Idézet: Valdy - Dátum: 2009. febr. 24., kedd - 15:26
Lehet jobban kedveli ati-t, de minden teszt szerint gyorsabb nv-n :Đ
Azt is tudom, hogy egyéni preferenciám, de kizárólag olyan játékokban kapcsolom be az FSAA-t, ami már 8800 GTS-sel is simán ment (pl. Flatout 2). CS:S-ben habár megtehetném, de szebb sem lesz tőle, meg ott minden fps is számít, Supreme Commander talán tényleg gyorsabb, de azzal ma már nem tolom, GTA-nak meg FSAA nélkül is kevés mindkét kártya. Meg úgy általában véve: a nagy tömeggel (de legalábbis a teszter szájtokkal) ellentétben én alig élvezem az FSAA-t, már ha egyáltalán. Abszolút nem mérvadó nekem egy kártya FSAA teljesítménye és ezt képátlótól, mindentől függetlenül kijelentem.
Rodrigeznek meg annyit üzenek csak, hogy magasról teszek arra, hogy az AMD, vagy az NV mennyit keres egy chipen, ha ár/teljesítményt nézve nyilatkozok arról, hogy melyik kártyával járok jobban, illetve kevésbé. Kizárólag vásárlói/felhasználói szempontokat figyelembe véve nyilatkozom. Ha technológiailag és egyéb szempontokat követek, akkor hajrá AMD... de én is napi sok órát dolgozok a kevés pénzemért, úgyhogy nem egy cég jövőjét helyezem előtérbe, mikor a saját igényeim kielégítése a célom nem kevés ropogóst feláldozva. Nyers vagyok, mint a zsírszalonna, de talán megérthető.
Lássak végre AMD havok-ot, lássam végre a a régóta beígért DX 10.1 nemezist, lássam végre a valódi árkülönbségeket, lássam a gyorsuló, javuló meghajtóprogramokat, lássam(!) a többmagos optimalizálás hatásait és akkor befogom. Amíg ez mind csak írott/kimondott szó, addig
Szerkesztette: Yany 2009. 02. 24. 14:48 -kor