
wáháháháhááá!! valaki rúgja ki alólam a széket!
nem fogok belefutni definíciós közelharcba, én tudom, mibe egyeztem bele, de ha rájönnék, hogy mégse tudom, _mert nem néztem utána rendesen, mibe egyeztem bele_, akkor nem azt tenném (ad-absudrum!), hogy ország-világ előtt a másik felet próbálom bűnbakként feltüntetni, hanem csendben elészegyellném magam, és utólag áttanulmányoznám, hogy én állat, milyen jogi viszonyba léptem egy másik féllel. valahonnan innen indult ez a szál. az, hogy most akkor a tartalomelemzésre alapuló hirdetések mennyivel többek vagy kevesebbek, másodlagos.
csak neked, csak most segítek:
ha ezen megállapodás keretein kívül eső módon vagy céllal kezelik az adataidat, akkor van morális és jogi alapja is ellenlépéseket tenni. hogy ezt hogyan tudod meg, az más kérdés. többnyire sehogy, DOOMED, wáháháháháá!
ja igen, semmiféle személyes adatot nem kérnek sem regisztrációkor, sem később, a polgári név megadása is opcionális. sőt, most megnéztem, ha akarnám se tudnám megadni sehol, hogy munkásszülők parasztgyermekeként cigánykodva beléptem a hamaszba, később zsidó buzi lettem, de végül hazajöttem megélhetési rasszistának, és négergyűlöletet szervezek. pedig akarom.
a more az időzónát takarja.
a vírus és spamszűrés egyáltalán nem más, ugyanis egyáltalán nem a fejlécet elemzi a legtöbb szűrő (pláne nem a vírusszűrő
végezetül: gépekről beszélünk. a google számítógépei pont annyira olvassák el a leveledet, mint a toll és a papír, mikor kézzel írod. ha a rendszer megfelelő keretek között működik, és nem kerül illetéktelen célból _emberek_ kezébe, akkor az egyéni adatokból felépített profil sem több, mint egy bonyolult, élettelen mintázat. ha már annyira lobogtatod az usa törvényeit, akkor tudhatnád, hogy példuál az ilyesfajta egyéni adatelemzést kifejezetten tiltja, kizárólag aggregáltan lehet. az más kérdés, hogy egyesek szerint a csoport mérete lehet 1 fő is (DOOOMED!).
Idézet: special - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 10:27
wáháháháhááá!! valaki rúgja ki alólam a széket!
nem fogok .... mérete lehet 1 fő is (DOOOMED!).
Nos fuss neki újra, mert értelmezési gondjaid vannak !
Senki nem írta - idézlek ! "B+ !" - hogy a vírus és spam elemzések forrása a fejléc lenne !
Szerkesztette: debianforever 2006. 05. 12. 10:53 -kor

Súgó
A téma zárva.