HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobil kihangosítók - autókba! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobil kihangosítók - autókba! (BT hangszórók, headset, rádiós...)

#11 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 20. 12:00

Idézet: Charles - Dátum: 2005. máj. 20., péntek - 10:40

Öh, nekem jó lett volna az a topic is, de nem találtam ilyesmit...

A full beszerelőst kerülni akarom, igaz jópár évig nem fogok kocsit cserélni, de akkor is.
De ez a Motorola amúgy JÓL néz ki!  :respect:

Valóban drágább muri, de anno nem dícsérték a szivargyujtósakat, meg akkor közel nem volt ekkora választék sem és drágább is volt.
A fater használja főként, így az volt a lényeg, hogy semmit ne lehessen letörni/eltörni/rosszulberakni/kitépni stb :)

#12 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 20. 15:16

Én sima headsetet használok kocsiban :) A telefonomnak (SE T630) van egy gyári autóstartója, annak az aljába lehet csatlakoztatni a gyári heatsetet, van egy kis tartója annak is külön, aztán ha jön hívás, berakom fülembe, és kész... nekem ennél bonyolultabb megoldás nem kell, bár én extra keveset telefonálok, de rendszerint mindig pont vezetés közben hívnak, ezért vettem ilyen tartót (~4000 Ft volt). Szóval a telefont csak rányomom a tartóra, és autómatikusan átkapcsol heatsetre, mintha rögtön a telefonra dugnám. Kényelmes és egyszerű, és olcsó. Persze, ha kihangosítás a cél (mert pl többen akarnak a kocsiban beszélni egyszerre vkivel), akkor tényleg ilyen BT-s cucc lehet a nyerő.

Szerkesztette: Joci 2005. 05. 20. 15:17 -kor

#13 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 21. 12:35

Joci!

De sajna a tartót fel kell szerelni. Gondolom a gyárit vetted. Nekem is az kell, mert most még SE 610-em van, ami kb. azonos a 630-al. Ezt a tartót csak fúrással lehet felrakni?

750-et akarok majd, és addig azért nem akarok tartót venni, mert nem lesz jó az újhoz. a BT, a szivargyújtós kihangosító, és egy headset viszont gondolom jó lesz, hisz azok eléggé univerzálisak...

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#14 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 21. 12:38

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. máj. 20., péntek - 11:57

Nekem meg be van kicsit tolva a műszerfal alá, így az ilyen egyben instant csodák abszolút nem férnek oda.

Mondjuk nekem nincs betolva, szabadon van (új Nissan Micra). Mondjuk annyit nem használom a kocsit...

Tényleg az lenne a jó, ha gyári beépített lenne a rádióval karöltve, akár BT-al...
Az a célom, hogy minél jobb legyen a kompatibilitás, esetlegesen majd 3-4 év múlva is lehessen használni (BT-ot lehet majd, remélhetőleg)...

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#15 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 21. 12:38

Idézet: Yoisten - Dátum: 2005. máj. 20., péntek - 12:58

Majd elolvasom a topicot. Remélem ez sikeresebb lesz. Most már a választék is nagyobb...

Üdv!

#16 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 14:42

Idézet: Charles - Dátum: 2005. máj. 21., szombat - 12:35

Joci!

De sajna a tartót fel kell szerelni. Gondolom a gyárit vetted. Nekem is az kell, mert most még SE 610-em van, ami kb. azonos a 630-al. Ezt a tartót csak fúrással lehet felrakni?

750-et akarok majd, és addig azért nem akarok tartót venni, mert nem lesz jó az újhoz. a BT, a szivargyújtós kihangosító, és egy headset viszont gondolom jó lesz, hisz azok eléggé univerzálisak...

Üdv!

Anno pont a kompatibilitás miatt néztem BT-s cumót, mert még 1 márkán belül is vannak típuseltérések és ha már szereltet az ember, akkor legyen kvázi univerzális.
Bár akkor azt gondoltam, hogy a BT majd sokkal inkább a telefonok szerves része lesz és csak a nagyon gagyikban nem lesz.

#17 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 14:23

Idézet: Yoisten - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 15:42

Bár akkor azt gondoltam, hogy a BT majd sokkal inkább a telefonok szerves része lesz és csak a nagyon gagyikban nem lesz.

És ez így is van ;)

Csak a gagyikban nincsen...
[ Trabi™ ]

#18 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 18:46

Idézet: Trabi TM - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 14:23

És ez így is van ;)

Csak a gagyikban nincsen...

Akkor másképp fogalmazok. Ahogy ma a polifónikus csengés és a színes kijelző totál alap, addig a BT nem. Amikor beszereztük a BT cumót, se a poli, se a színeskijelző, se a BT nem volt 'széria'. Ma azért több telóban nincs BT, mint van.

#19 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 20:11

Idézet: Yoisten - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 19:46

Ma azért több telóban nincs BT, mint van.

Na ez már inkább igaz :)
[ Trabi™ ]

#20 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 09:23

Bazz! Vettem egy HBH 600as SE kékfogas headszettet, és nem megy az 5.26os szoftos nokia 6230ammal! Nokiában + T-Mobile-ba azt mondták, hogy nem is fog mert nokia csak nokiával, de ismerősömnek is SE headsettje volt a nokiájához! Telcsim nem is látja! Látható a telóm headsett is bekapcsolva, párosítanám de nem megy! Nincs valami olyan funkció a headsetten valahogy hogy nem látható és azért? Villog minden de nem műxik együtt a kettő! :( Fax kivan! El kell adnom :(

#21 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 09:43

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 10:23

Bazz! Vettem egy HBH 600as SE kékfogas headszettet, és nem megy az 5.26os szoftos nokia 6230ammal! Nokiában + T-Mobile-ba azt mondták, hogy nem is fog mert nokia csak nokiával, de ismerősömnek is SE headsettje volt a nokiájához! Telcsim nem is látja! Látható a telóm headsett is bekapcsolva, párosítanám de nem megy! Nincs valami olyan funkció a headsetten valahogy hogy nem látható és azért? Villog minden de nem műxik együtt a kettő! :( Fax kivan! El kell adnom :(

biztos, hogy jol parositod? en is szivtam par napot, mire rajottem, hogy a motorola headsetet hogy kell parositani.. (mert persze sehol nem irtak a users manualban..).. ugy kellett, hogy nyomni kellett a bekapcsolo gombot (illetve A gombot (mert ezen kivul csak hangeroszabalyzo van):)), es bekapcsolt, de tovabb kelett nyomni, amig folyamatosan nem egett rajta a led.. na akkor lehetett parositani
Per Aspera Ad Astra

#22 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 10:04

Idézet: Sumi - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 10:43

biztos, hogy jol parositod? en is szivtam par napot, mire rajottem, hogy a motorola headsetet hogy kell parositani.. (mert persze sehol nem irtak a users manualban..).. ugy kellett, hogy nyomni kellett a bekapcsolo gombot (illetve A gombot (mert ezen kivul csak hangeroszabalyzo van):)), es bekapcsolt, de tovabb kelett nyomni, amig folyamatosan nem egett rajta a led.. na akkor lehetett parositani

jól nyomom szerintem mert 5sec után villog a headsett, utána hiába nyomom kikapcsol! mindjárt megyek nokiába segít a srác hogy mi és hogy kipróbáljuk másik telóval is! kész! :D cső

#23 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 10:19

Na bazz működik! Nem tudom, hogy mit és hogy nyomkodtam de tökéletesen megy, párosítva van, remélem hogy már nem kell vele szarakodnom! Igen jó dolog! :D

#24 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 14:47

Fél napos tesztelés után (marha sokat beszéltem vele, vezetés közben is) igen jó cucc! Nokia a teló ugye és SE a kékfogas cuccz, de igen jó! Praktikus, kényelmes a fülnek és baromi távolról is jó! De tényleg! Hihetetlen, soha nem fogok tőle megválni! :D Telcsit mostanában tuti nem cserélek, meg a headsett is jó, már csak a kocsimba kéne valami faxa kis tartó és akkor fullos lenne minden!

#25 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 21:50

Itt van, amit ígértem...

Kihúztam a forgalmazót, meg a számot, hogy ne minősüljön "reklámnak"...

Kép

Üdv!

#26 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 05. 25. 22:36

Idézet: Charles - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 21:50

Hááát, inkább a szivargyújtós. Annak van fentre csíptethető mikrofonja, meg saját hangszórója, rárakva a telót automatán autó/headset üzemmódra kapcsol.
Make love not Wor.

#27 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 14:27

Idézet: Charles - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 22:50

Itt van, amit ígértem...

Kép

Üdv!

ez mennyi zsír és csak kéne a forgalmazó is! :D PÜ is jó!

#28 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 05. 26. 22:27

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 14:27

ez mennyi zsír és csak kéne a forgalmazó is! :D PÜ is jó!

Oszt nem hallgatsz közben rádiót, meg néha sistergést? Nemááár...

Nekem ilyen fejtámlás kihangítóm van, pár haver hangját/telóját nem szereti, eccerűen nehéz érteni, és zörög. Más népekkel ugyanakko ugyanott jó, mivel naponta pár órát pofázok telefonból, és mindig ugyanazok az emberek panaszkodnak, hogy nem hallanak. Érdekes.

http://www.nokia.hu/id5862.html
Make love not Wor.

#29 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 16:17

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 23:36

Hááát, inkább a szivargyújtós. Annak van fentre csíptethető mikrofonja, meg saját hangszórója, rárakva a telót automatán autó/headset üzemmódra kapcsol.

Nem recseg semmit, próbáltam a helyszínen... Jónak tűnt...

A mikrofonja nem tudom milyen... Nem tudom, hogy milyen veszek, de sajna a BT féle cuccok 20e, ami 2x...

Üdv!

#30 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 16:18

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 23:27

Oszt nem hallgatsz közben rádiót, meg néha sistergést? Nemááár...

Nekem ilyen fejtámlás kihangítóm van, pár haver hangját/telóját nem szereti, eccerűen nehéz érteni, és zörög. Más népekkel ugyanakko ugyanott jó, mivel naponta pár órát pofázok telefonból, és mindig ugyanazok az emberek panaszkodnak, hogy nem hallanak. Érdekes.

http://www.nokia.hu/id5862.html

Hát a komolyabb kihangosítók IS a rádióra kapcsolódnak és elnémítják a rádiókat ugye...
És a hallgatott rádió belehallatszik a partnerhez, nem?

Üdv!

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó