Idézet: laspring - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 13:46
Lehetséges. Kétféleképpen:
1. A rádiód rendelkezik bementtel amin tudja fogadni a kihangosító hangját. Ez a ritkább eset
2. Beszereléskor beépítenek egy kisipari relésmodul terméket, ami vagy a rádiót kapcsolja rá a hangszórókra, vagy a kihangosítót.
Én speciel semmiképp nem kötném a hangrendszerre, egyrészt a kisipari relémodul miatt másrészt beszéd érthetőség szmpontjából jobb a kis recsegő hangja (bár ez attól is függ, hogy milyen hangszóróid vannak a kocsiban). Ja meg nekem kicsit komolyabb hangrendszerem van a kocsiban mint egy gyári rendszer (erősítő, stb...) úgyhogy már csak azértse...
Nekem már K750i van
Jól látod!
Szvsz ez a kékfog kihangosítós téma újkorunk parasztvakítása. Mert nekem a kihangosító nem csak azért kell, hogy ne kézben kelljentelefonálni, hanem hogy:
-legyen hova tenni a telefont, mert én mindenképp látni akarom ki hív, másrészt ha én kezdeményezek hívást akkor is kell (hangtárcsázás ugyanmár...)
-a hagyományos aktív kihangosítók töltötték is a telefont minden külön dugdosás és szivargyújtós gagyizás nélkül, így a telefon saját töltőjét pár év után már meg sem találtam otthon, mert elfelejthettem
-antenna is volt hozzájuk -> jobb térerő
A bt kihangosítók a fentiek egyikét sem tudják, pedig
nekem ezek fontosak
Persze volt egy undorító tulajdonságuk is a régi aktív kihangosítóknak, mégpedig az állandó kontakthiba (havonta pucolhattam a telefonom seggét) Ez ugye bt-s megoldásban nincs
1. Nem tudom, hogy rendelkezik-e, gyári rádió van. De nem rossz, 6 hangszórós. (a 2 csipogóval együtt) Persze nem nyerne díjat, és mélyláda, erősítő és 1 farad-os kondi sincs, de nekem nem is kellenek ezek.
2. Tehát van hozzá ami a képen hangszóró... meglátom, csak azt elhelyezni valahova... Csúnya, más a színe (a kocsi belül szürkés mindenhol nem fekete)... Remélem jól megcsináják, és ha tényleg nincs rádió bemenet, marad a relé.
3. A végén még mindig vehetek tartót... csak azzal is gányolódik a műszerfal.. általában csavaros és nem ragasztós... előző kocsimban csúny volt a 2 lyuk a helyén, szerencsére mindig volt fenn egy passzív tartó

(amíg nokiám volt, mert arra méretezték a lyukakat)
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D