Idézet: Abu85 - Dátum: 2009. febr. 25., szerda - 10:23
CPU limit akart lenni ...
Nem ott tartunk, hogy mértél két eltérő konfiggal eredményt. ráadásul nem a beépített bench-el, ami a GTA 4 esetében fontos, mert a motor memória menedzsmentje még ugyanolyan feltételek mellett is működhet másképp.
Tudom és írtam is, hogy nem egzakt a teszt, de az eredmények alapján mégis korrektnek tűnik. Hogy miért:
1. Látható, hogy az ATI-s rendszeren teljes cpu függőség van, ami meg is felel az elvárásoknak, nincs szórás a tesztben, teljesen korrekt eredmények.
2. Az NV-s rendszer szinte ua, mint a másik. CPU biztosan – és ez a legfontosabb, hisz az 1. pontban láttuk, hogy szinte csak a cpu limit dominál. A VGA nyilván különbözik, ez a tesztelés tárgya... Amiben még különbözhet a 2 vs 4gb ram. Ha nem a vga-ban akkor egyedül ebben lehetne még keresni az eltérés okát, te ezt is tetted, de én meg ezt kevésbé hiszem, erre írtam, hogy ha gondolod ki is próbálhatom 2gb-tal a másik rendszert is...
Ennyi. Szerintem korrekt volt, nem állítottam olyat vagy többet, mint amit a ki lehet olvasni az egészből. De részemről már lezártam a témát, csak nem szeretem a logikai bukfenceket, amik itt bekerültek a bizonyításodba.
Idézet
Az AA-t a többi játékra értettem, ahol működik - de ez amúgy is lényegtelen, hisz a csak a DX10.1 AA-képes a jövőben. A GTA 4-ben soha nem is lesz elsimítás, mert a motorba a jelenlegi formában nem lehet DX10.1-et építeni.

Sok változtatás kell hozzá.
Az AA támogatás meg szívás manapság, de ezt már kitárgyaltuk párszor, egyet is értettünk és nem ide tartozott.