HWSW Informatikai Kerekasztal: Abit AN8-SLI, AN8 Ultra, AN8 V2.0 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Abit AN8-SLI, AN8 Ultra, AN8 V2.0 új nf4 lapcsalád az abit mérnökeitől... Értékeld a témát: -----

#1221 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 08. 12:01

Idézet: DViD - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 12:59

Az FF az, hogy minden okes... 21, 27-et akkor latsz, ha valami program, pl. everest, speedfan, vagy barmi ilyesmi kiolvassa a winbond chip adatait, mint homersekletek, fordulatszamok, feszek, satobbi.
Normal hasznalat eseten maradnia kell FF-en.

:respect: Everest hőm. méréskor 21-26 ugrál...csak utána úgy is marad... :think:  :D

#1222 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 12:29

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 13:01

:respect: Everest hőm. méréskor 21-26 ugrál...csak utána úgy is marad... :think:  :D

Jahm, hat igen, ugy marad a next restartig.. :)

#1223 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 15:27

Speedfan tudja szabályozni AN8-Ultrára kötött ventilátorokat? Próbálta már valaki?
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#1224 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 22:12

Idézet: AiRLAC - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 16:27

Speedfan tudja szabályozni AN8-Ultrára kötött ventilátorokat? Próbálta már valaki?

uGuru?

#1225 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 08:28

Idézet: DViD - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 23:12

uGuru?

Kipróbálom majd ha meglesz a lap, tud hőmérsékletfüggően sebességet szabályozni?
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#1226 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 10:43

Idézet: AiRLAC - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 9:28

Kipróbálom majd ha meglesz a lap, tud hőmérsékletfüggően sebességet szabályozni?

Hát mintha ez lenne a lényege..  :rolleyes:
My photos

#1227 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 11:51

Idézet: AiRLAC - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 16:27

Most próbálgattam, szerintem használhatatlan:

'NF4' FanEQ-ra kötöttem a házból kifújó ventit. Ref. temp: Sys(kizárásos alapon az nforce4 chip - Everestben alaplap néven)

Képtelen voltam 1800 rmp alá vinni a fordulatot: DC Fan Volt. High: 12.0@8,5(kisebb nincs), semmi reagálás...  :confused:  Control Temp. High-t megadtam 65 foknak, semmi, és 33, szintén semmi, bekapcsolom a gépet, felpörög 1800-ra és kész. Az agyonfikázott Asus K8N AMI BIOS-os lapomon meg tökéletes volt...megadtam milyen hőn menjen maxon és a minimumon és gyönyörűen működött...

Egyedül a proci jó, 700 és 900 közt változk a fordulat, ami nekem megfelelő....Már sok kedvem nincs vele szórakozni, a vinyó-nem-felismerés qrva idegölő  :reklamacio: állandóan ki-be kapcsolgatni a gépet....majd egy szép napon ezért szarik a vinyó(na akkor fogom szétverni ezt a.... :mad: )

Miután kellően kimérgelődtem magam, rákötöm a veniket vissza a kézi szabályzóra...

#1228 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 12:24

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 11:43

Hát mintha ez lenne a lényege..  :rolleyes:

Ehemm, biony... :) Mindenfele program nelkul is teljes kussban van a gepem.. :)

#1229 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 12:26

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 12:51

Most próbálgattam, szerintem használhatatlan:

'NF4' FanEQ-ra kötöttem a házból kifújó ventit. Ref. temp: Sys(kizárásos alapon az nforce4 chip - Everestben alaplap néven)

Képtelen voltam 1800 rmp alá vinni a fordulatot: DC Fan Volt. High: 12.0@8,5(kisebb nincs), semmi reagálás...  :confused:  Control Temp. High-t megadtam 65 foknak, semmi, és 33, szintén semmi, bekapcsolom a gépet, felpörög 1800-ra és kész. Az agyonfikázott Asus K8N AMI BIOS-os lapomon meg tökéletes volt...megadtam milyen hőn menjen maxon és a minimumon és gyönyörűen működött...

Egyedül a proci jó, 700 és 900 közt változk a fordulat, ami nekem megfelelő....Már sok kedvem nincs vele szórakozni, a vinyó-nem-felismerés qrva idegölő  :reklamacio: állandóan ki-be kapcsolgatni a gépet....majd egy szép napon ezért szarik a vinyó(na akkor fogom szétverni ezt a.... :mad: )

Miután kellően kimérgelődtem magam, rákötöm a veniket vissza a kézi szabályzóra...

Valami nalad nem stimt, CPU, AUX, SYS, NB csatik nalam perfektul mukodnek... Egyedul az OTESeket nem probaltam...

#1230 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 13:09

Idézet: DViD - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 13:26

Valami nalad nem stimt, CPU, AUX, SYS, NB csatik nalam perfektul mukodnek... Egyedul az OTESeket nem probaltam...

Leírnád pontosan hogyan vannak az értékek/beállírások? Nem tudom elhinni, hogy ez nem működik nálam...Nekem eredeti BIOS-om van.

#1231 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 15:03

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 14:09

Leírnád pontosan hogyan vannak az értékek/beállírások? Nem tudom elhinni, hogy ez nem működik nálam...Nekem eredeti BIOS-om van.

Nalam is gyari 17-es...

cpu
max: 12V  60°C
min:    8V  30°C

AUX (ami a Zalman VF700)

max: 10V  70°C
min:    8V  35°C

Perpill így...

#1232 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 15:21

Idézet: DViD - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 16:03

Nalam is gyari 17-es...

cpu
max: 12V  60°C
min:    8V  30°C

AUX (ami a Zalman VF700)

max: 10V  70°C
min:    8V  35°C

Perpill így...

Thx, kipróbálom. Ezek szerint magas értéket kell megadni, ha az akarjuk,hogylassan forogjon... :think:

#1233 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 16:02

Max: 75 fok

Min: 30 fok

Ford.: 1800 RPM induláskor...

Részemről ennyi... :mad:

#1234 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 16:14

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 17:02

Max: 75 fok

Min: 30 fok

Ford.: 1800 RPM induláskor...

Részemről ennyi... :mad:

Nem tudom miert... :(

#1235 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 12:18

Idézet: DViD - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 13:24

Ehemm, biony... :) Mindenfele program nelkul is teljes kussban van a gepem.. :)

Halkan akkor én is elkottyantom, hogy nekem minden ventim az előlapi panelre van kötve még a procihűtő ventije is.  :)

Ha már megvan az a panel, akkor használom.
My photos

#1236 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 13:20

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 13:18

Halkan akkor én is elkottyantom, hogy nekem minden ventim az előlapi panelre van kötve még a procihűtő ventije is.  :)

Ha már megvan az a panel, akkor használom.

Most már nekem is, viszont az előző lapomon már megszoktam ezt a funkciót. Jó is, hogy mikor netezek, zenélek, 'magától' csendes, ha játszok akkor meg egykicsit pörögjenek a ventik, úgyse hallom. Most mindegyik alapon megy a tököm tekergeti ha játék van, nem prescott ez vagy mi  :D  :D 

#1237 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 14:07

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 14:20

Most már nekem is, viszont az előző lapomon már megszoktam ezt a funkciót. Jó is, hogy mikor netezek, zenélek, 'magától' csendes, ha játszok akkor meg egykicsit pörögjenek a ventik, úgyse hallom. Most mindegyik alapon megy a tököm tekergeti ha játék van, nem prescott ez vagy mi  :D  :D 

Nálam is hasonlóan bonyolultan van megoldva. Minden a minimumra csavarva és kész.  :)  Elég hűs minden ahogy kell, nincsen szükségem extra fordulatra.
My photos

#1238 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 20:23

Nahjo, most lett tele a hocipom...

Volt ugye egy AN8 Ultra lapom... Ezust bordas, hurra... Tok jol ment 1 honapig, aztan vettem uj hazat, pakolnam at a lapot, es akkor latom, hogy a lap (szembol, allitva) bal also sarkaban levo kondi megfolyt... Legalabb mar tudom, hogy a gepeknek is lehet pattanasa, mert megnyomtam, es kispriccelt... Szerencsere a regi hazba... Fasza.

Vissza gariba ->OK, 2 hét. Namondom, hurrá. Már maga a tény, hogy soha semmi bajom nem volt Abit lapokkal, erre... No mind1.

Adódott egy lehetőségem, másnap egy más nagykerből hozó boltból vettem ismét egy AN8 Ultra-t.
Bontom ki itthon, nezem mi a fa... Kek bordas, az meg hagyjan, de az a kondi, ami az en lapomon beszart, ezen nincs... Pedig, minden neten lathato kepen van... Hm, jajjdejo.. :)
Beszerel, bekapcs, megnyugvas, legalabb mukodik.. :)
Elso gondom ott kezdodott, hogy nem mentek a +USB kivezetesek... zsenialis... Gondolom, az a kondi lehet vmi ilyesmiert felelos...
Ami az igazan muris a lapban, hogyha huzom (meg nem tudom melyik opcioja, de rohadtul nem is erdekel) a gepet, kikapcsolom, aramtalanitom, majd vissza, akkor lemegy safe modba a lap... Az mar masik, hogy ilyenek utan neha nem is jon be a windows...

Masik poen, van itthon munkam miatt ket NF8... Mindketto muxik teljesen jol, csak az egyik termeszetesen nem hajlando olvasni a fan RPM-eket... :)

A vegen az lesz, hogy modszeresen szettorom a combomon ezt a kiba* lapot, es veszek egy intelt, ASUS lappal..

Soha semmi bajom nem volt az Abittal... Szamtalan gepet epitettem vele. Kedvenc markam. Legalabbis volt eddig.
:(

#1239 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 20:39

Idézet: DViD - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 21:23

...

Hát ez totál szívás  :(

Ugye nem hiszed, hogy az Intel/Asus combo nem lesz bugos? Az egész PC egy nagy bug...nemrég jöttem rá...egy határ **** az egész, az összes bóvli alaplappal, meg mindennel... :down:

Nekem eddig két Abit-om(most már 3), végül is különösebb gond nem volt velük... :think: 

#1240 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 21:07

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 21:39

Hát ez totál szívás  :(

Ugye nem hiszed, hogy az Intel/Asus combo nem lesz bugos? Az egész PC egy nagy bug...nemrég jöttem rá...egy határ **** az egész, az összes bóvli alaplappal, meg mindennel... :down:

Nekem eddig két Abit-om(most már 3), végül is különösebb gond nem volt velük... :think: 

Hat igen... En is rajottem... De mar ilyen fuggo, vagy miarak lettem...
Gondolkodtam is, inkabb valami elvonora kene mennem, pl. 30 év egy lakatlan szigeten, Petike, a hímgorilla társaságában, vagy ilyesmi. Akkor tuti elmulna ez a rohadt szamitogepfugosegem...

Ahm... :)

Oszinten, fogalmam sincs... Ma ugy volt, hogy doki utan megyek, es mivel vissza tudom forgatni, veszek egy, kivetelesen AN8 SLI-t, de aztan visszafordultam negyed uton... Hiaba, ideges es hirtelen ember vagyok, de ugy nez ki, vannak pozitiv jelek is... :)

Amugy, azon remenykedek, hogy kicserelik a kondihibas lapomat... Mivel teljesen erthetetlen annak a kondi halala, hiszen ha tapnal halt volna le, akkor megertenem, raadasul 1 honap hasznalat utan... (valszeg gyartasi hiba, minden csaladban elofordul :D), szoval, ne csak hegesszenek ra egy masik kondit, hanem replace.. :)

Amugy toprengtem, milyen alternativak vannal... AN8 SLI jahm... Vagy ASUS? Premiumot nem kapni, a tobbin meg ott az a rohadt visito, en meg mar irtozok a hazibarkacstol...
Hat, kb. ennyi.

Szivas az egesz... :(

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »